Himalaya Herbals Purifying Neem Mask recenze a zkušenosti

Masky Himalaya Herbals Purifying Neem Mask
Masky Himalaya Herbals Purifying Neem Mask - obrázek 1
Masky Himalaya Herbals Purifying Neem Mask - obrázek 2
5 4.1 28
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Himalaya Herbals

Recenze produktu
Himalaya Herbals Purifying Neem Mask

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.1.2018 17:01:39

Na čistící masku této značky jsem se velmi těšila. Po prvním nanesení se ale dostavilo jen zklamání. Maska na obličeji rychle zaschne, tvář máte v tu chvíli opravdu ztuhlou. Po celou dobu působení maska pnula a štípala. Vydrž, pro krásu se musí občas trpět, říkám si..... Bohužel ale po jejím smytí (které dá opravdu zabrat) jsem nepostřela efektivní účinek. Moji pleť tato maska vysušila, podráždila, nevyčistila. Přesto jsem jí dala ještě opakovaně šanci. Ale vždy se dostavil stejný výsledek. Každá jsme jiná, ale za mě již nikdy více!

  • Snad žádné.
  • Štípe.
  • Pne pokožku.
  • Vysušuje.
  • Velmi špatně se smývá.
  • Velmi intenzivně voní bylinami.
  • Nečistí.


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

I když je tahle maska docela slavná, na mě nefunguje. Přišlo mi, že z pleti skoro nic nevyčistila po smytí byla pleť rudá, spíš suchá, někdy maska i štípala. Dlouho jsem ji na pleti mít nemohla. Opravdu špatně se smývá, pozitivum je ale jemný peeling, částečky nejsou nijak velké. Zkoušela jsem ji ještě několikrát, pokaždé skoro žádny efekt.

  • Kozistence
  • Dobře se nanáší
  • Peelingový efekt
  • Nečistí
  • Dráždí
  • Někdy štípe
  • Skoro žádný efekt


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.9.2017 14:10:49

Konečně maska, po které vidím výsledky! Mám sušší pleť, nicméně trpím na akné. Už po prvním použití jsem ráno viděla výsledky- polovina pupínků ubyla. Pleť hezky čistí, stahuje, a pokud si po zaschnutí navlhčíte obličej a promasírujete, je to super peeling. Pokud ji však nanesu na manuálně vyčištěnou pleť nebo po peelingu, první cca. minutu dost štípe, to pak ustane, proto pozor kdo má citlivější pleť. Při častějším používání (2-3x týdně) mi jakž takž pomáhá udržet pupínky na uzdě. Společně s čistícím gelem a peelingem od stejné značky to však na problematickou pleť musí být zázrak.

  • čistí pleť
  • jemný peeling
  • léčí pupínky
  • rychle schne
  • hutná konzistence
  • složení
  • špatně se vymačkává
  • vůně
  • na citlivé pleti štípe


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Po přečtení pozitivních recenzí jsem chtěla tuto masky taky vyzkoušet. Je vychvalována pro svě čistící účinky na pleti a přírodnímu složení. Bohužel, já na ní nemám moc co chválit, u mně vyvolala alergickou reakci, obličej mě začal pálit, až jsem ji musela smýt. Po smytí jsem měla červenou podrážděnou pokožku a i dost vysušenou. Zřejmě mi některá ze složek moc nesedla.Škoda.

  • Přírodní složení
  • Dostupnost
  • Cena
  • Alergická reakce


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2016 09:08:42

Masku jsem si koupila kvůli obsaženým bylinkám nimbě a kurkumě, které by měli mojí mastné a aknózní pleti prospívat. Úbytek černých teček jsem příliš nepozorovala. Věřím, že někomu maska velmi vyhovuje. Bohužel moje pleť je asi mastná hlavně proto, že ji pořád mažu a omývám přípravky s odmašťujícím efektem, takže tahle maska mě strašně vysušila a i přes namazání hydratačním krémem jsem byla asi po půl hodině úplně mastná. Bude vhodná spíš na mladou pleť.

  • odmastí
  • vyčistí
  • obsahuje účinné bylinky
  • starší pleť hodně vysuší


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ze začátku se mi maska zdála skvělá. Zjistila jsem ale, že moji pleť dráždí a vysušuje. Pleť je po jejím použití zčervenalá a taková unavená. Co mi vadí je, že maska rychle zasychá jak na obličeji, tak v tubě. Masku jsem měla pořád zaschlou ve víčku. Maska na obličeji mění barvu od zelené až do hněda. Nedoporučuji.

  • nic
  • vysušuje
  • dráždí
  • zasychá


Další recenze od 14.6.2015 10:04:23

Túto masku som si kúpila lebo som potrebovala niečo čo mi stiahne póry. Svoj účel splnila výborne! Póry mi takmer nevidno, čierne bodky zmizli, pomohli mi s malými vyrážkami. Pri zmývaní pôsobí ako jemný peeling. Jemne štípe ale to mňa iba občas a vôbec mi to neprekáža. Môžem odporúčať. Určite si ju kúpim znova.

  • Stiahne póry
  • Zmiznú čierne bodky
  • Príjemná hladká pleť po aplikovaní
  • Pri zmývaní pôsobí ako peeling
  • Nič


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2015 17:58:04

Masku som mala dávnejšie, bola som spokojná. Mňa osobne jemne štípala, ale dalo sa to prežiť, aspoň človek vie, že účinkuje :) mojim problémom sú veľmi rozšírené póry a mastná pleť - maska pleť vyčistila, zmatnila a póry pekne zatiahla, takže spokojnosť. Po zaschnutí masky pekne vidno, koľko hnusu vytiahla :) jediné mínus je u mňa to, že sa ťažko zmýva, ale to všeobecne tieto "bahníčkové" masky :-)

  • absorbuje kožný maz
  • vyťahuje nečistoty
  • zaťahuje póry
  • ťažko sa umýva


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2015 00:17:19

Musim suhlasit s ostatnymi nazormi, je to velmi dobra( a mam pocit ze jedina dobra ktoru som doteraz mala) hlbkovo cistiaca maska na plet. Uz po prvom pouziti som videla ako sa mi stiahli pory a zda sa mi ze aj zopar ciernych bodiek zmizlo, co sa mi doteraz podarilo len s mechanickym vytlacanim. Pre mna je maska velkym objavom a budem kupovat nadalej.

  • stahuje pory
  • zbavuje ciernych bodiek
  • cisti plet naozaj do hlbky
  • nema


Další recenze od 20.1.2015 14:01:54

Najlepšia maska na čistenie pleti akú som kedy mala !!! Je zeleno hnedej farby obsahuje akési zrniečka zo začiatku ma pálila pretože som mala veľa "bordelu" na tvári no teraz ako používam neem radu je to super vôbec nepáli pleť mám čistú, hladkú, hebkú. Póry sú jemné omnoho čistejšie, musím ešte povedať,že hoci mám problém so šupinkami a suchou respektívne zmiešanou pleťou maska pleť nevysušuje, musím sa priznať že patrí medzi moje kozmetické zázraky

  • Dokonalá
  • Nič


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.10.2014 17:32:57

Nejlepší maska, co jsem vyzkoušela (a že jich už bylo). Konzistencí i barvou tak trochu připomíná bahno, má inenzivní, hodně zvláštní vůni, která je mě osobně moc příjemná (navíc ji cítit z pleti i dlouho po smytí masky). Je určena na čištení pleti a v tom nemá konkurenci. Pleť je po použití viditelně čistší, rozjasněná, jemná, póry stažené a černé tečky mizí. Mírně vysušuje, ale to asi všechny čistící masky. Nechávám působit klidně i hodinu a efekt jsem viděla už po prvním použití. Cena je vzhledem ke kvalitě směšná, já bych za ni zaplatila i několikanásobek. Měla jsem už asi 5 balení a jinou už nechci.

  • účinek
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.10.2014 07:51:04

Moja najobľúbenejšia pleťová maska ktorú som si kúpila len nedávno, ale všetky ostatné odsunula do úzadia. Je to zázrak na moju pleť, ktorá sa každý deň znova a znova zanáša. Pleť je po použití hladká, hrbolčeky zmiznú a čierne bodky sú tiež zredukované, alebo menej viditeľné a to môj nos je ako taká muchotrávka. Keď maska zaschne ostanú na najviac zanesených miestach malé mastné bodky. So zmývaním je troška problém, ale ako sa píše aj v predchádzajúcich recenziách funguje aj ako peeling. Mám suchú pleť ale po tejto maske sa mi vôbec netvoria šupinky ani nemám pocit pnutia. Dokonca ani neštípe a to si vždy najprv umyjem tvár teplou vodou aby sa mi póry otvorili a moja pleť je dosť citlivá. Takže dúfam že tento zázrak nikdy neprestanú vyrábať! :)

  • čistiaci efekt na zanesené póry
  • redukcia čiernych bodiek
  • nevysušuje
  • nedráždi
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 13:32:43

koupila sem na základě mnoha kladných recenzí , vyzkoušela jí a ano, je to pecka, při nanesení jsem na pleti cítitla jakoby mravenčení (malinko) , opravdu ,že mi vytahuje z pleti nečistoty . Balení je sice menší svým obsahem,ale když používáte masku jen občas na hloubkové čištění, vydrží vám dlouho. Při úplném zaschnutí masky , nastala fáze smývání a jelikož jsou v masce obsažené kousky, dobře poslouží i jako peeling. Dobré je používat kosmetickou houbičku při smývání

  • funguje !
  • malý obsah balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.5.2014 11:31:42

Tuto masku jsem si zakoupila na základě velmi kladných recenzí na internetu a byl to pro mne kup roku! Maska vyloženě uzdravuje pleť, po použití je pleť hladká, pružná a rozzářená. Trpím na těžké akné, ale po téhle masce mám viditelně lepší pleť. Občas mi vadí její velmi intenzivní parfemace, ale to kvůli konečnému výsledku přetrpím. Při smývání se dá použít i jako jemný peeling.

  • uzdravuje
  • rozzařuje
  • čístí do hloubky
  • parfemace


Další recenze od 19.5.2014 12:19:28

Najlepšia maska, akú som doteraz mala. Kúpila som ju na základe odporúčaní na jednom blogu, a neľutujem. Maska krásne vytiahne nečistoty, po jej zmytí mám pleť úplne hladunkú. Dokonca prvá maska,ktorá bojuje proti mojim čiernym bodkám(na nose)!!! Konečne! Nedostatok vidím nie vo výrobku,ale vo mne:) kedže neznášam ten pocit, ked mi maska zaschne a nemôžem hýbať tvárou:)) A ešte jedno som spozorovala, že ked si ju nanesiem po osprchovaní, trocha štípe(asi zväčšené pory ,neviem) no ked si ju dám nasucho, tak po štípaní ani pamiatky... INáč túto masku odporúčam.

  • krásne čistí
  • hladká pleť
  • miznú čierne bodky na nose
  • peelingový efekt
  • trocha štípe bezprostredne po sprchovaní
  • ten kamenný pocit tváre :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato maska je nejlepší, na kterou jsem dosud narazila, obzvlášť poměr kvalita: cena je skvělý. Sehnala jsem v Rosmannu za 75Kč. Parfemace je příjemná, po nanesení chvíli pálí, poté je cítit stahování pórů. Po smytí je pleť klidná, čistá. Dokonale uzdraví pupínky hned v jejich začátcích. Rozhodně si ji koupím znovu a patrně už u ní zůstanu.

  • zastavuje akné
  • zklidňuje pleť
  • kvalita:cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2013 15:17:54

Zatím nejlepší maska z drogerie, kterou jsem kdy vyzkoušela. Není to sice úplná bomba, abych tomu dala 5 hvězdiček,ale rozhodně je dost dobrá. Doporučuju hlavně na mastnou pleť,na suchou to nebude ono. Maska pěkně "zeleně" voní, kozistence super k nanášení. Dokud nezačne zasychat, cítím lehké štípání a chlad, ale nic až tak nepříjemného. Asi nejhorší na te masce je, že se dost blbě smývá. Je zapotřebí hodně vody. Maska ovšem obsahuje drobná zrnka toho jílu (řekla bych) a při smývání tak trošku zastoupí peeling. Po umytí je pleť krásně rozjasněná, póry jsou ztažené a po častějším, dlouhodobějším používání o cosi čistější. Ale proto 4 hvězdičky, protože to ještě není úplně to, co bych od masky očekávala. Ale pro mě zatím nejlepší výsledky, jaké jsem kdy po masce registrovala.Chystám se už na druhé balení.

  • stahuje póry
  • poměr cena/výkon
  • špatně se smývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Táto pleťová maska je veľmi fajn. Po nanesení vyzeráte trochu ako strašidlo. Keď na pleti zaschne máte pocit pnutia a nedokážete sa ani usmiať, ale naozaj pomáha. Všimla som si zníženie množstva čiernych bodiek na nose a pleť nie je mastná. Trochu by som vytkla problémovejšie odstránenie z pleti, ťažšie sa zmýva. Inak myslím pomer cena a kvalita je super. Kupovala som v Dm ale dá sa zohnať aj v Tescu či v lekárni. Pleť nie je vysušená ako pri podobných produktoch.

  • nevysušuje pleť
  • čiastočne pomáha odstrániť čierne bodky
  • cena
  • to pnutie


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2013 19:00:01

Táto maska ma veľmi prekvapila. Väčšine kozmetiky z drogérie sa vyhýbam, avšak po nepríjemných posledných skúsenostiach s maskami z lekárne, Lushe i bio obchodov som mala veľmi zmiešanú a zanesenú pleť. Maska pleť krásne čistí, je pravda že trocha pleť po nanesení sťahuje a páli, ale po zmytí je pleť krásne vypnutá, póry a hlavne čierne tečky sú čistejšie. Za tu cenu skutočne výrazne dobrá maska. Vôňa nie je bohvieako príjemný ale to je maličkosť, balenie v tube veľmi praktické.

  • vyčistí pleť
  • nízka cena
  • zatiaľ nepozorujem


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.10.2013 13:20:56

Tato nimbová himalájská maska patří mezi mé svaté grály. Naprosto dokonale hojí akné a vstřebává do sebe všechnu přebytečnou mastnotu z pleti, takže je vhodná především pro lidi s mastnější pletí. Používám ji téměř každý den a pleť je po každém jejím použití lepší a lepší. Dá se použít také jako antiseptikum a hojivý prostředek po vymačkávání pupínků, krásně zklidňuje začervenání a stahuje póry.

  • lze ji používat každý den, funguje stále stejně dobře
  • nevysušuje
  • vstřebává přebytečnou mastnotu pleti
  • krásně hojí akné
  • občas se mi ulomí víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tuto masku som si kupila na zaklade mnohych kladnych recenzii na internete. Asi som bola prilis natesena, ze maska bude super ale mna sklamala dost. Konzistencia bola dobra az na akesi peelingove zrniecka v nej, vdaka comu sa mi maska zle nanasala aj zmyvala. Takisto ma mierne stipala ale dalo sa to vydrzat a to nemam nejak extra citlivu plet. Vona je pekna. A teraz k ucinku. Pouzila som ju sice len 2krat ale u mna sa ziadny zazrak nekonal, s pormi mi to neurobilo nic.To uz lepsiu sluzbu mi urobi maska acneclear od dermacolu alebo samozahrievacia od garnier.. jedine co sa mi pacilo ze plet pekne vonala a mierne sa zjemnila, a nevysusuje extremne co je tiez fajn. Ale viackrat si ju uz nekupim. Asi mam voci nej odolnu plet ci co

  • vona
  • nevysusuje
  • takmer nulovy ucinok na moje pory
  • stipe
  • konzistencia (zrniecka v maske)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 09:20:06

Já jsem z této masky velmi zklamaná. Když jsem si ji nanesla na obličej, začal mě docela silně pálit, což je opravdu co říct, protože má pleť je silně nereaktivní a téměř nic ji nepodráždí. Víckrát jsem ji jako masku nezkoušela a dopatlala jsem ji jako čistící krém ve sprše, protože kromě zmíněného podráždění i silně páchne a na obličeji to nesnesu. Čistící a peelingový efekt tam asi nějaký byl, ale za mě už nikdy víc.

  • peelingový efekt
  • podráždí pleť - pálí na obličeji
  • silně páchne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.6.2013 17:31:54

Veľmi dobrá maska na mastnú a zanesenú pleť. Pleť vyčistí, čierne bodky sa stanú menej výrazné a zároveň pleť vôbec nevysuší, je hladká a jemná. Hneď na druhom mieste v zložení je kaolín, ktorý toto zabezpečuje. Je jemnejšieho zloženia, myslím, že bez zbytočných chemikálií, ako bežné drogerijné výrobky, ale zároveň to nie je prírodná kozmetika, ako sa niekde môže deklarovať. Taktiež sa môže využiť ako píling, pretože má zrnité čiastočky. Balenie je vo veľkosti 75 ml, čo je tak akurát, keď používate masku 1-2 krát týždenne, ako je doporučené a maska sa nestihne pokaziť či inak znehodnotiť.

  • čistí
  • zjemňuje
  • fajn zloženie
  • zrniečka - píling
  • nevysušuje
  • žiadne znateľné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Moje v současné době nejlevnější a nejpoužívanější maska! Perfektně mi zbaví pleť nečistot, stáhne póry, mám dokonce dojem, že zbavuje černých teček a zmatní, ale nepřesušuje.Cena je naprosto úžasná, narazila jsem na ní náhodou v Tescu, rozhodně si ji koupím znovu! Balení celkem ujde, jen při aplikaci se občas slušně zapatlám, když si nedám pozor.

  • Cena
  • skutečně funguje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Maska je určená na hloubkové čištění pro normální a mastnou pleť. Musím uznat, že to je jedna z nejlepších věcí, které jsem vyzkoušela. Krásně vyčistí póry a při smývání působí i jako jemný peeling díky drobným zrníčkům, které obsahuje. Hodně věcí od Himalaya herbals mi pomáhá, obsahují léčivou nimbu a kurkumu, která je fakt výborná na pleť.

  • cena
  • vyčistí pleť
  • nevysušuje
  • jemný peeling
  • žádné


Další recenze od 1.1.2013 18:55:18

Súhlasím s predošlou recenziou.Táto maska je ozaj zázrak na pleť s akné a rozšírenými pormi.Pory naozaj dokonale vyčistí,stiahne,pleť je hladká.Mám rada masky tohoto typu- ze zaschne na tvári ( nemám rada zlupovacie).Navyše,ked idete masku zmyť ,ma aj jemný peelingový efekt ,čo sa mi takisto páči.Maska mi tiež veľmi pomohla ked som si tvár rozrýpala - stiahla červené miesta a pleť bola celkovo ukľudnená.Určite odporúčam vyskúšať každému s problematickou pleťou.

  • vyčistí pleť
  • peelingový efekt
  • naozaj účinná v boji s akné
  • žiadne


Další recenze od 29.7.2012 10:07:18

maska je určená na normálnu až mastnú pleť. je hĺbkovo čistiaca. povedala by som, že je to to najlepšie na trhu čo som zatiaľ vyskúšala. 80% čiernych bodiek zmizlo, póry sa stali neviditeľné, pleť je čistá a hladká. Povedala by som, že tento produkt je malý zázrak, a pokiaľ váhate akú masku kúpiť, tak utekajte do drogérie. Je ju dostať niekedy v DM, alebo cez internet.

  • cena
  • prekonala očakávania
  • nemá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Banánmix

4.1 79% 8 recenzí

Hůře hodnocené