Balea Pěna na holení s aloe vera pro citlivou pokožku recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Pěna na holení s aloe vera pro citlivou pokožku
Depilace, epilace Balea Pěna na holení s aloe vera pro citlivou pokožku - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Pěna na holení s aloe vera pro citlivou pokožku - obrázek 2
5 4 15
  • Průměrné hodnocení 4
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Pěna na holení s aloe vera pro citlivou pokožku

věk
25-34

Tuto holicí pěnu mohu vřele doporučit každému. Je ideální i pro slečny s velmi citlivou pokožkou. Jelikož já sama mám velmi citlivou pokožku, tak jsem dlouho hledala něco, to by mi mohlo vyhovovat a tato pěna splňuje moje nároky. Myslím si že i cena za množství je adekvátní. Určitě to není první ani poslední balení co doma mám.

  • Konzistence
  • Cena
  • Vhodný pro citlivou pokožku
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 18.11.2017 15:33:01

Táto pena na holenie je úžasná! Nepoužívam nič iné okrem tejto peny, gély na holenie nemám veľmi rada nakoľko sa zasekávajú v žiletke, ale táto pena ide krásne dolu. Stačí malé množstvo, takže jedno balenie dlho vydrží, obsahuje aloe vera, ktoré by malo pokožku upokojiť. Mám už asi 20 balenie a nehodlám s ňou končiť :) Občas bývajú aj limitované edície s inými vôňami, vždy sa však vrátim k tejto.

  • - nedráždi pokožku
  • - 100% oholí
  • - penivosť
  • - stačí malé množstvo
  • - obsahuje aloe vera


věk
15-24

Další recenze od 8.1.2017 11:45:56

Má oblíbená holící pěna. Je vůči pokožce jemňounká a dobře se roztírá. Také mám citlivou pokožku, zejména když se jedná o holení, a s Baleou jsem nikdy neměla kožní reakci. Pěnivá je dost a stačí opravdu malinko pěny. Za tu cenu je to super výrobek, a ta krásná vůně je bonus. Pěna vydrží dost dlouho, ale po vypotřebování opět ráda koupím.

  • pěnivost
  • vůně
  • citlivost
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 1.1.2017 20:23:16

Jinou pěnu na holení už když jsem párkrát vyzkoušela tuto, nekupuji. Vzhledem k ceně mi maximálně vyhovuje, taky nějaký ty 2 měsíce vydrží. Pokožku vůbec nedráždí, pěna má takovou neutrální jemnou nevtíravou vůni. Jestli jste ji někdo z Vás ještě nezkusil doporučuji vyzkoušet. Já až mi dojde tak si jí klidně zase ráda koupím znovu. :))

  • cena
  • nedráždí pokožku
  • o ničem nevím :)


věk
25-34

Tuhle pěnu na holení kupuji pravidelně, střídám ji pro změnu s gely od Baley, které jsou obohaceny o nějaké "příchutě". Tahle pěna tak nevoní jako ty ostatní. Jen se s ní musí pracovat trochu rychleji, protože jakoby opadává, nemá takovou výdrž jako ty gely, ale není to tak tragické. Na druhou stranu je o něco levnější. Po použití není pokožka podrážděná.

  • Jednoduchá aplikace
  • Cena
  • Nutno pracovat s ní o něco rychleji, opadává


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 21:14:03

Vůně dobrá, pěna dobrá, pocit po holení dobrý...ale popravdě, kdybych se oholila bez té pěny, vyšlo by to asi nastejno. Nikdy jsem s výsledkem holení nebyla 100 % spokojená, protože ta pěna jakoby snad ani nic nedělala. Jediné, za co ji můžu pochválit byl ten pocit hebké kůže, žádné podraždění po holení se nekonalo. Bohužel celkově na mě pěna neudělala dobrý dojem, takže si ji už nekoupím.

  • vůně
  • kůže nebyla po holení podrážděná
  • holení nebylo 100 %


Pěny nebo gely na holení moc neřeším, ale musím mít vždy jeden produkt doma. Bez něj se mi špatně holí. Většinou kupuji tyto produkty Balea kvůli nízké ceně. Tato pěna je moje první a velice mě překvapila, jinak většinou používám gely. Konzistence je bohatě krémová, obsahuje výtažek Aloe vera, není silně parfemovaná a tudíž vhodná na citlivou pokožku. S ohledem na cenu se mi líbí obal, akorat víčko není nic moc. Určitě příště koupím znovu.

  • slabá parfemace
  • kvalita produktu
  • cena
  • víčko


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2015 11:01:24

Mám už několikáté balení s pěnou jsem spokojená, vydrží mi přibližně měsíc, někdy déle. Gel jsem nezkoušela, tak nemohu srovnávat. Ale co se týče kvality jsem stále nerozhodnutá, asi 2x se mi stalo, že pěna byla jako hutnější sprchový gel, takže po nanesení stekla a bylo hotovo. Ale ostatní zase byly hutné a dobře se roztíraly hned neztekly, tak nevím na co jsem to předtím narazila. Určitě si koupím znovu, cena je dobrá a pokožka není po použití suchá a navíc pěna moc pěkně voní. =)

  • cena
  • hutná pěna
  • dobře se roztírá
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 2.7.2014 11:29:42

Túto penu som si kúpila prednedávnom a zostala som milo prekvapená. Po použití mi zostali nohy hladké a viditeľne hydratované. Vždy keď si oholím nohy a používam túto penu cítim sa príjemne a atraktívne. Pena sa dá pekne roztierať. Všetko mi na nej vyhovuje. Dokonca aj vôňa je pre mňa ako stvorená. Cena taktiež veľmi príjemná :)

  • vona
  • pena
  • hladka pokozka
  • nic


věk
25-34

Táto pena na holenie za mňa proste nie. Samotné vytláčanie je problémové s mokrými rukami a po natretí na nohu a začne sa roztekať nakoniec tam žiadnu penu ani nemám. Vždy som mala po nej podráždené nohy, pretože nie dostatočne zvláčni a ochráni pokožku pred žiletkou. Za mňa rozhodne nie, lepší je pre mňa pánsky gel na holenie Gillette.

  • zlá konzistencia
  • podráždené nohy po holení


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2014 11:34:20

Když bych měla srovnávat pěnu a gel na holení, vždy si vyberu gel. Tato pěna sice hezky voní a pokožka je po holení zklidněná, ale výdrž je opravdu minimální. Cena je sice nízká, ale vyplatí se více investovat do gelu, který mi vydrží klidně i měsíc nebo dva, kdežto tato pěna tak na týden. Už se mi dokonce stalo, že se mi sprej rozbil, takže jsem ani nevypotřebovala celé balení. Holení s touto pěnou také nic moc, s gelem je daleko jemnější aplikace. Nedoporučuji.

  • vůně
  • zklidňující účinky
  • nízká výdrž
  • sprej se rozbíjí


věk
25-34

Tuto pěnu jsem si koupila omylem, myslela jsem, že sahám po gelu. Při použití pěna pěkně voní, je bohatá, ale velmi rychle zase ubývá, takže člověk musí holit rychle, než mu na noze nezbyde nic. Jinak mám trochu citlivou pokožku a žádné začervenání nebo něco takového po použití této pěny nepozoruji. Příště ale radši vyzkouším ten gel.

  • cena
  • hezky jemně voní
  • nedráždí pokožku
  • lépe se mi pracuje s gelem
  • pěna na noze rychle opadává


věk
35-44

Další recenze od 6.5.2013 00:01:04

Dříve jsem si tuhle pěnu kupovala opakovaně, vyhovovala mi, ale přece jen s gely (těmi dobrými) je oholení kvalitnější, lépe k pokožce přilnou a zanechají ji hebčí. Oproti gelům jsou pěny obecně o něco levnější, ale rychleji se zase vypotřebují. Jinak ale tuto pěnu chválím, příjemně voní, je pěkně hutná a oholit se s ní nemám problém. Pokožku nijak nedráždí. V poslední době jsem teď sice používala pouze gely, ale nevylučuji, že si tuto pěnu zase někdy pořídím, používala jsem ji ráda.

  • pěna je hutnější - dobře k pokožce přilne
  • usnadní oholení
  • pokožku nedráždí
  • příjemně voní
  • celkem rychle se spotřebuje
  • pokožka není tak hebká jako s gely


věk
15-24

Další recenze od 2.2.2013 12:08:45

Zatím jsem vyzkoušela 3 pěny na holení a tahle ta je úplně nejlepší. Vůně je pro mě naprosto dokonalá, kdyby se prodávaly ( a možná i prodávají, jen jsem na ně nenarazila) deodoranty stejné vůně tak bych si ho hned koupila. Krásně s touto pěnou jdou nohy oholit, pokožka je pak hydratovaná a jemná. Za takovou cenu naprosto perfektní výrobek.

  • vůně
  • cena
  • jemná pokožka
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 22:14:41

Tahle pěna na holení od Baley není špatná, ale raději mám gel ze stejné řady a to z několika důvodů - s použitím pěny nemám pocit tak dokonale oholených nohou jako s gelem a také hrozně rychle ubývá, gel mi vydrží podstatně déle, protože ho stačí nanést opravdu maličko, kdežto pěny musím dávat více. Jinak je ale fajn - nedráždí, neštípe a nevysušuje, je vhodná i pro citlivou pokožku. Znovu už si jí ale nekoupím, zůstávám věrná gelu, i když pěna je o pár kaček levnější.

  • vhodná pro citlivou a suchou pokožku
  • nedráždí, neštípe a nevysušuje
  • cena
  • nemám pocit dokonale oholených nohou
  • rychle ubývá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Isana Gel na holení

3.3 59% 3 recenze