Wella Pro Series Repair Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Wella Pro Series Repair Shampoo
Šampony Wella Pro Series Repair Shampoo - obrázek 1
Šampony Wella Pro Series Repair Shampoo - obrázek 2
Šampony Wella Pro Series Repair Shampoo - obrázek 3
5 3.8 20
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 85 - 119 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Wella

Recenze produktu
Wella Pro Series Repair Shampoo

Další recenze od 13.3.2012 14:59:36

Na šampón z drogérie je velmi dobrý. Navíc jsem na něj narazila, když byl v akci a rozhodla jsem se jej vyzkoušet. Vzala jsem si k němu i masku. Vlasy se po něm dobře rozčesávají, což je pro mě velmi důležité. Bohužel, když nepoužiju masku, tak elektrizuje.

  • pěkná vůně
  • elektrizuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento šampon jsem používala každý den a je takový, že ani nenadchne a ani nezklame, teda alespoň pro mě...Sice hezky voní, ale to je asi tak vše. Vlasy jsou po něm stejné, jako jsem měla po ostatních šamponech.

  • vůně
  • nevím žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 17:00:02

Už delší dobu používám jenom tento šapón. Nic moc repair efekt jsem nepocítila. Vlasy hezky uhladí, jsou jemější, ale nedodá objem. Určitě si ho koupím znovu a celkově hodnotím kladně - důvěřuji značce Wella ;).

  • vůně
  • uhladí vlasy
  • velikost balení
  • stačí malé množství - dobře pění
  • nedodá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 23:27:53

Používám hlavně profesionální šampony z kadeřnictví,ale dostal se mi do rukou tento a musím říci, že lepší drogérkový šampon jsem zatím neměla! opravdu se rovná těm z kadeřnictví až na to, že jeho cena je třetinová.

  • cena
  • kvalita
  • příjemná vůně
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 21.3.2012 22:26:43

Za tuhle cenu je to úplně super výrobek, určitě je to jeden z nejlepších drogérkových šamponů. Vlasy jsem po něm měla hebké a tolik se nekrepatily. Po delším používání už to ale není ono, je to asi pořádná silikonová bomba a chce to občas prostřídat s jinými šampony. Ale určitě se k němu zase vrátím. Vyzkoušela jsem i kondicionér za stejné řady a taky spokojenost.

  • cena
  • dobře pění
  • omezilo se krepatění vlasů
  • nic


Tento šampon značky Wella je velmi dobrý, na moje vlasy mohu sice používat jakýkoliv šampony, ale tenhle navíc krásně voní a oblíbila jsem si ho...Určitě si ho koupím znovu.

  • Vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 29.3.2012 16:53:01

Řekla bych, že tenhle šampón patří k těm lepším. Jeho nespornou výhodou je poměrně nízká cena za velké půllitrové balení, které vydrží několik i měsíců. Nádherně voní, vlasy jsou po něm hebké, lesklé a snadno se rozčesávají. Nezatěžuje, naopak vlasy působí nadýchanějším dojmem. Výborný je s spolu s kondicionérem ze stejné řady. Klidně bych si tento šampón koupila znova.

  • nízká cena za velké balení
  • nádherná vůně
  • nezatěžuje
  • po použití hebké a lesklé vlasy
  • po použití se vlasy snadno rozčesávají
  • žádné


Další recenze od 9.4.2012 17:55:10

Tenhle šampon mě vleice mile překvapil. Používám ho spolu s kondicionérem ze stejné řady a vlasy mám perfektní. Navíc je ho opravdu velké množství a tak vydrží dlouho a za ty peníze prostě super. Vlasy mam po něm hebké, lesklé a nadýchané. Jsem s touto řadou nadmíru spokojená určitě si ho koupím znovu!

  • po použití jsou vlasy hebké
  • lesklé
  • a nadýchané
  • velké balení
  • malá cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 4.6.2012 12:06:11

Tento šampón jsem koupila z nouze v akci a jsem velice příjemně překvapená. Z mých vlasů udělal krásné, hebké a lesklé vlasy a to i bez kondicionéru a masky. Ta jeho vůně je více než úžasná. Používáme ho nyní celá rodina a nemůžeme si ho vynachválit.

  • vůně
  • cena
  • krásné a lesklé vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.6.2012 23:13:15

Nechala jsem se zlákat novinkou od Welli a byla jsem velmi mile překvapená. Koupila jsem si i kondicionér ze stejné řady a po použití obou výrobků mohu říct, že pro mé vlasy nic lepšího na trhu nenajdu. Jsou krásně vzdušné voňavé hebounké ale zároveň i lesklé a nerozlítané prostě vše na 1 s hvězdičkou.

  • vůně, cena, výsledek
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Momentálně má stálice. Používám i s kondicionérem (momentálně je to ale sada Volume) a díky této kolekci Pro Series nemám vlasy splihlé a taky krásně voní. A vydrží vonět hodně dlouho. Vůbec vlasy nemastí, ani nevysušuje. Tato řada splňuje vše, co od šamponu očekávám.

  • vůně
  • vlasy nevysušuje ani nemastí
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Koupený ho mám už po několikáté a rozhodně nejlepší šampon co v drogerii je. Pokožku nijak nedráždí, nevysušuje, hodně pění. Cena je myslím taky dobrá. Vlasy jsou jemný, nezatěžuje, konečky nejsou roztřepený. Po použití kondicionéru je výsledek úžasný. Ještě se chystám vyzkoušet masku.

  • cena
  • jemný
  • nezatěžuje
  • nevysušuje
  • malá spotřeba (hodě pění)
  • brala bych i menší balení


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 26.7.2012 19:59:26

Tento šampon není špatný, ale pro mě ani nic převratného. Vlasy po něm jsou sice pěkně lesklé a hlavně se mi dobře rozčesávají a s tím já mám často problémy. Takže to oceňuji, ale zdá se mi, že hned druhý den po umytí mám vlasy celkem dost mastné. Takže zatím si ho asi znovu nekoupím a budu zkoušet něco nového.

  • dobrá cena
  • velké balení
  • jemné vlasy
  • snadné rozčesávání
  • rychle se mastící vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 27.7.2012 15:52:36

Tento šampon mě velmi zaujal, na to, že je to šampon z drogerie, si ho nemůžu vynachválit. Vlasy zanechává krásně lesklé, moc hezky voní a dobře pění, takže stačí malé množství k nanesení na pokožku. Kupuji ho už skoro rok, vyhovuje mi i velikost a množství, dlouho vydrží.

  • lesklé vlasy po umytí
  • odpovídající cena
  • příjemná vůně + pěnivost
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 27.7.2012 18:12:15

Teda docela koukám na vaše kladné recenze. To já mám příšernou zkušenost.. Vlasy krepaté, uplácnuté a vysušené. Používala jsem společně s kondicionérem ze stejné řady a na hlavě jsem místo vlasů měla chemlon. Už nikdy!Ohledně balení - víc mi vyhovují pumpičky a nebo ještě lépe tuby. Z téhle velké lahve se mi pak špatně vymačkával zbytek.

  • Cena
  • Chemlonové vlasy
  • Zelektrizované vlasy
  • Téžké vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tento šampon podle mě patří k těm lepší, co se dají sehnat v drogérii. Vlasy hezky provoní; vůně v nich zůstane až do dalšího mytí. Vlasy se dají hezky rozčesat, takže není nutný po něm použít balzám nebo masku. Na druhou stranu po delší době používání docela zatěžuje, vlasy se rychleji mastí a jsou zplihlé.

  • cena
  • dostupnost
  • nesrovnatelný s profi výrobky
  • zatěžuje a mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.12.2012 12:56:05

Skvělý šampón, po kterém mám vlasy krásně hladké a lesklé. Šampón mi neelektrizuje vlasy, jak tu bylo psáno (může být způsobeno hřebenem, fénováním apod.). Vlasy vypadají zdravěji, nejsou rozlétané. Po použití stejného kondicionéru a skvěle rozčesávají.

  • balení
  • zdravější a lesklejší vlasy
  • cena


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 13.5.2013 12:00:56

Tento šampon jsem používala dříve, ale dle mého názoru je vhodné ho střídat s jinými šampony. Zamilovala jsem si ho díky jeho vůni, která mi připomínala kadeřnictví. Vlasy byly hebké, lesklé, ale po dlouhodobějším používání mi vlasy začaly elektrizovat. Jako výhodu shledávám cena x balení. Časem si tento šampon nejspíš koupím znovu, ale vidím to na střídačku s jinými.

  • cena x balení
  • hebkost vlasů
  • lesk
  • vůně
  • vlasy po delším používání elektrizují


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.8.2013 23:11:18

Bezkonkurečně nejhorší šampon, jaký jsem kdy měla. Nechápu, jak může být určen na poškozené suché vlasy, mám suché vlasy, nijak zvlášť poškozené, ale často žehlím, tak mi přišel jako dobrý nápad. Katastrofa. Tak vysušené vlasy jsem už dlouho neměla. Jediné plus je vůně, která ve vlasech i dlouho drží. Za mě už nikdy a tohle půllitrové peklo letí do koše.

  • žádné
  • celý šampon je jeden velký nedostatek


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2017 19:01:08

Tento šampon splňuje co slibuje, umyje, nevysuší, vlasy po něm dlouho krásně voní, ale co jsem v životě nezažila bylo, že mě po něm ale šíleně svrběla hlava. Vzpomněla jsem si na babiččiny slepice když měly chuděry čmelíky a soucítila jsem s nimi , protože bych nevěřila že něco u mně může vyvolat takovou reakci! Nikdy jsem nic takového nezažila, takže na to pozor.

  • Super vůně
  • Dobře myje
  • Vlasy neničí
  • Dobrá cena za velké balení
  • Nevím co to obsahuje ale děsně mě po tom svědila hlava