Balea Young Balzám na rty malina recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty malina
Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty malina - obrázek 1
Balzámy na rty Balea Young Balzám na rty malina - obrázek 2
5 3.2 15
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Balzám na rty malina

věk
25-34

Další recenze od 18.4.2012 22:52:54

Mrzí mě, že narozdíl od melouno není obal tak pevný - víčko se protáčí. To je ale jen můj problém. :) Balzám je kvalitou velmi podobný melounu - vazelína, která dobře hydratuje a rtech dlouho vydrží. Voní jako malinový puding, lehounce chemické to je, ale dá se to. Na doma super balzám s kránsým obalem.

  • hydratace
  • obal
  • cena
  • víčko se protáčí


věk
25-34

Katastrofa, sáhla jsem po něm protože mě zlákala vůně malin, ale byl to omyl. Víčko nedrží pořádně zavřené, takže ležet v kabelce mi moc nemůže a konzistence je dost zvláštní je to spíš vazelína, ale nehydratuje ze rtů je hned pryč a prostě je to celý tak nějak k ničemu.

  • vůně
  • obal, víčko se protáčí a nedrží
  • konzistence
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 19:59:57

No nic moc. Kelímkové balení je nepraktické, takže ho raději nenosím v kabelce, ale mám ho na nočním stolku. Víčko pevně nedrží a protáčí se. Vůně je dost chemická a kolem maliny leda tak letěla. Konzisence je ok, na rtech vytvoří hezký průhledný film, ale bohužel moc dlouho nevydrží. Díky tomu je i hydratace spíše podprůměrná. Příště už nekoupím.

  • cena
  • atraktivní obal
  • zanechává průhledný lesklý film na rtech - nebarví
  • chemická vůně
  • nepraktický obal - protáčející se víčko
  • podprůměrná hydratace


věk
15-24

Další recenze od 16.10.2012 19:15:53

Balzám je na rtech průhledný (nejprve jsem se jeho barvy lekla :D) a pěkný, vůně dost chemická, ale dá se zvyknoukt. Dobře se nanáší, kelímkové balení mi problém nedělá. Hodně se mi líbí plechový obal. Vcelku tedy dobrý výrobek s ohledem na cenu :)

  • Krásný obal
  • Na rtech dobře vypadá
  • Lehce se nanáší
  • Cena
  • Chemická vůně


S tímto výrobkem jsem v podstatě nadmíru spokojena, voní krásně jako malinový puding, dlouho na rtech vydrží a vypadá na rtech pěkně. Malinový balzám mi vyhovuje víc, než ten melounový. Na balení v mini kelímku také nevidím nic špatného. Rozhodně do kabelky vhodný je :)

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • žádné


Další recenze od 4.1.2013 17:14:27

Tento balzám mě velice zklamal jeho vůní a také balením. Vůně v žádném případě není malinová. Balzám se mi neustále otevírá, nedoporučuji do tašky nebo kabelky. Na druhou stranu pěkně hydratuje. Na rtech vydrží poměrně dlouho, zanechává průhledný film.

  • Hydratace
  • Balení (víko)
  • Vůně


Další recenze od 10.2.2013 18:43:31

Nic moc balzám, takový průměr. Vůně balzámu není nijak zvláštní a výrazná, prostě normálka. Rty hezky hydratuje, ale jak říkám/píšu, nic extra. Balení je velké, takže vydrží dlouho. Cena je více než příjemná, ale myslím, že jí odpovídá kvalita. Kelímková balení obecně nepatří mezi nejoblíbenější, ale mně by nevadilo, kdyby měl ovšem kelímek lepší víčko. To se protáčí a špatně drží, takže by se balzám mohl v kabelce snadno otevřít.

  • hydratace
  • cena
  • víčko


věk
25-34

Moc výborný balzám na rty ve smyslu dlouhodobé hydratace. Vůně je sice chemická, ale vždyť víme, že Balea nemá s přírodou nic moc společného :-) Balení se mi na rozdíl od ostatních líbí. Nekoupila bych si ho ze dvou důvodů: jednak mám nejvíc Labello, druhak mi tento vydrží věčně :-)

  • balení paradoxně
  • cena
  • hydratace
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Příjemný balzám za dobrou cenu. Nemyslím že rty nějak extra vyživí, ale má příjemnou konzistenci, není hutný. Má dobré balení, nevypadává víčko. Má i pěknou vůni. Značku Balea mám ráda, mám od ní i další balzámy a přijdou mi srovnatelné, takže budu zkoušet dál.

  • vůně
  • konzistence
  • balení
  • cena
  • moc nevyživí


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 21:36:14

Balzám jsem dostala darem, sama bych si ho ani za tu nízkou cenu nekoupila. Nemám ráda balzámy v kelímku, navíc tohle balení je celkem fórové, víčko se protáčí a mě to znervozňuje. Leží mi na stole jako poslední záchrana, ale i tak ho moc často nepoužívám. Téměř nehydratuje, spíše vytvoří na rtech mastný film, který příliš dlouho nevydrží. Líbí se mi vůně, i když je malinko chemická.

  • vůně
  • nehydratuje
  • kelímkové balení
  • protáčející víčko


věk
15-24

Další recenze od 11.7.2013 15:49:21

Nevýhodou je kelímkové balení. Abych si rty mohla namazat, musím tam vždy sáhnout a omastit si tím i prsty...ale na druhou stranu si neumím představit tuto konzistenci balzámu v balení jiném...tato malinová vůně hezky voní, na rtech je balzám velmi příjemný a mně osobně celkem dlouho drží. Pravidelně ho používám před spaním a ráno mám rty ještě vláčné. Mám doma i pomerančový ze stejné řady, ten už je o malinko horší.

  • Cena
  • Konzistence
  • Výdrž
  • Vůně
  • Kelímkové balení


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2013 13:18:59

Tenhle balzám mě v drogerii DM zaujal jak obalem,cenou tak i že je ovocný.Na to že je to od značky Balea tak mi příjde skvělý než nějaké dražší balzámy které jsou k ničemu.Jeho krásná malinová vůně zaujme snad jako první ,výborně ze roztírá a myslím že je hodně vhodný pro ty co mají popraskané a citlivé rty, je skvělý třeba jako podklad pro nějaké těžší lesky.Takže za mě palec nahoru.

  • Krásná malinová vůně
  • skvěle se roztírá
  • dobrý obal
  • vydrží poměrně dlouho
  • v horku se rozteče


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2013 18:31:59

Říkám mu nejlepší balzám na doma :) Mám raději balzámy v tubě, ale jsem ochotná to překousnout, a když už mám balzámy v kelímku, používám je z hygienických důvodů spíše doma. Nicméně jsem s ním i tak velmi pokojená. Nejvíce mě zaujala krásná malinová vůně, která člověka opravdu okouzlí. Rty jsou po použití hydratované a takové vláčné docela dlouhou dobu. Občas mám nutkání výrobek sníst, jak voní. Bohužel se jedná o limitku, takže přes zimu ho nikdy neseženu, což je škoda.

  • vůně
  • vláčné rty
  • vhodný na popraskané rty
  • kelímkové balení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Blistex Lip Tone

3 50% 8 recenzí