Balea Young Fruity Kiss balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Young Fruity Kiss balzám na rty
Balzámy na rty Balea Young Fruity Kiss balzám na rty - obrázek 1
5 3.1 14
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Fruity Kiss balzám na rty

Další recenze od 17.6.2012 19:03:33

Balzám má jemnou...až mírně chemickou vůni po tropickém ovoci....krásně hydratuje a celkem rychle se vstřebává....nejlepší na něm je že je za pár kaček z DM a jsem s ním spokojená více než s Labellem....až mi dojde určitě si koupím znovu ............

  • vůně cena účinnost
  • nejsou


věk
15-24

Koupila jsem si tento balzám od Balei, nejsem nespokojená, ale říkám, že jsou rozhodně od této značky lepší. Trvanlivost je vcelku dobrá, hydratace je obstojná. Zato vůně - nesnáším ji. Přirovnala bych to k pomeranči v čokoládě nebo nějakému vánočnímu cukroví, nic pro mě. Také se mi zdá, že mírně zabarví rty do žluta, ale to není tak strašné. Ale kvalita v poměru ceny je dobrá.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • zbarvení rtů


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 19:43:57

Vůně je chemická a docela silná. Vadí mi ale nulová hydratace, rty jen potáhne, ale jsou stále suché a pnou, čekala bych alespoň nějaký stupeň hydratace. Balení vypadá dobře, já nemám tyhle křehká víčka z plastu ráda, ale budiž. Za 29Kč voňavá zbytečnost bez účinku.

  • cena
  • nehydratuje
  • chemická silná vůně


věk
15-24

Další recenze od 22.7.2012 23:56:22

Na rtech vydrží relativně dlouho, dodá jim lesk a DOČASNOU hydrataci, nic velkého. Ta vůně má být mandarinková, ale teda smrad příšerný, navíc hodně pronikavý a intenzivní, člověk mu neunikne... Myslím, že i v podobné (ne-li) nižší cenové relaci se dá sehnat daleko lepší balzám na pusu.

  • cena
  • lesk
  • vůně
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 01:59:26

Výrobky od Baley nemám moc ráda, tento balzám jsem si koupila jenom z nutnosti. Příjemně mě překvapil. Krásně voní. Má pěkný obal. Je bezbarvý (mám radši bezbarvé balzámy, takže pro mě plus). Účel balzámu plní. Ráda si ho koupím znovu, také nejspíš vyzkouším jiné balzámy od Baley.

  • cena a dostupnost
  • vůně
  • hydratace by mohla být větší


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2012 19:43:10

Pro mě pouze mastné a nevyživující, upřednostňuji hutnější konzistenci. Atraktivní obal. Vůně je zvláštní, ne úplně příjemná a rychle se převoní, ale i lidé z nejbližšího okolí ji při aplikaci zaznamenají. Už jsem měla i jiný balzám Balea a byl hodně podobný takže už si znovu podobný nekoupím.

  • hezké balení
  • výrazná vůně, převoní se
  • pouze mastný, nehydratuje


Další recenze od 6.8.2012 13:42:00

Tento balzám mě velmi příjemně překvapil. Je velmi příjemný, dobře se roztírá, skvěle hydratuje a jeho vůně se mi moc líbí. Připomíná mi multivitamíny Marťánky, které jsem jedla jako dítě. A cena je taky velmi příznivá. Určitě si ho příště koupím znova.

  • dobrá hydratace
  • vůně
  • cena
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 22.8.2012 00:54:06

Tento balzám mám ráda právě kvůli jeho vůni. Voní krásně pomerančovo-mandarinkově. Hydratuje dobře, ale na rtech vůbec nevydrží, musím si rty neustále přetírat. Navíc mi vadí, že rty barví do žluta. Podruhé si tento balzám už nejspíš nekoupím, mám jiné oblíbence.

  • vůně
  • hydratace
  • slabá výdrž na rtech
  • rty barví do žluta


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2012 17:36:28

Balzám jsem si koupila z nouze, jelikož jsem měla hrozně popraskané rty a potřebovala jsem je hydratovat. Zaujal mě barevný obal a byla jsem natěšená na mandarinky. Takže hydratace nulová, můžete si to na rty piplat hodinu a stejně nebudou hydratované, vůně na někoho moc silná, mně vyhovuje, vlastně tenhle balzám je asi jen na čichnutí, protože nic jiného nedokáže.

  • barevný obal
  • vůně
  • nulová hydratace


Další recenze od 5.12.2012 21:07:47

Balzámky od Balei jsou fajn. Tento Fruity Kiss úplně nádherně voní, voní jako právě oloupaná mandarinka. Vůně je sladkohořká, ten balzám bych nejradši snědla! Má dobrou konzistenci. Hydratuje průměrně, na extra suché rty nestačí. Když si na rty dáte hodně vrstev, může lehce zbarvit do oranžova. Celkově jsem s ním za ty peníze spokojená a pokud hledáte balzám, který budete mít v kabelce a nechcete nic drahého, tento doporučuji.

  • úžasná mandarinková vůně
  • balení
  • cena
  • konzistence
  • průměrná hydratace


Další recenze od 16.12.2012 14:23:41

Na balzámu mě nejprve zaujala vůně, která mi připomíná něco mezi pomerančem a kokosem. Nijak mi nevadí. Pak mě zaujala barva balzámu - je oranžový a mám pocit, že při nanesení většího množství chytají rty oranžový odstín, takže si na to dávám pozor. Balzám dodává mírný lesk. O výživě a hydrataci bych u něj moc nemluvila, nepřijde mi, že by nějak zvlášť rty opečovával. Ale na použití jen tak, sem tam, mi přijde dostačující. Cena odpovídá.

  • cena
  • vůně
  • obal
  • nevyživuje ani nehydratuje


věk
15-24

Mám ráda balzámy od Baley a tento mě také nezklamal. Vůni má krásnou pomerančovou (má to být tedy spíš mandarinka) a rty nejsou po něm dlouho "mastné", což mi maximálně vyhovuje, protože mi ten mastný pocit na rtech celkem vadí. Za takovou cenu je úplně skvělý. Ještě také oceňuji hezký obal u balzámů Balea.

  • hezká vůně
  • nemám po něm nepříjemný pocit na rtech
  • dobrá cena
  • hezký design obalu
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 1.12.2013 18:59:30

Velmi špatný balzám na rty. Nejen, že vůně, je dost silná a chemická, ale navíc balzám vůbec rty nehydratuje, spíše bych řekla, že je i lehce vysuší. Rty pouze lehce potáhne zvenčí a výdrž je nic moc, přijde mi, že po pár minutách si stejně musím opět rty namazat. V drogerii je dost lepších balzámů než tento. Nikdy bych si ho znovu nekoupila.

  • cena
  • dostupnost
  • vysušuje
  • nehydratuje
  • chemická vůně


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2015 21:30:36

Obecně mám balzámy od značky Balea ráda. Nemám extrémně vysušené nebo popraskané rty a proto nepotřebuji od balzámů velkou hydrataci. Pro mne je hydratace balzámů od této značky dostatečná. Balzám má klasický, plastový obal, sliboval ovocnou vůni, kterou na léto zbožňuji. Po otevření následovalo brutální zklamání. Já prostě nedokáži překonat pro mne extrémní chemickou vůni, která snad nejde ani k pomeranči nebo jakémukoliv ovoci přirovnat, takže jsem balzám ani nevypotřebovala. Za mne tento balzám nedoporučuji. Cena sice fajn, hydratace pro mé potřeby dostatečná, ale parfemace je prostě hrozná.

  • Hydratace
  • Cena
  • Parfemace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

helle balzám na rty

2.8 46% 35 recenzí