Dove Essential Nourishment tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Dove Essential Nourishment tělové mléko
Hydratační tělové krémy Dove Essential Nourishment tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Dove Essential Nourishment tělové mléko - obrázek 2
Dove (83)
4.3 z 5 5 4.3 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
58%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
8%

Koupilo by znovu
86 %

Recenze produktu
Dove Essential Nourishment tělové mléko

věk
35-44

Další recenze od 14.10.2013 14:52:20

Tohle tělové mléko mám nejraději pro jeho typickou "Dove vůni". Je hodně hutné a špatně se roztírá (tedy alespoň mě) ale zase na druhou stranu pokožku opravdu hydratruje a rychle se vstřebá. Nesnáším tělová mléka, která se špatně a pomalu vstřebávají a mám po nich ulepené tělo. Cena je relativně dobrá vzhledem ke kvalitě a množství. Doporučuji vyzkoušet.

  • krásná vůně
  • rychle se vstřebá do pokožky
  • žádné


věk
25-34

Toto tělové mléko mi uzdravilo ekzém! Teď v létě na ně hodně trpím a na místa postižená ekzémem mi vadila většina kosmetických přípravků, jediné toto mléko společně s gelem Purely Pampering mi ekzematická místa nepodráždilo. Naopak, 2x jsem si ta místa s tímto mlékem natřela a ekzém je pryč bez jediného pozůstatku, jakoby tam ani nikdy nebyl! Pokožka je zacelená a krásná. Navíc mléko skvěle hydratuje, dobře se vstřebává a pokožka celého těla je po něm provoněná a moc příjemná na dotek. Doporučuju nejvíc jak můžu.

  • mléko mi vyléčilo ekzém
  • provoněná a hydratovaná pokožka
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.8.2013 11:22:46

V poslední době jsem zvyklá spíše na hutná tělová másla, ale vyzkoušela jsem toto mléko od Dove. Voní moc krásně, typicky pro Dove, mám tuto vůni u krémů moc ráda. Hydratuje poměrně dobře (i když na másla nemá) a roztírá se také krásně. Jediná vada je, že se pomaleji vstřebává a po namazání mám chvilku trochu ulepený pocit, ale to není nic hrozného. Celkově určitě lepší nadprůměr.

  • vůně
  • hydratace
  • dobře se roztírá
  • pomaleji se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2013 11:07:22

Telové mlieko veľmi pekne vonia, tá vôňa je fakt super. dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Hydratuje priemerne, pár hodín po natretí mliekom ešte cítite aj jeho vôňu, aj nejakú tú hydratáciu, do ďalšieho dňa však nevydrží. Konzistencia je trochu hutnejšia, ale dá sa bez problémov rozotrieť, nie je fakt žiaden problém so vstrebávaním. Patrí medzi trošku drahšie telové mlieka, ale zato je podľa mňa veľmi kvalitné. Pokožku nedráždi, za mňa veľká spokojnosť, kúpila som si ho opakovane a nikdy nebol žiaden problém. Páčia sa mi aj nové obaly týchto telových mliek, viečko sa dobre otvára.

  • pekne vonia
  • hydratuje pokožku
  • nezanecháva mastný film
  • dobre sa rozotiera
  • pekný obal
  • trochu vyššia cena


věk
25-34

Asi pojdem proti všetkým kladným recenziám na toto telové mlieko, ale mne sa jednoducho nepáči. Vôňa je taká typická pre Dove, tá by mi až tak nevadila. Ale po nakrémovaním týmto mliekom som mala pokožku ulepenú, mastnú, mlieko sa do pokožky ani velmi nevstrebalo, použila som ho iba pár krát a už ho používať nebudem vôbec.

  • balenie
  • nevstrébava sa do pokožky
  • pkožka je lepkavá a mastná


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 07:07:27

Tělové mléko má nádhernou neutrální vůni, bílou barvu a přiměřeně hustou konzistenci, takže se neroztéka, ale zároveň se dobře roztírá. Přestože po jeho nanesení nemáte upatlaný pocit, chvilku trvá, než se mléko vsákne a vy se můžete obléct. Pokožk aje po něm krásně hebká a provoněná, navíc vydrží hydratovaná.

  • hydratace
  • vůně
  • chvilku trvá, než se vsákne


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 14:56:10

Klasické tělové mléko od Dove. Myslím si, že jeho koupí rozhodně nic nezkazíte. Mléko se dobře roztírá, má příjemnou konzistenci. Pokožka je po jeho použití vláčná, svěží, voňavá a hebká. Mléko se rychle vstřebává, takže není problém se namazat ráno a ihned se obléknout. Vůbec nelepí a krásně hydratuje suchou pokožku.

  • vůně
  • hebká a hydratovaná pokožka
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2012 20:12:02

Mám suchou, napjatou pokožku, které něco jen tak hned nevyhovuje. Po každých jiných přípravcích se osypu a nebo se celou dobu drbu. Tento krém je ale výjimka. Nevtíravě voní, má hutnější konzistenci, která mi vyhovuje, pěkně hydratuje a enmám po něm alergickou reakci. Jeden z mých neojlíbenějších krémů na tělo!

  • vůně
  • dostupnost
  • cena
  • hypoalergenní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 13:39:21

Tohle tělové mléko je taková klasika. Mám ho moc ráda a když už mám dost všech těch převoněných tělových mlék jiných značek, ráda se vracím k tomuto mléku. Jeho vůně je typická pro Dove. Mléko je vhodné pro suchou pokožku. Mé vysušené kůži opravdu vyhovuje moc dobře, hydratace je vynikající, dobře se i vstřebává.

  • hydratace
  • dobře se vstřebává
  • vůně typická pro Dove
  • žádné


věk
25-34

Tento krém má příjemné hutné složení,které se rychle vstřebá do pokožky,navíc je trochu mastnější a to mi vyhovuje.Navíc příjemná vůně,která je pro značku Dove typická.Zatím mám vyzkoušený jen tento,ale určitě chci vyzkoušet i ostatní přípravky této skvělé řady.

  • Hutné složení vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 15.4.2012 18:36:23

Momentálně moje nejoblíbenější tělové mléko, a to jsem z něj zpočátku nadšená vůbec nebyla. Přišlo mi totiž příliš hutné a myslela jsem, že ho budu používat leda tak na nohy, ale časem jsem si ho velice oblíbila na celé tělo. I když je hutné, hezky se vstřebává a nemám po něm pocit ulepenosti. V létě ho taky vyměním za něco lehčího a svěžejšího, ale určitě se k němu budu vracet, pro sušší pokožku je ideální. Také mám moc ráda jeho jemnou vůni.

  • výborná hydratace suché pokožky
  • nezanechává pocit ulepenosti
  • příjemná vůně
  • hutnější konzistence



věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 19:56:21

Dove Essential Nourishment pro suchou pokožku je zatím nejlepší tělové mléko, co jsem kdy vyzkoušela. Vůbec nezanechává pocit ulepenosti, perfektně hydratuje, jemně voní, krásně se roztírá a zanechává kůži krásně hebkou . Je ale poměrně hutné, takže já ho na léto vyměním za něco lehčího :)

  • nelepí
  • velmi dobře hydratuje
  • hezky voní
  • poměrně hutné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené