Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké recenze a zkušenosti

Masky Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké
Masky Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké - obrázek 1
Masky Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké - obrázek 2
Masky Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké - obrázek 3
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 249 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Planet Spa Vyhlazující slupovací pleťová maska s rýží a japonským saké

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.4.2012 19:56:10

Tuto masku jsem ani neměla doporučenou ale zkusila jsem ji. A nyní bych ji mohla doporučit i ostatním. Jedna z nejlepších. Velmi dobře pleť vyhladí, pokožka se mi zdála hebčí, vypnutější a celkově prozářená. Má velmi příjemnou vůni. Určitě bych zakoupila znovu ale ráda experimentuji s maskami.

  • prozáření
  • vypnutí
  • vyphlazení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.4.2012 11:06:20

Já mám s touto maskou bohužel horší zkušenost. Příliš mi nesedla, pleť jsem po ní neměla vůbec vyhlazenou a jemnou jako mám po jiných pleťových maskách. Nevyhovovalo mi ani to, že je slupovací, protože šla hrozně špatně dolů a z některých záhybů na obličeji jsem ji musela pracně seškrabovat. Jediným plusem je to, že po ní vypadala pleť zářivější a nebyla zašedlá.

  • rozzáří pleť
  • pleť není po použití jemná a hladká
  • špatně se slupuje


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2012 12:42:15

tuto slupovací masku mám velice ráda a patří mezi moje oblíbené.Hezky se nanáší a jde mi i dobře sloupnout,i když někdy drží až moc na kůži.ale plet mám po ní hladkou,vyhlazenou,takže si ji opravdu nemůžu vynachválit a doporučuji ji vyzkoušet

  • příjemně se nanáší
  • plet je hladká
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Masku jsem dostala jako dárek a i přesto, že slupovací masky nepoužívám, zkusila jsem ji. Účinek na pleť jsem nepozorovala téměř žádný, pleť byla možná trošku jasnější, ale takovou ji mám po kdejaké masce. Co je ale obrovské minus, tak to, že při slupování ji beru snad i se svojí kůží. Neskutečně tahá pleť a v některých místech mě sundávání až bolelo (nehledě na to, že se mi dostala do obočí a vzala i pár chloupků odtamtud. Jako vosk na obličej dobrá, jinak nejsem vůbec spokojená!

  • nic
  • nepříjemná vůně
  • příliš neúčinkuje
  • neskutečně tahá a bolí sundávání


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.4.2012 13:25:34

Tato maska myslím splní, to co má. Pleť je opravdu prozářenější, hladší, hebká. Je pravda, že na obličeji drží, také jsem se bála, aby mi na obličeji "neposloužila" jako depilace, ale chloupky opravdu nevezme, a pokud se někomu špatně odstraňuje - jedna rada - dávat v přiměřené vrstvě - úplně tenočká vrstva se skutečně špatně odstraňuje a nechat pořádně zaschnout. Podle tato maska splní to, co slibuje.

  • rozjasňuje
  • špatně se s ní pracuje


Další recenze od 26.4.2012 20:39:09

Ačkoliv ve mně kosmetika Avon moc důvěry nevzbuzuje, tahle maska je výborná. Dobře se nanáší a hlavně pleť je po ní fakt zářivější a vypadá o několik let najednou mladší. Masku lze zakoupit v akci za výhodnou cenu. Navíc funguje jako opravdu luxusní značky!

  • pleť září
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.5.2012 19:19:41

Tato maska je můj favorit. Předčila mé očekávání. Má lepivou konzistenci, ale nanáší se docela dobře a je příjemná. Teda dokud nezaschne, pak mi trochu stahuje pleť. Trochu mi vadí jen slupování, u kterého mám pocit, že mi bere sebou i obličej, proto jí nanáším jen na T-zónu. Po sloupnutí je pleť vyhlazená, zářivá, zbavená všech nečistot. Rozdíl je opravdu znatelný.

  • Příjemně voní
  • Pleť je po ní zářivá a vyhlazená
  • obtížnější slupování


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 19:52:17

Jedna z nejhorších masek, zejména těch slupivacích, co jsem kdy měla. Sice se dobře roztírá po obličeji, na mě ale docela dlouho trvá, než zaschne. Při slupování se trhá, nechává kusy na obličeji, které jsem pak musela doslova nehtem odškrabávat po kouskách zbytky. Už bych si ji nekoupila, natož za ty přehnané peníze. Pleť byla po použití trochu víc napnutá, což mi spíš bylo nepříjemné.

  • žádné
  • dlouho zasychá
  • špatně se slupuje a zanechává zbytky na obličeji
  • přemrštěná cena vzhledem ke kvalitě


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.2.2013 14:22:05

Tato slupovací maska mi vyhovuje, ale myslím, že u ní to bude hodně individuální. Mám po ní pleť krásně vypnutou a hladkou pleť, ale docela dost vysušuje, takže je ihned po sundání a opláchnutí nutný obličej namazat hydratačním krémem. Velkým plus ale je, že když se mi objeví nějaký poupínek, maska se s ním snadno vypořádá, "vysuší ho" a pupínek tak mnohem rychleji zmizí než když bych ji nepoužila. Maska vážně drží jako blázen, takže pokud ji máte na obličeji, nemůžete ani otevřít pusu :D a docela to bolí, když se sundává, ale není to nijak drastické.

  • perfektně čistí
  • příjemně voní
  • dost pomáhá v případě pupínků
  • vysušuje
  • odstraňování bolí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 23:29:51

Tuhle masku mám hodně ráda. Narazila jsem na ni náhodou, když jsem obhlížela mamčinu kosmetickou výbavu a od té doby si ji pravidelně kupuju. Po použití mám pocit dokonalé čisté pleti a krásně voní. Občas mám problém s odhadnutím množství - když dám málo, jde mi špatně dolů, když dám hodně, rychle zasychá :-)

  • rozjasňuje
  • stahuje póry
  • čistí
  • krásně voní
  • občas jde špatně dolů