Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře recenze a zkušenosti

Masky Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře
Masky Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře - obrázek 1
Masky Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře - obrázek 2
Masky Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře - obrázek 3
5 4.5 38
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Planet Spa Čisticí pleťová maska s minerály z Mrtvého moře

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 13:08:26

Jenda z mých nejoblíbenějších masek. Zmatňuje, čisí, zklidňuje a osvěžuje moji smíšenou citlivou pleť. Dobře se nanáší, odstranění vyžaduje trochu více času a vody, ale výsledný efekt stojí za to.

  • matuje
  • čistí
  • zklidňuje pleť
  • trochu trvá její důkladné odstranění


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 16:48:48

Tato maska patří mezi mé nejoblíbenější. Pleť je po její použití hladká, čistá a zmatněná. tento výrobek je poměrně snadno dotupný, balení vydrží poměrně na dlouho.

  • Velmi dobré účinky na pleť.
  • pro někoho hůře dostupná


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 00:12:26

I když kosmetiku Avon příliš nepoužíván, tato maska je mojí stálicí. I když mám citlivou pleť, vyhovuje mi a nepálí. Pokožku hezky vyčistí a prozáří, je po ní hezky jemná. Chvíli trvá, než se z pleti smyje.

  • zjemňuje pleť
  • vůně
  • nedráždí
  • žádné


Další recenze od 3.4.2012 14:02:33

Velmi příjemná maska. Bahno je chladivé a vonící. Když jsem si koupila bahno na dovolené u Mrtvého moře, bylo to velmi podobné. Maska mi vyhovuje. Nepopraská na tváři při stuhnutí, je akorát tekutá a moc pěkně voní. Pleť je po masce hladká, vyvážená. Složení jsem nikdy nezkoumala ale za tu cenu je fajn.

  • voní
  • dobré účinky na pleť
  • cena
  • nevím


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Jedna z nejlepší masek, které jsem kdy použila. Používám ji už s přestávkami tak 7 let a vždy se k ní ráda vracím. Pleť mi vždy zmatní a celkově vyčistí. Masky stačí nanést opravdu trochu. Dobře se roztírá, ale už hůře smývá, jelikož se mi rozmazává při umývání. Za mě tedy doporučuji.

  • zmatňuje pleť
  • čistí pleť
  • dobře se nanáší a roztírá
  • hůře se smývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Asi před půl rokem jsem tuto masku začala používat, koupila jsem si hned 2 balení a dodnes jsem s ní naprosto spokojená (ještě teď používám teprve 1 balení). Maska celkem příjemně voní, pročistí a zmatní pokožku. Já osobně bych ji používala každý den, kdyby to bylo možné :)

  • zmatní
  • pročistí
  • příjmená vůně
  • přiměřená cena
  • horší dostupnost - prodej jen přes Avon Lady


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2012 16:20:11

Bahenní masku od Avonu také ráda používám,velmi pěkně plet osvěží,jen opravdu potom musím použít hodně hydratačního a mastnéhou krém,plet mám hodně vysušenou,ale zato krásně prokrvenou a hodně jemnou.Kupuji si ji pravidelně už asi 3 rokem a budu kupovat dál.

  • krásně zjemní plet
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tuhle masku jsem zkusila náhodně a byla jsem velmi mile překvapená. Kupuju ji několikátým rokem a budu i nadále. Je mé mastné pleti velmi příjemná. Někdy ji aplikuju denně, někdy obden, někdy týden vynechám, prostě podle potřeby a mohu jen chválit! Pleť je čistá, svěží, jasná, zmatněná (ne vysušená).

  • všechno
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 17:57:37

Také jsem s touto pleťovou maskou velmi spokojena. Nepoužívám ji většinou na celý obličej, ale jen na problematické části, které skvěle vysuší od mastnoty. Pokud máte náznak pupínku, maska většinou zapůsobí a pupínek zmizí. Používám ji 2 roky a jsem velmi spokojena.

  • Příjemná - kolikrát zapomenu že ji na pleti ještě mám
  • Cena
  • Nevidím


Další recenze od 11.5.2012 13:21:00

Tato bahení maska je opravdu moje nejoblibenější. Nevysušuje, dobře se nanáší a doba působení je pouhých 5 až 10 minut. Pleť krásně vyčistí a zmatní. Pleť je pak jemňoučká. Kupuju jí pravidelně déle než dva roky. Jedno balení vydrží opravdu dlouho a to jí aplikuju dvakrát týdně. Jsme maximálně spokojená.

  • skvělé se nanáší
  • cena
  • decentní vůně
  • zmatňuje pleť
  • opravdu čistí
  • prostě vše
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.5.2012 19:13:18

Tuto masku mám ráda a zároveň i trochu nerada :) Pleť vyčistí, jak slibuje, ale zároveň vytáhne nečistoty, z kterých mi další den vyskáčou tak 2-3 pupínky. Krásně voní, má příjemnou mazlavou konzistenci, takže se dobře nanáší. Pleť je po ní hydratovaná a není naplá.

  • splní co slibuje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.6.2012 13:41:37

Kosmetiku Avon nepoužívám (to už mám radši její konkurenci - Oriflame), ale na tuto bahenní masku nedám dopustit, je skvělá :) "Vcucne" mi přebytečný maz. Mám po ní sice pleť trochu sušší, ale stačí se namáznou nějakým lehkým hydratačním krémem a paráda :)

  • redukuje množství mazu
  • špatně se smývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 18:46:17

Všeobecně masky z řady Planet Spa jsou báječné. Vlastním z této řady 3 masky a tato bahenní je bezkonkurenční. Pleť zjemní a rozjasní. Pokožka je po umytí hebká a není vysušená. Když masku nanesete příjemně voní a vidíte že maz z pokožky opravdu odstraňuje. Pomáhá mi hlavně v boji proti černým tečkám na nose, navíc balení dlouho vydrží a na obličeji ji stačí mít pouhých 5 minut :)

  • Zjemňuje
  • Vyčistí
  • Cena
  • Vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 03:10:27

Jediná pleťová maska z Avonu, kterou mohu doporučit. A to jsem (důkladně) vyzkoušela všechny masky z nabídky Planet Spa. Moji pleť sice nedráždily, ale jednoduše jsem neviděla před a po rozdíl. Bahenní maska mi pleť vyčistila, po použití pleť vypadala hned méně unavená. Vadilo mi však, že maska pleť vysušovala a pleť se nepříjemně pnula. Označila bych ji za průměrnou pleťovou masku. Ve stejné cenové kategorii se však dají sehnat i lepší, proto bych ji znovu nekoupila.

  • čistí a revitalizuje pleť
  • vysušování a pnutí pokožky


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Vyzkoušela jsem téměř všechny masky z Avon Spa, ale pouze s touto bahenní maskou jsem spokojená. Dobře se nanáší, je hutná a na celý obličej stačí poměrně malé množstí. (Jedno balení používám více než rok.)Rychle schne, jediný zádrhel vidím v časově náročnějším smývání masky. Po použití je pleť čistší, projasněná a zmatnění.

  • zmatňuje
  • čistí
  • absorbuje přebytečný kožní maz
  • výdrž balení
  • časově náročnější smývání masky


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 19:38:19

Upřímně jsem byla naprosto zklamaná touhle maskou. Nesedla mi vůbec v ničem. Pleť jsem měla nepříjemně vysušenou a také mi vadilo to, že dostat z obličeje trvalo nekonečně dlouho. Za tuhle cenu bych čekala trochu víc. Jediné plus asi byla vůně, která se mi líbila, ale jinak si ho nikdy nekoupím, byla to chyba.

  • vůně
  • vysušuje
  • špatně se odličuje


Další recenze od 2.9.2012 09:46:00

Jedna z mých nejoblíbenějších masek. Pleť dokonale vyčistí, vyhladí a zmenší póry. Balení vydrží hoooodně dlouho i když si masku dávám tak dvakrát týdně. Výborně se nanáší, bohužel hůře se smývá. Velmi příjemně voní. Ve slevě se dá koupit za přitažlivou cenu. Určitě doporučuji !!

  • vůně
  • skvěle čistí
  • zjemňuje
  • špatně se smývá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.1.2013 15:03:17

Kosmetika Avon mi upřímně moc k srdci nepřirostla. Této bahenní masce však nemám co vytknou a patří určitě k těm nejlepším co jsem vyzkoušela. Mám opravdu velmi citlivou pleť a skoro výhradně používám pouze pleťovou kosmetiku z lékárny. Maska mě vůbec neštípe, nepálí, příjemně voní a mám opravdu pocit, že pleti dopřávám to nejlepší.

  • Vhodný pro mou přecitlivělou pleť
  • příjemná vůně a čistící účinek
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.1.2013 18:39:59

K nákupu této masky jsem se odhodlávala několik let a myslím, že jsem klidně mohla odolat po zbytek života, protože mi moc nesedla. Sice konzistence i nanášení ok, ale smývání, to je teprve něco - trvá to dost dlouho, než jí pořádně odstraníte. Pleť byla po použití úplně stejná s tím rozdílem, že o něco vysušenější a jelikož mám suchou pleť, tak tento účinek hodnotím jako nežádoucí. Překvapila mě vůně - voní moc pěkně, ale to je asi tak všechno, bohužel.

  • vůně
  • špatně se smývá
  • vysušuje


Další recenze od 10.2.2013 15:24:24

Balení - klasická tubička, poměrně velké balení, dlouho vydrží. Maska je na pleti velmi příjemná, dokonce mi voní :) Nijak extrémně nečistí, ale zmatňuje a stahuje a póry, a to bez vysoušení pleti. Dokonce mi přijde, že vyrašelé pupínky jsou po použití drobně na ústupu. Určitě si ji koupím znovu.

  • vůně
  • poměrně velké balení
  • zmatňuje
  • stahuje póry
  • nevysušuje
  • cena v akci
  • nečistí do hloubky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2013 00:13:16

Masku jsem si zakoupila na doporučení kamarádky a v závěru jsem velmi spokojená. Mnoho z vás píše, že se maska špatně smývá. Já si ji nanesla před koupelí, pak ji spláchla pod sprchou a šla dolů krásně. :-) Je sice pravda, že pleť je po ní trochu vysušená, ale zato příjemná na dotek. A pokud máte po ruce hydratační krém, tak není co řešit. :-) Ještě nesmím zapomenout napsat, že vás nemusí odrazovat přídomek "bahenní", maska totiž úžasně voní! Určitě si ji zakoupím znovu.

  • 100 % účinnost
  • vůně
  • na dotek hebká pleť
  • trochu vysušuje pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.8.2013 18:35:37

Velmi dobrá pleťová maska z Mrtvého moře. Používám již několik let a jsem s ní spokojená. Pleť mi krásně vyčistí,stáhne póry a vyčistí černé tečky. Obličej mi doslova září čistotou. Je pravda,že když zaschne,tak je jak beton,ale to se dá přežít. Smývá se hůře,to je pravda,ale ten výsledek pak stojí za to. Maličko mi stáhne pleť,ale stačí namazat po aplikaci krémem a výsledek je excelentní.

  • Zářivá a čistá pleť.
  • Žádné.


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2013 09:30:47

Tuhle pleťovou masku kupuji pořád. Jinou nepoužívám. Je nejlepší, co znám. Na mou smíšenou pleť je výborná. Krásně čistí i póry a po umytí nemusím nanášet hydratační krém. Maska mi i docela příjemně voní. Při sundavání je sice tužší a chce to trpělivost, než se úplně smyje. Nemám jí ale co vytknout, koupím znovu.

  • Čistí pleť
  • Po umytí krásně hydratuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.11.2013 14:10:52

Maska je na pleti velice příjemná. Má konzistenci tak akorát - ani řídkou, ani příliš hustou, dobře se roztírá. Nemám pocit, že by nějak vysušovala, jak někteří píšou. Pleť je po ní jemná a prozářená. Nesmrdí po bahně, pouze jemňounce voní. Má takovou tmavou šmoulí barvu, ale aspoň je dobře vidět, jestli je maska opravdu z pleti umytá.

  • pleť je po ní hebká a jemná
  • konzistence
  • asi nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Výborná pleťová maska. Voní mi trochu jako pánská vůně/voda po holení, ale to vůbec nevadí. Je šedá, takže po nanesení vypadám jako Fantomas :D Účinky jsou dobré, čistí pleť, zklidňuje. Množství 75 ml mi vydrží hodně dlouho (nepoužívám ji pořád a masky střídám). Na internetu se dá koupit docela levně. Určitě koupím znovu, s účinky jsem spokojená.

  • cena
  • zklidňuje
  • čistí
  • balení vydrží dlouho


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 14:23:36

Když jsem si bahení masku kupovala čekala jsem že bude hnědá nebo černá jako bahno, ale je světle šedivá. Maska je spíše hutnější a tak se hůře rozmazává po obličeji. Po nanesení masky oblišej táhne. Maska se celkem dobře z obličeje smývá a pleť je po ní pročištěná, odmaštěná takže bych nedoporučovala pro suchou pleť a pěkně vytažená

  • pročistí
  • horší aplikace
  • vysušuje


Další recenze od 13.9.2014 14:36:21

Tuto masku si dávám, když se má pleť začne hodně mastit. Musím dát palec nahoru, protože maska mile překvapí. Krásně rozjasní pleť a ubere na pleti přebytečný maz. Krásně pleť stáhne, ale vyloženě nevysuší. Po aplikaci masky a její následném sundání si dávám hydratační krém. Za mě je to perfektní výrobek, který by neměl chybět v kabelce žádné slečně, které se občas začne mastit pleť.

  • příjemná
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2014 19:20:02

Maska má absorbovať mastnotu a minimalizovať póry. Žeby niečo s pórmi spravila ,to som si nevšimla, ale mastnotu absorbuje. Pleť je po nanesení krásne jemná a matná. Na začiatku ma trošku štípe, ale mám citlivejšiu pleť, takže u mňa je to normálne. Používam ju iba raz do týždňa, ak som ju použila 2x ,tak som pleť mala moc vysušenú. Páči sa mi aj vôňa masky aj keď je dosť silná. Maska vydrží cca na 10 použití.

  • odstraňuje mastnotu
  • pleť je jemná
  • nedráždi
  • na začiatku trošku štípe
  • neminimalizuje póry


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Výborná pleťová čistící maska. Používám ji od samého začátku, co existuje. Už je to skoro 10 let. A používám ji stále. Je to jedna z nejlepších čistících masek, co jsem kdy vyzkoušela. Určitě bych ji doporučila všem, kdo mají problém s póry, a černými tečkami na nose. Mám v plánu ji používat dál, je vážně skvělá. doporučuji.

  • dobře čistí pleť
  • zbavuje přebytečného mazu
  • kvalitní maska za velmi dobrou cenu
  • žádné


Moje jednička mezi maskami, alespoň prozatím. Všechno co je zde psáno o náročnějším smývání a možná i trošku vysušení pleti je pravda, nicméně i tak stojí maska za to, samozřejmě když je v akci. Je hutná a po sundání fakt cítíte, jak máte pleť parádně čistou a vypnutou a prozářenou. mám už ji po několikáté a až mi dojde (což bude za dlouho protože ubývá pomalu), tak si ji koupím znova.

  • čistí
  • vypne
  • projasní
  • smývání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.12.2014 19:58:45

Tak toto je pre mňa najlepšia maska. Aspoň mojej náročnej pleti , ktorá vyžaduje poriadne čistenie, ale aj silnú hydratáciu perfektne vyhovuje. Krásne prečistí, vypne a hydratuje. Mám vždy pocit, že moja pleť je znovuzrodená :). Vyskúšala som viacero masiek, ale k tejto sa už roky vraciam. U mňa vyrieši viacero problémov naraz, takže palec hore.

  • Celkovo prečisťuje pleť
  • Vypína pleť
  • Čistí póry
  • Podľa mňa žiadne


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Asi moje nejoblíbenější maska z Avonu. Kupovala si ji mamka, ale já na ni postupem času začala chodit a zjištovala jsem, že je super :). Strašně dobře se mi nanáší na obličej, dobře se také smývá a je velmi příjemná na obličeji. Po použití je má pleť čistší, hydratovaná a taková vláčná :) jsem strašně moc spokojená a určitě budeme kupovat i dál. (taky s ní občas děsím členy své domácnosti :))

  • konzistence
  • hydratuje
  • čistí
  • pleť je jemná a vláčná
  • při použití zastrašuju okolí :))
  • vůbec nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.9.2015 21:59:31

Moja najobľúbenejšia pleťová maska. Zanecháva krásnu hebkú pleť. Maska je určená na čistenie pleti a odstránenie prebytočného mazu z pokožky, teda tí, čo píšu o vysušovaní pleti by mohli z tejto rady zvoliť nejakú hydratačnú. Ja som nadmieru spokojná, robí to s pleťou to, čo sľubuje a ako bonus krásne vonia. Skutočný relax :)

  • účinok
  • vôňa
  • príjemná štruktúra a konzistencia
  • odstraňovanie masky trvá dlhšie


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Snadno se aplikuje, dávám vždy silnější vrstvu, ale o něco hůře se smývá. Mojí citlivou pokožku nijak nepodráždí, nevysuší ani nepne. Po použití je pleť hladká, jemná a vláčná, působí na mě svěžejším dojem a zdá se mi lehce vyčištěná. Maska má hodně silnou parfemaci, která je typická pro výrobky z mrtvého moře.

  • osvěžuje
  • vyhlazuje
  • čistí
  • hůře se smývá


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.4.2016 21:26:00

Táto úžasná maska z radu Planet spa patrí medzi moje najobľúbenejšie a vždy sa ku nej rada vraciam. Má veľmi príjemnú jemnú vôňu, pleť je po nej zmatnená, pekne prečistená a prevoňaná. Na tvári nepáli. Obal je dizajnovo pekný a oceňujem hlavne praktické balenie v tube. Navyše je cenovo dostupná. Za mňa určite odporúčam.

  • vôňa
  • čistí
  • pleť zmatňuje
  • cenová dostupnosť
  • praktické balenie
  • dostupnosť iba cez avon lady


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.5.2016 18:53:42

Tuto masku jsem znala dřív, než jsem vůbec tušila, že existuje něco jako Avon či vůbec nějaké kosmetické přípravky na pleť a je to moje nejoblíbenější maska vůbec. Dobře se nanáší, je příjemná na pleti, pleť je po aplikaci hebká a vyčištěná, jen dostat poté tu masku dolů stojí trochu úsilí a hodně vody. Ale jinak si nemůžu stěžovat.

  • dobře se nanáší
  • příjemná na pleti
  • po aplikaci je pleť hebká a vyčištěná
  • hůře se smývá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2016 21:32:24

Maska se skvěle nanáší, konzistence je moc příjemná, nestéká, ale ani není příliš tuhá. Smývá se také docela bez problému. Plus krásně voní a zjměňuje a zklidňuje pleť. Po natření vypadáte jako strašáci do zelí, ale po umytí nastává příjemný pocit, že jste něco udělali pro svoji pleť. Všem můžu jedině doporučit.

  • velikost balení
  • konzistence
  • vůne
  • cena
  • nic


Další recenze od 13.1.2017 11:05:28

Tuto masku používám několik let. Dobře čistí černé tečky. Výsledek je vidět hned. Doporučuji na více postižená místa masku použít klidně 2x - 3x po sobě. Mám citlivou pleť. Maska mě nedráždí, nepálí. Kvalitní výrobek, který se dá se sehnat za super cenu (pod 100 Kč). Všechno z řady Planet Spa od Avonu mi vyhovuje. Podotýkám, že nejsem prodejce značky Avon :-)

  • čistí ucpané póry
  • cena
  • nenacházím