Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění recenze a zkušenosti

Čištění pleti Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění
Čištění pleti Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění - obrázek 1
Čištění pleti Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění - obrázek 2
Čištění pleti Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění - obrázek 3
5 4.4 21
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 77 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young 3v1 maska, peeling, čištění

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.4.2012 13:01:08

Tento výrobek kupuji už pravidelně. Používám ho každé ráno a večer. Mám smíšenou pleť. T-zóna mastná, občas se objeví šupinky nebo pupínky. Nemůžu proto říci, že mě akné zcela zbavil, ale když ho nepoužívám pleť se mi velice zhorší. Tohle je moje jistota. Pokožka je po použití jemná, vyčištěná od makeupu a odstraní přebytečný maz. I když se jedná o levný produkt, rozdíl mezi dražšími nevidím.

  • Zbavuje pleť od nečistot
  • Důkladně čistí
  • Zmírňuje výskyt akné
  • Žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.4.2012 09:13:46

Na tu cenu poměrně kvalitní přípravek na čištění pleti. Má zastoupit čistící gel, peeling a masku. Pleť opravdu pěkně vyčistí a zbaví nečistot, přitom není nijak agresivní, pleť není po použití vysušená, je krásně hladká. I zrníčka jsou akorát, nejsou příliš hrubá.

  • Cena
  • Pleť důkladně vyčistí
  • Nevysušuje
  • Žádné


Další recenze od 21.4.2012 12:34:37

Na tomhle přípravku mě baví rychlost použití, nanesu smeju a hotovo, výhoda je, že má v sobě peelingové částečky a když se nechá déle, působí jako maska. Měla jsem stejný přípravek od jiné značky, ale byl 3x dražší. Za tu cenu ho určitě doporučuji, ale každý den ho nepoužívám, trochu vysušuje.

  • rychle a účinně čistí
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.6.2012 10:43:17

Na mně až moc drsný, takže nepoužívám denně. Ale čistí dobře, i když ta krémová textura mi taky moc nesedí. Ale za tu cenu slouží opravdu dobře. Nečistoty či snad zbytek makeupu z pórů dostane zaručeně. Celkem příjemně voní. Z toho trojího využití za mně opravdu jen na mytí obličeje, jako masku nepoužívám, to je bez efektu.

  • Cena
  • Účinek
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2012 23:51:56

Tento výrobek mě opravdu nadchl. Používám ho jako masku, tzn. nechávám několik minut působit. Více než jednou týdně to ale nezvládám :-) Zrníčka jsou jemná a klidně by jich mohlo být trochu víc. Perfektně vyčistí pleť, i ty póry jsou opravdu o dost čistější, i když samozřejmě všechno nevyčistí, stejně jako jakýkoli jiný přípravek. Líbí se mi konzistence, je potřeba trochu déle smývat, nejde to hned jako třeba gel. A nijak extra vysušená nejsem, to i po některých gelech na citlivou pleť jsem sušší. Opravdu doporučuji.

  • Perfektně čistí
  • Moc nevysušuje
  • Bahýnková konzistence
  • Cena
  • Nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2012 11:57:07

Pro mě další skvělý objev značky Balea.Přijde mi že mám obličej po aplikaci opravdu zbavený nečistot,staré kůže,a také vyčištěné pory.Vůně je také příjemná.Je srovnatelný,možná i lepší s produkty tohoto typu jiných značek,a vyšší cenou.Určitě můžu doporučit.

  • vůně
  • 3v1
  • Dobře čistí
  • Smývatelnost


Další recenze od 24.7.2012 16:28:26

Koupila jsem si ho na základě recenzí a netušila jsem, že je to až takový zázrak. Kéž bych po něm šáhla už dříve! Používám ho k čištění a peelingu, na masku většinou nemám čas. Nádherně vyčistí pleť a akné není tolik vidět. Taky se po něm rychleji hojí strupy. Neleskne se po něm tolik pleť a to opravdu po celý den (a to jsem dřela venku a potila se celý den). Stal se mým miláčkem!

  • Skvěle vyčistí pleť
  • Urychluje hojení stroupků
  • Funkce 3v1
  • Vůně
  • Žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2012 22:57:45

kupovala som hlavne kvôli vlastnosti pílingovať, ostatné ako maska alebo tá tretia funkcia to ma velmi nezaujíma. ale teda ako píling velmi dobrá vec. a je dosť jemný takže je ho možné používať častejšie, ja ho striedam s klasickým mysím gélom, a mám pocit že čierne bodky na nose su po jeho použití v menšom množstve

  • odstranuje čierne bodky
  • je za dobru cenu
  • jemný na časté použitie
  • žiadne


Další recenze od 30.12.2012 01:46:56

Pravidelně tento výrobek používám a při každé příležitosti doporučuji. Vyzkoušela jsem spoustu "xichtočističů", Avon, pár od Garnier a další náhodně volené značky, nicméně nic mne nenadchlo tak jako 3in1 od Baley. Používám ho takřka denně a od té doby nemám problém s "problematickou" pletí. Docela dobře voní. Nejvíc ale vychvaluju "blátíčkovou" konzistenci (připomíná mi jíl), která je na obličeji opravdu příjemná, stejně jako peelingová složka. Musí se ale velice důkladně spláchnout, nejlepší je použít nějakou houbičku.

  • konzistence ("blátíčko" :D)
  • efekt
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2013 13:46:59

Zajímavý čistící krém na obličej, konzistence je hutnější jílovitá, dobře se díky ní nanáší, nestéká, obsahuje jemné peelingové částečky a příjemně lehce voní. Používám ho každý den, nezanechává mastný pocit, kůže je zjemněná a osvěžená, líbí se mi, že jeho autor pochopil, že problematická či smíšená pleť nepotřebuje drasticky "vydrbat" a vysušit, ale jemně vyhladit a hydratovat, velice doporučuji!

  • kůže je jemná a svěží
  • příjemná vůně i konzistence
  • opravdu zlepšuje pokožku
  • nemá :)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.10.2013 15:32:17

Peeling jsem si koupila na základě pozitivních recenzí tady na omlazení a taky na základě nízké ceny a jsem moc spokojená. Používám na tělo (i když je peeling určený na obličej) a už po několika použitích vidím změny k lepšímu - méně mi zarůstají chloupky a mám celkově méně šupinek - když nechám peeling chvíli působit, tak pak ani nemusím použít olej/pleťové mléko, pokožka je vyživená dostatečně a peeling nevysušuje. Zatím nejlepší peeling, který jsem měla.

  • nevysušuje - spíše hydratuje
  • jemný peeling
  • příjemná svěží vůně
  • dobrá cena
  • praktické balení
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

V DM jsem na tento výrobek narazila náhodou a velice mě překvapil jak cenou tak kvalitou. Pleť se mi výrazně zlepšila. Používám každý večer a pak použiji noční hydratační krém. Ráno jen přejedu pleťovou vodou. Všem doporučuji. Je to pro mě takový malý zázrak :-) konečně ve svém věku nemám pleť jako puberťááák :-))))))))) ....

  • opravdu funguje
  • balení
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2014 17:40:42

Tento výrobek jsem si celkem oblíbila. Dostala jsem ho před pár lety od tety v balení s dalšími výrobky a od té doby jsem si už koupila další 2 balení. Protože je to skvělý výrobek. Má zastoupit 3 věci a to masku, peeling a čistič pleti. Musím říci, že po jeho použití mám vždy krásně jemnou pokožku a moc hezky obroušenou. Velkým plusem je, že i parádně hydratuje. U jiných peelingů nebo masek musím poté použít hydratační krém, protože mám pokožku nedostatečně hydratovanou, to ale není případ tohoto výrobku. Balení je klasické a mě moc vyhovuje. Teď jsem ho již delší dobu neměla, protože používám i jiné výrobky, ale zase se k němu brzy vrátím. Dostupný je klasicky v DM a stojí nějakých cca 60kč, takže si myslím, že by ho mohl vyzkoušet každý za tak málo peněz, protože je vážně dobrý.

  • cena
  • dostupnost
  • balení
  • 3v1
  • zrníčka jsou hrubá citlivé pleti nemusí tolik vyhovovat


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2014 15:11:54

S tímto přípravkem jsem velmi spokojená. Dříve jsem k čištění pleti používala přípravky od Astrid a ty mi na pleti nadělaly pořádnou paseku. Měla jsem ji hodně podrážděnou a zarudlou. Po použití tohoto přípravku problémy zmizely a pleť se mi dala do pořádku. Používám ho každý den k čištění a peelingu. Částečky jsou jemné, takže mi každodenní používání nevadí. Vůně je taky velmi příjemná. Nemám co vytknout.

  • Cena
  • Vyčistí pleť
  • 3v1 i když jako masku ho nepoužívám
  • Vůně
  • Nedráždí pleť
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2015 16:22:01

Skvělý produkt z řady pro smíšenou pleť. Maximálně mi vyhovuje! Je hutnější, s obsahem jílu a peelingovými částečkami, které jsou tak akorát pro mně. Když chci pořádný peeling, tak mi tohle nestačí, ale zas díky tomu je vhodný pro použití každý den. Moc se mi líbí jeho svěží vůně. Když jej používám ráno tak na navlhčený obličej, promasíruju (obličej i krk) a hned smyju. Když používám večer, tak ve sprše, na odlíčenou pleť rozetřu silnější vrstvu, nechám působit klidně 5min i víc, potom promasíruju pleť aby se "obrousila" a smyju. Mám po něm viditelně čistější pleť, póry. Je úplně skvělý. Líbí se mi balení. Jednak je dostatečně velké a jednak měkká tuba je super v tom, že z produktu vymáčknu všechno do poslední kapky. Cena je famózní!

  • čistí pleť
  • hezky voní
  • zastoupí masku, peeling i čistící prostředek
  • obsahuje jíl - stahuje póry
  • nízká cena
  • žádné nemá


Na tento produkt jsem narazila, když jsem žila v Německu. Tam stojí 2 eura, u nás ho kupuji za 77 Kč. Používám jej několikrát týdně a jsem s ním moc spokojená. Je neuvěřitelné, že levná značka kosmetiky dokáže vytvořit produkt, který pleť vyčistí, zjemní, eliminuje černé tečky a nevysušuje. Dražší značky (a to jsem jich měla dost) jsou oproti tomuto produktu opravdu slabé. Mám smíšenou citlivou pleť a mnoho přípravků mi vysušuje zejména okolí nosu, s tímto produktem se mi to nestává.

  • nevysušuje
  • viditelně eliminuje černé tečky
  • pleť je po použití hebká a prokrvená
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2015 21:51:38

Tento produkt používam väčšinou ako peeling. Ako peeling je super mám pocit že dostatočne urobí svoju službu ale čiastočky neškriabu, nevysušuje pleť, nepne ani nedráždi. Veľmi oceňujem jeho konzistenciu je krémová. Len pár krát som ho použila ako masku takže účinky asi dobre hodnotiť neviem. Mala som aj podobný produkt od Avonu ktorý mi bohužiaľ podráždil pleť a mal omnoho vyššiu cenu tento to nerobí má nižšiu cenu a lepšiu dostupnosť takže za mňa radšej Balea. :)

  • cena
  • 3v1(aj keď používam en ako peeling)
  • krémová konzistencia
  • nevysušuje
  • nedráždi pleť
  • neviem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2016 14:12:52

Další perfektní produkt od Balei. Občas ho používám jako masku občas jako peeling, pleť je po něm svěží, zmatněná, možná trochu vypnutá. Obsahuje mikroperličky, takže má hrubší strukturu - konzistenci, zbaví pleť třeba zbytkových nečistot po makeu-upu. Má velmi osvěžující a příjemnou vůni. Balení mi přijde taky super.

  • vůně
  • více možností použití
  • cena
  • balení
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Parádní peelingový čistič. Koupila jsem si jej, vyzkoušela a jsem velmi spokojená. Jedná se o krémový čistič s mikroperličkami, dobře se rozírá, snadno se smývá, dobře mi pleť vyčistil a mám takový dojem, že i mírně zatočil s černými tečkami. Za tu cenu max. spokojenost. Dřív jsem používala Neutrogenu, ale ta je jednou tak drahá. Vyzkoušela jsem i drahé čističe (clinique, EL, Biotherm) ale tenhle se jim s klidem vyrovná, netřeba platit 10x víc. Ple´t mě po použití netáhne, nepne, není začervenalá, přesušená. Prostě spokojenost. Pěkně zapadá do ucelené řady Young.

  • jednoduché a všestranné použití
  • dobře vyčistí
  • nepálí a nedráždí
  • zbytečně nevysušuje
  • naprosto není co vytknout


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.1.2017 17:51:46

Za mě určitě ano! Mám smíšenou pleť, která se často mastí, takže denně používám pleťové čistící krémy. Můj favorit je jílový od Alverde, ale řekla jsem si, že udělám změnu aby mi to tak nezevšednělo. S Baleou mám dobrou zkušenost u jiných výrobků, tak jsem sáhla po tomto krému. Krém mi pokožku nijak nedráždí a mám po aplikaci dobrý "čistý" pocit. Ráda si ho koupím znovu.

  • pleť čistí bez podráždění
  • cena
  • nic