Avon Senses sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Avon Senses sprchový gel
Gely a mýdla Avon Senses sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Avon Senses sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Avon Senses sprchový gel - obrázek 3
5 3.6 63
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 63 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Senses sprchový gel

věk
25-34

Tyto sprchové gely si kupuji už několik let a mám vyzkoušených několik druhů. Všechny voní krásně, přesto mě nejvíce voní fialový (možná je více fialových-nevím), kupuju je i příteli. Akorát mi vadí uzávěr gelu, který jde špatně otevírat (několikrát jsem si málem zlomila nehet) a také špatně uzavírat. Gel je strašně jemný.

  • cena
  • hodně druhů vůní
  • všechny voní hezky
  • špatný uzávěr


věk
35-44

Další recenze od 13.6.2012 16:03:36

Sprchové gely Senses mám moc ráda, všechny krásně voní a líbí se mi i barevností - obaly jsou průsvitné s barevným gelem uvnitř. Na to, že se jedná o čiré gely, tak nijak výrazně nevysušují. Jsem tedy zvyklá natírat se po každé sprše tělovým mlékem, ale i bez jeho použití jsem s těmito gely celkem v pohodě. Jsou spíš hustší, hezky pění. K dostání jak klasické 250 ml balení tak velké 500 ml a v nabídce bývá někdy i 750 ml (které je sice cenově výhodné, ale tak velké balení už mi moc sympatické není). Momentálně mám doma Spirit, Serenity, Lagoon a krémový Enchanted (úžasná vůně, bohužel se již neprodává). Mojí klasikou na léto je Tropics. Víčko je někdy na zlomení nehtu, tak nechávám raději odklapnuté :-)

  • pokožku příliš nevysušuje
  • hezké obaly - barevnost gelů
  • krásné vůně
  • víčko jde hůře otevírat a zavírat


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 15:05:29

Tyto sprchové gely kupuji už pár let, vždy v akcích. Mě vyhovují pro svou krásnou vůni. Vyzkoušela jsem snad všechny z této řady, nejvíc u mě boduje Mystique. Vůně vydrží dlouho, cítím ji i ráno po probuzení. Nevýhodou je, že tyto gely nejsou hydratační a pokud mám suchou pokožku, ještě více mi ji vysuší.

  • vůně
  • velmi dobrá výdrž
  • trošku vysušují


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 12:48:26

Velmi příjemné sprchové gely s neotřelými vůněmi. Líbí se mi, že neustále mají různé sezónní vůně. Dobře pění. Uzávěr je opravdu nešťastný, takže já ho pak úplně nedovírám, jen přiklapnu, abych se nemusela pokaždé rozčilovat. Jediné, co mě mrzí je to, že mi zrušili mou oblíbenou vůni:-)

  • Cena
  • Příjemné vůně
  • Široká nabídka vůní
  • Víčko


věk
35-44

Sprchový gel čistí a ošetřuje, má vyvážené pH, jemné složení. Příjemně Vás naladí. K dostání 250 ml nebo 500 ml, s vůní pro ženy i muže. Někdy se akční cena pohybuje už od 39 kč/ks, což je opravdu super. Jedinou výtku možná k uzávěru = někdy jde špatně otevřít - zavřít, uzávěr bych určitě změnila. Dle mého názoru perfektně pění, krásně voní, opravdu za mě doporučuji!

  • bohatý výběr vůní
  • pěnivost
  • menší nebo větší balení
  • akční cena už od 39 kč/ks
  • možná bych změnila uzávěr gelu


věk
35-44

Moje oblíbené gely, které kupuji stále. Nevysušují mi pokožku a stačí použít malé množství, protože dobře pění - takže se tak brzy nespotřebují. Líbí se mi, že kromě stálé nabídky se vyrábějí stále nové a nové varianty, některé dokonce v tzv. krémové verzi. Opravdu všechny nádhrně voní. Parádní je, že každý je jinak barevný a v koupelně se pěkně vyjímají.

  • krásně voní
  • dobře pění
  • pěkné obaly
  • skvělá cena
  • pro někoho hůře dostupné


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2012 20:26:22

Tyto sprchové gely kupuju snad pokaždé, když něco objednávám od Avonu, jsou prostě nejlepší! Nevyzkoušela jsem ještě asi všechny, ale ty, co jsem měla, všechny krásně voní a jsou příjemné. Jsou dostupné v menším i větším provedení, já vždycky kupuju rovnou to větší, je to cenově ještě výhodnější :-)

  • dobré vůně
  • krásné barvy
  • menší a větší provedení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 02:39:46

Příjemná řada sprcháčů, vždy, když jedu na návštěvu k rodičům, mamka má v koupelně alespoň 4, takže zkouším. Zvlášt příjemný je ten světle růžový a pak oranžovo-hnědý. Vůně bohužel na těle dlouho nevydrží. Mám svoje oblíbené, takže v mém nákupním košíku není, ale když už ho použiju, dávám jedině plus.

  • cena
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.8.2012 14:07:24

Avon má docela dobré sprchové gely už kvůli tomu širokému výběru v jejich nabídce a za hodně dobré ceny vzhledem k velikosti balení a ve spojení s různými akcemi. Krásně a dlouho voní, velmi dobře jinak pění, na výběr jsou i pánské sprchové gely. Jediné, co se mi občas stalo u víčka, které se uprostřed odklápí je, že někdy se utrhlo bez použití větší síly, ale na to stání ve sprše nebo na vaně to nevadí ničemu.

  • cena vzhledem k balení a akcím
  • široká nabídka + i pánské
  • dlouho voní
  • dobře pění
  • víčko


věk
25-34

Taková pomyslná chvilka luxusu ve sprše. Vůně se na těle krásně rozleží a provoní vaši pokožku i okolí, kde se nacházíte. Mám červený - Hollywood a jsem nadšená. Vůně je elegantní, příjemná a svůdná. Pokožka je opravdu krásná a voňavá, ať už spíte sami, nebo s partnerem, bude to díky tomuto gelu příjemný zážitek.

  • krásná vůně
  • hezký obal
  • příjemný pocit na pokožce
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 10:32:49

Tyto sprchové gely mám ráda. V akci se dají koupit velice levně. Můžete si vybrat z mnoha vůní. Vůně jsou opravdu nádherné a voní intenzivně a dlouho. Prodávají se ve velkém balení. Stačí dát trošku na houbičku a vytváří bohatou pěnu, takže balení vydrží opravdu dlouho.

  • velké balení
  • vůně
  • cena
  • vytváří bohatou pěnu
  • žádné :)


věk
35-44

Další recenze od 9.4.2012 15:36:01

tyhle sprcháče kupuju už několik let a kupovat budu, vyzkoušela už jsem snad všechny vůně a vždy jsem byla spokojená, jen to víčko je fakt trošku nešikovně udělané. kupupuji většinou když jsou ve slevě a ve větším balení. nevysušují a vůně na mě voní moc dlouho.

  • vůně
  • jemnost
  • nevysušuje
  • víčko


věk
25-34

Já mám zkušenost pouze s modrou variantou, za ostatní mluvit nemohu. Sprchový gel Senses (modrý) voní velmi příjemně, je velmi osvěžující. Moje kůže je velmi citlivá, obzvláště na parfemovanou kosmetiku. Ale po vykoupání jsem nezaznamenala žádné zrudnutí kůže, nebo vyrážku.

  • výběr z více vůní
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 13:06:28

Snad jediný výrobek od značky Avon, který mě nezklamal. Používám Garden of Eden 500ml. Krásně voní, je celkem hustý, takže ho stačí opravdu málo, pokožku zanechává pěkně hebkou. Takže za mě jednoznačně plus a můžu ho doporučit všem. Za mě snad jediné malé mínusko - těžká dostupnost.

  • vůně
  • cena/balení
  • hustota
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2013 11:59:40

Tyto gely nakupuji, když jsou v akci - ať už pro sebe nebo pro někoho jiného jako dárek. Avon nabízí širokou nabídku vůní, ze kterých si jistě vybere každý. Nikdy jsem si nekoupila jednu variantu více jak dvakrát, ráda zkouším nové a nové vůně. I tak mám mezi nimi ale své favority: zimní edici Winter Delight s perličkami (úžasná sladká vůně, typicky vánoční), Garden of Eden (sladká květinová vůně), Serenity (sladká ovocná vůně se santalovým dřevem) či Amore (vanilkovo-květinová vůně). Vyzkoušela jsem také varianty Reflection (orchidej a malina), Spirit (ovocná vůně) a With Love (květinová vůně - bílý jasmín&růže), ale všechny měly na můj vkus moc jemnou parfemaci. Co se týče gelů pro muže, přítel je velmi spokojený s variantou XTREME s vůní grapefruitu, jantaru a cedrového dřeva. Gely mívají velmi pestré, atraktivní obaly, u kterých však někdy nastane problém s odlomeným uzávěrem. Nějak zvláštní schopnost hydratace nemají, některé druhy pokožku celkem vysušují, takže je potřeba se ještě po koupeli namazat tělovým mlékem.

  • široká nabídka vůní
  • cena
  • obal
  • malá schopnost hydratace


věk
35-44

Další recenze od 4.8.2012 13:44:12

Tento sprchový gel jako jedinou věc od Avonu mám moc ráda, vyzkoušela jsem snad už všechny varianty. Dostávám je vždy jako dárek. Nejvíc se mi asi líbí ten fialový, voní moc pěkně. Mě gely nevysušují, nedráždí, dostatečně pění, prostě fajn. Jen to uzavírání je opravdu trochu hůř otevíratelné.

  • hodně variant
  • nevysušují
  • cena
  • balení


Další recenze od 1.3.2013 15:52:09

Moje najobľúbenejšie sprchové gély. Kupujeme stálem pretože, naozaj stačí málo a úžasne penia. Krásne farebné obaly a vôňe. Vône naozaj vydržia dlho na tele voňať. Ďalšie plus je široký sortiment vôni a farieb. Ja osobne mám najradšej ružovu, červanú a fialovú variantu. Modrá a žltá ma nejak neoslovili. Určite doporučujem a budme kupovať aj naďalej! :)

  • vôňu na tele dlho cítiť ;)
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • dobre pení
  • priateľná cena
  • žiadne som nenašla


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 18:34:28

Kdo by neznal vonavé sprcháče od Avonu, které jsou navíc za pár kaček. Bohatý výběr vůní který oslový každého z nás. Sprchový gel je příjemné pěnící. Vytkla bych mu snad jediné a to horší manipulaci s víčkem sprchového gelu. Jinak je super a všech doporučuju vyzkoušet

  • cena
  • vuně
  • pěnivost
  • otvírání


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2013 22:57:19

Reflection peaceful & soothing: Sprchový gél naozaj pekne vonia, škoda len, že sa po osprchovaní stratí. Oceňujem aj rôzne akcie na tieto gély a rôzne veľkosti balenia, každý si môže vybrať. Tiež sa mi páči aj obal. Akurát tá dostupnosť výrobkov Avon je trochu horšia, ocenila by som, keby sa predávali aj v kamennýc h obchodoch. A ešte mi trochu nevyhovuje to otváranie gélu, niekedy si na tom idem zlomiť nechty.

  • obal
  • vôňa
  • otváranie
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 19:51:13

Vcelku fajn sprcháč od Avonu téměř vždy ho dostanu darem a rada ho spotřebuji. Zadne zvláštní blahodárné účinky na pokozku tedy nepozoruji. Krásné ovšem krásně voní a bohaté pění. Nemam s tímto sprchovým gelem žádný problem:-) Všem vřele doprucuji:-)

  • vůně
  • bohate pění
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 12:35:21

Senses sprchové gely od Avonu miluju. Mám jich doma už pořádnou zásobu všech možných vůní a v podstatě se mi líbí všechny. Vůně jsou opravdu krásné a docela intenzivní, ale na těle po umytí moc dlouho nevydrží, což může být pro někoho mínus. Jediné co bych hodnotila záporně je zavírání - víčko se mi často ulomí

  • nádherné vůně
  • časté akce kdy se dají koupit výhodně
  • víčko se láme


věk
15-24

Další recenze od 22.1.2013 19:34:54

Těchto gelů mám doma snad celou poličku. Už jsem zkusila nepočítaně vůní a když se objeví nějaká nová, hned ji musím mít. Krom toho ve sprše hezky voní a pění. Možná trochu vysušují pokožku, ale co by člověk za tu cenu chtěl, že? Bohužel se mi vždycky ulomí uzávěr a vůně moc dlouho nevydrží.

  • velký výběr vůní
  • pění
  • cena
  • ulomení uzávěru
  • vysušují
  • dostupnost jen přes Avon Lady
  • vůně nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2013 13:09:49

Sprchové gely Senses jsem vyzkoušela v několika variantách, povětšinou mi vyhovovaly. Vůně sprchových gelů je skvělá, výdrž taktéž stačí opravdu málo a pěnivnost je úžasná. Krásně provoní celou koupelnu.Vyhovuje mi i otvírání, při malém množství gelu se dají postavit "na hlavu". Víckrát nekoupím, našla jsem oblíbenější.

  • pěnivost vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2013 13:38:14

Jako úplnou katastrofu bych to neviděla, jasně, není to nikterat závratně hydratující sprcháč, ale na druhou stranu pro toho, kdo pak stejně použije tělové mléko, tenhle výrobek stačí. Co se mu musí přiznat je to, že má širokou škálu vůní, tudíž si každý vybere, a taky je cenově dostupný. Na léto ho semtam koupím, když chci něco hodně osvěžujícího.

  • hodně druhů
  • cena
  • vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Reflection peaceful & soothing: Skvělý sprchový gel, který si Vás získá svojí vůní. Velikost balení 500 ml, takže docela vydrží. Dobře pění. Ale nejlepší je fakt ta jeho vůně. Přijde mi jako nejlepší z celé řady. Po vykoupání krásně voníte, zajisté to ocení i Vaše okolí. Kdo miuje vůni květin a ovoce, to je pravý gel pro něj. Občas bývá v katalogu ovoněná stránka.

  • velikost balení
  • vůně
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 17.10.2013 10:54:45

Výrobky Avon mám ráda. Jsou za super cenu (když jsou zrovna v akci) a většinou bývají i kvalitní. Hodnotím Winter Cocoon Senses: Voní úžasně. Miluji vůni vanilky a zde se mi ji dostatečně dostává. Dobře pění a řekla bych, že pokožku ani moc nevysušuje. Nebo jsem alespoň nezaznamenala, že bych ji po mytí tímto sprchovým gelem měla nějak vysušenou a napjatou. Rozhodně si ho pořídím i příště. Doporučuji vyzkoušet.

  • nádherná vůně
  • nízká cena
  • dobře pění
  • žádné


věk
25-34

Kedysi keď mamina robila v Avone a tak, sme ich mali doma na dennom poriadku stále. Myslím, že aj prvý rok na strednej som ich nosila na internát. Teraz ich už nepoužívame. Sprcháče boli ale napriek tomu veľmi príjemné na pokožke, nevysušovali. Bolo na výber z viacero vôní, vybral by si každý a za super cenu. Pokožku ste mali prevoňanú avšak nevydržalo vám to na nej dlho. Nemám moc čo vytknúť.

  • cena
  • vôňa
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2013 21:29:24

Dříve jsem jen na tyto sprchové gely nadávala, ale teď se asi pozměnilo složení a dost mi vyhovují. Mají úžasné parfemace, velký výběr druhů. Gel nijak nevysušuje ale ani nehydratuje. Budu si ho dále kupovat kvůli jeho výhodné ceně a npeřebernému výběru vůní. Také musím říct, že krásně pění. Myslím, že je velkým množstvím žen opěvován ale i zavrhován.

  • hodně pění
  • vůně
  • cena
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2014 14:33:41

Tyto sprchové gely jsem vyzkoušela snad už všechny a to i ty pásnké s přítelem. Sprchové gely jsou síše tekutější konzistence, která dobře pění. Sprchový gel dobře omyje a i se dobře smývá. Gely krásně voní a vůní je veliký výběr ze kterého si každý vybere. Některé vůně cítím i po osprchovaní ještě z kůže. Problém mám s víčkem, které se mi dlouhými nehty špatně otevírá, tak si ho většinou otevřu a pak jen přivírám a nedocvakávám

  • cena
  • druhy
  • vůně
  • lze špatně otvírat


věk
25-34

Další recenze od 20.7.2014 22:14:03

Vůně sice fajn, ale vůbec na těle nevydrží. Znovu koupím jen pokud mě nějaká vůně opravdu velmi zaujme. Pokožka je hydratovaná, ale za ty peníze jdou pořídit mnohem kvalitnější sprchové gely se stejnými hydratačními účinky, u kterých ale vydrží voňavá pokožka déle. Otevírání sprchových gelů taky nic moc.



věk
25-34

Další recenze od 31.10.2014 21:25:01

Sprchové gély Avon senses mám celkom rada. Nijako extra nehydratujú, ale ani nevysušujú, nedráždia mi pokožku. Niektoré majú nádhernú vôňu, niektoré dosť chemickú. Vôňa na tele však nevydrží moc dlho. V akcii sa dá vychytať celkom dobrá cena, na ktorú ale treba dlhšie čakať. Uzáver sa ťažko otvára a zvykne sa mi občas odtrhnúť. Pozitívne hodnotím môžnosť kúpy aj 500 ml a 750 ml balenia.

  • penivosť
  • cena
  • vôňa
  • horšia dostupnosť
  • uzáver
  • možnosť kúpiť väčšie balenie


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 14:51:22

Avon sprchové gely mi moc hezky voní, hezky pění a nemusí se jich dávat moc, nedráždí mě a nevysušují, ale namazat se musím, balení je normální, dá se taky postavit na víčko když jsem u konce, takže ok, jen mě občas štve víčko, můžu si na něm někdy zlomit nehet, jde někdy těžko vycvaknout, kupuju jen když má avon v akci, to se vyplatí, jinak mi přijdou drahé

  • hezky pění
  • vůně
  • cena v akci
  • víčko u balení


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2015 17:03:00

Jestli mám od avonu něco opravdu ráda, tak jsou to tyto sprchové gely. Nejraděj mám vůni lagoon a tropics. Ty jsou opravdu nejlepší s nejvíc osvěžující vůní. Opakovaně si je kupuji, protože na léto jsou pro mě jasnou volbou. Je fajn, že se dají pořídit v různě velkých baleních. Ikdyž balení samotné není nic moc a někdy se špatně otvírá.

  • vůně
  • otvírání balení


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 09:51:41

Tento sprchový gel mi hodně vysušil pokožku. Vůně mi přišla docela příjemná, ale znám lepší. Rozhodně bych za něj nedala víc než 50 Kč. Design obalu se mi líbí, je zajímavý. Co se týče pěnivosti, sprchový gel tvoří bohatou pěnu, ale bohužel za cenu přesušení pokožky. Rozhodně si ho nekoupím znova

  • design obalu
  • bohatá pěna
  • silně vysušuje


Další recenze od 4.4.2012 18:02:40

Osobně mi tento sprochový gel připadá velmi umělý. Nemám je ráda (několikrát jsem ho dostala), ikdyž opravdu pěkně voní ale zdá se mi to až moc. Myslím, že ta cena odpovídá kvalitě ale nemusím si ho již příště pořízovat.

  • vůně
  • kvalita


věk
25-34

Tyto gely zaujmou především hezkým barevným obalem a nádhernou vůní. Pokud jsou v akci, dají se sehnat za velmi příjemnou cenu. K dostání v malém nebo větším balení. Vyzkoušela jsem jich několik, ne, že by byly vyloženě špatné, v horkém létě příjemně osvěží, ale příjde mi, že trošku vysušují. Proto si tyto gely už nekoupím.

  • cena
  • atraktivní obaly
  • nádherné vůně
  • osvěží
  • možnost zakoupit i větší balení
  • trošku vysušují


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2012 10:36:38

Vyzkoušela jsem už hodně druhů z této nabídky, příjemně voní, ale jen při koupeli, pak už ani nepoznám, že jsem se s nimi sprchovala, pění dobře, ale přijde mi, že pokožku vysušují. Oblíbila jsem si jen jeden světle růžový, ten byl jediný krémový neprůhledný, nevysušoval a nádherně voněl, jenže ho přestali vyrábět, takže jsem na tyto sprchové gely zanevřela a už si je asi jentak objednávat nebudu.

  • Vůně
  • Vysušují
  • Po koupeli z pokožky vůně vyprchá


věk
25-34

Tyto sprchové gely bych nehodnotila ani kladně ani záporně, takový střed. Výhodou je velká škála vůní, z které si každý vybere, co mu voní. Mě vyhovuje reflection a lagoon. Co se týče ceny, tak jak kdy. Když dají do akce, tak to není špatné. Ale nemyslím si, že by tyto sprchové gely byly nějak vyjjímečné.

  • Velký výběr vůní
  • Není dostupný v obchodech


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2012 20:19:43

Tyto gely mám ráda především kvůli vůni. Každá je naprosto jiná a každá je úžasná (tedy nevím zda jsem zkoušela všechny, ale řekla bych že většinu ano). Akorát mi lehce vysušuje pokožku. Možná, že by to běžným uživatelkám nevadilo, ale já ji mám hodně suchou, takže dám raději přednost mastnějšímu, před voňavým.

  • nádherné vůně
  • lehce vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 10:55:18

tento sprchový gel jsem si koupila když byl v akci za 39 korun což si myslím že je jeho adekvátní cena. Kvalita obalu je průměrná ale co mi vadí je uzávěr který se zavírá trochu hůře. Výhodou je široká škála vůní takže si každý vybere co mu vyhovuje.

  • široká škála vůní
  • koupě přes internet nebo avon lady


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 21:12:25

Sprchový gel, který mě nijak nenadchnul. Mají sice velký výběr vůní, některé z nich se mi i líbí, ale na mě jsou příliš umělé a chemické. A tento pocit mám z těchto sprchových gelů kompletně. Pocit vysušení jsem z něj sice nikdy neměla, zato svědění a zarudnutí pokožky ano.

  • velký výběr vůní
  • nevysušuje
  • pocit chemie
  • příliš silná parfemace
  • umělé vůně
  • svědění a zčervenání pokožky
  • lahvička se špatně otevírá


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 14:42:16

Tento sprchový gel jsem většinou dostala jako dárek. Vůně pro mě byla většinou celkem příjemná, i když některé byli tak intenzivní, že jsem je musela střídat jinými sprchovými gely, Měla jsem také pocit vysušené pokožky a upřímně jsem byla vždycky ráda, že jsem ho vypotřebovala. Určitě však věřím, že někomu může vyhovovat.

  • vůně
  • vysušená pokožka


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 19:28:01

Prostě sprcháč. Mezi sprchovými gely nějak moc nevidím rozdíly, nerada za ně moc utrácím, i když tyto se dají v akci sehnat za fajn cenu. Mají celkem hezké vůně, dobře pění, ale celkově jsou to pro mě jen průměrné sprchové gely, sama bych asi už nekoupila.

  • vůně
  • dobře pění
  • špatný uzávěr


věk
25-34

Sprcháče od Avonu jsou řekla bych dost průměr. Sice krásně voní,ale konzistence je jakási gelovo - tekuto umělá, pokožku dost vysušují, za plnou cenu je rozhodně nemá smysl kupovat a na trhu je prostě dalo víc lepších, levnějších a dostupnějších produktů. Balení má hrozný uzávěr.

  • vůně
  • uzávěr balení
  • vysušují


věk
25-34

Z této řady jsem zkusila 2 nebo 3 gely a moc se mí líbily vůně. Řekla bych, že je to asi největší plus téhle řady. Jinak s gely nemám žádný problém, nevysušují mi pokožku ani ji nijak nedráždí. Ale na druhou stranu mě nepřišly ničím výjimečné, prostě obyčejné sprcháče. V akci se dají sehnat za dobré peníze, takže myslím, že jde o fajn gely. Ale u některých mi vadilo to, že se víčko trochu uvolňovalo a občas mi přišla konzistence trochu vodovější. Prostě mám radši hustší gely, ale není nepřišlo mi to nijak strašné a někomu tohle zas může vyhovovat víc :-)

  • cena v akci
  • hezké vůně
  • víčko
  • řidší konzistence některých gelů


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 12:39:16

Super sprcháče s originálními a neotřelými vůněmi. Moc se mi líbí i množství krásných a nevšedních obalů, na kterých mě štve pouze špatné uzavírání. Samotné sprchové gely nádherně voní, některé lépe a některé zase hůře, ale vše závisí jen na vkusu člověka. Gely dobře pění, ale trošku vysušují. Když je akce, tak se dají sehnat za opravdu příznivou cenu, takže je klidně koupím znovu.

  • cena když je akce
  • krásné obaly
  • originální vůně
  • dobře pění
  • trochu vysušují
  • uzavírání


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2016 21:27:51

Příjemné vůně ovoce, květin, sladké, vodní, dřevité... Různá nabídka velikostí - od klasických 250 ml až po 720 ml v praktickém balení s pumpičkou. Vůně vydrží, krémové sprchové gely jsou příjemné na pokožku, je pak jemná a provoněná. Vybere si jak muž, tak i žena - řady jsou i pro ženy i muže, hodně z vůní jsou neutrální a řekla bych "unisex", například má nejoblíbenější Senses Lagoon

  • vůně
  • velikosti
  • konzistence
  • nic


věk
35-44

Sprcháče od Avonu mne nikdy nezklamaly a může se jednat o jakoukoliv vůni. Vůně mají bezkonkurenční a nejde jim odolat. Dobře pění, sedí mi na moji smíšenou pokožku. Jediné co bych vytkla je obal, který je při delším používání věčně ulepený a nakonec se víčko většinou ulomí. Každopádně vůně je neodolatelná a to mne opět naláká k nákupu :-).

  • příjemná vůně
  • nevysušuje
  • nepraktické balení


věk
35-44

Tenhle sprchový gel od Avonu kupuju pravidelně, nejvíc mi vyhovuje, že často obměňují nabídku, takže pořád přicházejí nové a nové vůně. Hodně mě zaujal ten se zeleným jablkem a konvalinkou, ten je krásný. Poměrně dobře myje, dobře pěkní a nijak extra nevysušuje pokožku. Pánské vůně jsou taky krásné, příjemné a decentní.

  • široký výběr
  • hezké vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2017 17:03:35

Miluji vůně těchto sprcháčů. Avonu moc nefandím, ale tyhle sprcháče jsou kultovní. Mají tak úžasné a originální vůně, jako žádná jiná firma. Průměrní výrobci mají pořád jen vůni kokosu a vanilky a Avon stále vymýšlí nové a nové vůně. Zkoušela jsem asi tři druhy a všechny byly super. Dodnes si ty vůně pamatuji, protože byly unikátní a navíc i dobře drží na těle a provoní koupelnu. :)

  • Výběr vůní
  • Intenzivní vůně
  • Cena
  • Horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2014 12:52:21

Svého času jsme doma měli jen sprcháče z Avonu. Vystřídalo se nám tak několik druhů v malém i velkém balení. Schopnosti gelu jsou u všech vůní stejné - umyjí, hezky pění, ale tím to pro mě končí. S vůněmi je to jinak. Některé jsou děsné hned po otevření, jiné jsou fajn, ale po čase se vám vůně zprotiví nebo jsou to vaši miláčkové po celou dobu. Co si pamatuju, tak mi na těchto sprcháčích vadilo otvírání - někdy to šlo opravdu ztuha a často se mi i stalo, že jsem si až zlomila nehet:-/.

  • vůně
  • cena
  • design
  • balení - uzávěr


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2014 11:46:49

Sprchový gel je takový střed - ani vysloveně skvělý, ani špatný. Líbí se mi, že je v nabídce mnoho vůní a stále přibývají nové, takže si vybere opravdu každý. Sice jsou vůně mírně chemické, dají se najít i moc hezké a taky dlouho vydrží. Sprcháč moc nepění, takže ho vždy spotřebuju strašně rychle. Nějaké vysušování jsem si nevšimla, ale stejně mám radši krémové gely, které i trochu hydratují. Cena je vzhledem ke kvalitě tak akorát. Jo a to víčko je fakt děs, už víckrát jsem si na něm zlomila nehet.

  • velký výběr vůní
  • cena
  • nehydratuje
  • víčko


věk
25-34

Před lety, když jsem ještě odebírala Avon katalog, jsem prakticky jiné sprchové gely než tyto nepoužívala. Nedávno jsem si koupila nějakou tu krémovou variantu a voněl krásně. Lepší je koupit si verzi 250 ml, 500 ml může časem v lahvičce "zasmrádnout". Některé vůně jsou vážně povedené, jiné jsou opravdu otřesné, záleží na kusu. Při velké konkurenci drogérkových sprcháčů se asi k těmto avoňáckým už nevrátím.

  • výběr vůní
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 16.8.2012 20:37:44

Avon kosmetiku opravdu ráda nemám, zvláště co se týče péče o vlasy a tělo. Tento gel jsem si půjčila na návštěvě. Ihned mě odradila jeho vůně - vůbec mi nebyla příjemná, spíše jsem z ní cítila chemii. Co se týče péče o pokožku, myslím si, že docela vysušuje. Mně jako ekzematikovi rozhodně nevyhovuje.

  • nic
  • chemická vůně
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2012 16:39:22

Nějak jsem značce Avon nepřišla nikdy na chuť. Přijde mi na svou kvalitu strašně předražená. Měla jsem sprcháč se skořicí, ořechy a jablky z vánoční limitky a nepřišel mi nic moc. Dost vysušoval, vůně samozřejmě nevydržela na těle a navíc se mi hned utrhlo víčko.

  • nic
  • vysušoval
  • divná vůně
  • víčko


věk
25-34

Průměrný sprchový gel, který mě nijak zvlášť nenadchnul. Lze vybírat z velkého množství různých vůní, některé jsou pěkné, některé naopak hodně výrazné, chemické a nepříjemné. Každý si však může najít tu svou vůni. Po použití jsem nezaznamenala žádnou reakci, ale mě dost vysušuje. Za plnou cenu bych si ho nikdy nekoupila, v akcích je cena přijatelná. Vadí mi také víčko, které jde hůře otvírat, někdy je to na sloupnutí laku nebo zlomení nehtu.

  • výběr vůní
  • vysušuje
  • víčko jde hůře otvírat


Měla jsem ten červený. Konzistencí je řídký, skoro vůbec nepění. I když se popisem na obalu vychloubá vůní, skoro nevoní ani když si přičichnu přímo k němu, takže po umytí vůně není cítit vůbec. Hodnotím ho jako podprůměrný. V drogérii se najde spousta lepších mycích gelů.

  • aspoň neuškodil
  • slabá vůně
  • nepění


Další recenze od 9.4.2012 16:51:35

Mě tenhle sprchový gel nevyhovuje vůbec.Zkoušela jsem více variant, ale ani s jednou jsem neuspěla. Pravděpodobně je to tím, že je vysoce parfémovaný a mě po něm vždy vyskáče červená vyrážka. Po jiných to nemám. Ale je pravda, že některé krásně voní. a cena není také vysoká. Je škoda, že mi nevyhovují.

  • pro mě žádná
  • všechny


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 14:47:26

Zkoušela jsem před lety a cca 3 měsíci (tentokrát si i pamatuji vůni - Garden of Eden) a pořad trvám na tom, že tyto gely jsou hrozné. Voní chemicky, vysušují a nejsou vůbec pro ekzematiky nebo citlivější pokožku. Měla jsem čerstvě oholené nohy a pálil mě v nich jako čert, jinak to s jakýmkoliv jiným sprchovým gelem ani nepocítím. Pro mě další důkaz, že Avon je kosmetika už dávno překonaná. Ani za tu akční cenu nestojí.

  • nic
  • vysušuje
  • složení
  • chemická vůně
  • pálí po holení


věk
25-34

Další recenze od 18.11.2017 15:07:39

V poslednej dobe som si viac obľúbila krémovejšie sprchové gély, ale kedysi som používala aj tieto. Výhodou je to, že ponúkajú obrovské množstvo druhov či stálych, alebo limitovaných v rôznych veľkostiach. Treba však použiť väčšie množstvo inak slabo pení, vône sú na môj vkus zvláštne, akoby "potlačené", proste sa mi nepáčia a ani po sprchovaní ich nie je cítiť. Pokožka po ich použití nie je nijak extra hydratovaná, takže určite treba použiť telové mlieko. Cena je nízka, ale za rovnakú cenu si viem kúpiť 2x lepší gél ako tento.

  • - cena
  • - veľa druhov
  • - dostupnosť
  • - vôňa
  • - málo pení
  • - nehydratuje


věk
25-34

Ač už se mi téměř 10 let neobjevil nikde na těle ekzém, po prvních pár mytí s tímto driákem ano, a to jsem předtím používala vždy jen obyčejné sprcháče z drogérky. Za mě jeden z nejhorších výrobků z Avonu. Rozdíl snad nepoznají jen ti s hroší kůží....

  • vůně
  • hrozný chemický driák
  • vysušuje


věk
15-24

Od tohoto sprchového gelu jsem měla několik vůní, ale bohužel kvalita výrobku byla vždy stejná. Toto prosím není gel, ale pěkně navoněná voda. Vůni se nedá nic vytknout, ale gel je opravdu velmi tekutý. Navíc pokožku hodně vysušuje a pokožka po něm svědí. Tím, že je tekutý, tak rychle ubývá a manipulace s ním je složitá. Nedoporučuji.

  • pěkně voní
  • vysušuje
  • tekutý
  • rychle ubývá


věk
15-24

Další recenze od 4.2.2019 19:16:33

Klasický sprcháč. Když je na akci, tak nakupuju všechny možné vůně, za plnou cenu bych si ho asi nekoupila. Dělají spousty limitek, takže v rámci zvědavosti je vždycky zkouším. Příjemně voní, ale ne dlouho, spíš jen při mytí, což mně stačí. Zatím jsem se nesetkala s vůní, která by mi neseděla, všechny jsou moc fajn.

  • v akci příznivá cena
  • spousta vůní i limitované edice
  • vůně z kůže rychle vyčáchne


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Lush Snow Fairy

3.7 68% 7 recenzí

Hůře hodnocené

Lush The Olive Branch

3.4 60% 5 recenzí