Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť recenze a zkušenosti

Čištění pleti Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť
Čištění pleti Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť - obrázek 1
Čištění pleti Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť - obrázek 2
Čištění pleti Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť - obrázek 3
5 2.6 8
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 25% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Pleťový čistící krém jemný na suchou a citlivou pleť

Další recenze od 2.6.2013 16:59:44

Čistící krém jsem koupila na zkoušku a podruhé už bych si nekoupila. Hodí se podle mě na úplně bezproblémovou pleť, kdy vaším cílem je pouze dobrý pocit z toho, že jste si něčím vyčistily pleť. Vcelku nemůžu říct žádné zásadní negativum, ale ani pozitivum. Pleť mi po použití nepřijde nijak zvláště vyčištěná. Synergen udělá lepší službu.

  • cena
  • nevysušuje
  • moc nečistí


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.6.2013 19:17:15

Bohužel se musím přidat k negativní recenzi, ani mě tenhle čisticí krém nijak nenadchnul. Nemám citlivou pleť, ale při čištění mě často pálil takže pro citlivky to podle mě moc nebude, nechává na obličeji takový podivný film a nepřijde mi, že by pleť nějak znatelně vyčistil. Vůně je mi nepříjemná, ale to je subjektivní. Za mě ne.

  • snad jen cena
  • pálí na pleti
  • zanechává mastný film


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.6.2013 20:37:06

Nechápu, k čemu ten výrobek opravdu je. Vůbec nečistí, akorát nechává na pleti pocit ulepenosti. Koupila jsem náhodou, 2 x vyzkoušela a pak vyhodila. Vůně není moc příjemná. Neštípe, nedráždí, ale na extra citlivou pleť to moc nevidím. Je to výrobek, který už si podruhé určitě nekoupím a ani nikomu dlašímu určitě nedoporučím.

  • žádné mě nenapadají
  • nečistí
  • na pleti zbývá pocit ulepenosti
  • nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.6.2013 22:41:20

Bohužel jsem nutně něco potřebovala a nepřečetla jsem si recenze. Fakt tragédie. Vůbec nevyčistí, hnusně voní a kupodivu tak zvláštně štípe. ¨ Použiju to akorát teď z nouze a ráno hned koupím něco jiného a tohle vyhodím. Příště si opravdu nejdřív přečtu recenze, stojí sice pár korun, ale stejně je to člověku líto vyhodit...

  • možná cena
  • neodličuje
  • smrdí
  • štípe


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.11.2013 20:45:18

Tento krém mě naprosto nadchl! Potřebovala jsem něco pro zjemění pleti, ale aby to zároveň trošku čistilo. Toto jsem přesně potřebovala. Pleť mám spíše smíšenou, ale vybrala jsem si tento produkt. Po nanesení je pleť jemná, skvěle se vstřebává během chvilky a hned mohu nanést makeup. Sice píšou, že by se měl nanést a poté smýt vodou, ale já ho občas používám jako normální krém a je to super. Určitě doporučuji.

  • vůně
  • skvěle se vstřebává
  • cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 12:41:45

Tak tento rádoby čistící krém pro suchou a citlivou pleť je úplným propadákem... udělala jsem tu chybu, že jsem po něm bez rozmyslu a bez přečtení jakékoliv recenze šmátla a koupila. Hlásá o sobě, že odstraňuje veškeré nečistoty a make-up a čistí, pečuje o suchou pleť. To je úplný nesmysl, poněvadž při nanesení a aplikování na vlhký obličej a po následném umytí vodou zanechává na pokožce velice nepříjemný mastný film, téměř vůbec neodlíčí, spíš make-up jen tak rozmatlá.. a na pocit vyčištěné pleti můžete zapomenout, naopak jsem se cítila ulepená a jak kdybych na sobě měla nějakou masku. A ještě k tomu tak podivuhodně smrdí... nu nevím. Jediným plusem asi je, že mi pokožku nijak nepodráždil (no ještě aby jo, když je na citlivou pleť :D) Je mi líto ho vyhodit, takže ho občas použiji alespoň jako normální krém třeba na nohy. Jínak teda bída s nouzí... :)

  • vůbec nic
  • podivně smrdí
  • vůbec neodličuje-make-up jen tak rozmatlá
  • zanechává příšerný mastný film a pocit masky
  • ulepenost
  • žádný pocit vyčištění a lehkosti pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2015 12:04:09

Já mám sice jiný typ pleti, než na který je čistící krém určen,ale i tak jsem relativně spokojená. Potřebovala jsem jen něco na odlíčení/očištění pleti a čistící gely nemám ráda, takže jsem volila krém. Je pravda, že já nepoužívám make-up, takže mě vyčistí pleť docela dobře. Ovšem vždy dočišťuji pleťovým tonikem a na tamponku nečistoty ještě zůstávají,takže stoprocentní to není. Znovu nekoupím, Nevidím důvod, ale jako poslední záchrana dobrá. Má zvláštní vůni, konzistence je fajn, nanesu dostatečné množství, chvíli masíruji celý obličej, dokonce i přes zavřená oční víčka a opláchnu vodou. Pleť nepne, takže to vidím jako pozitivní. Rozhodně necítím žádné ulepení nebo umaštění pleti. Dočistím tonikem a nazdar. Přípravek rozhodně není pro náročnější uživatelky :)

  • Cena
  • množství
  • dostupnost
  • příjemná konzistence
  • divná vůně
  • neodlíčí stoprocentně


Další recenze od 10.10.2017 22:28:42

Po prečítaní ostatných recenzií som si povedala, že musím niečo napísať aj ja. Tento čistiaci gél je pre mňa jedna z najlepších vecí čo sa týka čistenia pleti. Neodličujem ním make up (na to mi slúži moj oblúbený gél od ziji) ale používam ho na čistenie pleti ráno. Krém je určený na suchú pokožku čiže zanecháva jemný mastný film ale nie je to nič tragické, používam po ňom ešte normálne krém. Mám už 3. balenie a na ranné čistenie pleti mi veľmi vyhovuje :)

  • cena,
  • plní účel pri rannom čistení
  • nie veľmi parfumovaný
  • nevysušuje
  • pre mňa žiadne


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené