Babylove Dětský krém na obličej recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Babylove Dětský krém na obličej
Kosmetika pro děti Babylove Dětský krém na obličej - obrázek 1
Kosmetika pro děti Babylove Dětský krém na obličej - obrázek 2
Kosmetika pro děti Babylove Dětský krém na obličej - obrázek 3
5 4.7 14
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Babylove

Recenze produktu
Babylove Dětský krém na obličej

věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 00:14:20

Velmi jemný krém, který pleť krásně hydratuje a vůbec nedráždí. Dobře se vstřebavá, nezanechává pleť mastnou, ale spíše vláčnou, hydratovanou. Používám ho jako noční krém a natírám si jím i oční okolí. Mám už několikáté balení. Navíc je k dostání za opravdu směšnou cenu. Prodává se v drogerii DM.

  • hydratuje
  • nedráždí
  • cena
  • žádné


Další recenze od 26.3.2012 15:36:05

Krém příjemně miminkovsky voní.Pleť je po nanesení vláčná,hebká,hydratovaná,bez pocitu umaštění.Mám citlivou pleť a u tohoto krému bez problému.Manžel používá po holení na obličej a ten nesnese jen tak něco :)

  • vyživuje
  • krásně voní
  • hůř se roztírá


věk
35-44

moje dvouletá dcera má od narození citlivou pokožku, ale po tomto krému je krásně heboučká, bez známek podráždění. krém se dobře natírá, vstřebává a voní miminkem. já používám někdy na ruce, které mám suché, a jsem spokojená taky. za supr cenu!

  • jedna přednost na řádek
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

Tento krem mam velmi rada. Je lehky, rychle se vstreba a pokozka je po nem hydratovana :-) Nemam co bych k nemuvytkla. Dokonce ho pouziva i pritel po holeni. Navic sem na nej cetla samou chvalu, myslim si ze se hodi i na mastnou plet a klidne i citlivou,kterou mam ja.

  • vsechno :-D
  • nema zadne


věk
15-24

Další recenze od 30.5.2012 18:08:51

Produkt Babylove Dětský krém na obličej je velmi šetrný k pleti a jelikož je pro děti, tak je velmi jemný, nedráždí a není zbytečně parfemovaný, takže za mně určitě ano! rychle se vstřebá a zanechá pokožku pěkně jemnou a hydratovanou. super je také od totho výrobce : Babylove Dětský tělový krém. Cena a dostupnost za jedna!

  • Cena
  • Dostupnost
  • Hydratuje
  • Příjemná parfemace


věk
25-34

Další recenze od 23.9.2012 18:06:53

V poslední době jsem nadšená dětskou kosmetikou Babylove a ani tento krém není výjimkou. Je opravdu velmi jemný a lehoučký, pleť dobře hydratuje a má příjemnou vůni, typickou pro dětskou kosmetiku. Pleť mám po nanesení krému krásně jemnou, hebkou, hydratovanou a vůbec nemám pocit mastné pleti, krásně se vstřebává. Používám hlavně na noc. Navíc je za opravdu nízkou cenu.

  • Hydratace
  • Cena
  • Vůně
  • Nedráždí
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2013 12:40:01

Musím také říci, že výrobky babylove mě přímo nadchly. Tento krém je po dlouhé době pro mou pokožku to pravé. Krásně se vstřebává, hydratuje pleť a nezanechává mastnou, ale krásně vláčnou. Má příjemnou vůni, je bez barvicích a konzervačních látek. Pleť je po nanesení krému krásně hebounká. Nemám žádnou výtku k tomuto krému.

  • nízká cena
  • hydratuje
  • pokožka je vláčná
  • příjemná nenápadná vůně
  • dobře se roztírá a vstřebá
  • výborný pro citlivou pokožku
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2013 14:56:07

Nejlepší hydratační krém na obličej jak pro syna tak i pro mne! Nekomedogenní, navíc právě protizánětlivý, pokožku uklidňuje, hydratuje a má nevtíravou jemnou vůni. Velmi rychle se vstřebává, nelepí, pleť se po něm neleskne ani nepne. Používám ho i na oční okolí, jako jediný mi nezpůsobuje ekzém na víčkách. Dokonale nahradí velmi drahé a luxusní pleťové krémy pro citlivou pleť. Množství dostačující, navíc tato řada obsahuje i např. tělové mléko s podobnou parfemací. Další zázrak za pusinku z DM.

  • levný
  • hydratuje
  • nedráždí naopak zklidňuje
  • nejsou


věk
15-24

Další recenze od 24.3.2013 15:04:08

Perfektní krém. Pro mě je to úplně dokokonalá vůně. Nevím ani tak co k němu říct, funci krému plní jako ostatní. Používala jsem ho na sebe, miminko nemám. Líbí se mi jeho balení v tubě, nemusím do něj máčet prst a pak mít krém po nehtem. Za mě ano.



věk
15-24

Další recenze od 24.6.2013 20:10:13

Krém jsem zakoupila na základě kladných recenzí a nemohu si jej vynachválit. Je to jemný, lehký krém, který pokožku nedráždí, neupatlá a nezamastí. Krásně hydratuje a vstřebává se. Praktické je i tubičkové balení a cena je také více než příjemná. Mám už asi třetí balení a rozhodně budu kupovat dál. Používám na noc

  • vše
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2013 16:36:33

Tento krém mi velmi vyhovuje. Pleť je po něm pěkně hydratovaná, zbytečně nemastí, velmi dobře se roztírá a vstřebává. Líbí se mi také jeho příjemná miminkovská vůně. Já jej používám na noc. Výhodou je také jeho nízká cena. Dostupný v drogeriích DM. Vyzkouším ještě dětské krémy jiných výrobců a možná se k němu zase vrátím.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2013 08:25:35

Tento krém jsem si koupila na základě kladných recenzí. Není vůbec špatný. Roztírá se hezky, je pěkně výživný a pokožka je po něm vláčná. Není mastný a pokožka po něm také ne. Jedně, co mi hrozně vadí, je umělá vůně, nepřijde mi ani miminovská, spíš strašně umělá a nepříjemná. Líbí se mi, že neobsahuje silikony a parabeny.

  • bez silikonů a barviv
  • zvláčnění
  • cena
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 1.11.2013 16:20:28

Krém jsem si koupila díky hodnocení na omlázku. Už dlouho jsem si chtěla koupit dětský krém na obličej, protože jen tak něco nesnesu a hned mám vyrážku, rudou pleť, pupínky. Chtěla jsem krém bez všelijakých chemikálií,a který by mohl být lepší než ten, který je určený pro dětskou pleť. Je docela hutný,což je v době, kdy se blíží zima, ideální. Tak jsem zatím spokojená. Má jedno velké mínus a tím je vůně nebo spíše smrad! Strašně mi smrdí, ale na obličeji to pak necítím. Miminkovskou vůni znám teda jinou.

  • cena
  • hydratace
  • bez parabenů
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2017 06:45:46

Naprosto skvělý krém na obličej, JEDINÝ, co jsem kdy vyzkoušela, který mě nedráždí, hydratuje, není mastný, neucpává pleť, nechává jí dýchat, ale zanechává ji krásně vláčnou. Složení je super, stejně tak balení a dostupnost, nejvíc mě ale šokuje cena, jsem ráda, že nemusím utrácet stovky za kosmetiku :) Vůně je taky moc příjemná - taková pudrová a čistá.

  • hydratace
  • dostupnost
  • cena
  • balení
  • složení
  • příjemný pocit na pleti
  • zklidňuje
  • nic!


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené