Balea Professional Šampon s kofeinem recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Šampon s kofeinem
Šampony Balea Professional Šampon s kofeinem - obrázek 2
5 3.7 11
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 44 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Šampon s kofeinem

věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 2.11.2012 19:38:18

Tak první, co musím zmínit, že po tomhle šamponu se mi dost mastí vlasy. Jinak krásně voní, jestli zesiluje vlasové kořínky,jak slibuje, nemohu posoudit. Ani vlastně nevím jak. Spíš je to takový reklamní trik. Je bez silikonů. Vlasy po něm nelítají, neelektrizují. Nezatěžuje. Mohu srovnat s šamponem od Alpecinu, ten mi vlasy nemastil.

  • krásně voní
  • bez silikonů
  • nezatěžuje
  • nízká cena
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
zrzavé

Další recenze od 22.11.2012 11:57:51

Výraznější maštění vlasů jsem nevypozorovala, nevšimla jsem si ale ani menšího vypadávání vlasů nebo údajného posíllení/zesílení vlasů po pravidelném používání. Připadá mi jako takový obyčejný šampon - vlasy umyje a to je všechno. Vypotřebuji ho a další balení s největší pravděpodobností nekoupím.

  • cena
  • obyčejný šampon - neurazí ani nenadchne
  • slibovaný efekt se jaksi nedostavil


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 14.3.2013 17:27:43

Dříve jsem používala Alpecin za cca 150 Kč, před časem jsem zjistila, že Balea má také přípravky na vlasy s kofeinem, tak jsem si koupila šampón, balsám a takový gel, který se má použít 2-3x týdně a účinek to má lepší než Alpecin, za mnohem nižší cenu. Vlasy se mi nemastí, padají mnohem méně, jsou silnější, hustší, s leskem, neelektrizují, i na omak jsou příjemnější, mnohem lépe se rozčesávají a vůbec, celkově jsem spokojená, až budu potřebovat, koupím si opět celou řadu.

  • dělá to co má
  • bez silikonů
  • cena
  • příjemná vůně
  • nevím, asi nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 18.3.2013 16:40:24

Koupila jsem si hi na srovnání s Alpecinem C1, vlasy mám po umytí více hebké než po C1, dělá mi i celkem slušný objem. Hezky pěkní, po umytí krásně voní i další den. Dělá hrozně příjemné vlasy, furt si je musím projíždět prsty :D. Nijak nezatěžuje, nemastí se mi vlasy častěji. Cena více než příznivá:)

  • cena
  • bez silikonů
  • vůně
  • objem
  • nejsou


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 18.3.2013 17:27:24

Šampon jsem si kupovala sice v době, kdy mi vlasy padaly v hojné míře, ale jeho účinkům jsem příliš nevěřila. Šlo mi spíše o jakýsi placebo efekt a pocit, že dělám vše pro to, aby to nekonečné padání vlasů ustalo. Vlasy mi po nějakém čase opravdu přestaly padat, ale jestli to bylo šamponem samotným, k tomu jsem skeptická. Jinak musím vyzdvihnout vůni, opravdu krásně voní a na každé další mytí se vyloženě těším, konzistenci, která je krémová, pěnivost a čistící účinky. Nicméně díky krémové konzistenci, která připomíná balzám, může při dlouhodobém používání trochu mastit vlasy. Tudíž je dobré střídat ho s jinými šampony.

  • čistící účinky
  • bezsilikonové složení
  • vůně
  • cena
  • při dlouhodobém používání může mastit vlasy
  • nevěřím v jeho účinek


Další recenze od 22.5.2013 23:52:18

Šampon jsem používala pouze chvíli, protože se mi z něj velmi mastily vlasy. Jestli posiluje vlasy nemohu posoudit, ani jsem celé balení nevyužila. Co je velkým plusem je určitě balení, umožňuje výborné dávkování, šampon je navíc hutnější, dobře pění. Vůně je také příjemná. Vlasy se mi ale zmastily již v den umytí, přestala jsem proto používat

  • skvělé balení
  • dobře pění
  • hezky voní
  • mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 23:02:01

Šampón ma pekný obal, dobre pení, konzistencia je normálna. Vcelku pekne vonia. Po pár použitiach som ho však odložila a to z dôvodu, že zaťažuje vlasy. Pre mňa to teda nie je to pravé. Oceňujem, že neobsahuje silikóny. Farba šampónu je taká strieborná akoby v sebe obsahovala kúsky striebra či čohosi lesknúceho. Cenovo je ale prijateľný a za pokus určite stojí

  • cena
  • obal
  • dobre pení
  • zaťažuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Značku Balea miluju, ale po pár výrobcích na vlasy jsem byla dost skeptická. Chtěla jsem si koupit nějaký šampon na cestování a jelikož tenhle patřil v DM k těm nejlevnějším, tak jsem neváhala a udělala jsem dobře! Pro mě je tento šampon zázrak! Vlasy mi po něm skoro nepadají, nemastí se a navíc jsou opravdu krásné - pevnější, lesklejší, voňavoučké. Šampon neobsahuje silikony. A cena? Opravdu k zasmání! Rozhodně všem doporučuji!!!

  • cena
  • nádherný vlasy
  • lesk
  • pěvný vlasy
  • vlasy skoro nepadají
  • vůně
  • líbivý balení
  • prostě zázrak
  • absolutně nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 29.12.2013 11:57:32

Tento šampon kupuji opakovaně. Je naprosto skvělý :). Mám po něm ještě více objemné vlasy než normálně, dobře pění, vlasy neelektrizují. Můžu potvrdit že je skutečně posiluje a vypadávání trochu omezuje. Vlasy mi po něm vydrží nemastné i 4 dny! Za mě tedy naprosto super výrobek za super cenu, určitě koupím znovu :).

  • zamezuje vypadávání
  • posiluje vlasy
  • zanechává vlasy objemné
  • vlasy se po něm nemastí
  • super cena
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 6.2.2014 13:07:55

Vůně je úžasná, hned po umytí vlasy vypadají krásně, zdravě, nadýchaně... ale zlom nastává druhý den - umaštěné, splihlé vlasy bez života, a to je mám normálně suché, takže se skoro vůbec nemastí :( Jestli tedy šampon funguje tak, jak slibuje výrobce, nemohu posoudit, protože každý den si kvůli němu vlasy umývat nebudu.

  • Vůně
  • Zatěžuje


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.8.2015 17:06:03

Šampón má dobrou konzistenci, příjemnou vůni, hezky pění, vlasy dobře umyje. Nezpozorovala jsem, že by se mi více mastily. Po umytí jsou celkem jemné, lesklé a neelektrizují, což je za mě velké plus. Ale po tom, co slibuje, jsem trochu zklamaná. Vlasy mi sice padají méně, ale o tolik silnější se mi nezdají. Nicméně na poměr cena kvalita jsem spokojená.

  • o něco pevnější vlasy
  • dobře pění
  • obal
  • cena
  • bez silikonů
  • nic