Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji - obrázek 3
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Rexona

Recenze produktu
Rexona Fragrance Collection antiperspirant ve spreji

věk
25-34

Další recenze od 15.9.2014 20:18:28

Rexona je asi můj nejoblíbenější antiperspirant z těch všech co jsem už zkusila. Rychle zasychá, občas bohužel drolkovatí, takže pak vznikají bílé fleky, které opadávají, ale to je jediné negativum. Vydržím se nepotit i ve větších vedrech. Určitě nevydrží těch 24 hodin co je uvedeno na obalu, ale tak to je normální u těchto levnějších antiperspirantů. Všechny příjemně voní, balení standardní nebo větší.

  • výdrž
  • rychle schne
  • občas dělá bílé fleky


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 09:08:21

Měla jsem vůni Happy a Sexy, Happy nijak zajímavá, ale sexy to je nejlepší vůně antiperspirantu, jaký jsem vyzkoušela. Vůně je velmi příjemná, ženská a sexy. Nechyběl mi v kabelce na žádném večírku, protože i když vůně parfému vymizí, tento antiperspirant nádherně voní a jde cítit :-)) Pocení jsem po aplikaci nezaznamenala :-) Hodnotím velmi pozitivně a doporučuji :-))

  • kvalita
  • cena
  • vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 1.1.2014 18:38:27

Rexona antiperspiranty mám moc ráda. Posledních pár měsíců si je kupuji vždy v Tescu, kde na ně mají každou chvíli akci za 39kč kus, takže jsem vyzkoušela už všechny druhy. Nejraději mám ten růžový. Když člověk je přes den doma, nebo nevyvíjí větší aktivitu, tak funguje bez problémů celý den, ale na sport či v létě nebo větší aktivitě je bohužel na pot krátký. Sice voní celý den, ale potu nezabrání. Určitě si ho ale budu kupovat nadále. Na sport a namáhavější aktivity mám jiné antiperspiranty.

  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • v létě nebo při sportu funguje málo


věk
25-34

Tieto som mala všetky. Avšak nakrajšia sa mi zdá vôňa sexy. Povedala by som , že tento antiperspirant ani neurazí ani nenadchne. Síce poteniu nezabráni ale má zaujímavú parfemáciu. Niekomu taká prenikavá vôňa môže vadiť. Cena je super, bývajú často v akcii. Ja som si ich kupovala ešte v starom balení, ktoré sa mi zdalo krajšie.

  • cena
  • niekomu môže vadiť silná vôňa


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 22:52:51

Tento, konkrétně růžový antiperspirant mám velmi ráda a již delší dobu se k němu vracím. První věc, čím mě zaujal, byl samozřejmě obal. Další, již intenzivněji, vůně - je jedním z mála antiperspirantů, který mi nesmrdí. Bílé fleky mi na oblečení nezanechává a proti potu čas od času účinný není (ale to už musí být). Souhlasím s tím, že by měl být střídán s jinými přípravky. Já si ho jistě koupím znovu.

  • Obal
  • Vůně
  • Nezanechává fleky
  • Nedostačující při sportu


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2013 20:50:25

Ikdyž mám raději tuhé a roll on formy deodorantů, k téhle Rexoně se vždy ráda vracím a to kvůli její naprosto božské vůni, kterou pak na sobě cítím po celý den. Kupuji růžovou verzi, proti pocení chrání celkem dobře, ale je třeba ji střídat s jinými značkami. Jednou se mi ale stalo, že mé citlivé podpaží doslov popálila, proto používám už jen přes oblečení

  • vůně
  • cena
  • účinost
  • hodně agresivní


věk
15-24

Další recenze od 28.9.2012 00:46:04

Líbí se mi hlavně vůně, pro někoho může být přesládlá, ale mě naprosto vyhovuje. Ta narozdíl od ochrany proti potu vydrží. Takže jak už jsem naznačila ochrana proti pocení nulová, ale nemusíte se určitě bát zápachu. Balení se mi taky docela líbí, praktické, jednoduché..

  • Vůně
  • Balení
  • pot


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 17:40:47

Růžový mi nádherně voní, kvůli vůni a také proto, že Rexona je z drogerie jedna z nej značek a opravdu pomáhá, jsem si koupila už několikrát a vracím se k němu. Nestačí mi (jako žádný sprej) pokud jdu v létě ven, naáhám se, ve stresu,... ale na doma a bežné aktivity stačí a voní celý den. Stačí stříknout se ráno a do večerní sprchy mě chrání.

  • růžová verze voní jako parfém
  • ochrana proti pachu
  • nestačí při námaze nebo stresu


věk
15-24

Další recenze od 29.7.2012 13:29:22

Tento antiperspirant mám velice ráda.. Nezanechává mi v podpaží bílé skvrnky a ani na oblečení se neobjevují žluté fleky. Příjemně voní a ráda se k němu vracím. Rexona je co se týče tohoto antiperspirantu u mě na výbornou. Doporučuji.

  • pěkná vůně
  • nezanechává bílé fleky v podpaží


věk
25-34

Další recenze od 7.7.2012 10:06:57

Jeden z nejlepších deodorantů, co jsem kdy měla. Používám Happy (Shiny a Sexy mi připadají jako příšerné smrady, ale Happy mi naopak voní i přesto, že už mám minimálně páté balení). V současnosti je to asi můj nejoblíbenější deodorant, co je na trhu, neboť můj oblíbený (také Rexona) se již přestal vyrábět. Bílé fleky dělá pouze, když ho málo protřepete, vydrží chránit poměrně dlouho. Jediné, co se mi nelíbí, je balení - špatně se mi mačká, ale to je maličkost.

  • cena
  • funkčnost
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Úžasný deodorant. Vždycky jsem kolem podobných výrobků pouze prošla, ale nikdy si žádný nevybrala. Tento byl dárek a je to paráda. Krásně voní nejednou mi byl pochválen a vůně drží dlouho. Co se týče funkce, tak taky super. I v nejvyšších teplech funguje. A nebarví.

  • výrdž
  • vůně
  • nebarví
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 09:57:16

Rexona mě opravdu zaujala jak ohledně vůně tak i k ochraně pocení. Vůně je velmi příjemná a ochrana při pocení je tak za 2. Ale i tak vyhovuje. Obal je hezky ozdobený. Uvítala jsem i ochranu uzávěru proti nechtěnému zmáčknutí. Takže si deodorant nevyšplícháte do kabelky :)

  • Vůně
  • cena
  • hezký obal
  • bezpečnostní uzávěr
  • Neúplná ochrana proti pocení


věk
25-34

Antiperspiranty od Rexony mám hodně ráda, ale nejvíce mě zaujal tento růžový Sexy, líbí se mi obal, který je růžový a taky se mi hodně líbí vůně, která docela dlouho vydrží. Nedělá bílé stopy na oblečení, akorát co se týče ochrany proti pocení, tak to moc účinný není, ale vůni dávám za 1.

  • hezký obal
  • pěkná vůně
  • delší výdrž vůně
  • nedělá bílé stopy na oblečení
  • nedostatek ochrany proti potu


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 12:50:52

Jeden z antiperspirantů, ke kterým se vracím. Pro mě je značka Rexona asi ta nejlepší v tomhle ohledu. Antiperspirant krásně voní, nezanechává bílé místa jak na pokožce, tak na oblečení. Celkem dlouho vydrží, krásně voní a neobsahuje alkohol. Takže za mě jednoznačně číslo 1.

  • vůně
  • cena
  • výdrž
  • měkký obal


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené