Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem
Hydratační tělové krémy Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem - obrázek 3
5 4.6 13
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělový krém s bambuckým máslem a arganovým olejem

věk
25-34

Další recenze od 20.11.2012 21:50:07

Hydratační tělový krém s vůní bambuckého másla a s arganovým olejem pro suchou pokožku. Vůni bych popsala jako sladší s nahořklým nádechem, ale velmi příjemná. Po nanesení mám pocit, že jí cítím cca. hodinku, ale okolí ji vnímá mnohem déle. Pokožka je již po nanesení krásně a dlouhodobě hydratovaná a hladká na dotek. Konzistence je krémová, ne hutná jako je u másel.

  • dlouhodobá a trvalá hydratace
  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2012 16:23:09

V poslední době mám radši hutnější tělová másla, ale tento krém jsem chtěla vyzkoušet, protože obsahuje arganový olej a voní po bambuckém másle. A musím říct, že vůně je opravdu krásná, přesně takovou mám u krémů moc ráda. Samotný krém je spíše lehčí, krásně se nanáší a pokožka je hydratovaná, hebká a provoněná.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • velké balení
  • žádné


věk
25-34

Tento tělový krém mám moc ráda. Nebude tedy nejvhodnější pro silně vysušenou pokožku, na to je málo hutný, ale pro normální či mastnější pokožku je skvělý. Rychle se vsakuje, nezanechává mastný film na kůži a celkově je moc příjemný, pokožka je po něm vláčná a hydratovaná. Miluji jeho vůni, večer se namažu a ráno vůni krému stále cítím. Určitě ho koupím zas.

  • vůně
  • skvělý poměr cena/množství
  • rychle se vsakuje a nezanechává mastný film
  • hydratuje
  • nebude vyhovovat suché pokožce


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 10:02:07

Zkusila jsem ho naslepo, jikož mám baleu ráda a tohle vypadalo dobře a jsem z něj uplně nadšená! 1) nádherně voní 2)rychle se vpije (což ocení normální až suchá pokožka, extra suchá asi uplne ne) 3)nenechá žádný film a má prostě super konzistenci i vůni. Ano ano ano ano :) a za tu cenu opravdu luxus!

  • vše
  • super vůně
  • rychle se vstřebá
  • nic!


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 12:25:20

Na krém jsem náhodou narazila v drogerii a zaujal mě svým balením, moc nadějí jsem do něj nevkládala, ale krém jsem potřebovala. Po otevření jsem byla překvapena moc příjemnou silnější vůní, já takové moc nemusím, ale tato mi vyhovuje. Krém obsahuje miniaturní třpytečky, které na těle nejsou vidět.

  • velikost balení
  • řidší konzistence
  • výborně se nanáší
  • pokožka je hydratovaná
  • někomu může vadit vůně


věk
25-34

Další recenze od 2.7.2013 16:41:03

Původně jsem koupila tohle máslo pro mojí babičku do "vánočního balíčku", ale po otevření babičkou a následném namazání na ruku jsem pro něj letěla hned druhý den do DM, s tím, že ho musím zaručeně okamžitě mít! :D Krém není hutný jako u jiných másel, pokožka nádherně voní i následující hodiny, ačkoliv si toho všímá spíše mé okolí než já. Pokožka je nádherně hebká, vláčná. Balení je obrovské a vydrželo mi 3 měsíce (přiznávám, že se nemažu každý den ..), ale i tak. Cena vs. kvalita - bezkonkurenční. Určitě si jej koupím zase :)

  • cena
  • balení
  • struktura
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2013 20:46:59

Na krém jsem narazila náhodou, hledala jsem nějaký, který hydratuje a po namazání nelepí a tak jsem ho za tu cenu zkusila. Nemohla jsem udělat líp. Krém nádherně voní, vůně není tak otravná a vlezlá jako třeba ta kokosová příchuť a hydratuje skutečně skoro celý den. Jsem nadšená a po namazání se dají v klidu obléci i punčocháče.

  • cena
  • vůně
  • velikost balení
  • konzistence
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2014 18:24:13

NAPROSTÁ BOMBA! Chtěla jsem nějaký krém domů k příteli a chtěla jsem něco velkého za málo peněz a tak jsem slepě šáhla po něm a okamžitě jsem po použití letěla pro sebe domů! Mám suchou kůži, citlivou na tělové krémy s velkou parfemací a tenhle nádherně voní a moje odporná kůže je nádherná! Je to lehký krém trochu s gelovou konzistencí, dobře se maže a vsakuje a voní fakt božsky. Bude vyhovovat i suché pokožce, protože ji mám suchou a citlivou a tenhle je nejlepší krém, co jsem kdy měla, ani moje vychvalovaná neutrogena není tak dobrá.

  • cena
  • velké balení
  • vůně
  • konzistence
  • rychle vsakování
  • obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2015 12:02:02

Mně bohužel tento krém příliš nesedí, je gelovitý, řidší, tudíž se dobře vsakuje, ale výdrž hydratace u mne není nějak omračující, obsahuje trochu třpytek, což mi nevadí, bohužel mi ale hodně nevoní (i když to je samozřejmě individuální záležitost) a protože vůně tohoto krému výdrž má, opravdu nesnadno se mi používá a vypotřebovává, znovu určitě nekoupím.

  • rychle se vsakuje
  • ucházející hydratace
  • pro mne nepříjemná a výrazná vůně


věk
45-54

Další recenze od 20.7.2015 09:52:35

Koupila jsem na základě recenzí zde na omlázku a mne teda krém nesedí. Velmi špatně se roztírá, špatně se vstřebává, pokožka po něm není vůbec hydratovaná, mám pocit suché, napnuté pokožky. Pocit šupinkovatosti pleti. Dle mého hydratace absolutně nula...Tento tělový krém už nezakoupím a vyplácám ho na nohy.

  • nic
  • hydratace nula


věk
15-24

Další recenze od 20.7.2015 18:43:12

Já jsem také nadšená. Od Baley jsem již měla grapefruit, ten mi neseděl (nehydratoval a byl na kůži nepříjemný) a kokos, ten už byl lepší. Po tomhle jsem sáhla hlavně kvůli velkému balení. Konzistence super, hezky se roztírá, nespotřebuje se ho tolik jako hutnějších krémů/másel. Strašně krásně voní, vůně celkem i vydrží. Mám extra suchou pokožku (hlavně na lýtkách) a hydrataci bych snesla i větší, ale i tak je super. Ráno mám ale trochu lepivý pocit, ale jen trochu.

  • vůně
  • lehkost
  • hydratace
  • cena
  • trochu lepí


věk
25-34

Další recenze od 2.9.2015 20:13:45

Přidávám se k nadšencům tohoto tělového krému. Nejprve mě zaujala cena za takové množství (500 ml). Krém velmi příjemně voní. Mně vůně nepřijde nijak silná, spíše jemná, nevtíravá. Na kůži ji po aplikaci moc necítím, ale to mi nevadí Konzistence není příliš hustá, "tak akorát", tudíž se dobře roztírá, vstřebává a není nutné použít hodně krému najednou. Hydratace je pro mě akorát, mám normální pokožku se suššími místy, které tento krém dokáže dostatečně hydratovat. Pro vyloženě suchou, nebo dokonce hrubou pokožku, však hydratace dostatečná nejspíše nebude. Kladně hodnotím i jemné třpytky, které vydrží i přes noc do druhého dne. Jiný tělový krém už nechci.

  • Poměr cena/velikost/kvalita
  • Vůně
  • Konzistence
  • Dobře hydratuje normální pokožku
  • Nedostatečná hydratace pro suchou pokožku


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2015 21:46:07

Musím sa pripojiť ku kladným recenziám,aj keď mám jednu výhradu.Krém je to veľmi príjemný,aj keď mám pokožku skôr suchú,tak mi vyhovuje,práve na takéto letné/jarné počasie.Tuto mám práve výhradu,že na zimu bude mne osobne slabý,vtedy toho potrebujem viac.Takže môžno na priamo dehydrovanú,prípadne pokožku ako ja,ktorá v zime potrebuje viac hydratácie,nebude úplne najlepší. Krém sa ale inak dobre vstrebáva,príjemne jemne voni.Nijak nedráždi ani citlivú pokožku.Rada sa k nemu ešte niekedy na jar/leto vrátim :o)

  • vôňa
  • cena
  • príjemná hydratácia
  • pre mňa nevhodný na zimu a možno ani úplne suchej pokožke nebude najlepší


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené