Oriflame Nature Secrets Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Oriflame Nature Secrets Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami
Krémy na ruce Oriflame Nature Secrets Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami - obrázek 1
5 3.9 12
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Nature Secrets Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami

věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 19:44:57

Z oriflame jsem zvyklá, že vše co vypadá a tváříse že bude krásně vonět opravdu tak voní, proto jsem si koupila tento krém a čekala jsem jak bude krásně vonět po malinách, né že by nevoněl docela hezky, ale určitě nevoní tak jak sliboval. Jeho výdrž je ale dobrá a hydratuje taky obstojně.

  • výdrž
  • vůně příliž neodpovídá


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 15:30:28

Ten, kdo zná tuto vůni z Oriflamu a ví, co od ní čekat, bude spokojen. Voní nádherně svěže, po namazání si musím pořád čuchat k rukám:-) Je trochu hutnější a takémastnější, takže stačí použít méně. Velmi dobře hydratuje a zanechává ruce hebké a vláčné.

  • Vůně
  • Dobře hydratuje
  • Vyšší cena mimo akce
  • Je trochu mastnější


věk
15-24

Další recenze od 9.6.2012 12:54:10

Produkt Oriflame Nature Secrets Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami krásně voní ale s hydratací tohoto výrobku nejsem až tak spokojená. Nemastí. Obal je praktický a cena je přijatelná pokud je výrobek ve slevě. Horší je pro někoho určitě dostupnost.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost


věk
35-44

Další recenze od 18.6.2012 15:25:24

Pro mě trochu zklamání, víc se mi zamlouvá obal než krém samotný. Protože miluji sprchový gel s touto vůní, krém na ruce jsem vítala s nadšením. Vůně je stejná jako u gelu, ale jen čerstvě při roztírání, potom už to prostě není ono. Přece jen u sprchového gelu se vůně "chová" jinak než u krému, který po rozetření zůstane na rukách. Co mi u tohoto krému není sympatické, je jeho konzistence. Po vytlačení z tuby vypadá jako taková hutná pasta a při roztírání dělá bílý povlak, který se sice rychle rozetře, ale i tak mi to vadí. Přesto, že je krém hustý, se rychle vstřebá, hydratační schopnost nic moc, je spíš lehčí, určitě nic na hodně suché ruce. Spíš jen takové provonění, na léto dobré, ale celkově mě krém nenadchnul. Jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, ale znovu kupovat nebudu.

  • příjemná vůně
  • rychle se vstřebá
  • moc hezký obal
  • vůně z rukou brzo vyprchá
  • při roztírání dělá bílý povlak
  • slabá hydratace


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 13:39:02

Krém na ruce, který opravdu náherně voní po malinách a mátě. Pokud si s ním namažu ruce, musím si pořád čichat k té vůni. Dobře se roztírá, stačí ho aplikovat malé množství. Ruce hydratuje, ale přitom je nezanechává příliš mastné a rychle se vstřebává.

  • hydratuje
  • vůně
  • není příliš mastný
  • žádné :)


věk
25-34

Líbí se mi obal i vůně. Krém dobře hydratuje a hlavně se rychle vstřebává, což oceňuji nejvíce. Nesnáším ten pocit mastných rukou. Velikost balení je tak akorát. Nemám co vytknout. Tenhle povzbuzující krém na ruce je prostě super. Určitě si ho ještě někdy koupím.

  • vůně
  • krásný obal
  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2013 09:18:37

Já jsem tedy s krémem hodně spokojená. Vždycky mám v zimě hodně popraskané a suché ruce a tento krém mi pomohl. Krásně ruce hydratuje a rychle se vstřebává, což je u mě rozhodujícím faktorem zda si krém ještě někdy koupím, či nikoliv. Vůně je příjmená.

  • balení
  • vůně
  • hydratace
  • možná cena


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2013 17:07:23

Zrovna mi došel krém na ruce, tak jsem si jako náhradu zakoupila tento. Nebyl nějaký šílený, ale čekala jsem od něj trochu víc. Mívám suché ruce a tenhle krém mi je příliš nehydratoval. Vůně je velice přijemná. Koupila jsem v akci za 39 Kč a za tuto nebo podobnou cenu bych krém možná opět zakopila, ale asi spíš už ne.

  • Cena
  • Vůně
  • nízká hydratace
  • vůně brzo vyprchá


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2013 09:36:27

Řadu výrobků od Oriflamu s vůní malin miluji, ovšem tento krém na ruce mě zklamal. Konzistence krému je spíše řidší, po aplikaci mám sice ruce příjemně hydratovné, ovšem hydratace nevydrží a navíc mi nějaká ingredience v tomto krému příliš nevoní. Tohle je zklamání. Po aplikaci vytváří na rukou "žmolky", což nesnáším.

  • cena
  • nevoní mi


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2013 18:28:25

S tímto krémem na ruce jsem dost spokojená.Má hodně příjemnou vůni malin,mátu jsem ani nijak výrazně necítila ale maliny jsou hodně výrazné.Tyto ovocné krémy na ruce mám hodně ráda .Ruce dobře hydratuje a zanechá je hebké.Hlavně se nedrolí jak jiné krémy na ruce.Takže myslím že je celkově skvělý jak jeho vůně,složení i design!Doporučuji.

  • Krásná malinová vůně
  • Nedrolí se
  • Design
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Kúpila som si ho, pretože ma hneď na pohľad zaujal. Krém bol v nejakej akcii a tak cena bola veľmi výhodná. Krém nebol najhorší, ale čakala som od neho niečo viac. Dobre nehydratoval a po nanesení som mala na rukách povlak, ktorý som musela dlhšie roztierať. Už by som si ho nekúpila . Vôňa bola príjemná, nemala som pocit mastnoty na rukách.

  • cena
  • zanechával belavý povlak
  • nehydratoval


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 21:30:52

krém byl příjemný, kupovala jsem v sadě s mýdlem a sprchovým gelem, měla jsem ho u počítače a když jsem se namazala tak se naštěstí rychle vsákl a já mohla třeba hned něco psát propiskou a neklouzalo mi to, hezky voněl, ale bohužel už si ho znovu nekoupím, protože ke konci mi začal smrdět, ale to bylo spíš hormony, než že by se zkazil, byla jsem spokojená

  • lehká textura
  • rychle se vstřebal
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Indulona Original

3.7 68% 10 recenzí