Balea Professional More Blond Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional More Blond Shampoo
Šampony Balea Professional More Blond Shampoo - obrázek 1
Šampony Balea Professional More Blond Shampoo - obrázek 2
5 4 24
  • Průměrné hodnocení 4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional More Blond Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.6.2012 09:41:47

Musím říct, že při koupi jsem nedoufala, že by něco dokázal, ale potřebovala jsem změnu, tak jsem šla do něj. Používám ho společně s kondicionerem a jsem z něj nadšená. Musím říct že už tak po pěti použitích jsem zaznamenala to, že opravdu vlasy mírně zesvětluje. Nevysušuje, je bez silikonů, hezky voní, vlasy jsou po něm hebké a lesklé. Za tu cenu se vyrovná nebo předčí i drahé šampony na blond vlasy - např. Redken.

  • nevysušuje
  • opravdu mírně zesvětluje
  • hezky voní
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 23.6.2012 10:15:22

Tento šampón je pro mě jednička v šampónech pro blond vlasy. Po pár umytích hezky oživí blond barvu, vlasy po něm nejsou rozlítané a krepaté, hezky je uhladí, jsou vyživené a vzdušné. Používám spolu s maskou. Tato sada mě stála dohromady ani ne 100 Kč a předčí sady o několik set dražší.

  • vlasy jsou po ní hladké a nezatížené
  • vlasy jsou po něm vzdušné a nadýchané
  • v drogérce se po něm brzy zapráší :)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.11.2012 23:46:51

Velká paráda za pár kaček. Tento šampon se opravdu povedl. Vlasy nejenže zesvětlí, ale jsou po něm i velmi příjemné, takové hebké. Myslím, že by se s přehledem vyrovnal i s mnohem dražšími produkty a službu odvede stejnou ne-li lepší. Určitě si ho koupím znovu.

  • zesvětlení vlasů
  • hebkost vlasů
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 20.1.2013 10:47:44

Naposledy jsem ukořistila poslední balení včetně kondicionéru, protož se vážně pokaždé hrozně rychle vyprodal. Šampon velmi hezky voní, i když jsem se poprvé bála barvy šamponu, tak jako blondýnka jsem spokojená, protože vlasy po něm nežloutnou, ale naopak je barva mnohem zářivější a vlasy vypadají jako po čersvém obarvení či nových melírech. Za sebe mohu jedině doporučit. Používám společně s kondicionérem a výsledky jsou znát. Vlasy jsou jemnější, ale zdravější a pevnější v tahu.

  • rozzáří barvu
  • cena
  • zdravější a pevnější vlasy
  • jemnější na dotek
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.3.2013 22:53:39

Pro mě ten nej nej nej šampon pro blond vlasy. Nic mi nezvýrazní melírované vlasy tak, jako tento výrobek i s celou řadou. Jsem z něj hrozně nadšená a jsem ráda, že se opět objevil v regálech drogérií. Jen doufám, že ho už nikdy nestáhnou, protože jsem našla svůj poklad :). Dobře pění, krásně citrusově voní, je lehounký, má gelovou konzistenci. Vlasy jsou po umytí svěží a čisté, neuvěřitelně hebké a krásně se rozčesávají. Vůně vydrží ve vlasech až do dalšího umytí. Navíc se neuvěřitelně lesknou a všimla jsem si, že se mi zlepšila kvalita vlasů - už se mi tolik netřepí, jsou pevnější a nelámou se.

  • cena
  • lesk a pocit hedvábných vlasů
  • krásně zvýrazní blond a zmírňuje odrosty
  • bez silikonů
  • vůně
  • dříve dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

No tak konečně!!!Našla jsem šampon který mi kompletně vyhovuje. Mám blond vlasy, které barvím a jedině po tomhle šamponu je moje barva hezká a přirozená. Vlasy jsou po umytí lesklé, voňavé a dobře se rozčesávají. Jediná chybka je, že ve většině drogerií bývá hned vyprodaný...Chce to si ho vybojovat no:)

  • Cena
  • Účinek
  • Vlasům prospívá
  • Nedostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Já jsem se na něj tak těšila, ale jsem naštvaná, že jsem ho sehnala! Strašně mě začaly po něm padat vlasy - úplně po hrstech. Jakmile jsem přešla na jiný šampon, tak se mi to nestalo. Čili, myslím si, že je to po něm. Kamarádka má stejnou zkušenost.

  • nic
  • šílený vypadávání vlasů


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 27.3.2013 17:59:17

Tohle je jeden z nejlepších šamponů. Trochu jsem se zlekla ceny, ale je opravdu kvalitní. Nádherná vůně se ve vlasech drží až do příštího umytí. Vlasy jsem po něm hebké, lesklé a jdou snadno rozčesat. Velmi dobře pění. Jsem přírodní blondýna a chtěla jsem vlasy trochu zesvětlit, oživit, ale bohužel ani přesto, že jsem šampon používala spolu s kondicionerem se zesvětlující efekt nekonal.

  • Hodně pění
  • Bez silikonů
  • Vůně
  • Cena
  • Lesklé a hebké vlasy
  • Zesvětlující efekt se u mě bohužel nekonal
  • Možná dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 16.5.2013 14:36:10

S šampónem jsem byla ze začátku spokojená, protože je jemný, dobře se po něm rozčesávají vlasy a jsou po něm objemné. Pak jsem si ale uvědomila, že moje nadměrné vypadávaní vlasů je způsobené právě tímto šampónem. Při umývání vlasů a následném česání si vždy vytáhnu extrémně moc vlasů oproti stavu, kdy použiju jakýkoliv jiný šampón. Zkoušela jsem to několikrát a vždy se to potvrdilo (u jíných šampónů balea nemám problém).

  • lesklé vlasy
  • vůně
  • cena
  • lehce zesvětluje
  • vypadávaní vlasů


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 11.7.2013 12:53:57

jsem přírodní blondýnka, chtěla jsem po zimě rochu oživit barvu, tak jsem sáhla po tomhle šamponu a byla to chyba. samotná kapitola je balení, který je opravdu příšerný, naprosto nevhodné na cesty, ale ani doma při samotném mytí vlasů-klouže z ruky, kdyz je tam méně než půlka jde hůže vymáčknout (deformuje se) a to nemluvím o tom když máte mokré ruce. samotný šampón pak málo pění (to nemovažuju za negativum), ale vlasy po něm jsou opravdu zvláštní. Po foukání jsou docela pěkné (ale to asi po každém šampónu), ale hned ten večer nebo druhý den se začnou mastit, vlasy nevydrží čerstvé ani nadýchané, naopak vlasy těžknou a ztrací objem (a to mám vlasy jemné). Zesvětlení se také nekonalo, celkově zklamání. Jediné plus je cena

  • kromě ceny nic
  • vlasy se po něm mastí
  • zesvětlení žádné
  • vlasy bez objemu
  • strašné balení, ale to se dá přežít


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2013 14:51:12

Šampón jsem si koupila spíš ze zvědavosti, než že bych očekávala nějaké zázraky. Mám takovou tmavší blond ze slabým melírem a musím uznat, že mi proužky hezky zesvětlil a rovněž i konečky vlasů a jemné vlasy kolem obličeje. Bohužel mi ale vlasy trochu vysušuje a zároveň se mi rychleji mastí. Balení v tubě je nic moc, ale jelikož ho mám na vaně, tak to neřeším. Je hodně řídký, takže mi vyteče na ruku víc, než potřebuji, pění normálně, parfemace je příjemná. Možná si ho koupím znovu, ale určitě ho prostřídám s nějaký regeneračním šampónem.

  • Lehce zesvětluje
  • cena
  • jemná parfemace
  • řídký
  • trochu vysušuje


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 8.10.2013 09:01:44

Já jsem s tímto šamponem tedy maximálně spokojená. Koupila jsem si ho společně s kondicionerem a sprejem pro zesvětlení vlasů ze stejné řady. Šampon dobře pění. Vlasy jsou po umytí hebké a lesklé. I když to nedokážu objektivně posoudit, protože poté nanáším ještě kondicioner a je otázka jestli to není jen jeho zásluha. Trochu mi tedy vadí uzávěr. Zůstává v něm voda, takže po otevření na mě vyteče zbytek vody. Ale i přesto mi vyhovuje a kupovat budu dál.

  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.11.2013 21:01:57

Dlouho jsem ne na něj čekala,protože dřív se v obchodech po nich hned zaprášilo,ale vypadá to, že teď ho mají v DM už deší dobu. Šampon krásně voní a skutečně vlasy zesvětluje. Tak po 4-5 umytích je to krásně vidět a za tu cenu prostě super:-) Jedinou vadu vidím v konzistenci, šampon se docela blbě smývá z vlasů, ale jinak je naprosto super.

  • cena
  • vůně
  • kvalita
  • hůř se vymývá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 13.1.2014 21:33:48

Koupila jsem si šampon, kondicionér a hlavně sprej. Sprej je pecka, nešel mi vůbec do zrzava a přechody mezi melírama výrazně zničil :) Mám tmavě hnědé vlasy a nyní je nemám blond ale světle hnědé, ale s melírama to vypadá super, vůbec mi nezničil vlasy, naopak mám je hladké a v pohodě, takže za mě super. Doporučuji.

  • vůně šamponu
  • zesvětlování spreje
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 21.5.2014 15:14:39

Jsem přirozená blondýnka, můj odstín vlasů je přes zimu tmavá zlatavá blond. Chtěla jsem po zimě trochu zesvětlit a oživit barvu vlasů, ale bez barvení, protože jsem si obdobím barvení vlasů prošla a zjistila, že to vlasy dost ničí. Narazila jsem na tenhle šampon a již po 3 použitích jsou vlasy opravdu světlejší, zesvětlení je jako od sluníčka, přirozené - žádná nepřirozená slámová žlutá. Šampon tvoří nezvyklou, ale bohatou pěnu, příjemně voní. Po prvním použití jsem měla vlasy mírně vysušené, ale už se to srovnalo. Šampon používám zároveň s kondicionerem a mohu jen doporučit. :)

  • přirozené zesvětení vlasů
  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • vlasy jsou nadýchané a hebké
  • žádné


Další recenze od 28.5.2014 11:07:05

šampon jsem si koupila, abych trochu oživila a zesvětlala melír, který už má v délkách tendenci tmavnout. Musím říct, že po pár použitích moje vlasy vypadají světlejší. Nakolik je to šamponem nevím, používám i sprej ze stejné řady (ten má určitě taky svůj podíl) a zrovna vylezlo sluníčko, tak možná trochu pomohlo i ono. Každopádně vlasy jsou světlejší a jdou mi rozčesat i bez použití dalších přípravků. Jediný problém je, že mi jde strašně špatně vymýt z vlasů :( Dopotřebuji, ale nevím zda ještě koupím. Možná by stačil ten sprej..

  • cena
  • dostupnost
  • bez silikonů
  • vlasy jsou světlejší
  • špatně se vymývá z vlasů


Šampon stál přes 30,- Kč,ale za tu podezřele nízkou cenu opravdu stál,vlasy mám po umytí lehké a vypadají jako bych si je umyla drahým šamponem.Určitě každá máme jiný základ vlasů,ale myslím,že pokud nemáte mastné vlasy,tak je určitě vhodný.Potlačuje žlutou barvu a krásně zesvětluje po delším používání.Rozhodně bych si ho koupila znovu!! :))

  • světlejší vlasy
  • lehčí vlasy
  • nízká cena
  • méně vhodný pro málo kvalitní vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 27.8.2014 21:19:49

Skvělá věc pro moje vlasy. Šampon mi sice moc nevoní, nicméně krásně pění, konzistence ani tuhá ani řídká. Vlasy se po něm krásně rozčesávají a hlavně, jsou lesklé!!! Dlouho jsem nezažila že bych po něčem měla tak nádherný vlasy. Dají se rozčesat i bez kondicionéru, ale trošku mám po šamponu sušší konečky, takže kondicionér používat budu :) Jinak spokojenost.

  • lesklost vlasů
  • jemnost
  • světlejší vlasy
  • trochu vůně
  • balení


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.11.2014 13:56:52

Je naprosto funkční a splňuje co slibuje. Zmírňuje odrosty. Zesvětluje vlasy. Já viděla malý rozdíl už po prvním použití. Dobře myje. Dobře pění. Nebere vlasům objem, nezatěžuje. Mně osobně je ani nevysušuje. Neobsahuje peroxid, ale výtažky z heřmánku. Vůně je v pohodě. Trochu chemicná, něco mi na ní malinko vadí, ale ne moc, přesto ho stále v klidu používám. Používám s kondicionerem More Blond a ten mi v porovnání se šamponem voní malinko víc, ale rozdíl je skoro nepatrný. Doporučuji i More Blond sprej z této řady, taky super věc. Jinak se mi ještě líbí balení, protože je pořád dávkovačem dolů, takže nikdy nemusím čekat, když už je šamponu málo + vymáčknu z něj všechen produkt :-).

  • funguje - zesvětluje
  • famózní cena 39,-
  • nevysušuje mi vlasy
  • dobře myje
  • krásně pění
  • balení
  • žádné


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 29.11.2014 10:43:31

Váhala jsem, jestli si tuto řadu pořídit a nakonec jsem neodolala, nejdříve jsem si koupila sprej, se kterým jsem velmi spokojená a doplnila jsem šampon a balzám a tato trojice tvoří skvělý produkt. Šampon krásně voní, vlasy výborně umyje, vlasy jsou krásně hebké, hladké a opravdu příjemné na dotek. I zesvětlení funguje, i když si nejsem jistá, jestli by jen šampon dokázal takhle zesvětlit.

  • krásně voní
  • zesvětluje
  • opravdu nízká cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.4.2015 08:36:09

Výborný šampón, používam ho spolu s balzamom a sprejom z tejto rady. Krásne vonia, dobre čistí vlasy, sú hebké, vôbec nie sú mastné. Bez zasvetľujúceho spreju z tejto rady som však zosvetlenie nespozorovala. Určite ho odporúčam všetkým blondínkam. Túto radu striedam ešte aj s druhou radou Balea na blond vlasy.

  • cena
  • vôňa
  • rýchlo sa míňa


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 10.5.2015 21:08:03

Tento šampon si opakovaně kupuji, protože ve spojení se stejným balzámem na vlasy je to ideální dvojka na vlasy. Nejvíc na něm oceňuji právě to, že dokáže lehce zesvětlit a prozářit blond vlasy, takže můžu celoročně chodit s hřívou, která vypadá jako čersvě vyšisovaná od sluníčka. Akorát holt slečny s tmavšími vlasy ho asi neocení, protože až tam zesvětlit neumí.

  • zesvětlí a prozáří vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Chtěla jsem zkusit nějaký produkt bez silikonů, a tak jsem se jako blondýnka rozhodla pro tento šampón. Má příjemnou konzistenci, docela dobře pění, snadno se vymývá, trošku mi vadila vůně, ale nic hrozného, slibuje zesvětlení vlasů a viditelných odrostů ani jedno se ovšem nekonalo, není se čemu divit, od šampónu za pár korun nemůžete čekat zázraky.

  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • vlasy mi nezesvětlil


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Timotei šampon Čistota

3.8 71% 12 recenzí

Kiss Kopřivový šampón

3.8 71% 6 recenzí