Balea Voskové epilační pásky recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Balea Voskové epilační pásky
Depilace, epilace Balea Voskové epilační pásky - obrázek 1
Depilace, epilace Balea Voskové epilační pásky - obrázek 2
5 3.1 18
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Voskové epilační pásky

Další recenze od 10.4.2012 13:45:27

Pásky jsem zkoušela poprvé a docela se mi osvědčily. Chloupky odstranily dobře, a to většinou napoprvé, lze je taky použít víckrát. Vosk na mi na kůži příliš nezůstával a když už, tak stačilo použít přiložené ubrousky, které podle mě krásně voní. Za tu cenu si myslím, že ideální.

  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 23.5.2012 20:22:37

Voskové pásky naprosto splnily očekávání, Jsou levné, což je akorát plus, jelikož na kvalitě to nějak zvlášť neubírá. Pár chloupků sice po strhnutí zůstane, ale to se myslím dá čekat. Vosk jde lehce dolů, pouze sprchovým olejíčkem. Určitě doporučuji.

  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2012 10:12:01

Nevím čím to bylo, ale na mě tyto voskové pásky vůbec nezafungovaly. Návod jsem dodržela opravdu přesně, chloupky jsem schválně nechala dorůst, aby byly delší, ale stejně mi jich po aplikaci a stržení zůstalo takových 70%. Na kůži mi zůstalo docela dost vosku, který šel velmi špatně dolů a navíc byla kůže podrážděná. Zkusila jsem to potom za pár týdnů znovu, ale výsledek byl stejný.

  • nenašla jsem
  • nedostatečně vytrhává chloupky
  • vosk zůstává na kůži
  • podrážděná pokožka


věk
25-34

Bezva produk, opět vosk na "textilním povrchu", což je lepší než na igelitovém jako má třeba opilka - stokrát lít se s tím pracuje. Pásků je v balení 20 a jsou větší než má Veet (+ Veet má jen 12pásků). Stačí pásek dvakrát protřít sem a tam mezi dlaněmi a rozloupnout vrsty od sebe, tím získám dva pásky připravené na depilaci....přiložit a hned rychle strhnout. Pokud moc zahříváte mezi dlaněmi bude příliš tekutý stejně jako pokud ho necháváte příliš dlouho přiložený na pokožce než strhnete (tělní teplo). Příliš zahřátý nestráhává chloupky takřka vůbec (vosk se táhne a zůstává na pokožce), příliš málo zahřátý zas způsobuje, že nejde rovnoměrně oddělit vrsty od sebe (sem tam mi na jedné vrstvě pásku zůstane celá vrstva vosku a na druhé nic) Vytrhává obstojně, srovnatelně s pásky Veet....ale pokud máte tvrdé chlupy (nebo brazilie) nebo jste nikdy předtím nevytrhávali, jde ho hůř. Bolestivost ustupuje s frekvencí používání, takže napoprvé to může bolet jako pes, ale po půl roce už to je v pohodě. Lepší je začít v salonu a po tom, co si kůže přivykne, pokračovat s domácí depilací. Zbytky vosku z kůže se odstraní přiloženými napuštěnými ubrousky. Balea přikládá celkem 4 (Veet jen 2). Jediným nedostatkem shledávám, že pásek nejde stejně hodnotně použít opakovaně jak výrobce uvádí - stejně jako u Veet. Při opakovaném použití se mi zdá jiná konzistence a nic moc to už nevytrhne.

  • 20kusů v balení (X Veet jen 12)
  • 4ks podepilačních ubrousků (X Veet jen 2)
  • pásky jsou větší než má Veet
  • nízká cena
  • dostupnost jen v DM-drogeriích
  • pásek nelze účinně opakovaně použít


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2012 19:12:32

Pásky jsou super a splní všechno, co slibují. Také se mi moc, že se dají použít opakovaně. Jak už je napsáno výše, stačí nahřát fénem a je to. Fungují skvěle a dají se použít i na podpaží. Nevím jak u nás, ale v zahraničí je k dostání občas i balení se 4 pásky navíc. Cena je asi nejlepší,co na trhu je. Levnější jen těžko seženete.

  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 13:59:07

Tyto pásky jsem si koupila dnes, s tím, ze jsem si chtěla zkusit vytrhávat chloupky na rukou. Nijak přehnaně to sice nebolelo, ale musela bych vypotřebovat všech 20 pásku, abych ruce mela perfektně hladke. Zkusim jeste na nohy. Nemam obecně s voskovými pásky dobrou zkušenost, znovu již určitě nekoupím, za me NE...

  • 4 přiložené ubrousky
  • hezky voní
  • rozhodne nevytrhne chloupky na prvni pokus
  • na hladké ruce by se spotrebovalo cele balení


věk
25-34

Další recenze od 7.7.2013 15:30:58

Za mě tedy výrobek nedoporučuji, na kůži mi po depilaci zůstalo spousta nevytrhaných chloupků a zbytky lepivého vosku. Když to porovnám s veetem tak veet mi vyhovuje více i když je dražší. A to jsem si dávala pozor abych proužky dostatečně nahřála. Cena je sice super, ale to si radši připlatím a budu mít nohy oholené pořádně.

  • Cena
  • Nevytrhá všechny chloupky
  • Zanechává na kůži vosk


Tak po několika letech chození kolem horké kaše jsem do toho práskla a pořídila si ty nejlevnější pásky - na zkoušku, aby to člověku nebylo líto vyhodit. No, trochu to bolelo, ale čekala jsem (já srab!) to mnohem horší. Návod jasný, použití - jasné i když bylo nějaké to "štíp" a červený semafor, ale jinak vše splnilo, co mělo být splněno. A podstatné už zde asi bylo řečeno - vícenásobné použití je asi pro zkušené (fén, jsem nezkoušela, ale dík za tip!), protože účinnost se s četností zmenšuje (ach ta logika věci..). Nesrovnávám s ostatními produkty, jelikož nemám právo - nedokážu posoudit, nezkoušela jsem. Teď, když vím, že se nebojím, asi spíš postoupím na level tolik zmiňované cukrové pasty. Ale políčko, zda bych do toho šla znovu - říkám s tričkem Superwumena - ano!

  • jasný návod
  • pro začátečníka dobré
  • praktické
  • osobně soudím, že bolest se dá snést
  • ty ubrousky nefungují, ale po sprše vosk sleze
  • znovupoužití pásku pokulhává, ale fén jsem nezkoušela


věk
25-34

Tak po recenzích tady na omlazení, jsem si voskové pásky koupila. Holím se jinak normálně depilátorem. Myslela jsem, že holení voskem bude rychlejší a vzhledem k tomu, že strojek všechny chloupky nevytrhá, tak i kvalitnější. Opak je ovšem pravdou. Pásky jsem použila podle návodu. Chloupky vůbec nevytrhává, vosk zůstává na pokožce, někdy se i pásek přetrhne. Silně nedoporučuji! Vrátím se zpátky k depilátoru.

  • zbylý vosk na nohou mi ubrousky výborně odstranily
  • neplní svůj účel


věk
25-34

Další recenze od 9.2.2014 23:16:11

Použila jsem 3x na ruce - 2x v pohodě, ale naposledy mi přišlo, jakoby byly pásky "staré", ani po zahřátí od sebe nešly pořádně oddělit, trhaly se, na kůži zanechávaly hrozně moc vosku a někdy dokonce i s papírkem. Příště se raději kouknu po jiné značce, protože nehodlám riskovat to, že jich zase půlku vyhodím a nepoužiji.

  • Cena
  • Množství pásků v balení
  • Neodstraňují všechny chloupky
  • Pásky se trhají
  • Na pokožce zůstává dost vosku


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2014 21:24:53

Po dlouhém zvažování, které voskové pásky zvolit, jsem se rozhodla, že nejprve vyzkouším něco levnějšího. Pásky mi šly od sebe dobře oddělit - po nahřátí fénem, nahřátí dlaněmi moc nepomohlo. Chloupky napoprvé strhne dobře, pak už je to horší a horší, nicméně s pomocí fénu se dají opakovaně použít. Na celé nohy bych ale potřebovala takřka celé balení, po spotřebě 6-ti proužků kdy jsem neměla ještě oholená celá lýtka, jsem to vzdala a zbytek doholila ač nerada strojkem. Znovu už je tedy nekoupím, ač jsou v této kategorii asi nejlevnější, byl by to drahý "špás". Také časově je to pro mě hodně náročné. Vosk mi na pokožce nezůstával, podepilační ubrousek je nic moc, nijak mě nenadchl.

  • - cena
  • - obrovská ztráta času
  • - velká spotřeba


Já jsem z těchto pásku nadšená! Jsou stejné jako jejich menší varianta na obličej. Na nohy jich spotřebuji celé balení, ale vydrží to dlouho, pokožka není podrážděná a za depilaci nohou a třísel v salonu dá člověk mnohem víc. Jsou za studena, lze je vzít i na dovolenou. Kombinuji tyto pásky s cukrovou pastou, kterou používám na intimní partie, a jsem fakt nadšená. Není to tak levné jako žiletka, ale pro alergiky na kovy je to ideální řešení. Na cenu bychom neměly tolik hledět a měly bychom se mít rády!

  • Není potřeba mikrovlnka a lze je vzít třeba na chatu.
  • Nádherně voní.
  • Žádné podlitiny, žádná střžěná pokůže nebo podráždění.
  • Hodně účinná epilace.
  • Velká spotřeba pásků, pokud chcete epilaci udělat pořádně - na jedny nohy včetně třísel jedno celé balení.
  • Jeden proužek se nedá použít víc než dvakrát.


Další recenze od 19.8.2014 14:26:40

Tyto voskové pásky jsem si koupila, protože jsem je chtěla zkusit a kdyby nevyhovovaly tak za tu cenu by mě to tolik nemrzelo. Vím že jsou na tělo, ale já je používala na třísla tak, že jsem si jí nastříhala na menší kousky. Bála jsem se bolesti, ale myslím si, že to nebylo tak hrozné. Jsem s nimi celkem spokojená. Dobře vytrhnou, ale někdy mi tam pár chloupků zůstane. Celkem dlouho mi trvalo než jsem pokožku měla perfektně hladkou, ale to je možná tím, že jsem pásky používala poprvé. Ale koupila bych si klidně znovu.

  • bolest je snesitelná
  • vůně
  • 20 ks v balení
  • cena
  • sem tam se nějaký chloupek nevytrhne
  • nelze opakovaně použít
  • k hladké pokožce potřeba více času


věk
15-24

Další recenze od 19.8.2014 17:26:03

Nechápu jedinou negativní recenzi, tyhle pásky jsou super. Jsou stejně dobré možná i lepší jako jiné značky ale s bezkonkurenční cenou. Používám je převážně na třísla, na nohy moc ne (mám epilátor) a fungují perfektně. Netrhají se, na kůži nezůstává vosk, vytrhnou chloupky bez problémů jedním tahem, já jim nemám absolutně co vytknout. Po některých voskových páscích se mi kůže osypala, po těchto nikdy.

  • levné
  • dobře trhají
  • na kůži nenechávají vosk
  • srovnatelné s mnoha dražšími
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 11:48:29

Tyto voskové depilační proužky kupuju pravidelně, myslím, že z drogérkových jsou v poměru cena/kvalita nejlepší. Balení obsahuje 20 proužků a 4 obrousky na odstránění vosku. Já je používám hlavňe na intimní partie a na podpaží a to tak, že je nastříhám na požadovanou velkost. Na depilaci nohou se mi neosvědčily, tam mi vždy zůstane hodně chloupků. Jinak pokožku nedráždí (v rámci možností) a docela příjemně voní.

  • velkost
  • učinek
  • nevytrhnou všechny chloupky


věk
25-34

Jsem zvyklá na depilační pásky veet, které používám na depilaci lýtek. Chloupky mám světlé a jemné. Říkala jsem si, proč nevyzkoušet levnější produktu, že u veetu se platí za značku a třeba mě u balea překvapí kvalita a nízká cena. Bohužel se tak nestalo. Pásky jsou naprosto nekvalitní, strhly tak 1-2 chloupy a byla jsem celá olepená voskem. Vyhozené peníze. Nikdy už si je nekoupím. Rozhodně nedoporučuji.

  • žádné
  • nevytrhá skoro žádné chloupky


věk
15-24

Další recenze od 6.4.2015 20:05:43

Chápu recenze jak kladné tak záporné - vtip je v tom že tyto pásky výrobce nějak pozměnil. Dříve byly pásky fantastické a funkční. Vytrhly každý chloupek, nezanechávaly vosk a daly se použít opakovaně (obě nohy jsem měla bez chlupů s pěti pásky! :D ). Bohužel balení, které jsem si koupila minulý týden je úplně jiné. Pásky do sebe chytily stěží tři chlupy (!!!) a zbyla mi po nich nalepená spousta vosku........ Je to škoda, protože ta starší verze strčila do kapsy všechny ostatní pásky, teď nevím co kupovat.... :(

  • balení
  • vůně
  • dostatek přiložených ubrousků
  • zanechávají vosk
  • chytnou pár chloupků


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Balea Olej na holení

3.2 56% 5 recenzí

Hůře hodnocené