Balea Professional Šampon pro objem a posílení struktury vlasů recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampon pro objem a posílení struktury vlasů
Šampony Balea Professional Šampon pro objem a posílení struktury vlasů - obrázek 1
Šampony Balea Professional Šampon pro objem a posílení struktury vlasů - obrázek 2
5 3.6 12
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampon pro objem a posílení struktury vlasů

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 21.3.2012 18:29:17

Šampon slibuje až 3x větší objem vlasů. Zpočátku jsem skutečně pozorovala objemnější vlasy. Ani jsem ho nestihla vypotřebovat, protože střídám i s jinými značkami a vlasy jsem měla po umytí tímto šamponem opět zplihlé. Kladně hodnotím obsah pšeničných proteinů, které podporují objem vlasů a žádné silikony. Šampon příjemně voní.

  • bez silikonů
  • parfemace
  • poměr cena x dostupnost
  • po delším používáním ztrácí účinek


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 22.3.2012 17:46:07

Naprostý otřes. Nejenže to páchne, ale navíc mi po umytí vlasy zůstaly mastné a naprosto odporné na dotek. Dala jsem tomu ještě jeden pokus a to samé. Takže to šlo okamžitě pryč z koupelny. Má to sice praktické balení, ale na vlasy to již nikdy dávat nebudu.

  • Praktické balení
  • Neúčinné
  • Mastí vlasy-neumyje
  • Páchne


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tento šampon kupuji pravidelně. Musím říct, že účinek většího objemu vlasů tento šampon opravdu má. Což mě mile překvapilo, vzhledem k ceně, která je také skvělá. Navíc krásně voní a i balení mi vyhovuje. Jenom je škoda, že k němu není kondicionér, mají jenom kúru a po té se mi mastí vlasy.

  • Vůně
  • Zvětšuje objem vlasů
  • Nemastí se po něm vlasy
  • Cena
  • Nemá jako dopnění kondicionér


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Tento šampon mě uplně nenadchl i když špatný není. Není mi líto dát více peněz za kvalitní šampon, ale tento jsem prostě chtěla zkusit. Dobře pění, voní, ale žádný extra objem nedodal. Navíc aplikace z tuby mě sváděla k tomu použít větší množství, než je obvykle potřeba, takže při mém každodenním mytí vlasů, mi vydržel něco přes týden.

  • vůně
  • čiré složení
  • tuba


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 22.5.2012 17:10:33

Šampon s příjemnou vůní, který slibuje objem a u mých vlasů to i splnil! Nejenže jim dodal objem, ale překvapivě se mi po něm vlasy mastily déle než po jiných šamponech. (Obyčejně si vlasy musím mýt každý den) Za mě naprostá spokojenost a určitě si ho koupím znovu!

  • Nemastí se po něm vlasy tak rychle jako po jiných šamponech
  • vůně
  • dodá objem
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 6.8.2012 18:26:14

Já sem si ho koupila z důvodu že sem hledala nějaký šampón který by ten objem opravdu vytvořil. ale mě vubec žádný efekt neudělal.ani mi po něm vlasy nesplihli ani objem nevytvořili,přišlo mi to jako uplně obyčejný šampón.mám dlouhé,jemné a řídké vlasy,třeba na jiné to funguje. celý zbytek balení sem použila na čištění štětců

  • cena
  • mě hezky voní
  • velká spotřeba
  • vůbec nefunguje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 15.2.2013 10:23:17

Tento šampon jsem dostala dárkem, takže si nejsem úplně jistá, kolik stál. Nicméně mě mile překvapil. Krásně voní, vcelku obstojně pění, vlasy nijak zvlášť nemastí ani nezatěžuje a navíc oceňuji balení - takovéto balení šamponu v tubě je mi sympatičtější než to obyčejné. Jediné mínus, které u šamponu shledávám, že nedodá slibovaný objem, ale co bych čekala, zatím mi objem nedodal žádný šampon, ani dražší. Takže vcelku spokojenost, až mi dojde, asi koupím znovu :)

  • cena
  • praktické balení
  • vůně
  • vcelku dobře pění
  • nedodá slibovaný objem


Další recenze od 16.2.2013 22:56:44

Velmi dobrý šampon. Vlasy sice jemně vysušuje, ale na druhou stranu slibovaný objem opravdu vytvoří. Je bez silikonu a má keratin, který by měl objem zastat. Také vlasy nemastí. Někdy mě po něm svědí hlava, ale to po i několika dalších objemových šamponech.

  • objem
  • cena
  • bez silikonu
  • nemastí vlasy
  • lehce vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 21.7.2013 16:49:44

Po prvním umytí jsem si řekla - ok, neurazí, nenadchne. Vlasy byly celkem vzdušné a příjemné na dotek, i když žádný zázračný objem se nekonal. Po necelých 24 hodinách však vlasy začaly těžknout, jakoby tuhnout a začaly se mastit. Zkoušela jsem několikrát, ale vždy stejný výsledek. Za mě tedy podruhé ne, zbytek šamponu teď používám na mytí štětců.

  • cena
  • vlasy se rychleji mastí
  • nedodá objem


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Moje vlasy jsou prostě náladové a střídá se mi období, kdy mám sušší vlasy, ale objemné a pak to horší období, kdy jsou splihlé, ošklivé, mastné (i pár hodin po umytí) a nezvladatelné. Naneštěstí se právě nacházím v druhém období, zkoušela jsem spoustu různých šamponů, které by mohly pomoct, až jsem šáhla po Balee (chtěla jsem tuto značku dlouho zkusit a zaujalo mě balení a obal). Musím říct, že za mě dobré. Vlasy vypadají hned mnohem lépe, nejsou tak splihlé (ačkoliv mě se většinou stává, že objem mám jen u kořínků a pak to jen bezvládně visí, ale to bude jen můj problém), jsou jemné, vypadají bohatěji a nemastí se tolik. Já jsem spokojená a koupím znova.

  • udělá objem
  • vlasy vypadají bohatší a hebčí
  • nemastí se tolik
  • praktické balení
  • žádné


Další recenze od 11.12.2014 22:47:41

Příjde mi, že s objemem nijak nepomohl, jinak výborný, vlasy nezatěžuje, měla jsem je po něm jemné a hebké (je bez silikonů) a dobře se rozčesávaly + neelektrizovaly. Pěkně voněl a obal byl praktický na použivání. Příjemná cena. Moc dobře mi nepěnil. Slíbený 3x větší objem nedodal, takže znovu asi nekoupím... až na ten objem je supr :)

  • vůně
  • obal
  • nezatěžuje vlasy
  • cena
  • 3x větší objem se nedostavil
  • moc dobře nepěnil


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

ahoj, tento šampon mi přijde za tu cenu uplně luxusní. Mám také období, kdy mám opravdu hoooodně zplihlé vlasy (okolo léta) a tenhle šampon vlasům objem celkem dodá. příjemně voní a celkem dobře pění. mě teda vlasy trošku vysušoval mi přišlo, ale je možné, že to bylo spíše začínajícím létem a sluníčkem. není moc dobrý na cesty protože teče, ale jinak je to velmi dobrý šampon.

  • dodá objem
  • nezatěžuje vlasy
  • cena
  • lehká příjemná vůně
  • teče