Eucerin Dermo Purifyer Jemná čisticí pleťová voda recenze a zkušenosti

Tonizace Eucerin Dermo Purifyer Jemná čisticí pleťová voda
Tonizace Eucerin Dermo Purifyer Jemná čisticí pleťová voda - obrázek 1
Tonizace Eucerin Dermo Purifyer Jemná čisticí pleťová voda - obrázek 2
5 3 8
  • Průměrné hodnocení 3
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 220 - 270 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Eucerin

Recenze produktu
Eucerin Dermo Purifyer Jemná čisticí pleťová voda

Další recenze od 16.4.2012 14:40:04

Eucerin DermoPURIFYER tonizační pleťová voda, tuto vodu používám po čistícím peelingu a před lehkým hydratačním krém-gelem. Pleť se po použití leskne, póry jsou rozšířené, naštěstí to spraví krém-gel. Jsem s ní spokojen a v kombinaci těchto tří produktů je akné "omezeno" na menší množství.

  • čistí
  • pleť se leskne-nutné použití krému


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 12:35:10

Toto je jednoznačně nejhorší pleťová voda na mastnou a problematicku pleť, kterou jsem kdy vyzkoušela. Nikdy jsem neměla po žádné pleťové vodě tak mastnou, lesklou ulepenou pleť, s rozšířenými póry, jako po tomhle. Podle mě je tohle zásadní nedostatek, po pl. vodě by pleť takto vypadat neměla, měla by být hezká, sjednocená, matná, a ne abych to musela napravovat nějakým zmatňovačem. Tuto vodu jsem prostě nepochopila a už bych si ji nikdy nekoupila.

  • žádné
  • zanechává lesklou a ulepenou pleť
  • zůstávají po ní rozšířené póry
  • mastí pleť a zhoršuje akné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2013 16:00:59

Od tohto vyrobku som cakala teda daleko viacej ...sklamalo na plnej ciiare. Uz len za tu cenu som chcela viac .. nemam sice problemovu pokozku ale obcas nieka ta vyrazka vyskoci toto som brala ako prvu pomoc a zlihala.Takze druhy krat si urcite nekupim.

  • stiahne pory
  • vsetko
  • nezlepsuje pokozku


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.2.2013 16:43:11

tuto pleťovou vodu jsem si pořídila před několika lety, kdy se z mé poměrně bezproblémové, pouze mastnější pleti stalo bitevní pole plné hlubokého zínětlivého akné. v začátcích jsem upínala své naděje k lékárenské kosmetice a koupila si čistící duo od Eucerinu. zmíněné tonikum bylo ovšem opravdovou noční můrou - jak zmiňují předešlé recenze, pleť byla lesklá a ulepená s rozšířenými póry. i ty části obličeje, kde nebyly pupínky (čelo, nos, horní část lící) vypadaly nevábně. stav pleti voda ale nezhoršovala, což beru jako malé plus. obsahuje kyselinu mléčnou, měla by jemně exfoliovat, já jsem ale naprosto žádné pozitivní účinky nezaznamenala. nedoporučuji ani bezproblémové pleti.

  • nezhoršuje stav akné
  • pleť je po použití lesklá a ulepená s rozšířenými póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2013 23:42:57

Tak tato pleťová voda mi přijde naprosto v pohodě. Pleť dobře dočistí a nevysušuje. Lesk pleti po použití této pleťové vody nemohu dost dobře posoudit, jelikož se mi rychle mastí pleť po čemkoliv a je jedno, jestli je to micelárka z Kauflandu za 30 nebo micelárka za 300 z lékárny. Pro mě je mínus šroubovací víčko a vyšší cena. Tento výrobek možná do budoucna zase koupím, ale po vypotřebování zkusím jiný výrobek, jelikož ráda zkouším nové věci. :)

  • dobře čistí
  • nevysušuje
  • vyšší cena
  • šroubovací víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2013 15:10:02

Tato pleťová voda je naprosto příšerná. Nic horšího jsem snad v životě nepoužila. Nevím, zda jí tedy neumím používat, ale nalít na tamponek a vyčistit pleť snad umí každý. I při malém množství je pleť ulepená a po chvíli mastná. Čistí asi dobře, ale že by se s pletí stal nějaký zázrak, to asi ne. Za tu cenu je to dost hrozný výroběk.

  • vůně
  • ulepený obličej
  • cena
  • mastná pleť


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 7.6.2013 15:36:42

Táto voda je zatiaľ najlepšia spomedzi klasických pleťových vôd aké som doteraz vyskúšala. Má jemnú a peknú vôňu. Obal je priesvitný, čo mám rada, lebo aspoň viem, koľko produktu mi ešte ostáva. Šrubovacie viečko by som asi vymenila za také to klasické otváracie, niekedy ho strácam. Voda pleť pekne dočistí a zbaví posledných zvyškov make-upu. Naviac pleť aj mierne hydratuje, no nezaťažuje ju. Žiadne svrbenie na pleti som nezaznamenala. Páči sa mi aj podrobný popis výrobku na obale.

  • hydratuje pleť
  • pekne vonia
  • dočisťuje a tonizuje pleť
  • obal
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.8.2014 20:21:21

Když se mi docela zhoršila pleť zkoušela jsem různé produkty na akné, které většinou docela zklamaly. Na radu paní lékárnice jsem zkusila produkt tenhle a opravdu nezklamal. Kdo má mastnou a problematickou pleť, určitě DOPORUČUJI. Vím, že pro někoho to může být odrazující cena, ale udělá toho více, jak nějaké vody od Clean and Clear apod. Pleť je už při krátkodobém používání o 80% lepší. Možná jen trošku vysušuje, tak jsem používala i krém.

  • balení
  • osvěžuje pleť
  • vyčistí pleť důkladně
  • kvalita
  • vysušuje pleť