Balea Antiperspirantní krém Sensitive recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Balea Antiperspirantní krém Sensitive
Antiperspiranty, deodoranty Balea Antiperspirantní krém Sensitive - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Balea Antiperspirantní krém Sensitive - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Balea Antiperspirantní krém Sensitive - obrázek 3
5 4.2 22
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 26 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Antiperspirantní krém Sensitive

věk
25-34

Honem holky pro tento krémový deodorant!!! Vždycky jsem trpěla na suché a podrážděné podpaž, ale s tímhle výrobkem nemám už žádný podobný problém. Podpaží mám jemné, bez pupínků a příjemně svěží bez výrazné vůně, která je mnody hnusná, když se mísí s potem (lidi jezdící MHD mi dají za pravdu). Navíc cena je oprvadu směšná. Doufám, že ho Balea nepřestane nikdy vyrábět.

  • cena
  • vůně
  • ochrana před potem
  • hypoalergenní
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2013 13:51:48

nejlepší antiperspirant z drogérie. Funguje proti pocení, výrazně nevoní, mám ráda aplikaci, konzistence je krémová a "nedře" podpaží jako tuhý a rychleji zasychá než kuličkové. (Spreje na mě nefungují) cena je skvělá s rozhodně si ho budu kupovat dále. Řada sensitive má i kuličkový, sprej, nějaké ubrousky atd ale s těmi zkušenost nemám.

  • cena
  • jemná vůně
  • funguje proti potu
  • krémový v tubě
  • nic


věk
25-34

Trikrát hurá! Balea, toto sa ti vážne podarilo. Krémový antiperspirant v tube sa skvelo nanáša, nedráždi podpazušie, nemám ho po ňom ani začervenalé ani vysušené, netvoria sa mi žiadne pupienky. Vyhovuje mi že je bez výraznej vône, nebije sa s parfémom. Funkciu deodorantu plní na 100%, ráno ho použijem a ani večer nie je cítiť žiaden nepríjemný zápach. Čo sa týka ochrany proti potu tak u mňa takmer nič nie je 100% a potím sa tak či tak, ale tento by som zaradila medzi tie účinnejšie. Kupujem znovu a znovu, dúfam že ho neprestanú vyrábať.

  • krémová konzistencia
  • účinný
  • šetrný k pokožke
  • cena
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 17.8.2013 16:14:18

Musím říct, že jsem z tohoto výrobku nadšená!! Doufala jsem, ale nic moc jsem od toho zároveň nečekala. Antiperspirant jsem si s sebou vzala do Itálie, že ho tam řádně odzkouším. Světe div se, opravdu jsem se potila minimálně oproti dnu, kdy jsem ho nepoužila. Za tu cenu je to skvělý výrobek, určitě koupím znovu. Jen je mi trochu nepohodlné to natírání z tuby jedním malým otvorem, uvítala bych spíše aplikátor, jako má momentálně Rexona, ale to už je detail - hlavně, že to funguje!!!

  • opravdu funguje a potím se výrazně méně
  • pěkně voní
  • je za 40,- v každém Dm
  • uvítala bych pohodlnější aplikátor


věk
15-24

Další recenze od 14.12.2013 13:27:44

Hodně muziky za málo peněz. Deo creme opravdu funguje, zabraňuje proti pocení a to i v opravdových vedrech. Navíc vůbec nedráždí pokožku a to ani po oholení. Nevysušuje. K dostání je v každé drogerii DM. Dlouho jsem nevěděla jak deodorant z tuby nanášet, ale nakonec vždy trochu vymáčknu na špičku prstu a natřu podpaží jako obyčejným krémem. Nedělá skvrny

  • jemnost
  • účinost
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 5.1.2014 02:26:53

Tento antiperspirantní krém je opravdu super! Jsem ráda, že jsem se zde na omlazení o něm dočetla, protože jinak bych tento zázrak vůbec nepoznala. Ihned jsem pro něj běžela do DM abych ho vyzkoušela. Kupovala jsem ho v létě, takže hnedka obstál první zkoušce a to je aby zabránil potu i během horka a to splnil na jedničku. Vzala jsem si ho i na dovolenou k moři a tam také výborně obstál. Navíc plní na 100% i funkci deodorantu, což je fajn. Zkoušela jsem ho i při sportu ovšem to tolik nefunguje, ale to mi tolik nevadí, na sport používám jiné antiperspiranty. Z tohoto jsem tolik nadšená, že už mám v zásobě koupená další 3 balení a doufám, že Baleu nenapadne ho přestat vyrábět. Doporučuji ho vyzkoušet. Na to, že stojí okolo 30kč je to malá zázrak!

  • cena
  • vůně
  • obsahuje aloe vera
  • neobsahuje alkohol
  • poradí si s potem a to i v létě!
  • plní na 100% funkci deodorantu
  • nedělá fleky na oblečení
  • při sportu si s potem tolik neporadí


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2014 09:36:47

Tento krémový antiperspirant se opravdu povedl. Nejen, že dokonale funguje, ale navíc stojí opravdu pár korun. Má jenom velmi jemnou vůni, což mi maximálně vyhovuje, nemám u deodorantů a antiperspirantů ráda příliš výrazné vůně. Konzistence je krásně krémová a podpaží zůstává suché, přesto není vysušené ani podrážděné. Možná bych také uvítala jiný aplikátor, ale to už je jen drobnost.

  • cena/kvalita
  • jemná vůně
  • dokonale funguje
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 8.3.2014 10:44:27

OMG!! Na to snad nejde říct nic jiného. Potím se hodně, tudíž bez antiperspirantu vylézt z domu= katastrofě. Přesně to se mi stalo, a tak jsem ze zoufalství koupila tenhle krém od Balei- přiznám se, cena byla rozhodující. A světe div se, žádné koláče v podpaží nebo štípavý pocit a pupínky. Tohle! totiž funguje líp, než všechny ty zvučné značky trojnásobně vyšší ceny, které slibují hory doly a skutek utek. Krém mě mile překvapil a absolutně si mě získal. Je jemný, má naprosto jemňoučkou vůni, která nečpí jako všechny ty spreje, které když se smísí s potem, vytvoří nechutný odér. MHD cestující pochopí. :D Zasychá obstojnou rychlostí, ale i kdyby ne, jeho účinnost nějakou minutku hravě smázne. Dokonalost, doporučuji!!

  • Funguje jak má
  • o žádných nevím


věk
35-44

Další recenze od 6.4.2014 15:40:50

Když mi došel minulý týden antiperspirant Rexona Maximum Protection, tak jsem zde na stránkách Omlazení hledala v recenzích čím bych ho nahradila, protože 160 Kč se mi za něj dávat nechtělo (nevydržel ani měsíc). Docela mě zaujaly tyto recenze na antiperspirant v krému od Balea. Vydala jsem se tedy pro něj do DMka a rozhodla se jej vyzkoušet. Cena je teda pecka. Za 35 Kč snad ani nic dnes už neseženete. Líbí se mi jeho malé balení. V pohodě se vejde i do mé mrňavé kabelky. Mám ho vyzkoušený cca týden a už teď můžu s klidem říct, že opravdu funguje. Ani jednou se mi nestalo, že bych se během dne zpotila a mé oblečení zdobily nevkusné koláče na tričku. Vyhovuje mi, že nemá žádnou parfemaci, takže se nebije s vůni mého parfému. Jediné co mi vadí, ale je to maličkost, že krém tlačíte jen z jedné dírky (ne z mnoha jako např. u Rexony) a pak si ho tím musíte rozpatlat. Není to moc praktické ale díky tomu, že fakt funguje a je za super cenu mu to odpouštím. Rozhodě kupuji i příště!!!

  • není parfémovaný
  • opravdu funguje
  • nízká cena
  • snad jen aplikátor je nic moc


věk
15-24

Další recenze od 27.5.2014 18:18:40

Dlouho jsem hledala ideální deodorant na každodenní použití - vždycky mě buď podráždily, měly moc silnou vůni anebo byly na kůži hodně mastné, či absolutně nefungovaly. Ze všech forem deodorantu je krém bezkonkurenčně nejlepší, protože ze sprejů se část účinkujících látek vytratí už ve vzduchu, kuličkové často velmi dlouho schnou a tuhé zanechávájí (tedy alespoň mě) na kůži nepříjemný, někde až mastný pocit ( v podstatě neuschou). Má velmi lehkou vůni, která je příjemná, a ihned po aplikaci zaschne, jako normální lehký krém. Nezanechává žádné fleky, stopy, nic - a vydrží doopravdy od rána až do večera. Jediný nedostatek bych viděla v balení - po odšroubování si stejně krém nejprve krém vymáčknu na ruce, a až potom rozmažu do podpaždí - "aplikátor", pokud se to tak tedy dá nazvat, je naprosto k ničemu. Od Baley je za hubičku, takže všem doporučuji!

  • rychle zasychá
  • vydrží opravdu dlouho
  • nemastný
  • slabá, příjemná vůně
  • na citlivou pokožku
  • cena
  • horší obal - neusnadňuje aplikaci


věk
25-34

Další recenze od 28.5.2014 01:19:59

Už dávno som videla recenziu na toto deo,ale keďže som doma ešte mala,neriešila som to,aj keď ma veľmi zaujal.Asi prvý krát som sa potešila,že môj deo sa minul a môžem vyskúšať tento :o) Úprimne,bála som sa,mám naozaj citlivú pokožku a chvíľku som doma mala zbierku sensitive deo,kým som našla ten pravý.Ale kúpila som ho nakoniec.Má príjemnú,naozaj jemnú a nevtieravú vôňu.Naozaj rýchlo zaschne a hneď sa dá obliekať.Vydržal od rána do večera a to je naozaj čo povedať,väčšina ledva potiahne hodinu.Na bežné použitie viac ako super,na šport alebo inú aktivitu asi nie.Nedráždi nijak pokožku.Tiež si ho dávam na prsty a potom "patlám".Takže aplikátor je naozaj horor.Ale to mu rada odpustím.Veľmi dobrý Balea produkt

  • naozaj rýchlo zaschne
  • sensitive-nijak nedráždil
  • príjemná nevtieravá jemná vôňa
  • v pohode mi vydržal od rána do večera
  • cena
  • aplikátor je des


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2014 11:19:10

Tento deo krem som vyskusala zo zvedavosti, pretoze ma zaujimalo ako taka lacna vec moze mat tolko pozitivnych recenzii. Bohuzial u mna funguje len minimalne. Ale ja sa dost potim takze mozno aj preto. Jedine co mne funguje je rexona maximum protection, tento od balei mi zabranil poteniu asi tak na 50% a nezabranil velmi ani zapachu. Ale pouzivam ho na doma ked nie som velmi v strese, pohybe atd. tam mi postaci. Paci sa mi kremova konzistencia. Znova ale uz nekupim. Ja potrebujem to, co mi funguje na 100% pretoze len vtedy mozem byt kludna a sebaista. Avsak odporucam kazdemu aspon vyskusat, cena je taka smiesna ze to za ten risk stoji :-)

  • konzistencia
  • cena
  • u mna nefunguje dostatocne


věk
25-34

Tento výrobek jsem si koupila na základě kladných recenzí tady na Omlazení. Bohužel jsem velmi zklamaná. Deodorant vůbec nezabránil pocení, nemyslím, že bych se potila nějak nadprůměrně, ale vůbec nefunguje. Navíc ani cena 50 korun mi nepřijde moc přívětivá, to si za tu samou částku koupím raději klasickou Rexonu, která mi udělá lepší službu. Za mě ne.

  • téměř žádná parfemace
  • krémová konzistence
  • nezabraňuje pocení!
  • aplikace


Další recenze od 22.7.2014 21:24:56

Super výrobek za velice nízkou cenu oproti ostatním antiperspirantům a deodorantům. Mě osobně vyhovuje, protože nedráždí pokožku spíše ji zklidňuje, má velice příjemné složení a je bez jakékoliv parfemace což je pro mě plus. Jedinou nevýhodu vidím v špatném vymačkávání zbytku krému z obalu, jinak můžu doporučit.

  • bez parfemace
  • nedráždí pokožku
  • příjemná složení
  • cena
  • špatné vyprazdňování zbytku krému z obalu


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2014 19:46:56

Dala jsem se zlákat zdejšími recenzemi a byla to chyba, tenhle deokrém je příšerný. Nevím, jestli mám nějaký vadný kus, ale dost smrdí, jak nějaká potuchlina nebo co. Pár krát jsem použila a byl to děs, pocení nezabránil a navíc po kontaktu s potem to smrdelo ješte víc, nemohla jsem se dočkat, až se osprchuju. Rozhodně už nekoupím.

  • nic
  • smrdí


věk
15-24

Další recenze od 17.10.2014 22:50:27

Koupila jsem si ho na základě kladných recenzí zde a nedám na něj dopustit. Používám ho snad 2 měsíce (stále první balení) a od té doby nevím jaké to je být cítit potem :) Je neparfemovaný, což mi naprosto vyhovuje, neboť se nepřebíjí s parfémem. Je pravda, že když jsem někdy ve spěchu, tak se trošku zpotím, ale i tak nepociťuji ani náznak zápachu. Jednoznačně nejlepší deodorant na trhu skoro zadarmo. :)

  • krémový
  • eliminuje zápach
  • skoro zadarmo
  • ne pokaždé eliminuje pocení, i tak ale nepociťuji náznak zápachu


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 14:41:51

tento deodorant jsem si koupila už druhé balení, je krémové konzistence, uvítala bych akorát jinou aplikaci, přijde mi, že když vytlačím krém z tubičky a nedržím ji stlačenou tak se tam vrací, což není moc hygienické, ale naučila jsem se s tím pracovat, občas vytlačím krém na odličovací tampónek a natřu podpaží, co se týká účinku, tak moc velký není, ale neí to tak strašné jako třeba u kuličkových deodorantů, parfemaci nemá žádnou, což je škoda, mohli by udělat i parfémovanou verzi

  • krémová konzistence
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 12.11.2014 17:34:52

Tento deodoračný krém používam viac proti poteniu rúk ako na podpazušie, pomáha mi čiastočne, teda napr. v lete, keď sú horúčavy nezaberá, v zime je to o niečo lepšie...prekáža mi na ňom konzistencia - musí dlhšie zaschýnať podobne ako guľočkove antiperspiranty/deodoranty, preto nepoužívam ani tie. Preto mi vyhovuje skôr ako "krém na ruky" proti poteniu.

  • dobrá cena
  • môže sa používať aj bezprostredne po holení
  • citlivý k pokožke
  • nezaberá 100% proti poteniu
  • nepraktické balenie


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2015 19:43:22

Na celej rade Sensitive od Balei mám rada to že výrobky sú naozaj"sensitive". Oni tento krém nieje výnimka. Nedráždi pokožku, nepáli ani keď ho použijete po holení. Pri tomto výrobku mám dokonca pocit že pokožku aj hydratuje. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný ani ulepený pocit(ako niektoré sticky alebo guľôčky) a ani taký ten hnusný povlak na podpazuší. Vôňa je príjemná ako nejaký krém niektoré dievčatá tvrdia že nevonia nijak. Jediné čo nedokáže je že nezabraňuje poteniu(je to deo čo by som chcela?!)ale zabraňuje pachu. Takže aj keď sa spotíte aspoň nieste vôbec ale vôbec cíti! :)

  • nedráždi pokožku
  • nepáli na pokožke ani po holení
  • mám pocit že dokonca hydratuje
  • rýchlo sa vstrebáva
  • nezanecháva ulepený ani mastný pocit
  • príjemná vôňa
  • zabraňuje pachu
  • cena
  • nemá


Další recenze od 22.1.2017 13:41:29

Jsem ekzematik. Často mívám problémy především v záhybech a není horší pocit, než když se potíte v podpaží a máte tam zrovna ekzém! Deodoranty ve spreji hrozně dráždí, používala jsem dlouho tuhý, ale pak jsem objevila tenhle skvělý krém a nemůžu si vůbec stěžovat. Samozřejmě nemůžu říct, že bych se vůbec nepotila, ale pocení se omezilo mnohem víc než s jakýmkoliv deodorantem co jsem měla a jelikož je to krém, vůbec nedráždí pokožku :) Za mě opravdu super, pomohl mi zbavit se ekzému a budu používat i nadále.

  • nedráždí pokožku
  • levný
  • vhodné pro ekzematiky
  • opravdu zamezuje pocení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.2.2017 23:35:57

Tenhle deodorant si směle dovolím přiřadit i ke kategorii těch dražších deodorantů. U mně opravdu fungoval proti pocení. Není jako klasický deodorant, je v tubě, ve které je dírka, ze které se vymáčkne.Úplně praktické mi to nepřijde, ocenila bych spíše mřížku, přes kterou se deodorant vytlačí.Používám ho i po holení podpaží a jsem za něj ráda, protože nedráždí pokožku.

  • Cena
  • Vůně
  • Nedráždí pokožku
  • Funguje
  • Rychle se vstřebává
  • Možná obal


věk
15-24

Další recenze od 18.11.2017 19:56:14

Tento deodorant som používala dávnejšie, je pravda, že poteniu vo vyššej miere zabránil, ale som zvyknutá na deodoranty s vôňou čo tento nemal. Jeho vôňa nie je žiadna a osobne mi to dosť prekážalo. Nejak extra veľkým potením netrpím, preto mi stačia aj klasické deodoranty a v tomto prípade radšej zostanem u iných. Tento nedráždil, preto je vhodný aj po holení.

  • - cena
  • - nedráždi pokožku
  • - krémová konzistencia
  • - zabráni poteniu
  • - bez vône
  • - obal


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené