Balea Handlotion Sheabutter Arganöl recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Balea Handlotion Sheabutter Arganöl
Krémy na ruce Balea Handlotion Sheabutter Arganöl - obrázek 1
Krémy na ruce Balea Handlotion Sheabutter Arganöl - obrázek 2
Krémy na ruce Balea Handlotion Sheabutter Arganöl - obrázek 3
5 3.9 12
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 34 - 55 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Handlotion Sheabutter Arganöl

věk
25-34

Další recenze od 31.7.2013 12:33:05

Měla jsem od stejné řady i krém na tělo a ten je naprosto skvělý, tohle mléko jsem viděla jen v jednom DM v praze jinak jsem na něj nenarazila, snad se ještě vyrábí, mám ho cca půlku. Vyhovuje mi velké balení s pumpičkou na doma, když se mažu pokaždé, co třeba opláchnu nádobí, nebo mám prostě pocit sušších rukou. Je velmi lehké, rychle se vstřebá a voní uplně stejně krásně jako ten tělový krém. Používám ho i na vlasy jako bezoplachový balzám :) nádherně je uhladí.

  • vůne
  • cena
  • lehký/nemastný
  • rychle se vstřebá
  • balení s pumpičkou
  • dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 8.9.2013 12:50:06

Tento krém jsem si koupila na domácí použití, má velké praktické balení s pumpičkou. Krém je lehký, nezanechává mastný film a velice rychle se vstřebává. Vzhledem k jeho konzistenci se ani nelze divit, že hydratace není vysoká a tak je vhodný spíše na léto. Má krásnou, nevtíravou vůni. Za tu cenu je to skvělý nákup a rozhodně doporučuji.

  • Nádherná vůně
  • Lehká konzistence
  • Nezanechává mastný film
  • Rychle se vstřebává
  • Praktické balení s pumpičkou
  • Nízká hydratace


věk
25-34

Další recenze od 8.9.2013 13:05:50

Naprosto vynikající krém na ruce. Hrozně se mi líbí velikost balení a hlavně aplikátor v podobě pumpičky. Mám ho na stole a když je třeba, prostě rychle pumpnu dávku krému a je to. Krém navíc nádherně voní a jeho konzistence je taková lehoučká a vůbec ne hutná, což mě osobně dost vyhovuje. Dobře se roztírá a rychle se vpíjí, tohle se zkrátka Balee povedlo. Ruce jsou vláčné a hydratované, takže za mě spokojenost.

  • balení s pumpičkou
  • vůně
  • lehká konzistence
  • hydratuje ruce
  • cena
  • pouze v dm


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2013 08:29:04

Tuto emulzi na ruce jsem si koupila, protože miluji krém ze stejné řady, hlavně jeho vůni a tato emulze voní úplně stejně nádherně, po bambuckém másle. Emulze je tekutější a určitě není tak hydratační, jako jiné hutné a výživné krémy, spíše je skvělá na rychlé promazání rukou během dne. Balení je obrovské a je s praktickou pumpičkou, takže vhodné spíše na doma. Dobře se roztírá a rychle vstřebává.

  • cena
  • vůně
  • praktický obal
  • velké balení 300 ml
  • rychle se vstřebává
  • slabší hydratace


věk
25-34

Další recenze od 15.12.2013 20:33:50

Koupila jsem si ho na umyvadlo hned vedle pumpičky s mýdlem, protože mi hrozně vadilo vysychání rukou po častém mytí. Mám sice raději jiné druhy od téhle značky, ale ty nebývají s pumpičkou, takže ty beru do kabelky. Pořídila jsem si jeden na umyvadlo, pak ještě jeden ke dřezu do kuchyně a teď dokonce ještě jeden na pracovní stůl, odkud ho pořád stěhuju k posteli na noční stolek...že bych zašla ještě pro jeden k posteli..? :) Krásně vonící kvalitní krém, rozhodně za tu cenu toho množství je víc, než se dá čekat, hydratuje, zvláčňuje, jen mu trvá trošku déle zaschnout - oproti mým jiným oblíbencům.

  • cena
  • pumpička
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2013 06:48:20

Krém jsem si koupila na pracovní stůl, protože si často v práci myju ruce a nesnáším vysušování rukou. Přemýšlím, že si ale skočím ještě pro jeden domů, protože krém na ruce je fajn. Má praktickou pumpičku, obsahuje bambucké máslo a arganový olej, proto krásně voní a dobře hydratuje. Přitom krém na ruce nemastí.

  • pumpička
  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • složení
  • pro mě nic


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 12:18:39

Krém má světloulince oranžovou barvu a velmi lehkou texturu. Rychle se vstřebá a nenechá ruce mastné nebo lepivé. Krém není příliš výživný nebo hydratační, balení s pumpičkou je pouze na domácí použití. Mně ale nevyhovuje jeho parfemace. Přijde mi divně hořká, asi jako slupky z vlašských ořechů. Krém příště koupím s jinou "příchutí" a tenhle někomu daruji.

  • Nelepí
  • Mezmastí ruce
  • Rychle se vstřevábá
  • Praktické balení s pumpičkou
  • Hořká vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2014 17:04:13

Nejvíce mi vadí, že je produkt tak tekutý a prapodivně se vstřebává a mám pocit, že je to čím dál tím horší. Co mi ale vadí nejvíce je hydratace. A ta je velmi mizivá. V případě, že si namažu ruce, do půl hodiny můžu znova. Takže je dobré mít při ruce i jiný krém, který funguje. Tak trochu nevím, co si mám o produktu myslet. Znovu už nekoupím, ale hezky voní.

  • praktická pumpička
  • vůně
  • poměr cena/množství
  • nehydratuje
  • nevyhovuje mi konzistence
  • divně se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2014 17:22:55

Koupila jsem si ho na doma kvůli praktické pumpičce. Konzistence je taková lehká, ale řekla bych až moc vodová. Dlouho trvá než se vstřebá, byť jen malé množství a pak zanechává na rukou ulepený pocit. hydratace něják výrázná také není. Určitě ho dopotřebuju, ale znovu už ho nekoupím. Jinak balení je naprosto vyhovující a má trochu vtíravou vůni, která je cítit ještě nějákou dobu po natření.

  • balení
  • cena
  • moc nehydratuje
  • špatně se vstřebává
  • pro někoho možná vůně


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2014 17:49:48

Tento krém na ruce mám moc ráda! Vyhovuje mi pumpičkové balení i jeho velikost. Stačí malá dávka. Je lehké takže se rychle vstřebává, krásně voní a docela slušně hydratuje. Cena je velice příznivá. Bohužel asi není moc vhodné na cestu kvůli jeho velikosti, ale ta je pro domácí použití výhodou :). Ráda si ho zas někdy pořídím, ať už tuto vůni nebo jinou.

  • vůně
  • cena
  • hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • na přenášení velké balení


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2014 17:26:51

Krém má úžasné balení a moc hezky voní, tím ovšem jeho klady u mě končí - místo hydratace jsem měla po chvilce pocit, že mám ruce ještě sušší, vůně moc dlouho nevydržela a krém se poměrně dlouho vsakoval. Navíc po sebemenším množství vody i po půl hodině od nanesení vytvářel na rukou lepivou vrstvu. To už mi přijde lepší namazat si ruce tělovým mlékem.

  • praktické balení
  • vůně
  • nehydratuje
  • dlouho se vstřebává
  • lepivý pocit


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2014 17:53:47

Přesně krém, který jsem potřebovala do práce na stůl. Hydratuje sice méně, ale zato se rychle vstřebává. Co oceňuji, je velké balení s pumpičkou, takže když mám sušší ruce hned si můžu trochu krému pumpnout a namazat. Vsakuje se velmi rychle, takže po nanesení mohu téměř okamžitě pracovat. Mám verzi s borůvkovou vůní, takže ještě příjemně voňavý bonus.

  • rychle se vstřebává
  • velké balení s pumpičkou
  • cena
  • slabá hydratace