Avon Řasenka Infinitize recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Řasenka Infinitize
Řasenky Avon Řasenka Infinitize - obrázek 1
Řasenky Avon Řasenka Infinitize - obrázek 2
Řasenky Avon Řasenka Infinitize - obrázek 3
5 3.9 11
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 219 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Řasenka Infinitize

Další recenze od 20.4.2013 20:36:10

Tato mascara je od Avonu dalsia z tych vydarenych. Ma brutalnu kefku, ktora riasy naozaj pekne vytoci a nadvihne ako slubuje, treba sa s tym vsak trosku pohrat, akurat co jej vytknem, ze by mohla dodat viac objemu. Obal je pekny oranzovy trblietavy, kefak uzasna, objem 10ml. Dobra cena, urcite si ju este objednam. Neopadava, pekne drzi tvar, dobre sa odlicuje.

  • vytocenie
  • nadvihnutie rias
  • uzasna kefka
  • treba sa s tym pohrat pri nanasani
  • slabe dodanie objemu


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 12.5.2013 13:25:59

Tato řasenka mě příjemně překvapila. Moc jsem od ní za tu cenu nečekala, ale je super. Má vychytaný kartáček, který Vaše řasy krásně zvýrazní, perfektně nalíčí. A neslzím po ní jako po jiných řasenkách, I oranžová barva obalu je celkem fajn a pokud vychytáte cenovou akci, budete mít ještě větší radost. Mohu ji opravdu doporučit.

  • vychytaný kartáček
  • i pro citlivé oči
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 29.6.2013 13:39:47

Tuto řasenku jsem dostala dárkem. Ihned mě zaujalo svěží balení a kartáček, který je naprosto dokonalý. Zpočátku možná může dělat problém s ním pracovat, ale pak už to jde jako po másle. Řasenka má tendenci slepovat když je nová ale zároveň kartáček řasy zpět krásné oddělí. Objem moc nedodá, ale to taky neslibuje. Krásně rozčeše, prodlouží a nadzvedne. Oči jako mrkací panenka, není co vytknout.

  • obal
  • cena
  • kartáček je bomba
  • oddělí a pročeše řasy
  • prodlouží
  • nadzvedne řasy
  • pro někoho těžší manipulace
  • když je nová trochu slepuje


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 17.9.2013 18:49:01

Za posledních pár let jsem vyzkoušela opravdu hodně řasenek od Avonu, vždycky jsem byla více méně spokojená, ale to, co udělá tahle řasenka, mě opravdu překvapilo! Má perfektně tvarovaný kartáček, který skvěle natočí a namaluje řasy i v koutcích očí bez nějaké velké námahy a umazání okolo řas. Řasy jsou krásně natočené a opticky hodně prodloužené, spokojená jsem i s hustotou. Je to nejlepší řasenka, jakou jsem v posledních měsících, a nejspíš i letech, objevila, určitě budu objednávat nadšeně znovu! :o)

  • perfektně tvarovaný kartáček
  • skvělé natočení i prodloužení řas
  • jednoduché použití, stačí jeden rychlý nános
  • výrazný obal
  • hůře se mi odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:30:49

Řasenka je lepší než jsem čekala, ale zároveň bych neřekla že je skvělá. Jiné řasenky mi dělají výraznější řasy. Moje oblíbené zhušťující řasenky prodlouží stejně dobře jako tato. Byla jsem zvědavá na kartáček, nakonec mi přijde docela dobrý - na horní řasy, spodní řasy se mi s ní dělají špatně. Při líčení hezky oddělí řasy, ale když vrstva začne zasychat, tak se mi řasy trochu zas slepí, to se mi doteď ještě nestalo. Obal má moc hezký.

  • prodloužení
  • obal
  • cena
  • nedostatečné zvýraznění


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 25.1.2014 16:35:00

Tuhle řasenku mi pujcila kamaradka. Cely vecer mi vydrzela a rasy jsem mela jako mrkaci panenka. Kdyz jsem prisla domu nechtelo se mi odlicovat jinak krasne rasy a uz jsem byla celkem unavena, tak jsem sla z rasenkou spat. Druhy den kdyz jsem se probudila rasy jsem mela stejne jako pred spanim. Krasne natocene a plne obemu. Po vikendu ve spolucka donesla avon a ja si ji ihned obednala. Zrovna byla v akci za 99,- takze jsem max. spokojena. Akorat naucit se pracovat s kartackem a je to :-)

  • krasne natoci,vydri cely den i pres noc, doda objem
  • zadne


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2014 22:39:27

Na první pohled má velice zajimavý kartáček, který by měl řasy prodloužit. Mě je nijak zvlášť neprodlouží, a když jí dám víc vrstvy, tak mi hodně řasy slepuje Jediné co mi na ní opravdu vyhovuje je barva - dokonale zvýrazní oči. Má taky velmi praktický s pěkný obal, který zaujme. Dobře se s ní manipuluje, a dokáže zvýraznit všechny řasy. Dá se koupit i za hodně výhodnou cenu.

  • cena
  • dobrá manipulace
  • zvýrazní
  • slepuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.5.2015 18:49:46

Veľmi milo ma táto riasenka prekvapila,niekoľko rokov dozadu som používala klasickú SuperSchock a od vtedy som si z Avonu neobjednávala nič.Spravila som výnimku a vzala som dve riasenky,jednou z nich bola táto.Troška som sa pri rozbalení zľakla kartáčku :) Ale pekne prečeše,nezlepuje,predĺži,dodá aj troška toho objemu.Stačia dva ťahy.Dobre sa odličuje,neopadáva,vydrží aj nejakú tú slzičku.Naozaj príjemné prekvapenie.

  • predĺži
  • nezlepuje
  • výdrž
  • dostupnosť-Avon


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.1.2016 16:13:04

tuhle řasenku jsem koupila za akční cenu a mile mě překvapila, je pravda, že s kartáčkem se to musí umět, zezačátku jsem taky nevěděla jak na to, ale to už je jenom o cviku, řasy prodlouží, ale pokud dáte dvě vrstvy tak vám to řasy spíše slepí nebo to možná pořád s ní neumím :-) každopádně i přesto, že jsem v celku spokojená jí znovu nekoupím a budu hledat dál tu pravou

  • hezké provedení obalu
  • cena
  • slepuje řasy


Další recenze od 13.8.2016 06:17:38

Pro me naprosto nevyhovujici rasenka. Masivni umelohmotny kartacek, na ktery by se jeste dalo zvyknout, ovsem rasenka namaluje tak ,ze rasy jsou jen velmi lehce zvyraznene, neprodlouzene a nezahustene. Takze nemalovat se vyjde na stejno. Jedinou vyhodu vidim v objemu, rasenka je velka a za nizkou ceno. Presto uz nikdy nekoupim!

  • objem a cena
  • nemaluje
  • nezvyrani a nezahusti rasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 8.3.2017 14:06:20

Řasenka mě trošku zklamala. Řasy dost slepuje již při první vrstvičce. Jsou po ní tvrdé a trošku hůře se odličují. Pokud jste trpělivější povahy a trošku si s řasy pohrajete vypadají velice hezky. Nemůžu jí upřít, že řasy drží tvar celý den. Určitě nedoporučuji pro ty slečny, které mají rády přírodní a klasicky tvarované kartáčky.

  • Cena
  • Desing
  • Řasy drží tvar celý den
  • Slepuje
  • Kartáček
  • Oči se hůře odličují


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené