Syoss Volume Lift šampón recenze a zkušenosti

Šampony Syoss Volume Lift šampón
Šampony Syoss Volume Lift šampón - obrázek 1
5 2.8 17
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Syoss

Recenze produktu
Syoss Volume Lift šampón

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 6.5.2012 16:42:46

Šampon Syoss Volume bez silikonů je asi zatím ten nejlepší z této řady, co jsem měla. Vlasy krásně umyje, má příjemnou vůni a zanechá je krásně jemné a poddajné ačkoliv neobsahuje silikony. Vlasy nezatěžuje. Jsem s ním spokojená, a to mám rychle se mastící vlasy.

  • pečuje o vlasy
  • objem nijak zázračně nedodá


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon jsem si koupila po shlédnutí reklamy v televizi. Není špatný, pokud ale máte vlasy, které se špatně rozčesávají, nedoporučuji ho.....vlasy se mi rozčesávaly špatně i po použití kondicionéru. Objem mým vlasům nedodal, jenom mi je zakudli. Nicméně, kdo nemá kudlící se vlasy, myslím, že mu bude sedět, je bez silikonů a hezky voní.

  • cena
  • vůně
  • zacuchané vlasy
  • objem se nedostavil


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tento sampon mi koupil pritel. Ale musim rict, ze zacatek pouzivani byl super. Ale jak sel cas, prislo mi, ze tento sampon mi vlasy vysusuje, masti a pripadalo mi, ze mi po nem elektrizuji vlasy. Proste hruza a des. Tento vyrobek je kladny mozna svym mnozstvi a cenou. Jinak nicim za me urcite neee!

  • cena- mnozstvi
  • masti vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 8.6.2012 17:45:57

Od tohohle šamponu jsem sice očekávala trochu víc, ale i tak jsem byla spokojená. Nezatěžuje vlasy, nemastí (a to k tomu mají moje vlasy velké sklony :) ), nemastí a objem dodá. Jediná věc, co mi vadila, byla vůně a hodně zacuchával vlasy. Použití kondicionéru na konečky byla pro mě nutnost.

  • dodá objem
  • nezatěžuje
  • zacuchává


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 26.6.2012 18:41:05

Šampon Syoss je pro mé vlasy nevyhovující, vlasy mám po něm suché a zacuchané. Reklama na tento výrobek je lákavá, nicméně realita byla pro mě zklamáním. Abych ale nebyla pouze negativní, poměrně praktický je tvar a velikost výrobku, dlouho vydrží. Znovu bych si ho ale nekoupila.

  • přijatelná cena vzhledem k množství
  • suché a zacuchané vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.6.2012 02:02:04

Z hlediska poměru ceny/obsahu jednoznačně plus, velká lahev, dlouho vydrží. Oproti silikonovým šamponům objem trošku dodá, ale za cenu půlhodinového rozčesávání vlasů. Mám vlasy po ramena, zdravé, ale po použití jsem se bála že při česání o půlku z nich přijdu. Balzám to trošku vyřešit, ale o moc taky ne. Navíc jsem po smytí měla takový divný pocit ve vlasech, jako kdyby o sebe dřely.

  • cena
  • špatně rozčesatelné vlasy po umytí


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 27.7.2012 18:12:31

Skutočne veľmi dobrý šampón , vlasy po ňom boli krásne hebké a mali trochu väčší objem . Veľkým plusom tohto šampónu je aj jeho krásna vôňa ,kvôli nej si ho ho asi kúpim znovu . Ďalšou výhodou pre moje mastné vlasy je to ,že neobsahuje silikóny a vlasy po ňom niesu spľasnuté :)

  • neobsahuje silikóny
  • trochu väčší objem
  • vlasy su po ňom hebké
  • vlasy sú popletené a preto sa zle rozčesávajú


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 16:08:39

Protože je šampón bez silikonů, tak se mi po něm hned namastěj vlasy jako z jiných šampónů. Extra objem z něj nemám, ale taky nemám vlasy spláclé. Je to takový lepší průměr. Nemusím používám kondicionér, vlasy mám po něm poměrně hladké i bez kondicionéru. Za tu cenu a množství je dobrej.

  • veliké balení
  • cena
  • bez silikonů - nemastí vlasy
  • objem jsem nepocítila


Další recenze od 9.2.2013 17:10:18

Tento šampon i s kondicionérem jsem dostala a znovu si ho nekoupím. Mám po něm vlasy silně elektrizující, ještě více jemné než normálně a objem taky nic moc...Ofina mi trčí nahoru i přes to,že jsem ji několikrát přežehlila. Tohle se mi už dlouho nestalo. Jinak se mi díky Tangle Teezer rozčesávaly dobře. S tím problém nebyl.

  • cena
  • silně po něm elektrizují vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.4.2013 17:14:01

Tento šampon jsem si kdysi kupovala v nějaké akci. Jediné, co je mi na něm sympatické, je jeho pěkná vůně. Jinak slibovaný objem mi nedodal, vlasy po jeho použití byly hrubé a bez kondicioneru bych jeho aplikaci opravdu nedopourčovala. Ani jsem celé balení nedodělala, stojí mi na poličce a je mi ho líto vyhodit, ale už ho asi nedopoužívám. Mimo jiné, kondicioner ze stejné řady je ještě o dost horší. Rozhodně nedoporučuji...

  • poměr cena/množství
  • pěkná vůně
  • nedodá slibovaný objem
  • po použití jsou vlasy hrubé a bez kondicioneru bych je nerozčesala


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Od šamponu Syoss volume lift jsem dost očekávala a opět nic extra. Voní, ale to je jediná výhoda. Slibovaný objem nedodal, takže to za něj vyřešilo tužidlo. Při česání jsem měla dojem, že si vytrhám polovinu hlavy, bylo to vždy na dlouho i přesto, že jsem k šamponu používala kondicionér. Shrnuto: jako nouzovka ok, ale záměrně ho pořizovat nebudu.

  • vůně
  • velké balení
  • zacuchává vlasy
  • bez objemu


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 14:58:38

Môj prvý šampón z tejto značky, veľmi pekne vonia, tá vôňa na mňa fakt zabrala. Páči sa mi aj obal. Šampón na vlasoch dobre pení, trochu ťažšie sa z nich však vymýva. Nevšimla som si, žeby nejako dodával objem, naviac vlasy zaťažuje a mám ich veľmi rýchlo opäť mastné. Naviac sa mi po tomto šampóne vlasy vôbec nedajú rozčesať, musím použiť veľké množstvo kondicionéru aby som ich dostala do formy. Čo sa týka veľkosti balenie pre mňa to bol skôr mínus, šampón mi nesadol a tak som nevedela čo robiť so zvyškom. Čakala som že syoss bude skutočne niečo lepšie.

  • pekne vonia
  • dobre pení
  • mastí vlasy
  • veľké balenie
  • vlasy sa po ňom nedajú rozčesať


Dostala jsem tento šampon s kondicionerem z jedné řady k vánocům.Po přečtení recenzí zde,jsem váhala,jestli ho vůbec vyzkouším anebo rovnou pošlu dál.Mám jemné vlasy,mastné u kořínků a suché v délce a konečky.Nakonec jsem ho vyzkoušela a jsem naprosto spokojená.Krásně pění,vlasy mi nezatíží ani nezmastí.Používám střídavě s šamponem od Kérastase a řekla bych,že jsou srovnatelné.

  • dobře pění
  • nezatíží
  • cena
  • dostupnost
  • bez silikonů
  • vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 6.6.2014 14:13:35

Po prvním použití jsem byla úplně paf! Mé jemné zplihlé vlasy měly šílený objem! Samozřejmě jsem byla radostí bez sebe a myslela jsem si, že jsem objevila zázračný výrobek. Bohužel postupně jsem zjistila, že se žádný zázrak nekoná. Šampón mi po asi 2 týdnech používání vysušil vlasy natolik, že jim už objem dát nedokázal. Takže ve výsledku jsem stejně bez objemu a navíc s vysušenými vlasy... jako neříkám, že si tenhle šampón nekoupím znovu, přeci jen si ještě dobře pamatuju na tu počáteční euforii z bujného hára :D Ale používat ho asi budu jen příležitostně a s tím, že po použití bude třeba vlasy regenerovat více, než obvykle.

  • při krátkodobém používání dodá objem
  • velké balení - vydrží dlouho
  • při dlouhodobém používání velmi vysušuje
  • v důsledku vysušení vlasů pak už není schopen dodat objem


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Jeden z nejhorších šampónu co jsem kdy měla, už bych si ho nikdy nekoupila. Když jsem si po umytí prohrábla vlasy rukou, zůstalo mi jich v ruce tak čtyřikrát více než obvykle, vlasy se mi rychleji mastily a celkově vypadaly tak nějak nepřirozeně, jediné plus je to že vlasy voní, ale pouze do té doby než uschnou, takže k ničemu.

  • pro mě nic
  • velké vypadávání vlasů
  • rychleji se mastící vlasy


Další recenze od 28.3.2015 10:36:51

Dost silně voňavý na první seznámení, hustota ok, ale při mytí se již objevily první známky štípání kůže. Vlasy jsem ošetřila ještě kondicionerem stejné značky. Hlavu jsem si myla večer, ráno a celý den svědění a štípání kůže. Po návratu z práce jsem musela znovu umýt jiným šamponem a kůže se uklidnila. Moje kadeřnice se jen smála.

  • velké balení
  • alergizuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 13.4.2017 19:22:11

Pro mě je nejen tento šampon, ale celá značka Syoss velkým zklamáním. Měla jsem více šamponů od této značky, ale prozatím budu hodnotit tento. Jsem zvyklá použít i mnohem obyčejnější šampony, a tak jsem byla zvědavá na tento, který by prý měl dpodat objem a ten mám s tak dlouhými vlasy skoro nulový. Bohužel, žádné dodání objemu se nekonalo. Spíš mi přišlo, že mi ten šampon vlas yještě více splácl k lebce. A navíc se mi začaly dost mastit. Asi jsem od tohoto šamponu čekala víc.

  • Velké balení
  • Žádný objem
  • Mastí vlasy