Alpa Aviril Dětský zásyp s azulenem recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Alpa Aviril Dětský zásyp s azulenem
Kosmetika pro děti Alpa Aviril Dětský zásyp s azulenem - obrázek 1
5 4.7 14
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Alpa

Recenze produktu
Alpa Aviril Dětský zásyp s azulenem

Další recenze od 19.4.2012 17:01:37

Dětský zásyp od Alpy s azulenem je můj oblíbenec už několik let. Používám ho po holení, pokožku vydesinfikuje - čímž zabrání vzniku červených pupínků, fleků a zarůstaní chloupků.. navíc vytvoří na pokožce ochraný film a hekzy jí zjemní. Také ho používám v létě proti pocení nohou - jednoduše ho po umytí a před nazutím bot lehce nanesu na chodidla a funkuje TO!! Jeho vůně je mi velice příjemná, balení mi vydrží i při každodenním používání opravdu dlouho, dá se koupit i náhradní náplň v papírovém sáčku.. Je to určitě kvalitní výrobek za skvělou cenu budu si ho kupovat i nadále.

  • desinfikuje pokožku
  • po holení zabraňuje zarůstání chloupků
  • brání před vznikem červených fleků a pupínků
  • také super proti opruzeninám
  • skvělý pomocník proti pocení nohou
  • krásná vůně která dlouho vydrží
  • cena
  • nic


Další recenze od 30.8.2012 14:08:01

Tento pudr používám po holení v tříslech a podpaží. Pokožku s klidní, takže nemám po holení červené fleky a podrážděnou kůži. Nanáší se dobře i když trochu práší. Mě osobně pěkně voní, ale je to individuální. Jeho výhodou je cena spojena s kvalitou. Vřele doporučuji pokud máte také problémy po holení se zarudnutím a zarůstání chloupků.

  • cena
  • vůně
  • kvalita
  • práší


Pudr používám po holení intimních partií, úplně božsky to zklidní pokožku, a nevyraší mi žádné pupínky, má ji pak hladkou jak dětskou prdelku! :D Moc doporučuju, je to fakt bomba. Dávám si to i na podpaží, pak se člověk tolik nepotí :) Kamarádky jsou také spokojeny :)

  • příjemná vůně
  • skvělé po holení
  • cena
  • kvalita
  • vydrží dlouho
  • moc to práší


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2012 11:38:56

Dětský zásyp používám hlavně po epilaci, kdy moje pokožka potřebuje zklidnit. Než jsem jej používala, tak mi po epilaci vyskákaly nepříjemné červené tečky, které se i někdy zanítily. Díky zásypu se tohoto vyvaruji, vřele doporučuji pro ty, kteří také epilují.

  • zklidní podráždění
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 31.8.2012 12:22:59

Nepoužívám tento zásyp na nic z toho, co už zde bylo psáno (po holení, do podpaží nebo na nohy), ale prostě na to, když se mi udělá na kůži nějaká vyrážka či ekzém, podráždění od čehokoliv, zapaření atd.. To můžu potom zkoušet všelijaké speciální masti přímo na to určené, většinou stejně nepomáhají, ale tento zásyp to spraví vždycky. Uklidní kůži a pomáhá hojení, zmírňuje svědění, aby si kůže mohla pomoct i sama. V lékarničce ho budu mít vždycky jako záchranu, je to skvělá věc.

  • uklidňující a hojivý účinek na kůži
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 14:47:57

Dala jsem na kladné recenze z celého mého okolí a byla jsem hodně zklamaná. Pudr je dobrý třeba na vysušení podrážděné pokožky, ale hrozně práší do všech stran a špatně se vstřebává do pokožky. Já si ho pořídila hlavně kvůli dezinfekci holením podráždění pokožky a vůbec nepomohl, nikdy, což mne zklamalo a zanevřela jsem na něj. Už si nekoupím, ale cena je nízká.

  • nízká cena
  • vysuší některá podrážděná místa
  • nepomůže na podrážděnou pokožku po holení


věk
25-34

Další recenze od 6.12.2012 20:58:00

Střídám se zásypem Johnson's (pokud není v akci) jako pudr na zasypání oholených třísel. Ale není to žádná bomba, jak tu výše čtu. Asi na mě tolik nefunguje, navíc jsme pak bílá celý den. Včetně oblečení. Pomáhá mi s pupínky a zarudnutím. Jeho vůně mi připomíná dětství, dá se použít i na tělo nebo nohy při pocení, to ale vyzkoušené nemám. Někdo ho dokonce používá i jako suchý šampon :-)

  • cena
  • vysušuje pupínky
  • hodně práší


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:49:35

U tohohle pudru oceňuji hodně věcí. Jednak je to dostupnost, protože ho mají všude. Druhak to, jak krásně vyhladí pokožku po holení, sama mám problémy s podpažím, dělají se mi pupínky ve velkém množství, tenhle pudr ale pomůže, když si ho sypu téměř každý den, ale stačí trocha. Pak je to cena, stojí pár korun. Krásně voní po miminkách, to je taky plus :) hodí se mít ho doma i pro případně kožní problémy, vydrží totiž dlouho. Hodně také oceňuji aplikaci, protože vypadně přesně potřebné množství, aniž by se vám pudr rozsypal všude po koupelně.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • aplikace
  • efekt na kůži
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 28.7.2014 21:05:59

Ze začátku mi hodně vadila aplikace, protože zásyp se sype na příliš velkou plochu. Pak jsem se to naučila a od té doby jsem spokojená. Miminko má po použití krásně hebkou a voňavou pokožku, hned po aplikaci mu můžu dát plenku a nemusím se bát, že se zapaří. Navíc stojí pár korun, tak ani není potřeba využít (ještě levnější) náhradní balení a můžu jednoduše koupit další piksličku.

  • dobře vysušuje
  • cena a jde i dokoupit náhradní-levnější balení
  • vůně
  • špatná aplikace


Další recenze od 12.8.2014 20:08:55

Tento dětský pudr si nemohu vynachválit. Jako Atopic jsem s ním naprosto spokojená. Dokáže zklidnit pokožku, takže zmírňuje svědění. V létě je naprosto nepostradatelný.Při velkých vedrech se opravdu hodí. Také je dobrý na zafixování krému - mastě. Vždy se mažu vazelínou ale když nemám čas než se vše vstřebá do pokožky.. pomůže pudr ;)

  • zmírňuje svědění Atopického ekzému
  • prašnost


věk
15-24

Tento dětský pudr je úplný zázrak. Jednoznačně mu nemám co vytknout. Aplikace je velmi jednoduchá, stačí nasypat do dlaně, rozetřít a nanést na Vámi určené místo. Používám na třísla a podpaží po holení, jelikož mám velice citlivou pokožku se sklonem k podráždění a naskáčou mě nehezké pupínky.. Hned po nanesení zklidní pokožku pro mě nejbáječnější věc ZA PÁR KAČEK proti pupínků od holení. :)

  • Vůně
  • Cena
  • Bytelnost obalu
  • Všude k dostání
  • Aplikace
  • Vůbec žádné


věk
15-24

Další recenze od 27.4.2015 22:32:22

Aviril je skvělý na zapaření oblasti konečníku. V létě bez něj ani ránu. Ke všemu mám problém se snášením lékařských rukavic (mám po nich zduřelou pokožku na rukou a dělají se mi krvavé prasklinky), takže si před nasazením vždy promnu ruce se zásypem a problémy jsou poloviční. :) S klidným svědomím doporučuji.

  • sklidňující
  • hojivý
  • žádné


věk
15-24

Taková záchrana na obličej. Krásně se vsákne do pleti přes noc a hojí drobné ranky a akné. Mám po něm tisíckrát hebčí obličej a krásně voní. Navíc nejde tolik vidět, jako jiné noční krémy to ocenuji. Balení hodně dlouho vydrží a cena je až k smíchu. Doporučuji vyzkoušet. Koupila jsem ho v lékárně, tam mají asi o 20korun levnější než v drogérii.

  • hojivý
  • hebká pleť
  • nevysušuje
  • cena
  • obal
  • působí na akné
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 16.12.2017 15:52:50

Veľmi často používam detské púdre na pokožku po holení, hlavne v oblasti nôh a bikín, kde je moja pokožka extrémne citlivá. Tento púder si pamätám ešte z detstva, dokonca som nedávno doma našla ešte retro obal :) Púder je príjemnej, detskej vône, jednoducho sa aplikuje a skutočne pomáha. Dá sa zohnať za nízku cenu v lekárňach, drogériach alebo väčších supermarketov.

  • - vôňa
  • - pomáha pri citlivej pokožke
  • - balenie
  • - cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené