Avon Zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Avon Zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu
Intimní hygiena Avon Zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu  - obrázek 1
Intimní hygiena Avon Zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu  - obrázek 2
5 3.9 18
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu

věk
35-44

Další recenze od 30.4.2012 01:08:07

Můj nejoblíbenější intimní sprchový gel, protože je neparfémovaný. Lehce parfémované intimní gely mi nevadí, ale z tohoto mám zkrátka lepší pocit, je určitě šetrnější a jemnější. Výrobce uvádí, že obsahuje výtažky z vrbové kůry a má protizánětlivé účinky. Nijak zvlášť nepění, ale to u gelu pro tyto účely opravdu nepotřebuji. Balení 300 ml vydrží i při každodenním používání hodně dlouho, protože má dávkovač s pumpičkou, takže ho člověk nepoužije zbytečně moc.

  • neparfémovaný
  • praktické balení s pumpičkou
  • jemný a krémový
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 30.4.2012 07:46:01

Můj velice oblíbený intimní mycí gel,používám ho velice často a ráda,nemám ráda na intimní místa hodně parfémované mýdla a gely.Tento krásně myje a měl by mít protizánětlivé složení z vrbové kůry.Určitě doporučuji vyzkoušet.

  • krásně myje
  • nedráždí
  • cena
  • nic


věk
35-44

Kupuji pravidelně. Nedráždí, neštípe. Pění tak akorát, stačí malé množství a vydrží proto hodně hodně dlouho. Pumpička je velmi praktická a dobře se s ní přípravek dávkuje, aniž byste brali celé balení do ruky. Jediné, co mě moc nezaujalo je design balení, ale to je drobnost. Mýdlo také není moc vhodné na cesty kvůli většímu balení.

  • dlouho vydrží
  • praktická pumpička
  • nedráždí
  • design balení
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 09:37:39

Není špatný. Sice mi trošku vadí, že je bez parfemace - preferovala bych nějakou jemnější parfemaci, protože pak mám prostě lepší pocit, ale tak nevadí, pro jiné to je zase určitě výhoda. Nedráždí, neštípe, nevysušuje, pění tak akorát. Má praktické balení s pumpičkou, dlouho vydrží. Měla jsem ho několikrát, ale znovu si ho už asi nekoupím, mám jiné favority.

  • bez parfemace
  • nedráždí, neštípe a nevysušuje
  • praktické balení s pumpičkou
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 12:22:16

Vynikající intimní gel za super cenu. Střídám ho sice ještě s jedním, protože nerada používám jednu věco nepřetržitě, ale velmi mi vyhovuje. Má nejlepší dávkování, jaké jsem kdy na intimním gelu měla - pumpičku. Mě osobně pění dost, ale musí mít člověk hodně mokré ruce. Velkou výhodu vidím v tom, že je neparfémovaný - trpím na kvasinky a jakékoliv parfémované věci jsou pro mě zlo. Používám ho i na holení intimních partií a k tomuto účelu slouží také dobře.

  • Bez parfemace
  • Dávkování pumpičkou
  • Cena
  • Žádné negativní pocity po jeho použití
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 18:45:11

Používám již několik let a nechápu jak jsem bez toho mohla žít. Aplikace gelu je díky pumpičce velice snadná a rychlá. Gel neštípe, nepálí a ani nemám žádné negativní následky po delším užívání, jak se mi u některých podobných produktů stávalo. Vydrží dlouho.

  • cena
  • balení s pumpičkou
  • neštípe
  • nepálí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 21:45:59

Poměrně kvalitní gel na intimní hygienu. Vyhovuje mi na něm hlavně to, že je bez parfemace a tím i velmi šetrný. Dobré je i balení s pumpičkou, která usnadňuje dávkování. Nevýhodou může být pro někoho horší dostupnost. Cena je podle mě dobrá, balení vydrží na dlouho.

  • bez parfemace
  • šetrný
  • praktické balení
  • vydrží dlouho
  • horší dostupnost


Další recenze od 26.5.2012 00:23:35

Tenhle gel tedy pro mě nic moc. Kdykoliv jsem měla nějaký menší problémek, tak mi s ním nepomohl. V lékárně jsem si objevila jiné favority které oproti tomuhle přináší nějaké výsledky. Tento gel nenadchne ani neurazí, přijde mi nastejo jako když se myju jen vodou. Plus vydím v jeho praktickém dávkovači.

  • praktický dávkovač
  • žádné výsledky


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 01:47:48

Tohle intim mýdlo je mojí stálicí. Kupuju si ho už několik let a vyhovuje mi. Nijak nedráždí, je jemné, neparfemované. Velmi oceňuju balení s pumpičkou. I cena je příjemná, v akcích se dá pořídit velmi levně. Myslím, že ho můžu doporučit. Určitě koupím znovu.

  • jemné
  • neparfemované
  • balení s pumpičkou
  • asi žadné


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 03:03:13

Tenhle gel jsem jen několikrát zkusila a za mě ne, sice není parfemovaný, ale mně podivně zapáchá a necítím se po umytí dobře, jakoby pálí. Možná má pro mě nevyhovující pH a složení, které je klasicky avonové, neodlehčené od zbytečné chemie (SLS bych si normálně na intimní partie nedala) . Balení s pumpičkou je asi jedinávýhoda.

  • balení s pumpičkou
  • cena
  • smrdí ač je neparfemované
  • trošku pálí
  • složení


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2012 21:40:50

Měla jsem ho kdysi, než se začal vyrábět Lactacyd, tak jsem ho zkusila a hodně mi vadila ta krémová a na mě moc hutná konzistence. Pro intimní hygienu raději upřednostním gely s čirou konzistencí a více tekuté, připadám si pak svěžejší a déle mi ten pocit vydrží. Navíc vůně mi vůbec nesedla. Velké balení je dobré, hlavně pumpička je fajn. Cena super.

  • cena
  • velikost balení a pumpička
  • nevoněl mi
  • krémová hutnější konzistence


tohle je nejhorší intimní mýdlo, které jsem kdy měla! Po pár použitch jsem neskutečně trpěla. Měla jsem neustále pocit svědění a pálení, nechtěla jsem věřit, že je to způsobeno tímhle výrobkem, ale když jsem ho po cca 14 dnech přestala používat, výrazně se mi ulevilo! Nejsem žádná citlivka a nemám žádné alergie, ale zrovna produkty od Avonu a tento obvzlášt, mi vždy navodily nějaké nepříjemnosti! takže tanto produkt nedoporučuju!

  • žádné
  • nepoužitelné a nešetrné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 15:51:59

Používám už několikáté balení tohoto intimního gelu a jsem s ním spokojená. Ani nevím, co bych měla o tomto výrobku říct, protože ani nevím, co má pořádně dělat, jistě, umyje intimní partie, je neparfémovaný a jemný. Navíc je součástí produktu pumpička, což oceňuji, je to praktické, protože člověk si nadávkuje přesně tolik produktu, kolik potřebuje.

  • vydrží dlouho
  • nedráždí pokožku
  • má pumpičku
  • nic :-)


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2013 23:58:32

Jeden z mých top favoritů mezi intimními gely. Velice oceňuji balení s pumpičkou, díky které se gel dobře dávkuje a vydrží o hodně déle. Gel je jakoby zakalený, je neparfémovaný a velice příjemný. Po jeho použití sliznice neštípe, nepálí a není podrážděná. Kupuji už několik let a stále mi vyhovuje. Tento gel rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • neštípe a nepálí
  • antibakteriální účinky
  • cena
  • balení s pumpičkou
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2013 09:02:33

I tento intimní gel od Avonu jsem už několikrát měla, ale sympatičtější je mi ten druhý - úplně čirý. Tento je trochu zbarvený do bíla. Jinak mají oba stejné vlastnosti. Perfektně umyje, má antibakteriální účinky. Neštípe a ani nepálí. Stačí použít malé množství takže balení dlouho vydrží. Praktické balení s pumpičkou

  • antibakteriální vlastnosti
  • balení s pumpičkou
  • neštípe ani nepálí
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2013 09:23:17

Tento gel pro intimní hygienu mám nově zakoupený již s novým obalem. Teď je na něm fialová silueta ženy. Má krémové složení. Díky obsaženému heřmánku dokáže zklidnit pokožku. Nejvíce oceňuji, že je bez parfemace. Nedráždí pokožku a dobře hydratuje. Jeho cena je více než příznivá. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

  • cena
  • bez parfemace
  • žádné


Tento intimní gel od Avonu používám už hodně dlouho (a hodně často) a je opravdu moc fajn. Vůbec mě nijak nepálí ani nedráždí ani žádné jiné nepříjemné pocity nevyvolává. Je šetrný a krásně osvěží. Líbí se mi praktická pumpička, dále i velikost a vzhled balení. Tento výrobek si nemohu vynachválit, takže doporučuji.

  • konzistence
  • balení
  • opravdu šetrný
  • osvěžující
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 28.6.2017 21:34:21

Jedenoduchý, neparfémovaný gél na intimnu hygienu som si veľmi obľúbila. Neštípe, nesvrbí naopak upokojuje, je protizápalový. Pumpička je veľmi praktická, vydrží fakt dlho a zanecháva čistý, svieži pocit bez akéhokoľvek nepohodlia. Inak osvedčil sa mi dobrý aj ako na umytie keď vyjdete z bazéna či jazera. Odporúčam a kupujem stále znova!

  • neštípe
  • nesvrbí
  • upokojuje
  • žiadne


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Cien Intimate Body Wash

3.9 73% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Chilly Intima Fresh

3.6 65% 16 recenzí