Balea Young Pleťová voda pro smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Tonizace Balea Young Pleťová voda pro smíšenou pleť
Tonizace Balea Young Pleťová voda pro smíšenou pleť - obrázek 2
5 2.2 10
  • Průměrné hodnocení 2.2
  • 20% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young Pleťová voda pro smíšenou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 18:36:46

Tuto pleťovou vodu jsem si koupila hlavně kvůli její nízké ceně a udělala jse velkou chybu. Vybírala jsem podle popisu vody, který mi nejvíce vyhovoval a myslela jsem že bude sedět. Ale nesedí. Voda je strašně agresivní pokožka je hned po zaschnutí vody hrozně suchá, tvoří šupinky a pálý. Takže jsem jí hned přestala používat a už nebudu.

  • nic
  • agresivní
  • suchá a podrážděná pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2012 11:09:02

Nejlepší pletová voda s alkoholem! Sice alkohol není obecně dobrý na mastnou plet, ale já se hned po čistení vždy namažu, takže vysušení nehrozí. Nádherně voní a mě úplně odstranuje černé tečky. Je sice trochu agresivní, ale né jako např clean and clear. Používám ji na dočistění po micelární vodě na odlíčení, nebo mycím gelu.

  • cena
  • vůně
  • účinky
  • může dráždit


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2013 22:30:28

Tak tedy nevím... Nejdříve mi tato pleťová voda nijak zvlášť nevadila, možná to bylo spíš tím, že jsem ji používala tak max. 3× do týdne, ale po delším a pravidelném používání fakt hrůza. Za prvý, vůně mi přijde až příliš výrazná a nepřirozená a co hůř, dost alkoholová. Za druhý, je agresivní k pleti a při pravidelným používání vysušuje a dráždí pokožku. Mně osobně potom docela nepříjemně svědila. Odličuje sice dobře, ale celkově mně tento přípravek přijde dost nešetrný, agresivní a opravdu nevhodný k dlouhodobému používání a obzvlášť ještě na citlivou pleť!! To opravdu nedoporučuji.... takže toto bylo od mojí oblíbené značky Balea velké zklamání :/

  • slušně odličuje
  • alkoholový smrad
  • pokožku podráždí
  • vysušuje
  • po pravidelném používání kůže svědí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.8.2013 23:09:27

Tuto pleťovou vodu mám velmi ráda. Pro někoho může být vůně příliš výrazná, mě však nevadí - miluju tu vůni. Alkohol z ní teda vůbec necítím - ani jsem nevěděla, že tam nějaký je. Pravda je, že pleťová voda je poměrně silná, nepoužívám jí každý den, ale tak jednou za dva dny. Hodně se mi osvědčila pro propařené noci, kdy jsem se v noci zapomněla odlíčit a doháním to ráno.

  • vůně
  • cena
  • je poměrně silná, takže po probdělé noci ideální
  • nepoužívala bych jí každý den, může vysušovat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ačkoliv modrou a růžovou vodu Balea mám ráda, tak tahle zelená ségra do tria nezapadá. Voda je o moc agresivnější, na obličeji mě štípe, občas i nepříjemně pálí. Nevoní zrovna nejlíp a ani složení vody není fajn (obsahuje alkohol) a proto dost vysušuje. Na mojí citlivou pleť se prostě nehodí a příště už nekoupím.

  • odlíčí bez problémů
  • složení
  • agresivnější
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.10.2013 20:39:28

Pleť se mi začala více mastit, tak jsem chtěla vyzkoušet přípravek, který by mohl pomoct. Ano, odmastit dovede...asi tak na půl minuty, díky alkoholu hned na začátku ve složení, zbytek dne bych pak mohla na okolí vesele házet prasátka. Citlivou pleť musí hodně pálit a určitě bych nechtěla, aby se mi dostala do očí. Momentálně perfektně funguje jako desinfekce na pupínky, popř. na čištění zrcadla :-D

  • nic
  • samý alkohol
  • dráždí pleť
  • opačný účinek než slibuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.10.2014 10:51:09

Voda je agresívna, vysušuje a mám po nej "zalepenú" tvár. Zo začiatku mi príjemne voňala, ale po čase sa mi vôňa úplne sprotivila (vždy mi to pripomenie tú lepivosť). Na mňa teda upokojujúco ani osviežujúco nepôsobí, akoby vraj malo. Jedine pozitívum je že skutočne vie odlíčiť, ale vždy si po nej musím tvár nakrémovať.

  • cena
  • odlíčenie
  • agresívna
  • vysušuje
  • lepí
  • vôňa
  • zloženie


Další recenze od 2.4.2015 22:17:44

Tohle je jeden z mála produktů od Baley, se kterými nejsem spokojená. Koupila jsem si ji, protože je určená na mladou pleť a chtěla jsem vyzkoušet, ale po nanesení jsem měla pleť docela ulepenou a po nějaké chvilce docela vysušenou. Znovu si ji určitě nekoupím. Neoslovila mě, ale někoho jiného třeba oslovit může.

  • žádné
  • ulepená a poté vysušená pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2015 15:33:43

S domněním, že je toto vhodný přípravek pro mou pleť (přeci jen je určený pro smíšenou pleť, jejíž majitelkou jsem) jsem si jej koupila. Vůně mi připadá výraznější (to asi dělají ty ovocné kyseliny), což by mi ani tolik nevadilo, ale po delším používání mi tato voda pleť vysušovala - především kolem úst a brady, kde se mi začaly vytvářet šupinky kůže. Rozhodně to není nejhorší pleťová voda, ale není ani ta nejlepší - pokud jsem měla na obličeji nějakou ranku nebo trochu podrážděnou pokožku, tak voda po nanesení nepříjemně pálila. Já osobně se zkusím porozhlédnout po nějaké jiné a tuto si již znovu nekoupím.

  • cena
  • vysušuje pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2015 16:44:50

Čistící pleťovou vodu pro smíšenou pleť jsem si koupila čistě ze zvědavosti, jak bude na mé smíšené pleti fungovat. Pleť si po příchodu z práce odlíčím micelární vodou a následně použiji tuto čistící vodu. Večer si ale před spaním ještě pečlivě omyji pleť znovu, ale tuto vodu již nepoužívám. Pleťová voda je výrazně parfémovaná, což nemusí každému vyhovovat. Obsahuje alkohol a při aplikaci, v mém případě na smíšenou a částečně aknózní pleť, štípe. S tím jsem ale po přečtení obsahu počítala a stává se mi to i u dražších produktů. Po aplikaci na obličeji trochu i lepí, což není úplně příjemné. Na odpolední dočištění pleti od makeupu mi přijde dostačující, ovšem na úplné a 100% čištění bych jí asi často nepoužila. Vyzkoušela jsem jí a zařadila bych jí do průměru. Rozhodně existují lepší, ale také i horší produkty.

  • balení
  • lepí


Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

Vichy Normaderm tonikum

1.9 22% 7 recenzí