Schauma Push-Up objemový šampon recenze a zkušenosti

Šampony Schauma Push-Up objemový šampon
Šampony Schauma Push-Up objemový šampon - obrázek 1
Šampony Schauma Push-Up objemový šampon - obrázek 2
5 3.9 19
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma Push-Up objemový šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 25.3.2012 01:14:00

můj nejoblíbenější šampon. objevila jsem ho v létě a od té doby ho používám prakticky bez přestávky a nedám na něj dopustit. je určený pro jemné vlasy bez objemu, výrobce slibuje o 100% více lesku a o 70% větší objem. samozřejmě to u Henkelů trochu přehání, každopádně tenhle šampón je fakt pecka. moje vlasy jsou jemné, lámavé, spíš sušší. tahle Schauma opravdu dodá určitý objem, myje krásně, netřeba šampónovat víckrát a vlasy po ní nejsou vysušené. hříva je po umytí čistoskvoucí, jemná, lehká a lesklá. ve složení je na 6. a 7. místě kolagen a panthenol. neobsahuje silikony. šampon je čirý, bez perleti. jemně ovocně voní, ale vůně ve vlasech nezůstává. pokud můžu srovnat s dalšími objemovými šampony z drogerie, jednoznačně vede (zkoušela jsem L'oreal volume něco, který vysušoval, a pak Fructis pro objem, který byl o něco lepší, ale na Schaumu nemá). k dostání v balení 250 a 400ml. jestli chcete, aby všichni muži stáli ve vaší frontě, jděte do toho.

  • vlasy jsou po použití lesklé a vzdušné
  • nevysušuje
  • dodává určitý objem
  • neobsahuje silikony
  • nízká cena
  • nenašla jsem


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 25.3.2012 10:26:02

Šampon to není špatný, ale že by konkrétně mě nějak nadchl, to se říci nedá. Vlasy mám objemné po každém šamponu, takže nevidím rozdíl mezi tímto a ostatními, ale zase musím uznat, že mi vlasy nějak zvlášť nevysušuje, a to je hlavní důvod, proč je to jeden z šamponů, které mám doma.

  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 13:12:08

Šampony Schauma patří k mým nejoblíbenějším a ještě jsem neměla od nich vyloženě špatný šampon. Na zvýšení objemu jsem vyzkoušela už lecos, takže můžu říct že objem dodá, i když taková bomba jak slibuje reklama to není. Vlasy jsou po něm krásně jemné, lehké a nadýchané. Navíc nevysušuje, krásně pění i voní a neobsahuje silikony.

  • Jemné, lehké, nadýchané vlasy
  • Nevysušuje
  • Dodává objem
  • Neobsahuje silikony
  • Cena
  • Žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 6.5.2012 00:30:27

Mně tento šampon vůbec nevyhovoval. Voní příjemně, líbilo se mi, že je čirý, ale bohužel jsem po něm měla absolutně nerozčesatelné vlasy. Ne vždy mám čas používat i kondicionér a když jdou vlasy rozčesat trošku hůř, pomůžu si nějakým bezoplachovým přípravkem, ale po tomto šamponu to byla vyloženě katastrofa, vlasy jsem měla jako jeden velký chumel. Dokonce v době, kdy jsem ho používala, jsem byla na diagnostice vlasů a hned se mě ptali, čím jsem si myla vlasy, že je poznat, že mi to vůbec nesedlo. Takže za mě ne :-(

  • pro mě osobně žádné
  • moje vlasy jsou po něm absolutně nerozčesatelné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon je sám o sobě dobrý, je bez silikonů, má super cenu, dobře pění, hezky voní. Zase mám problém, jako u většiny objemových šamponů, s rozčesáváním vlasů. Po umytí tímhle šamponem vlasy nerozčešu a polovinu jich vytrhám(což vzhledem k tomu, že mám na hlavě tři chlupy, je špatné ). A to před mytím vlasy rozčešu, nijak extra je nezamotávám při aplikaci šamponu. Musím použít hodně kondicionéru abych vlasy vůbec rozčesala.

  • vůně
  • bez silikonů
  • cena
  • nerozčešu vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 30.6.2012 22:41:36

Schaumu mám obecně celkem ráda, ale tento šampon je za několik let zkoušení desítek šamponů jeden z nejhorších, respektive mým vlasům absolutně nesedl. Nevím proč.. Mám je dlouhé, jemné a bez objemu. S většinou šamponů např. z lékárny či s nezatěžujícími z drogerie jsem spokojená a vlasy mám aspoň trochu nadýchané, ale bohužel tento mi vlasy neskutečně zjemnil, udělal úplný opak - místo objemu hrozný splih po celé délce a vlasy mi elektrizovaly. Zkusila jsem ho dvakrát a teď ho vyplácám na mytí rukou.

  • Vůně
  • Dostupnost
  • Cena
  • Vše ostatní


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.8.2012 20:42:08

Už několikrát jsem si ho koupila (mám hodně šamponů na střídačku totiž) a pořád se mi neomrzel. Krásně voní, není hustý, takže se dobře nanáší na vlasy, je průzračný. Vlasy jsem po opláchnutí a uschnutí měla krásně jemné, šly rozčesat parádně (během mytí si je totiž necuchám, ale šampony vmasírovávám), takže za mě palec nahoru. Vlasy pak byly viditelně lesklejší a také skutečně dostaly objem.

  • objem a lesk
  • vůně
  • dobře se rozčesávají vlasy
  • jemné vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
normální
hnědé

Další recenze od 2.1.2013 15:28:04

Pro mě je to ten nejlepší šampon jaký jsem použila. Vlasy jsou po něm hebké, lesklé a přidá navíc i ten slibovaný objem. Já osobně používám jak šampon tak i balzám a budu ho snad používat do konce života.:D Když jsem tento šampon poprvé použila byl to pro mě obrovský skok k lepšímu a to jsem mu moc nevěřila. Skvělá volba pro jemné vlasy.:)

  • objem
  • lesk
  • svěžest
  • nejsou


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 13.2.2013 10:26:41

Tento šampon mě docela mile překvapil. Hezky voní a je bez silikonů. Na hodně šamponu nemá moje pokožka hlavy moc dobrou reakci, ale tato schauma mi nevadila. Nicméně je pravda, že vlasy jsou po použití zacuchané a proto dávám jednu hvězdu dolů. Mně osobně to tolik nevadí, protože na všechno dávám masku, která mi vlasy zjemní.

  • vůně
  • cena
  • bez silikonů
  • vlasy jsou po umytí nadýchané
  • vlasy jsou zacuchané


věk
15-24

Tento šampón by som určite zaradila k lepšiemu priemeru. Krásne sviežo vonia a v podstate aj spĺňa svoj účel. Vlasy mám po ňom lesklé a čisté. Nejaký ten objem tiež dodá a čo je pri objemových šampónoch neobvyklé, tak vôbec nevysušuje. Ja si ho určite ešte niekedy kúpim.

  • vôňa
  • dodá objem aj lesk
  • čisté vlásky
  • nenašla som


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.5.2013 22:27:30

Už je to nějaký pátek, co jsem tento šampon používala, ale co si vzpomínám, tak jsem s ním byla spokojená. Zařadila bych ho do drogérkového průměru. Je průhledný a lehce se nanáší na vlasy, dobře pění. Šampon má příjemnou vůni a dokonce mi po něm hezky voněl i polštář :). Co se týče objemu, lehce mi vlasy nadzvedl, ale o nějakém push-up efektu bez použití dalších přípravků bych nemluvila. Vlásky nevysušuje a ani se mi po něm nemastily.

  • vůně
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
blond

Tento šampon patří k mým nejoblíbenějším, protože jako jeden z mála, opravdu plní svoji funkci - objem. Vlasy mi po něm vydrží celý den příjemně nadýchané, voňavé a svěží. Nijak mé vlasy nezatěžuje a nemůžu ani říct, že by se mi zdály rychle mastné, jako to některé šampóny mají ve zvyku. Cena je také přijatelná: v akci se dá 500ml balení koupit za krásných 50kč.

  • neobsahuje silikony !
  • nevysušuje
  • udělá objem
  • příjemná vůně
  • cena
  • balení
  • nic


Další recenze od 31.7.2013 12:49:32

Zjistila jsem, že šampony od Schaumy mi vyhovují asi nejvíc z těch který jsem vyzkoušela. Já mám naopak vlasy husté, lehce vlnité a dělají mi takovou helmu tou hustotou :-).. po tomhle šamponu se vlasy krásně upravují, jsou vzdušné, lehké. Objem moc nedokážu posoudit, mám ho normálně, ale šampóny už jedině od Schaumy!

  • vzdušnost vlasů
  • nevím o nich


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 22.11.2013 14:45:33

Super značka, super šampón. Vyskúšala som skoro všetky u nás dostupné šampóny od tejto značky. Tento vlásky nezaťažuje, zbytočne nemastní a trochu tam aj vidím ten objemový efekt ale len v deň umytia. Páči sa mi balenie a takisto cena, dostupnosť, kvalita. Veľmi sa mi páči aj vôňa . Šampón mi nerobí lupiny a odporúčam každému .

  • nezaťažuje vlasy
  • cena a kvalita
  • žiadne


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 26.4.2015 19:15:27

Vyzkoušela jsem tento šampon, ale jsem z těch, kterým nesednul :(. Vlasy mi pocitově odlehčil, ale příšerně zacuchal, dost vysušil a byly celé takové krepaté a nepoddajné. Běžně mám vlasy bez problémů. Mám je hodně husté, uplně rovné a po pás dlouhé, takže pokud se extrémně zacuchají tak dá dost práce je rozčesat. Pro mě byl tedy tento šampon chybička. Obal mi v ničem nevadil, vůně šamponu mně neurazila ale ani nenadchla. Já už si jej v životě nepořídím, protože takhle zřízené vlásky jako s ním jsem ještě neměla, ale dokážu si představit že pokud má někdo kratší vlasy než já, řidší a které se často mastí, tak může vyhovovat. Já už nikdy, nikdy víc nekoupím. Cena je dobrá.

  • pro mně nemá
  • snad jen cena
  • vlásky nešly rozčesat
  • vysušil
  • vlasy byly krepaté


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 4.5.2015 19:53:13

Za mě výborný šampon na jemné vlasy. Složení vlasy nezatěžuje a opravdu jde pozorovat větší objem, navíc pokud vyfoukáte kulatým kartáčem efekt se ještě zesílí. Šampon příjemně voní a vůně jde cítit i po umytí, vysoušení vlasů. Skvěle pění takže ho není třeba ani takové velké množství, které je tak lákavé si na tu hlavu napatlat při používání tohoto šamponu :) konzistence je spíše tekutější gelová a výborně se s produktem pracuje. Skvělá je kombinace šamponu spolu s balzámem, který patří mezi jedny mé nejoblíbenější z drogérií :) Šampon, ke kterému se ráda vracím již několik let :)

  • objemový efekt
  • vůně
  • cena: kvalita: množství
  • nezatěžující složení šamponu
  • nedráždí ani nevysušuje pokožku hlavy
  • je třeba si s ním hlavu mít ob den (pro jemnější vlasy)


věk
15-24

Tento šampon mi kdysi náhodou koupila mamka - od té doby jsem vystřídala spoustu šamponů, ale vždycky jsem měla doma do zásoby tento, kdyby mi jiný nevyhovaval. Strašně hezky mi voní, je to velice příjemná, nevtíravá vůně, z vlasů jde trochu cítit i den po umytí. Průhledná konzistence, tvářící se jako nějaký gel, jen o něco tekutější, z obalu se bez problému dostává. Pro ty, co mají rády, když šampon hodně pění, je tento přípravek skvělý, stačí ho opravdu malé množství a vytvoří bohatou pěnu (i když pro mě to tak podstatné není). Vlasy umyje dobře, vydrží mi 2 dny super a třetí den stále v pohodě. Je bez silikonů, což je u mě u šamponu podstatné, nezatěžuje vlasy, dodá trochu objem, po spoustě jiných šamponů mám vlasy zplihlé. Akorát je třeba použít kondicionér, protože vlasy mám po něm zacuchané a sušší. Rozhodně si ho koupím znovu, i když ho poslední dobou moc často nevídám, 50Kč v akci za 400ml balení je krásných.

  • bez silikonů
  • dodá trochu objem
  • dobře umyje vlasy
  • konzistence
  • vůně
  • obal
  • špatně rozčesatelné vlasy
  • trochu sušší konečky


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 24.8.2016 19:20:34

Můj oblíbený šampon, který jsem si kupovala už několikrát. Šampony na mastné vlasy nemůžu používat, protože mi z nich padaly vlasy, z pečujících šamponů mám zase vlasy brzo mastné. Nejvíc se mi osvědčily právě ty na objem, třeba tento. Ne že bych po něm měla mega objem, to šampon nedokáže, ale rozhodně mi vlasy nijak nezatížil a nebyly po něm zplihlé. A jako bonus - nádherně voní.

  • cena
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy po něm nejsou zacuchané
  • krásně voní
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené