Balea Osvěžující voda ve spreji recenze a zkušenosti

Tonizace Balea Osvěžující voda ve spreji
Tonizace Balea Osvěžující voda ve spreji - obrázek 1
Tonizace Balea Osvěžující voda ve spreji - obrázek 2
Tonizace Balea Osvěžující voda ve spreji - obrázek 3
5 3.4 10
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Osvěžující voda ve spreji

věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.7.2012 13:54:02

Je to vodní osvěžující sprej na obličej a tělo od Balei. Obsahuje očištěnou vodu s mořským minerály, je dermatologický testovaný, bez parfému a alkoholu. Zvykla jsem si tady tu vodu používat teď v létě v kanceláři, kde mám občas nesnesitelné horko, stříkám ruce, krk, nohy. Je to příjemné, jediná výtka je ta, že ten rozprašovač není moc jemný, takže na obličej nezkouším, protože si myslím, že by se mi roztekly oči:-). Za tu cenu ale dobré, určitě koupím znovu.

  • příjemně osvěžuje
  • cena
  • ne moc jemný rozprašovač


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2012 18:43:19

Spreje mám na léto ráda a říkala jsme si, na co kupovat v lékárně za stovky, když stačí obyčejná voda bez minerálů v jemném spreji. Jen kdyby ale jemný byl, stříká dost velké kapičky, takže na nalíčený obličej ne-e. Je ale super pokud se oaplujete na osvěžení, mokrá kůže přitahuje slunce a jde to rychleji. Taky je super na rozlítané vlasy k uhlazení. Za tu cenu asi koupím zase. O fous lepší mi přijde ten z Rossmanu, díky aplikaci, ale kdyby nebyl...

  • cena
  • využití na tělo a vlasy
  • málo jemné kapičky
  • na obličej se moc nehodí


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2012 14:44:59

Chtěla jsem najít levnější variantu k jiným termálním vodám, které zejména v létě ráda používám. Balea mě bohužel moc neuspokojila. Rozprašovač stříká velké kapky, takže obličej jsem měla po aplikaci úplně jak politý vodou a navíc mě po vodě pálily oči. Nakonec jsem vypotřebovala na osvěžení nohou/ paží v parných dnech. Příště si ale radši opět připlatím za jinou značku.

  • cena
  • rozprašovač dělá velké kapky
  • pálily mě po ní oči


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.6.2013 20:11:00

Já jsem celkem spokojená, žádné lékárenské značky jsem nezkoušela (nejsem blázen abych dala několik stovek za vodu ve spreji), takže nemohu porovnat, ale tato Balea je docela fajn vzhledem k ceně. Používám v horku na osvěžení nebo před aplikací pleťového olejíčku na zvlhčení pleti. Za tu cenu určitě koupím znovu.

  • cena
  • osvěžení
  • mohl by být jemnější rozprašovač


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 15:26:25

Používám hlavně v létě, třeba když někam jedu tramvají nebo vlakem, celá zpocená a ulepená, necítím se dobře - mám ho v kabelce, vytáhnu, lehce přestřáknu na obličej a dekolt, případně na vlasy, abych je trochu uhladila, a hned se cítím lépe. Sice to má trochu větší "proud", ale nehodlám na obyčejnou vodu utrácet stokoruny, když si mohu u baley koupit malé rozprašovací osvěžení za 40kč..

  • kompaktní velikost jako deo
  • cena
  • vejde se do kabelky
  • větší rozstřik


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2013 13:05:52

Skvělý společník na léto. Je pravda, že by mohl mít spray jemnější rozprašovač, ale nevidím v tom zase tak zásadní problém. Dost oceňuji to, že není parfémovaný - nemám moc ráda ty ovocný osvěžující spreje (např. od Avonu) - cítím to pak celý den. Tento spray se hodí na cesty, ale ocením ho i doma na zahradě, navíc když ho necháme vychladit v ledničce, tak to nemá chybu ;) Další skvělý výrobek od Balea (neznám produkt, který by mě vyloženě zklamal)

  • cena
  • osvěží
  • není parfémovaný
  • mohl by mít jemnější rozprašovač


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2015 21:39:01

Povodne som si myslela že je to lacnejšia verzia la roche, Avene alebo Vichy termálnej vody v spreji ale nieje. Chápem bola to blbina si to myslieť. Tento sprej je proste voda v rozprašovači. Je to voda takže nedráždi pleť ani nič podobné. Používam ju na osvieženie pleti v lete a nemôžem sa stažovať. Niektoré dievčatá píšu že rozprašovač púšťa veľké kvapky ale to je vec názoru. Mne sa to nezdá ale napríklad mojej kamarátke tiež. :) Ja nemám čo vytknúť. :)

  • Je to proste voda v spreji
  • neviem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2015 22:07:49

Fajnová vychytávka na léto, kdy stejně nenosím nějaký výraznější makeup. Osvěží, probere, trošku zmírní i pálení očí při delší práci na počítači. Prostě voda ve spreji :) Jsem ráda za obal, který se dá tahat kamkoliv v kabelce a že se nemusím bát, jaký hnus si cachtám na obličej. Víc ani od produktu nechci. Narozdíl od mnoha považuji za jemnější rozprašovač právě od Baley, ale možná je to jen tím, že ten od Rival de Loop mám v nějaké šunt verzi.

  • osvěží
  • cena
  • nevidím žádné nedostatky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2017 09:53:36

Tahle voda ve spreji je skvělá vychytávka hlavně na léto. Když se dá na chvíli do ledničky, je to pak příjemné osvěžení v letních parnech. Jen na obličej se ho snažím stříkat z větší dálky, protože ten rozprašovač má poměrně silný proud. Již jsem měla podobnou z Rossmanu a řekla bych, že kvalita obou je na stejné úrovni.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Brala bych i malé balení do kabelky
  • Silný rozprašovač


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.11.2017 19:52:36

Mňa osobne táto voda nejak neoslovila. Kúpila som ju v lete pre osvieženie pleti, ale jej rozprašovanie je veľmi silné a okrem tváre mám prestriekané snáď všetko vrátane vlasov. Navyše po aplikácií a uschnutí mám nepríjemný pocit na pleti a najradšej by som sa opláchla normálnou vodou a vysušila uterákom. Viac si ju nekúpim, dokážem žiť aj bez nej.

  • - cena
  • - dostupnosť
  • - silný rozprašovač
  • - nepríjemný pocit na pleti