Balea Gel na holení aloe vera pro citlivou pokožku recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Gel na holení aloe vera pro citlivou pokožku
Depilace, epilace Balea Gel na holení aloe vera pro citlivou pokožku - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Gel na holení aloe vera pro citlivou pokožku - obrázek 2
5 4.3 32
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Gel na holení aloe vera pro citlivou pokožku

věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 18:42:04

Tento gel na holení si kupuji už několik let a nehodlám ho měnit. Myslím, že se s přehledem vyrovná i dražším značkám. Je určen na citlivou pokožku, takže nedráždí a hlavně nevysušuje. Stačí ho opravdu málo, aby vytvořil bohatou pěnu. Má příjemnou jemnou vůni.

  • cena
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • stačí malé množství na vytvoření bohaté pěny
  • příjemná jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Pravidelně kupuji. Mám hodně citlivou pokožku a musím říct, že jsem hledala dlouho nějaký gel, který by mi vyhovoval a řekla bych, že čím dražší byl, tím horší. Tento je za příznivovu cenu. Nádherně voní, dlouho vydrží. Navíc je k němu možno koupit i stejný balzám po holení. Nevysušuje pokožku!

  • cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 13:23:24

Tento gel na holení kupuji pravidelně. Gel má velmi jemnou nevtíravou vůni a nedráždí pokožku. Po rozetření na kůži vytvoří krásně bohatou a hutnou texturu, takže holení jde "jako po másle". Jsem ráda, že jsem našla takto levný, příjemný a účinný gel.

  • dostupnost
  • cena
  • nedráždí kůži
  • hutná textura
  • příjemná vůně
  • žádné


Další recenze od 2.4.2012 15:56:34

Můj oblíbený holicí gel, holení s ním jak už bylo řečeno jde opravdu jako po másle, nedráždí pokožku a hydratuje. Po nanesení vytvoří bohatou krémovou pěnu. Jeho kvalita mi připadá lepší než u dražších značek a tak si ho určitě koupím znovu a znovu.. Za mě supr produk za ještě lepší cenu.

  • účinnost
  • nedráždí pokožku
  • hydratuje
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 17:48:00

Velmi povedený výrobek zasuper cenu. Vše už zde bylo řečeno, takže se budu opakovat, ale opravdu poměr cena:kvalita je bezkonkurenční :) nemám ráda krémy na holení, vždy jsem hledala gel a tenhle je super. Kupuji si už jen gely na holení Balea, né vždy tento, když je nějaká limitovaná edice, tak si vezmu jiný, ale všechny jsou super.

  • cena
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 15:12:27

Suprová pěna na holení, krásně voní, dobře pění a strojek po něm jezdí jedna radost. Vyzkoušela jsem už celou řadu gelů na holení od Balei a musím konstatovat, že jsou skvělé všechny a podle mě v nich kromě vůně není žádný rozdíl. Stačí opravdu malinko a po použití je kůže pěkně jemná ,vláčná, provoněná a nemusím už používat žádný krém.

  • cena
  • příjemná vůně
  • stačí malé množství
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 09:39:13

S tímto gelem jsem velice spokojená. S jiným gelem mi po holení vždy na kůži vyskákaly červené pupínky, které svědily. S tímto gelem se mi to nestalo ani jednou, takže je opravdu vhodný pro citlivou pokožku. Stačí ho nanést jen malé množství a rozetřít, takže vydrží dlouho a příjemně voní.

  • vhodný pro citlivou pokožku
  • hezká vůně
  • stačí nanést malé množství
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2012 18:30:10

Gel na holení od firmy Balea předčí dražší značky. Já jsem spokojená, při holení pomáhá žiletce klouzat po pokožce a oholení je mnohem kvalitnější, než-li se sprchovým gelem. Výdrž za tu cenu také chválím. Balea opět nezklamala, za málo peněz hodně muziky.

  • nedráždí pokožku
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 26.8.2012 08:39:46

Z tohoto gelu na holení jsem zklamaná, utvrdila jsem se v tom, že výrobky od Balei už zkoušet nebudu. Nevím, jestli jsem měla nějaký vadný výrobek, ale gel je hodně hustý, hodně špatně mi šel vymáčknout z té lahvičky, mokrýma rukama vůbec. Gel je tuhý, nepění, holí se s ním špatně, na holení nic nepřináší, se sprchovým gelem mi to jde mnohem lépe. Znova už nekoupím.

  • nic
  • gel je hodně hustý
  • špatně se dostává z lahvičky
  • špatné balení
  • nepění


věk
25-34

Další recenze od 30.8.2012 22:39:49

Další výrobek od Baley, který mi velmi vyhovuje. Dříve jsem kupovala klasický Gillette. Tento gel stojí skoro třetinu a udělá mi naprosto stejnou, ne-li lepší službu. Příjemně voní, pěnu dělá tak akorát hustou. Oproti Gillette mi přijde šetrnější k pokožce i v intimních partiích. Jedna ze stálic v mém koupelnovém vybavení.

  • cena
  • šetrný k pokožce
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2012 18:17:49

Skvělý a levný gel, stačí trocha o velikosti ořechu na celé nohy. Žiletka výborně klouže a pokožka je méně podrážděná. Jediné mínus - moc nevoní a proto si sem tam raději kupuji voňavé Gilette za dvojnásobnou cenu. K dostání je pouze v DM drogeriích.

  • cena
  • hladké nohy
  • nevoní


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 22:19:43

Tak tenhle gel na holení nemůže v mé koupelně chybět. Mám už několikátý a jsem s ním nadmíru spokojená. Žiletka po něm klouže jako po másle, nohy nejsou vysušené a za tu cenu vydrží opravdu dlouho. Stačí opravdu málo a vytvoří krásnou hustou pěnu. Co se mi na něm nelíbí, že je, že gel jde občas těžce vymáčknout... za mě palec nahoru :)

  • holí jako po másle
  • nevysušuje nohy
  • cena
  • dlouho vydrží
  • gel jde těžce vymáčknout


Další recenze od 22.5.2013 23:47:41

S tímto gelem na holení jsem velmi spokojená. Na pokožce je příjemný, nevysušuje kůži, dobře se roztírá a na holení je ideální. Přirovnala bych ho ke značkovým cenově dražším výrobkům. Díky velmi nízké ceně a této kvalitě je to můj nejoblíbenější holící gel. Vůně je příjemná, konzistence je velmi dobrá. Mohu doporučit.

  • konzistence
  • cena
  • vůně
  • stačí malé množství
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 22:47:15

Mám už svoje asi tretie balenie, s výrobkom som nadmieru spokojná. Cenovo je veľmi prístupnú, pekne vonia, dobre sa nanáša, uľahčuje holenie. Používam ho ako na holenie nôh tak aj na holenie podpazušia. Nikdy som žiadnu alergickú reakciu nezaznamenala. Naviac sa mi páči aj jeho obal. Aplikuje sa jednoduchým stlačením, stláča sa veľmi ľahko. Jednoducho veľa muziky za málo peňazí, určite odporúčam.

  • cena
  • vôňa
  • pekný obal
  • ľahko sa nanáša
  • nespôsobuje alergie
  • žiadne


věk
25-34

Gel jsem kupovala kdysi pořád dokola. Společně s gely od Gillette patřil k mým nejoblíbenějším. Oproti Gillette Balea tolik nevoní, ale stojí zase o polovinu méně. Co se týče funkčnosti, nemám si nač stěžovat. Gelu není potřeba tolik a přesto vytvoří bohatou pěnu, žiletka výborně klouže a po holení není pokožka nijak podrážděná. Je vhodný i na holení intimních partií. Už nějakou dobu jsem si zvykla na holení pouze se sprchovým gelem, ale po tomto gelu bych klidně znovu sáhla a mohu ho jen doporučit.

  • cena
  • stačí malé množství
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2013 12:43:44

Pěna (gel) na holení pro citlivou kůži. Myslím, že popis spolehlivě plní svůj účel.. :) Na kůži je jemňounký a k pokožce se chová opravdu šetrně. S touto pěnou se holí úplně lehce a snadno, žiletka pěkně klouže a po oholení vždycky pěkně voním a kůže je hlaďounká, což je taky další plus.. :) Cena je suprová a kvalita taky, takže není co dodat.. ;)

  • hustá pěna
  • vůně
  • šetrnost k pokožce
  • hladká kůže
  • vůbec nic!


věk
25-34

Další recenze od 2.7.2013 16:35:15

Pro mě gel no.1 :) krásně pění, přišlo mi, že i chladí a určitě je cenově přijatelnější než gely Gillette, ačkoliv kvalitou mi to přijde naprosto stejné. Teď už gel používám pouze na intimní partie, takže mi vydrží klidně i 4-5 měsíců. Stačí opravdu malé množství. Za mě doporučuji a určitě si jej koupím znovu, mám už asi 5té balení :)

  • cena
  • pěna
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:27:57

Tohle je jediný gel na holení, který používám, když zrovna nejsou v akci gely od Gilette. Má podobnou strukturu, příjemnou, avšak nevtíravou vůni, je lehce narůžovělý. Balení mi většinou stačí na měsíc až měsíc a půl. Cena je velmi příznivá. Jediný nedostatek vidím v tom, že ke konci, ač je lahvička ještě těžká a jakoby plná, už to moc nejde vymáčknout a lahvička jen syčí...

  • cena
  • vůně
  • skvělé pro citlivou pokožku
  • ke konci jde pěna špatně ven


věk
15-24

Další recenze od 27.7.2013 15:46:24

Tento gel na holení pro citlivou pokožku je fakt super :) Mám po tým krasně hebké nohy a taky to voní :) Budu si kupovat furt tento gel jsem s ním moc spokojená :) Měla jsem tolik gelu na holení ale ten je snad asi nejlepší :) A ta cena je taky užasná ;) Kdo to ještě nemají tak jim doporučují tento gel na holení,myslím si,že nebudete sklamaní :)

  • Cena
  • Krásně voní
  • Hebké nohy
  • Žadné


věk
25-34

Další recenze od 18.8.2013 22:55:02

Nemůžu si stěžovat. Pěkně pění, pokožka je hydratovaná a po holení mě nesvědí jako po jiných značkách. A hlavně jako vše u Baley....ta cena! Jediný co mi připadá, že oproti ostatním gelům jiných značek se poměrně rychle spotřebuje, přitom ho nedávám moc...nevím, čím to je, ale mám ho brzo pryč. Vůně je naprosto nevtíravá.

  • cena
  • nevtíravá vůně
  • hydratace pokožky
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.8.2013 11:30:27

Gely moc nepoužívám, ale po přečtení hodně kladných recenzí na tento od Baley, jsem do něj šla. Zdá se mi průměrný a pro mě zbytečný. Úplnou službu mi udělá obyčejný sprcháč, po kterém mi přijde pokožka ne tolik vysušená, jako s tímto gelem. Po použití mě občas svědily nohy, což se mi u sprcháče nestalo. Jak už je tu zmíněno, docela rychle mizí. Pro mě zbytečnost :-)

  • cena
  • pěkná vůně
  • občas mě po použití svědily nohy
  • rychle ubývá
  • stejnou službu mi udělá sprcháč


věk
35-44

Další recenze od 12.9.2013 13:22:30

Tento gel jsem si koupila jednou. Není špatný ale mě osobně přišlo, že nedělal moc hustou pěnu. Kupuji si raději pánské holící gely. Přijde mi, že mají pěnu hustější než gely určené pro ženy. Není ale vůbec špatný. Hezky voní. Takový lepší průměr. Já ale raději zůstanu u svých osvědčených gelů, které mi více vyhovují.

  • dobrá cena
  • pěna je málo hustá


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2013 20:03:42

Ja som si tento gél kúpila v cestovnej verzii, chcela som niečo malé na dovolenku. S týmto gélom sa holí celkom dobre, nerobia sa mi po použití žiadne červené bodky a ani nevysušuje pokožku. Jedna ,pre mňa veľká nevýhoda je ,že ho nemôžem používať na intímne miesta, pretože tam drážky pokožku. Inak som spokojná.

  • žiadne červené bodky
  • nevysušuje
  • cena
  • nevhodné na intímne miesta


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2013 15:19:56

Pravidelne si tento produkt zakupujem. Som spokojná s nevtieravou vôňou, ľahkým nanášaním. Balenie dlho vydrží, po použití zanechá pokožkú jemnú a nepodráždenú, ak máte citlivú pokožku tak odporúčam. Pomer cena/ kvalita, rozhodne lepší ako niekoľko výrobkov s oveľa vyššiou zbytočnou cenou. Pre mňa číslo 1 :)

  • cena
  • vôňa
  • jemnost
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2013 18:13:15

Tento gel si kupuji již několik let, protože je velmi dobrý. Vyzkoušela jsem i několik jiných, ale nejvíce mi vyhovuje tento takže se k němu pořád a pořád vracím. Stojí jen pár korun a je dostupný ve všech drogeriích DM. Vytvoří bohatou pěnu i když nanesete pouze maličké množství. Pokožku vůbec nevysušuje ani jí nijak nedráždí. Gel na holení má velmi jemnou příjemnou vůni. Je to velmi povedený výrobek za pár korun.

  • cena
  • dostupnost
  • velmi dobře pění
  • nedráždí pokožku
  • nevysušuje
  • velmi hezká jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2014 23:05:36

Dlho som používala a stále používam tento gél,na holenie práve preto,že mám citlivú pokožku.Na nohách som efekt nespozorovala,keďže sa mi bežne stalo,že som nohy mala vyhádzane,červené a štípali,po každom oholení s akoukoľvek penou.Až neskôr som zistila,že trpím tzv. folikulitídou(zápal vlasových folikúl) po každom oholení,ale len na nohách,takže holeniu nôh odzvonilo.Používam ho naďalej na podpazušie,bikiny zónu a pod.Nijak mi tam pokožku nedráždi,pekne stiahne chĺpky,nevoní mi,ale kupujem kozmetiku na citlivú pokožku a tá voní málokedy,takže to neberiem tragicky.Zaradila by som za seba medzi priemer,neohúri ale ani nesklame.

  • zjemní chlpky
  • nedráždil mi pokožku(okrem nôh ktoré už neholím)
  • cena a dostupnosť
  • neurazí ale ani neohúri
  • taký priemer gél


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2014 18:28:59

Nikdy jsem gely na holení nepoužívala, tento je tedy můj první. Má pokožka ho snášela dobře, dobře se aplikuje, příjemná konzistence. Používám ho ale pouze na nohy, jelikož tam stačí pak přejet pouze jednou žiletkou a tím ten gel stáhnu, v tříslech bohužel ne, to bych pak nakonec holila na sucho. Pokud patří k těm levnějším, určitě si ho koupím znovu.

  • konzistence
  • aplikace
  • pro pokožku snášenlivý
  • mohl by víc pěnit


Další recenze od 21.1.2015 19:34:30

Gel Balea jsem si koupila na základě kladných recenzí tady na omlázku. Musím říct, že jsem byla mile překvapena. Za tu cenu je opravdu skvělý, oproti jiným, propagovaným výrobkům. Stačí ho malé množství, vůně je jemná, svěží. Obvzlášť v létě mívám citlivou pokožku a tento gel mne zatím nezklamal. Za tu cenu super výrobek, který budu kupovat pravidelně.

  • cena
  • nedráždí
  • příjemná vůně
  • stačí malé množství
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2015 21:01:28

S touto pěnou spokojená nejsem vůbec, přijde mi, že vůbec nepění, když ji nanesu podle návodu tak pěna drží jen chvilku a hned je po ní, takže jako kdybych použila na holení jen sprcháč, nijak mě nedráždila, to ne, ale přijde mi na nic, parfemace mi nevadí, balení je v pořádku a střička dělá hezkou pěnu, která bohužel nevydrží a díky tomu si ji už nekoupím

  • balení
  • pěna nevydrží


věk
15-24

Tento holiaci gél od Baley mám veľmi rada,. Ja mám ten s aloe vera, ktorý veľmi dobre vonia (potom vonia celá kúpeľňa :D), takže neviem ako vonia tento, ale kvalita a účinnosť je asi rovnaká. Dobre pení a ľahko po ňom kĺže žiletka a holenie je podľa mňa s ním oveľa rýchlejšie ako bez neho. Určite ho odporúčam aj v porovnaní s cenou. Cena je veľmi nízka, ale nie vždy ceny ovplyvňujú kvalitu výrobku :)

  • účinnosť
  • vôňa
  • balenie
  • cena
  • nič


věk
15-24

Pamatuji si, že jsem tento gel nějakou dobu používala před pár lety, byl docela fajn a místa po holení nebyla podrážděná, co si ale pamatuji, tak nebyl vhodný na intimní partie, kde mě docela pálil a kůže mě pak svědila, proč to netuším. Jeho spotřeba byla enormní a přišlo mi zbytečné za něj utrácet, když mi obyčejný sprchový gel udělá stejnou službu.

  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • struktura
  • balení s pumpičkou
  • rychlá spotřeba
  • nebyl vhodný na intimní partie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené