Balea Oil Repair balzám recenze a zkušenosti

Kondicionéry Balea Oil Repair balzám
Kondicionéry Balea Oil Repair balzám - obrázek 1
5 4 44
  • Průměrné hodnocení 4
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 44 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Oil Repair balzám

věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 2.11.2012 19:20:49

Musím říct, že tenhle kondicionér nádherně voní. Vlasy jsou po použití hladké, hebké a lesklé. Dobře se tvarují, je vidět, že jsou ošetřené. Mám zesvětlované, mírně krepaté vlasy. Nezatěžuje, je možné ho používat i na jemnější vlasy. Obal vypadá moc hezky, ale to není zase až tak podstatné. Stačí malé množství, takže Vám i dlouho v koupelně vydrží. Je bez silikonů.

  • lesk vlasů
  • vlasy jsou hebké
  • bez silikonů
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 17.11.2012 23:03:23

Konečně! Dosud mi žádné výrobky na vlasy od Baley nesedly, ale tenhle kondicionér je výjimka. Je úžasný - krásně voní, vlasy jsou po použití hezky hebké a hladké, lesklé a jdou snadno rozčesat. Neobsahuje silikony, takže mé jemné vlasy nezatěžuje. Jediné menší mínus vidím v trošku tekutější konzistenci, nebo alespoň mně to tak přišlo narozdíl od jiných balzámů, ale to je fakt maličkost. Za 39 kč výborný kondicionér, u kterého nějakou dobu určitě zůstanu. Balení je ok - tuba, takže kondicionér hezky steče dolů :)

  • cena
  • vůně
  • hebké a hladké vlasy
  • lesklé vlasy
  • vlasy jdou snadno rozčesat
  • neobsahuje silikony
  • trošku tekutější konzistence


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 22.11.2012 14:23:26

Musím říct, že tenhle kondicioner úplně nádherně voní, šampony a kondicionery od Balei mám ráda, protože jsou levné, bez silikonů a mě sedí. Ale na tomhle kondicioneru mi nevyhovuje jeho konzistence, je příliš tekutá. Vzhledem k tomu, že si dávám balzám třeba na 5 minut, tak po chvíli mi začne z vlasů stékat. Ale koupím ho znovu ;)

  • cena
  • bez silikonů
  • vůně
  • vlasy se hezky rozčesávají
  • regeneruje
  • tekutější konzistence


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 26.11.2012 18:36:46

Voní trochu jako černý Gliss kur, oproti jiným kondicionérum od Baley je hodně tekutý, nevyživuje tolik jak bych očekávala, alespoň podle popisu. Vlasy se rozčesávají oproti jiným Balea kondicionérům trochu hůře, nejsou nijak zvlášť vyživené, složení také není nijak zázračné. Prostě průměrný kondicionér, Balea to umí i lépe. Znovu už si ho nekoupím.

  • Nenašla jsem
  • Vlasy se hůře rozčesávají
  • Moc nevyživuje
  • Příliš tekutý


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 18:17:16

Používám jak šampon tak kondicionér a jsem moc spokojená. Moje vlasy jsou zdravé, kudrnaté, ale ne vysušené, spíš normální, i přesto používám přípravky na výživu než proti maštění a osvědčují se mi. Dříve jsem kupovala vlasovou kosmetiku jen v salonech, ale Balea strčí většinu do kapsy. Nemastí vlasy, jdou dobře česat a voní. Škoda těch sulfátů v šamponu, může způsobit lupy a svědění, ale co by jsme za 39 Kč chtěli, přípravky bez sulfátů se běžně v drogerii ani nevyskytují.

  • cena
  • vůně
  • nemastí vlasy
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.12.2012 07:59:21

Šampon jsem doporučovala, ale tento balzám nijak extra. Má dost tekutou konzistenci, stéká z vlasů a hlavně mi vlasy dost mastí a pramínkovatí je. Pokud bych se měla zamyslet nad pozitivy, tak je to určitě složení bez silikonů a super cena. Nedoporučuju ho na jemné a rychle se mastící vlasy.

  • cena
  • složení
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 26.12.2012 16:47:12

Stejně jako šampon ze stejné řady je i tento balzám moc povedený. Krásně voní, vlasy jsou uhlazené a hebké. Je také bez silikonů, takže nezatěžuje vlasy. Konzistence je celkem dost řídká, mohl by být hutnější, ale to mi až tak nevadí. Jsem spokojená a určitě se k němu budu vracet, za tu cenu se vyplatí.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • hebké a hladké vlasy
  • vlasy jdou snadno rozčesat
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 26.12.2012 19:16:34

Za tu cenu je tento produkt zázrak. Velmi mi vyhovuje. Mám kudrnaté, dost zničené vlasy odbarvováním a žehlením a tento balzám mi vlasy krásně uhladí, zjemní, vlasy jsou hebké a nadýchané. Vlasy nijak nezatěžuje ani nemastí. Nádherně voní. Je pravda, že konzistence je tekutější, takže je třeba dávat pozor, aby vám z tuby nevyteklo více produktu než potřebujete. Jinak ale nemám, co vytknout.

  • uhladí vlasy
  • zjemní vlasy
  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • tekutější konzistence


Další recenze od 2.1.2013 13:08:01

Tento kondicioner mě nadchl. Používala jsem různé drahé přípravky z kadeřnictví a nakonec jsem zjistila, že mi nejvíc vyhovuje kondicioner za 40 korun.. Mám sušší melírované vlasy, po umytí vypadají dobře, ale druhý den jsou zase suché a ne moc hezké, ale po použití tohoto přípravku mi vydržely čtyři dny v super stavu, drží tvar, voní, nepřesušují se, dneska už se trošku mastí, ale suchý šampon by to vyřešil. Navíc je bez silikonů.

  • vůně
  • cena
  • bez silikonů
  • vyživuje
  • nemastí
  • žádné


Další recenze od 3.1.2013 16:43:22

Výrobek jsem si koupila z důvodu, protože mám jemné a slabé vlasy, tudíž se rychle lámou a ničí. Po použití jsem vlasy důkladně opláchla a usušila. Vlasy byly hebké, lesklé. Bohužel mi příjde , že vlasy zatěžuje, nemám je takové ,,vzdušné", rychle se mastí. Používám ho tedy jednou týdně.

  • skvělá cena
  • pomáhá na roztřepené konečky
  • mastí vlasy
  • nedoporučuji když má někdo málo vlasů a má jich málo


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 4.1.2013 02:29:40

Celkem ucházející , za tu cenu. Vlasy vyhladí a vyživí. Jen trochu mastí víc než jiné kondiše, takže spíš pro hustší hrubší vlasy. Jinak příjemně voní, obal tuba mi taky vyhovuje. Spolu s šamponem je super na hrubé a poškozené vlasy, pro normální a jemnější je na můj vkus celkem zatěžující

  • vyživí
  • voní
  • cena
  • mastí


Další recenze od 11.1.2013 21:20:51

Po opakovaném melírování jsem měla vysušené vlasy.Koupila jsem tento kondicionér, protože obsahuje nyní všude propagovaný argánový olej.Konzistence řídší, ale mě nevadí aplikuji tak na 2 minuty.Vůně nádherná a účinek také vynikající!Vlasy lze lehce rozčesat, nemastí (tedy můj typ vlasů).Myslím že účinkem se vyrovná mnohem dražším produktům.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • obsahuje argánový olej
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 2.2.2013 18:31:33

Mám zesvětlované vlasy, které jsou mírně vysušené (žádná katastrofa ani krep) a tenhle balzám jsem vyzkoušela zatím párkrát, ale musím říct, že za tu cenu to opravdu stojí za vyzkoušení. Vlasy se mi zdají více hebké, lesklé a dobře se rozčesávají. Vůně mi bohužel absolutně nevyhovuje, protože mi neustále připomíná umělý, chemický kokos :-D Neumím to popsat, ale ta vůně mě odrazuje masku dále používat, ikdyž mi jinak celkem vyhovuje. Musím si kvůli tomu vlasy vždy přestříkat něčím jiným voňavým, což mi přijde škoda..Balení dopotřebuji, ale nové si asi nekoupím kvůli té vůni, škoda!

  • cena a dostupnost
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • vůně - umělá, chemická


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 9.2.2013 17:43:05

Z tohoto kondicionéru jsem nadšená. Za tu cenu je to opravdu hodně muziky. Vlasy jsou po něm krásné, hebké, lesklé. Jdou snadno rozčesat. Pro suché vlasy je to opravdu bomba. Hodně se mi líbí jeho vůně, je sladká, připomíná mi vanilku. Po usušení ji ve vlasech cítím,ikdyž ne na dlouho. Tekutější konzistence mi nijak moc nevadí.

  • cena
  • vůně
  • hebké a snadno rozčesatelné vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Opět balzám od Baley, na který nedám dopustit. Používám společně se šamponem, vlasy jsou po použití jemné, hebké a také voňavé, jelikož balzám hezky voní. Vlasy se dobře rozčesávají. Cena je také výborná. Vlasy nezatěžuje, vyživuje. Vyhovuje mi také balení.

  • vůně
  • hebké vlasy
  • super cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Docela dobrý kondicionér. Podle složení by měl být úžasný, hlavně proto, že je bez silikonů, takže jsem čekala, že bude lehký a nebude mastit vlasy, ale bohužel mě zklamal. Dost mi zatížil vlasy a napravených konečků jsem si nevšimla. Cena je výborná, ale už nekoupím.

  • cena
  • bez silikonu
  • zatěžuje vlasy
  • nespraví konečky ani trochu


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 15.3.2013 15:20:08

Po nadšených recenzích jsem si ho také koupila a jsem zklamaná. Čekala jsem aspoň trochu vyživení, lesk. Nic z toho se nekonalo. Vlasy jsou tak normálně lesklé, spíš nejsou než jsou. Vyživené taky nijak extra nejsou, vlasy uhladí trochu a pak se nečešou moc parádně. Moje vlasy jsou husté, hrubší, vlnité a dlouhé.

  • vůně
  • nemám vlasy lesklé ani vyživené


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2013 16:22:39

Já jsem tímto kondicionérem naprosto nadšená!!! Nejen, že mám po něm vlasy nádherně lesklé, ale i voňavé a jdou uplně báječně rozčesat. Už mám několikáté balení a rozhodně ještě další koupím, protože za tu cenu je to hodně kvalitní věc, kterou můžete koupit v každé drogerii DM.

  • cena
  • vůně
  • kvalita X cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Další recenze od 22.3.2013 10:32:46

Tento produkt jsem si koupila po přečtení diskuze a musím říct že já jsem nadmíru spokojená. Mám hodně zničené vlasy odbarvováním a vyzkoušela jsem už milion různých balzámů, masek, olejíčků od různých značek, ale Balea teda rozhodně vede... Po umytí tímto balzámem jsem nemusela nanášet masku (vždy si dávám masku, protože jinak vlasy nerozčešu) a vlasy se mi při fénování vůbec nelámaly (jindy je celá koupelna plná zlámaných kousků vlasů), takže za mě - doporučuju. Jedinou chybu vidím v tom, že mi vůbec nevoní, dokonce až smrí, ale to je můj subjektivní názor, nesnáším sladké vůně. A ještě k tomu že je řidčí - předtím jsem používala od Panthenol kondicionér a ten je naopak hrozně tuhý, takže mě ten řidčí rozhodně vyhovuje.

  • cena
  • kvalita
  • bez silikonů
  • konzistence
  • vlasy jsou po něm hebké
  • dobře se rozčesávají a fénují
  • "vůně"


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Za mě nejlepší kondicionér, který jsem vyzkoušela! Opravdu je poznat, že v něm nejsou žádné silikony, i když si ho dávám jen do délek, o den se mi prodloužil interval mezi mytím vlasů. Pěkně voní, vlasy jsou po něm hebké a lesklé. Řidší konzistence mi nevadí, na vlasech to není poznat. Top kondicionér, a ta cena!

  • nezatěžuje, ale vyživuje
  • vlasy jsou lesklé a hebké
  • nemusím vlasy mýt tak čato
  • příjemná vůně
  • super cena
  • žádné jsem nenašla


věk
15-24

Kondicionér, sľubuje naozaj zázraky, ale nič také to nie je. Vlasy som mala celkom uhladenejšie, ale nie dostatočne, nejako extrémne hydratované sa mi tiež nezdali. Pekne vonia a neobsahuje silikóny, no čakala som viac. Vďaka tekutejšej konzistencii, trošku steká z vlasov, no to nie je až také mínus. Pre extrémne suché a zničené vlasy to záchrana nebude, možno skôr pre normálne.

  • vôňa
  • uhladenejšie vlasy
  • žiaden zázrak
  • nedostatočná hydratácia


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 1.4.2013 00:56:35

Tento balzám je výborný na sušší, případně jemné dlouhatánské vlasy, zvlášť v zimním období nebo pokud jsou vlasy namáhané. Také usnadňuje rozčesávání. Vhodné nanášet jen do délek, pokud nemáte vlasy kompletně suché. S objemovou Baleou jsem neměla dobré zkušenosti, proto jsem ráda, že jsem na značku nezanevřela a vyzkoušela další produkty. Od Baleyi jeden z nejlepších výrobků na vlasy. Hodnotím jako lepší než mnohé drahé profi balzámy - pokud pročtete složení, lepší účinky jsou pochopitelné.

  • + vyživuje a chrání vlas
  • + usnadňuje rozčesávání
  • + dobré složení
  • + příznivá cena
  • + kvalitativně srovnatelný s výrazně dražší vlasovou péčí
  • + není vyrobeno v Polsku
  • poměrně značná spotřeba


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 10.4.2013 20:14:49

úžasná vůně, která mi ve vlasech vydrží celý den, moje suché odbarvované vlasy krásně zjemní a nevypadají tak krepatě :) konečně něco tak skvělého a za tu cenu určitě doporučuji, žádný ani držší kondicionér mi nesedí tak jako tento, snad už jenom tekuté krystaly u kterých je cena ale už vyšší....já jakožto chudá studentka miluju výrobky baley ale i kdybych chudá nebyla tak bych na ně určitě nezanevřela :)

  • cena
  • vůně
  • opravdu pomáhá na suché vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 30.4.2013 12:25:15

Milé překvapení od značky Balea! :) Uvažovala jsem, jestli zkusím kokosovou, nebo tuto řadu a nakonec jsem sáhla po tomto kondicionéru. Nejen, že krásně voní (připomíná mi vanilku/kokos), ale také svědčí mým vlasům, především konečkům :-) Jak se říká - ne všechno levné je špatné - určitě vyzkouším i ostatní výrobky z této řady.

  • vůně
  • výživa konečků
  • lesk vlasů


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Tento kondicionér je snad nejlepší kondicionér od Baley, aspoň pro mě. Kupuji si ho pořád dokola, protože mi opravdu skvěle vyhovuje. Vlasy jsou po něm vyživené, lépe se s nimi pracuje a hezky voní. Trochu mi vadí obal, ze kterého se těžko dostávají poslední zbytky, ale jinak je jeden z nejlepších co jsem zatím vyzkoušela a cena je více než příznivá.

  • cena
  • vůně
  • vyživuje
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tento kondicionér nádherně voní a cena za balení 250 ml je bezkonkurenční. Je to jeden z mých nejoblíbenějších výrobků od Baley, koupím jej znova. Teď budu zkoušet nějaké jiné výrobky, ale k tomuto se asi vrátím nebo jej koupím do zásoby, za 40 Kč asi v drogerii lepší a voňavější kondicionér není. Jediným nedostatkem je, že může rychleji mastit vlasy, používám jej proto převážně na konečky a na zbytek hlavy dávám jiný kondicionér. Ale pokud jej použiji na celou hlavu, vlasy nejsou tak rozlítané a neelektrizují. Doporučuji.

  • cena
  • vůně
  • vyživuje vlasy
  • může mastit vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 27.6.2013 16:26:32

Za mě velké zklamání. Tenhle balzám nedělá s mými vlasy naprosto vůbec nic. Moje vlasy jsou zdravé, suché, vlnící se. Když použiji tento kondicionér a nechám ho ve vlasech klasicky pár minut, třeba pět, ale zkoušela jsem i déle, tak je efekt stejný, jako bych si do vlasů žádný kondicionér nedala. Například s balzámy Alverde jsem vesměs spokojená, efekt je skutečně znát, vlasy jsou vyživené, vysloveně se "napijí", tady u tohoto produktu zkrátka nic. Škoda...

  • vůně
  • cena
  • žádný efekt


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.7.2013 16:58:47

Tuto řadu jsem si koupila na základě doporučení mé kamarádky a recenzí zde na omlázku. Většinou jako kondicionér použiji Dove Intense repair nebo jednou do týdne masku Latte. Po použití Baley šly moje vlasy dobře rozčesat, krásně voněly, konečky nebyly roztřepené. Některé slečny píší, že jim vadí tekutá konzistence, ale já v tom neshledávám skoro žádný rozdíl. Prostě jej dám do vlasů po celé délce krom pokožky hlavy, trochu napěním a nechám pár minut působit. Kvůli ceně i vůni jej určitě koupím znovu.

  • obal
  • cena
  • bez silikonů
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 24.8.2013 14:04:57

Jelikož mi šampony Balea sedí a kupuji je již dost dlouhou dobu,myslela jsem,že mi sedne i tento kondicionér. Ne že by byl špatný ale krom lepšího rozčesávání mi s vlasy neudělal vůbec nic a to je mám sice suché,ne ale nějak moc. Každopádně mi přijde že celkově všechny kondicionéry Balea jsou na suché vlasy prostě málo.

  • cena
  • prostě nic neudělal
  • nehydratuje
  • nevyživí
  • tekutý


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 9.9.2013 18:36:14

Můj nejoblíbenější kondicionér. Za 42 kč prostě boží. Nemastí vlasy jako šampon. Vlasy po něm mají lesk a nejsou tolik roztřepené a suché. Myslím, že splňuje co má na 1* ! Vřele doporučuji každému , kdo má sušší a poškozené vlasy. A navíc má tak krásnou vůni. Seženete snad v každém DMku . Určitě stojí alespoň za zkoušku!

  • Vůně
  • Skvělý na suché a poškozené vlasy
  • Dodržuje co má
  • Nemastí vlasy
  • Cena
  • Dostupnost
  • Tekutější


Další recenze od 1.10.2013 08:18:54

Úžasný kondicionér! Krásně voní, vlasy zregeneruje a po použití jsou neskutečně hebké. Dokonce jsem v drogerii našla i menší cestovní balení

  • cena, vůně, dostupnost v drogerii DM, regenerace vlasů, složení bez silikonů
  • nic


Další recenze od 9.10.2013 21:30:33

Tento kondicionér jsem koupila na základě kladných recenzí, bohužel sama jsem spokojená nebyla. Je příliš tekutý a aby vlasy vyživil potřebuji použít minimálně polovinu tuby. Vlasy nehydratuje, ale naopak zmastí. I když neobsahuje silikony zdá se mi, že vlas obalí neviditelným filmem. Cena i vůně je naopak příjemná.

  • cena
  • mastí
  • nehydratuje
  • konzistence


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 20.10.2013 23:22:21

Kondicionér nádherně voní, řekla bych, že tak nějak kokosově. Nenanáším jej až ke kořínkům a jsem s výsledkem spokojená. Vlasy mám po ošetření hebké, lesklé a voňavé. Nemám pocit, že by byly vlasy zatěžovány. Střídám tento produkt s produkty jiných značek - používám jej asi dvakrát týdně. Již mám téměř spotřebované druhé balení, za tu báječnou cenu si jej určitě pořídím znovu.

  • vůně
  • cena
  • lesk vlasů
  • hebkost vlasů
  • nenašla jsem


Další recenze od 31.10.2013 19:07:30

Naskytla se mi příležitost koupit si tento výrobek a rozhodně nelituji. Splnil všechna má očekávání a dokonce je i předčil, jsem nadmíru spokojená. Jelikož mám vlasy zdravé, nepoužívám žehličku, kulmu, ani si je nebarvím, málokdy mi kondicionér pomůže v takové míře, většinou mi je vyživí, uhladí ,ale zmastní. Tento koncionér vám je jakoby nadzvedne, jsou lehké, ale zároveň mají objem, vypadjí dobře a celkově působí mnohem přirozeněji než tomu bývá u ostatních kondicionéru z drogerie. :) Doporučuji Všem!

  • příjemná vůně
  • výhodná a lehce dostupná cena
  • vlasy nezatěžuje a regeneruje
  • žádné


Další recenze od 30.11.2013 12:36:30

Konečne som našla kondicioner ktorý mi velmi nemastí vlasy,krásne vonia a pomáha!!! Síce mi trochu nevyhovuje vrchnäčik lebo si to vždy odnesú moje nechty...Ale stojí to za to...Všetky ostatké kondicionermi s olejmi mi vždy zaťažili vlasy ale s týmto som nadmieru spokojná....Používam ho aj so šamponom a výsledok je božský!!! :)

  • cena
  • vôňa
  • konečný výsledok
  • vlasy sa po ňom krásne rozčesávajú
  • nezaťažuje vlasy
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.2.2014 18:55:20

Jeden z nejlepších kondicionerů co jsem kdy měla. Vyhovuje mi klasické Balea tubové balení. Vlasy jsou po použití provoněné kokosem, krásně hebké, lehce se rozčesávají a musím říct, že jsem si při pravidelném používání všimla zlepšení-konečky nejsou tak vysušené, délky jsou hebké. Porovnání cena výkon je skvělý, někdy se k němu určitě vrátím!

  • cena
  • balení
  • vyživuje konce vlasů
  • hebké a lesklé vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 31.3.2014 22:03:45

S tímto kondicionérem od značky Balea jsem byla spokojená. Po použití byly vlasy jemnější a rozčesávaly se s úplnou lehkostí. Konzistence byla taková tekutější a mastnější, takže stačilo jen malé množství. Vůně mi přišla taková obyčejná. Vlasy nijak nevyživoval, nepřidával lesk, ale byly hebké. U Balea kondicionérů oceňuju hlavně to, že jsou bez silikonů a jsou levné, což je super kombinace. :-)

  • cena
  • snadné rozčesávání
  • bez silikonů
  • vlasy nevyživuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 5.6.2014 19:26:52

Kondicionér jsem si koupila na radu prodavačky, mé vlasy se totiž tenkrát rozhodly, že ze sebe vytvoří dredy bez mého svolení a za sebe musím říct, že mi v tomhle tento kondicionér výborně pomohl, mám po něm lesklejší a zdravější vlasy, doma mám už asi desáté balení, jsem moc spokojená. Dopuručuji hlavně na suché a cuchavé vlasy.

  • skvělé rozčesávání
  • příjemná vůne
  • zdravější vlasy
  • za dobrou cenu
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 5.6.2014 19:56:01

Tento kondicionér považujem za taký priemer, nič extra špeciálne, vlasy nejako extra nevyživoval, iba uľahčil rozčesávanie ako každý iný kondicionér. Vlasy neboli síce suché, ale ani nejakú extra výživu som si nevšimla. Čo sa týka vône tak mne prišla dosť taká umelá, chemická, sladšia, ale niečo mi na nej prekážalo, olej z tohto radu vonia oveľa lepšie a tak inak. Konzistencia je ok, nič riedke a najlepší je asi obal, veľmi pekný, skvelá kombinácia farieb.

  • pekný obal
  • ľahko sa nanáša
  • uľahčuje rozčesávanie
  • veľmi chemická vôňa
  • žiaden zázrak


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 6.6.2014 02:24:58

Pár krát som si ho kúpila a prešla som na iné kondicionéry/masky.Mama ho používa už nejaký ten pátek a nechce ho vymeniť ani za nič.Konzistencia je krémová,nesteká.Vôňa neviem,úprimne som ju nikdy nezaznamenala nejak extra.Vlasy po umytí boli jemnejšie,troška lesklejšie,dobre sa rozčesávali.Trošku sa mi zdalo,že mne vlasy zaťažoval,hlavne pri korienkoch,kde sa mi pokožka dosť rýchlo mastí a musela som ho neskôr aj striedať s inými.Bohužiaľ,ja som žiadnu regeneráciu nespozorovala.Vlasy som po dvoch mesiacoch(umývam si 2x týždenne) mala stále rovnaké.Tak neviem,či nezabral alebo ja som to vzdala skoro.Na mastnejšie vlasy by som troška zvážila kúpu,na suché,nepoddajné a tvrdé vlasy je vhodnejší.Mama má dosť tvrdé vlasy,suchšie a po použití sú jemnejšie.Obal je fajn,mám rada tieto vytláčacie tuby.Pre mňa osobne troška lepší Balea produkt,ale stále poznám lepšie,s ktorými som spokojnejšia.Za skúšku ale za tie peniaze určite stojí.

  • balenie-mám rada tieto vytláčacie tuby
  • boli aj lesklejšie a jemnejšie
  • vlasy po použití sa dobre rozčesávali
  • cena
  • časom mi vlasy troška zaťažoval a musela som ho striedať
  • nespozorovala som žiadnu regeneráciu


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 20.6.2014 21:48:30

Na moje (=vlnité + suché konečky) vlasy sedí perfektně, stejně tak šampon ze stejné řady. Prostě super "kombo" :-). Vlasy nepřesuší ani nezmastí, nesvědí mě pokožka ani se mi neobjeví lupy, přestože obsahuje SLS, což se mi u jiných výrobků stávalo. Navíc jeho (jejich) vůně je mi příjemná a vlasy pak krásně voní, jsou hebké a nadýchané. Mám už několikáté balení za sebou, a to i přesto, že i když mně něco sedí, ráda zkouším nové produkty.

  • funguje
  • neobsahuje silikony
  • vůně
  • cena
  • balení
  • obsahuje SLS - někomu může vadit


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 22.12.2014 09:48:55

Dlouho jsem se vlasové kosmetice od Balei vyhýbala a rozhodně lituji - zatím mi všechny vyzkoušené produkty sedli a tento balzám je jeden z nejlepších. Je trošku tekutější, což mi ale nevadí, alespoň se dobře nanáší. Vlasy jsou po něm krásně lesklé, nadýchané, vyživené a snadno se rozčesávají. Neobsahuje silikony a je to vidět - vůbec nezatěžuje. Používám ho jako balzám i jako zábal, nechávám působit klidně i hodinu a vlasy opravdu zregeneruje.

  • dělá krásné vlasy
  • neobsahuje silikony
  • vůně
  • cena
  • nic


Další recenze od 26.2.2016 18:12:27

Tento balzam na vlasy od Baley je fakt úžasný. Vlasy sú po ňom vyživené a krásne sa lesknú. Má dobrú vôňu a priateľnú cenu. Používam ho 2 až 3-krát do týždna po umytí šampónom, nechám pôsobiť 2 minútky a opláchnem vlažnou vodou. Ešte raz opakujem je úžasný,je však podľa mňa veľmi tekutý a tým pádom sa rýchlejšie míňa.

  • Cena
  • Vôňa
  • účinky
  • Je príliš tekutý
  • Možno obal ale to je maličkosť


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.2.2016 02:14:04

Balzám som si kúpila druhý krát a zas mám ten istý problém. Nejaký čas ho používam potom si kúpim niečo lepšie a stojí mi na poličke až kým mu neskončí záruka. Balzám je podľa mňa čistý priemer... Ani lepši ani horší... Neurazí nenadchne... Skúsim nájsť nejaké pozitíva/negatíva lebo konštatovanie priemeru nestačí. Plus je určite cena, vôňa(tá je naozaj super veľmi sa mi páči... Keby vyrobila Dm sprej s tou vôňou hneď ho kúpim), nezaťažuje vlasy, dajú sa po ňom rozčesať vlasy, je bez silikónov... Mínus je že je strašne tekutý a podľa mňa zas také účinky ako sľubuje obal nemá. Na silne poškodené vlasy je podľa mňa slabý, nevšimla som si že by zmiernil lámanie vlasov a že pomáha predchádzať dedičnému vypadávaniu(popis na obale) sú podľa mňa moc silné slová... Neviem si ani predstaviť ako má stimulovať vlasový korienok(balzám sa tam nemá ako dostať, sa si ho dávam na dĺžky a konce) Zas nemôže povedať že nemá žiadne účinky nejaké predsa má... Vlasy sú také normálne. Normálne lesklé, normálne vyzerajú... Proste priemer... No 3 hviezdičky z 5... Neplánujem ho kúpiť znovu...

  • nezaťažuje vlasy
  • bez silikónov
  • dajú sa po ňom rozčesať vlasy
  • vôňa(tá sa mi naozaj páči)
  • cena
  • nieje podľa mňa na silne poškodené vlasy
  • je moc tekutý
  • neredukuje lámavosť a vypadávanie