Balea Professional Šampon regenerační recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampon regenerační
Šampony Balea Professional Šampon regenerační - obrázek 1
Šampony Balea Professional Šampon regenerační - obrázek 2
5 3 9
  • Průměrné hodnocení 3
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampon regenerační

věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 24.3.2012 07:54:49

Šampon jsem kupovala především kvůli tomu, že je bez silikonů, ale výsledek po týdnu používání se mi absolutně nelíbil. Vlasy vysušené, v důsledku toho lámání a třepení konečků. Ihned jsem musela měnit za jiný.

  • cena
  • bez silikonů
  • vysušuje
  • nevoní nijak pěkně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Šampóny od Baley mi nesedí a tento bohužel není výjimkou. Po použití byly mé vlasy suché, hrubé a krepaté a šly špatně rozčesat a to i po použití kondicionéru ze stejné řady. Ani jeho vůně mi moc nesedla a na chuť jsem nepřišla ani obalu, mám raději víčko nahoře, ale tak to je detail. Plus může být to, že je bez silikonů.

  • cena
  • neobsahuje silikony
  • po použití suché, drsné a krepaté vlasy
  • špatná rozčesatelnost
  • nic moc vůně
  • nic moc obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 2.4.2012 11:58:20

Nikdy jsem nevěřila podezřele levným šamponům z drogerie. Tento jsem si koupila hlavně kvůli tomu, že je bez silikonů. Už mám dopoužívané druhé balení a nemůžu si ho vynachválit. Po umytí vlasy nemám pripláclé, ale hezky načechrané a celý den vypadají jako čerstvě umyté. Vlasy si myju každý den a když si je druhý den neumyju, stále vypadají dobře po umytí tímto šamponem. To se mi ještě s žádným jiným šamponem nestalo. Nicméně šampon používám jen ke kořínkům, takže mi ani vysušit konce vlasů nemůže. Kondicionér jsem nezkoušela, protože nemám ráda kondicionéry z drogerie.

  • cena
  • bez silikonů
  • vlasy vypadají dlouho čerstvě umyté
  • vlasy nejsou připláclé
  • jsou hezky načechrané
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.10.2012 09:34:07

Naprosto příšerný šampon! Koupila jsem si ho jen z nouze na dovolený a s klidným srdcem jsem ho po pár použití vyhodila. Udělat hnusně ulepené a umaštěné vlasy bez lesku je fakt umění, ale tento šampon to hravě zvládnul. Opravdu nechápu, co je na tomto výrobku "profesionálního".

  • cena
  • slepené vlasy
  • mastí
  • plihnutí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 17.11.2012 22:50:08

NE, NE, NE!!! Po umytí jsem měla vlasy vysušené, podivně se kroutily ( jinak mám vlasy zdravé, přírodní ). Řada professional je opravdu hrozná. Jinak používám Baleu obyčejnou, za 29,- Kč, (kokos, třešeň, broskev, atd.) udělá mnohem větší službu, krásně voní, 2 roky už nepoužívám na vlasy nic jiného. S professional řadou to byl opravdu přešlap.

  • cena
  • vysušuje
  • nepříjemně voní


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 3.12.2012 19:16:03

Bohužel ani já nemohu tento Šampon pochválit. Jediné, co mi na tomto samponu vyhovovalo, byla vůně. Jestli si dobře vzpomínám, Šampon moc dobře nepěnil (což od šamponu vyžaduji) , vlasy po něm byly hrubé a zacuchané, od čehož mi nepomohl ani kondicioner, který jsem v tu dobu používala (jinak fungoval dokonale). Znovu si ho už nekoupim.

  • cena
  • vůně
  • praktické baleni
  • nefunkčnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.12.2012 10:30:19

Mě tento šampon naprosto vyhovuje, celkově mám Baleu ráda a vlasovou kosmetiku této značky používám pravidelně. Měla jsem vlasy dost zničené a právě tento šampon i kondicionér mi dost pomohli při mé cestě zpět ke zdravým vlasům. Šampon má krémovou konzistenci, na vlasech je příjemný, jsou po něm krásně hladké, nikoli drsné...Při použití i s kondicionérem nemám co vytknout. Přijde mi hodně výživný a ve spojitosti s jeho těžší konzistencí bych ho nedoporučila na jemné vlasy - tam si dovedu představit, že je zatíží a bude nepříjemný. Ale na zničené, suché, hustší vlasy ideál !

  • cena
  • konzistence
  • regenerace
  • na jemné vlasy může být příliš "těžký"


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 11.12.2012 20:51:26

Jeden z šampónů, který mým vlasům opravdu pomohl v nejhorším stavu. Za tu cenu je to bomba. Nezatěžuje a krásně vlasy zjemní, jsou nadýchané a vypadají zdravěji, redukuje lámání vlasů, jak slibuje výrobce. Vůně je mi taky moc příjemná. Používám i balzám a sérum na konečky z této řady.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • skvělý výsledek
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 26.1.2016 15:16:37

Šampon mi celkem vyhovuje, necítím potřebu po jeho použití použít ještě kondicionér. Vlasy jsou pak krásně hebké, jdou hezky rozčesat. Moc se mi líbí i jeho vůně a obal. Vytkla bych to, že se po něm vlasy víc mastí a jsou zplihlejší než po jiných šamponech. Pro někoho, kdo má třeba hustější a silnější vlasy bude asi vhodnější. A za tu cenu dobrý.

  • vůně
  • obal
  • hebké a rozčesatelné vlasy
  • hydratace vlasů
  • cena
  • více mastí vlasy
  • mírná zplihlost
  • bez silikonů