Balea Trend It Up suchý šampon recenze a zkušenosti

Šampony Balea Trend It Up suchý šampon
Šampony Balea Trend It Up suchý šampon - obrázek 1
Šampony Balea Trend It Up suchý šampon - obrázek 2
5 3.7 14
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Trend It Up suchý šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.4.2012 09:20:07

S tímto suchým šamponem Balea jsem velmi spokojená, je srovnatelný s mou oblíbenou Amicou. Jelikož je ve spreji, velmi snadno se nanáší. Po nanesení do vlasů se musí nechat chvíli působit, poté se z vlasů vytře ručníkem a vykartáčuje. I když mám tmavší vlasy, jde velice dobře odstranit a nezanechává mi ve vlasech bílé skvrny. S výdrží je to podobné jako u jiných suchých šamponů, celý den ten efekt nevydrží, zhruba tak půl dne. Jediné, co mi trochu vadí, je vůně při nanášení, je na mě až příliš intenzivní. Po vyčesání vlasů ale naštěstí vůně zeslábne. Celkově jsem velmi spokojená a určitě koupím znovu.

  • Snadné nanášení
  • Dobře vlasy odmastí
  • Nezanechává bílé skvrny
  • Příliš intenzivní vůně při nanášení
  • Průměrná výdrž


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.4.2012 11:13:55

Tento produkt mě velice zaujal. Je pro mě přínosný hlavně pokud si nestíhám umýt hlavu, ráno nasprejuji, vydrbu ručníkem, vyfoukám fénem a rozčešu. Takto čisté vlasy mi zůstanou klidně i dva dny. Z tmavých vlasů se musí opravdu poctivě vyčesat, jinak vypadají jak "plesnivé". Pomáhá mi také pokud přijdu ze zakouřeného prostředí a nechtějí se mi mýt vlasy, tak tento sprej pohltí zápach z vlasů. Určitě zakoupím znovu.

  • pohltí zápach z vlasů
  • pocit čistých vlasů i dva dny
  • intenzivní parfemace
  • nutné velmi dobře vyčesat


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.7.2012 15:55:58

Suchý šampon od Baley mi vyhovuje, nepoužívám ho nijak pravidelně, mám ho spíše pro případy nouze. Vlasy u kořínku dobře odmastí, u tmavších vlasů je ale potřeba dávat pozor na množství naneseného produktu, pokud to přeženete, tak už se šedého nádechu ve vlasech nezbavíte. Trochu mi vadí poměrně silná vůně při nanášení, ale není to pro mě tak velká nevýhoda, výrobek určitě koupím znovu.

  • dobře odmašťuje
  • snadná aplikace
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Fajn suchý šampon. Na Amicu sice nemá, ale i tak mě velmi mile překvapil. Narozdíl od jiných suchých šampónů ve spreji mi tento opravdu prodloužil interval mytí skoro o 1 celý den, v což jsem ani nedoufala. Nanášení je velmi jednoduché a pohodlné, mám světlé vlasy, takže jsem ani nijak poctivě nevyčesávala, jenom trochu vytřela ručníkem a přečísla. Vůně mě zaujala, je sice silná, ale příjemná, cítila jsem jí z vlasů ještě večer. Akorát my vlasy přišly takové matnější, ale žádná tragédie. Na cesty a tam, kde si nemáte možnost umýt vlasy, je tento šampón skvělou a hlavně rychlou volbou.

  • snadná a pohodlná aplikace
  • vůně
  • prodlouží interval mytí vlasů až o 1 den
  • pro mě žádné


Další recenze od 31.1.2013 11:22:17

Je to moj prvy suchy sampon v spreji a musim povedat ze sa k tomuto urcite vzdy rada vratim. Doteraz som pouzivala iba Amicu ale ten mi velmi nevyhovoval aj pre jeho vonu (smrad), tak som chcela vyskuat nieco nove a vybrala som si prave suchy sampon Balea Trend it up. Bola som velmi zvedava aky bude a musim povedat ze som zostala milo prekvapena. Vlasy som mala po nastrieknai sice do strieborna (mam tmave vlasy) ale ked som si ich vytrela uterakom,efekt bol super. Vlasy vyzerali naozaj ako umyte, vobec neboli mastne. A aj vona je fajn, ja som ju ani velmi necitila. takze ja som velmi spokojna, Balea vyrobky velmi nepouzivam, ale suchy sampon tejto znacky budem urcite. A aj cena je prijatelna, je to asi jeden z najlacnejsich suchych samponov.

  • funguje
  • odmasti vlasy
  • vlasy vyzeraju ako umyte
  • cena
  • pekny obal
  • fajn vona, nesmrdi
  • asi nic


Další recenze od 15.3.2013 11:06:37

perfektni vecicka. Vubec nechapu, jak jsem bez neho moha doted zit? nastrikat, vytrit rucnikem, ucesat- hotovo. Vlasy jsou krasne svezi jeste dalsi den a daji se krasne upravit, objem je super, pro me plus je krasna vune, ktera eliminuje napr. kour, opravdu doporucuji, kdyz si nemate cas si vlasy umit a potrebujete vypadat perfektne .Jen jedna vytka, vlasy co nejsou blond (coz neni muj pripad) se musi opravdu poradne vycesat, bily prasek ulpiva, pokud ale jste blondynka, bude vam vyhovovat ;)

  • cena
  • vune
  • setri cas a vlasy jsou nadherne hebke a svezi
  • ne prilis vhodne pro tmavsi vlasy


Další recenze od 22.5.2013 23:44:16

Zkoušela jsem již větší množství suchých šamponů ve spreji, proto mne zajímal i tento. Vůně je vcelku příjemná a osvěžující. Výhodou bylo, že poměrně dobře odmašťoval vlasy, ale efekt nevydrží příliš dlouho. Vůbec není vhodný pro tmavé vlasy, velmi těžko se z vlasů vyčesává, řekla bych, že hůře než ostatní šampony. Trochu mě z něho svěděla hlava.

  • cena
  • dobře odmašťuje
  • nevhodný pro tmavé vlasy
  • těžko se vyčesává


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Je to môj prvý suchý šampón v spreji, no som s ním spokojná. Vlasy odmastí, takže hlavný účel splní. Vôňa pri nanášaní je trochu silnejšia, no po chvíli ho nie je cítit. Na tmavých vlasoch zanecháva šedý povlak, no keď sa uterákom dobre vydrhne, nie je to vôbec vidieť. Obal je pekný, cena je tiež dobrá, takže za mňa ano.

  • odmastí vlasy
  • obal
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2013 10:10:40

Tento suchý šampón považujem za veľmi dobrý, účinkuje lepšie ako syoss, presne vidím, kam som si ho dala a kam nie. Je ho však potrebné z vlasov dobre vyčesať, aby ste nevyzerali, že máte sivé vlasy. Po nanesení ho nechám na vlasoch trochu pôsobiť, potom ho vyšuchám s uterákom a vyčešem. Parádne to dodá objem vlasov a účinkuje aj na polomastné vlasy, na úplne mastné by asi nefungoval, ale na tie nefunguje už nič. Akurát tá vôňa je pekná, ale pri nanášaní ked sa jej nechtiac nadýchnem tak sa rozkašlem, dosť ma to dusí. Za tú cenu ho považujem za fakt super a určite odporúčam.

  • vôňa
  • cena
  • jednoduchá aplikácia
  • treba ho dobre vyčesať
  • pri nanášaní na vlasy ma tá vôňa dráždi a dusí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.9.2013 13:33:22

Měla jsem již suchý šampon ve spreji od Baley (ten druhý v modrém obalu) a přišel mi o chlup lepší, ale tenhle není spatný, jen mi zase vadí velmi silná vůne a navíc mi přijde, že jsem ho použila tak 4x a je pryč.. Takže je tam mraky plynu a parfému, ale ten pudr, co odmaštuje vlasy je tam asi po skromnu a když už si ho dám dostatek, delá mi dost fleky a to jsem "tmavá blond" a ty nejdou moc rozčesat do ztracena :( tisickrat lepší je sypký! (já používám čistý rýžový škrob)

  • pěkný design
  • příliš silná vůně
  • dělá fleky
  • trochu slepuje
  • velmi rychle ubývá


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Suchý šampón som si kúpila ako náhradu na moju obľúbenú Schaumu. Cena je nižšia a objem je väčší ale tá kvalita nie je na rovnakej úrovni. Síce vlasy krásne osvieži ,ale zanecháva mi belavý povlak , ktorého sa ťažko zbaviť vyčesaním. Zostáva mi na hlave ako také jemné lupiny. Ďalej vôňa nie je pekná, taká jemná. Oveľa krajšiu má Schauma a tá aj na vlasoch drží.

  • vlasy vyzerajú krajšie
  • cena + objem
  • zanechával belavý povlak
  • vôňa mohla byť krajšia


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 15.12.2013 20:37:35

Koupila jsem jako nouzovku když jsem měla zánět středního ucha a nemohla si alespoň 5 dní namáčet hlavu a zrovna odjížděla na školní kurz. No, řekněme, že jako nouzové řešení je to fajn, rozhodně ale preferuji častější mytí vlasů. Každopádně mě překvapilo, že ani nedělal cucky a šedivý efekt na vlasech. Docela to šlo, krásně se i rozčesal, za tu cenu paráda.

  • nouzové řešení
  • cena
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Nevím čím to, ale tento šampon mi vůbec nesedl! Byla to docela katastrofa, nafíkala jsem ho do vlasů, ale pak jsem ho vůbec nemohla dostat pryč! Ve vlasech mi všude zůstaly bílé stopy, které nešly vyčesat, nešly pryč ručníkem, nic. Navíc jsem po něm vlasy měla škaredé, vysušené a zároveň mastné... No zkrátka hrůza. Dostala jsem ho pryč až po umytí vlasů. I když mi nesedl, dopoužívala jsem ho, protože na mé v té době hodně dlouhé vlasy jsem ho použíla asi tak 6x nebo 7x a lahvička byla prázdná. Takže i hodně rychle ubýval a to jsem to s ním nepřeháněla. Říkala jsem si pořád, že mu dám ještě šanci a že když neuspěju ani napošesté, tak ho prostě vyhodím, nicméně dýl jak těch 6 nebo 7 použití stejně nevydržel a tak jak tak jsem ho vyhodila. Já si jej určitě už nekoupím, ale někomu určitě pasovat může :).

  • cena
  • vůně
  • nešel vyčesat
  • zplihlé a vysušené vlasy
  • rychle ubíval


Další recenze od 29.6.2015 15:04:13

Celkem ucházející suchý šampon. Neurazí, nenadchne...Nezanechává bílé stopy ve vlasech (mám vlasy blond, takže těžko říct co na tmavých) Odmastí vlasy tak na pár hodin, pak je potřeba aplikovat znovu, nebo vlasy umýt, celkem příjemná vůně, někoho ale může dusit. Určitě jsem si ho více oblíbil než suchý šampón od Syoss, ten podle mého nic nedělá. Nezdá se mi, že by rychle ubýval, ale přijde mi, že vlasy trochu vysušuje, jinak jsem si ho celkem oblíbil (za ty prachy...)

  • Odmastí
  • Nezanechává bílé stopy
  • Příjemně voní
  • Neubývá zase tak rychle
  • Cena
  • Dodá objem
  • Trochu vysušuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Alpa Amica suchý šampón

3.8 70% 77 recenzí

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené