Batiste Suchý šampón s vůní třešní recenze a zkušenosti

Šampony Batiste Suchý šampón s vůní třešní
Šampony Batiste Suchý šampón s vůní třešní - obrázek 1
Šampony Batiste Suchý šampón s vůní třešní - obrázek 2
Šampony Batiste Suchý šampón s vůní třešní - obrázek 3
5 4.3 13
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Batiste

Recenze produktu
Batiste Suchý šampón s vůní třešní

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 2.3.2015 15:29:34

Konečně jsem už vyzkoušela všemi vychvalované suché šampony od Batiste. Musím říct, že vážně stojí za to. Tento s vůní cherry krásně voní, i vlasy vydrží dlouho vonět. Není to tedy přímo třešňová vůně, ale voní hezky a příjemně. Vlasy mají po použití větší objem, nejsou zplihlé. takže účel plní 100%. Na rozdíl od jiných suchých šamponů vlasy vypadají svěže, u jiných značek jsem měla pocit, že vlasy jsou ještě více mastné. Tento šampon je jako všechny odstatní od Batiste bílý, takže se musí pořádně vyčesat. Cena odpovídá kvalitě, nepoužívám ho tak často, takže balení mi vydrží přibližně 2 měsíce. Určitě si koupím znovu

  • kvalitní suchý šampon
  • krásně voní
  • nemastí vlasy
  • dodá vlasům objem
  • nic


Další recenze od 4.3.2015 16:47:13

Musím říct, že mě opravdu překvapil. Léta jsem spoléhala jenom na starý dobrý Amica, který ale můžu použít jedině doma, protože když si ho z vlasů nevytřu ručníkem, mám je šedé. Tenhle je ale opravdu skvělý, nádherně voní a co je hlavní - můžu ho použít kdykoliv, stačí mi ho totiž po nastříkání jenom lehce vytřepat z vlasů, a je hotovo :)) Vlasy jsou po něm krásně čerstvé a voňavé. Můžu jen doporučit.

  • vůně
  • praktický (malé balení je ideální do kabelky)
  • super efekt
  • pro někoho možná cena?


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.10.2015 01:14:09

Naprosto úžasný! Pokud vás trápily bílé vlasy po suchém šampónu, tento takové stopy nenechává (samozřejmě v rozumném množství). Voní krásně, aplikace je taky super (některé suché šampóny jsou tekutější - jako lak vlasy, ale tento je opravdu suchý). Nicméně není taky nejlevnější a nějak dlouho taky nevydrží celé balení (záleží, jak často ho používáte). Mně osobně trošku vadilo, že vlasy ztrácely lesk a při rozčesávání se mi dostal do konečků, které pak vysušil a třepily se mi. Raději to s ním nepřehánějte. Ale za vyzkoušení stojí, to každopádně! Někdy si jej určitě ještě koupím. Ale teď používám svůj home-made suchý šampón a s tím jsem zatím nejvíc spokojená. :)

  • vůně
  • kvalita
  • obal
  • výdrž ve vlasech
  • cena
  • pokud je ho ve vlasech moc, tak způsobí lámání konečků


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 11.2.2016 21:17:38

Muj nejoblibenejsi suchy sampon, mam uz treti vuni tentokrat clasic a proste tohle je maly zazrak. Drive sem si vlasy musela myt obden ted to natahnu na 2x tydne. Vyzkousela jsem predtim tony&guy ten byl tez celkem dobry ale je dost drahy a pak timotei ktery sem dostala darkem a ten mi nevyhovuje strasne vysusuje a jakoby slepuje. Tyto sampony batiste sou proste top krasne vune ktere neobtezuji perfektne se nanasi, samozrejme necha bily povlak ale to se da v pohode vycesat, alespon me jako blondynce a naopak mi to lehce zesvetli odrost a lehce mi vybeli meliry:) ja uz urcite jiny nekoupim a sem rada ze lze jiz sehnat v dogerii dm.

  • Funguje neslepuje krasna vune dobra cena
  • Zadne


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.2.2016 14:25:57

Tohle je druhý suchý šampon, co mám - první byl Lee Stafford a moc mne nenadchl ( kromě vůně ) . Tenhle je o poznání lepší - opravdu účinný, vlasy jsou po použití nadýchanější, vzdušné - a přitom nevysušené. Pokud se používá v normálním množství, nemám pocit, že by příliš zanechával bílé stopy. Určitě koupím zas, je to velice užitečná a návyková věc - akorát v jiné parfemaci: tahle nevyhovuje ani trochu, nevoní po třešních, spíš jako cucavý ovocný bonbon, brrr ... !

  • opravdu silný účinek bez vysušování
  • vůně se mi nelíbí


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 26.3.2016 14:53:11

Tak si myslím že jsem tady asi jediný které šampon nevyhovoval . Šampon mi vlasy téměř neodmastí.Navíc mi v hlavě i po ručníku zůstává bílý povlak.Co beru jako plus je vůně jednotlivých produktů od Batiste. Také výběr barev a již zmíněných vůních. Ale říkám sto lidí sto vlasů a hlav:)) (MĚLA JSEM JENOM "MINI'' VERZI).

  • vůně
  • téměř neodmastí,bílé stopy


Další recenze od 21.6.2016 18:26:23

Tento suchý šampón mi vyhovoval vůní, ta je naprosto krásná a vydrží od rána do večera. Naopak svojí funkcí mě nezaujal. Po tom, co jsem šampón ráno nenasla jsem stejně nosila culík a nebo vlasy umyla. Snad je to jen tím, že mám jemné vlasy. Možná jsem od něj dle recenzí očekávala víc. Každopádně tak vysokou částku už za něj neutratím.

  • vůně
  • cena
  • nefunguje na mne


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.6.2016 11:22:21

Je mi líto, ale hezký obal a vůně u suchého šamponu nestačí. Zcela srovnatelný s levným suchým šamponem v plastové dózičce se sypátkem, dovolím si tvrdit že je ještě o třídu horší. Kdo neměl kvalitní suchý šampon a koupil jako první tento, toho lituji. Po kvalitním suchém šamponu vlasy vypadají jako OPRAVDU umyté. Po šamponu Batiste jsou jen plné žmolků, vypadají jako pomoučněné a odmašťující efekt žádný.

  • vypadá dobře na poličce v koupelně
  • vše kromě obalu


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 6.7.2016 18:57:49

koupila jsem si ho jako svůj první suchý šampon na základě recenzí ostatních a udělala jsem dobrou věc. Sahám po něm pokaždé ve spěchu, když si nestíhám umýt vlasy a je to velmi dobrý pomocník. Příjemně voní, je opravdu suchý, neslepuje, stačí vklepat a promačkat, větší množství případně vyčesat. Vyčesávám v předklonu a poté mám mega hřívu jak lev :D i mastnoty zbaví. Jsem spokojená a nemám důvod hledat jiný, zítra si pro něj jdu znovu. :)

  • odmastí vlasy
  • neslepuje
  • pokud to nepřežete s množstvím - nenechává bílé stopy
  • možná cena


Další recenze od 12.7.2016 10:02:24

Užasný produkt! Aj ked sa mi zda, ze tento ceresnovy ma mensi ucinok ale kupujem si pravidelne za tu cenu sa to oplati! :) U nas stoji v DM vacsinou okolo 3,50e. Robi pekny objem aj den po pouziti, voni a mastne vlasy su minulostou :) Niekedy si ho striekam aj ked mam umyte vlasy na korienky kvoli objemu. Vlasy som si umyvala rano pred pracou takto si mozem aspon dlhsie pospat :)

  • vona
  • cena
  • velkost produktu
  • dokonaly ucinok
  • ziadny som nepostrehla za tu dobu uzivania (2 roky)


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Naprostá spokojenost... Díky tomuhle šamponu, jsem se zase naučila mýt vlasy ob den... škoda, že mě to nenapadlo dřív, nikdy jsem v suché šampony nevěřila... Ale jsem nadšená. Krásně voní, opravdu se s ním dá prodloužit interval mytí vlasů. Jediný co mě mrzí je, že se tak rychle spotřebuje... ale i tak jsem si koupila druhé balení a ráda se k němu budu vracet. Doporučuji! :)

  • odmastí vlasy jak slibuje
  • vůně
  • snad jen ta rychlá spotřeba...
  • a tím pádem i cena


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 2.2.2017 12:29:00

Tomu vôbec nemám čo vytknúť. Okamžite sa stal pre mňa TOP 1 čo sa týka suchých šampónov. Žiadna extrémna cena, veľké balenie, skvelá dostupnosť a účinok je proste super. Aplikovala som ráno na vlasy (na korienky, ktoré už začali byť mastnejšie) a vydržali byť v peknom stave po celý deň. Čo mne sa skoro vždy stáva, že nevydržia tak dlho. Konečne som ušetrila jedno umytie. A veľmi pekne vonia.

  • cena a dostupnosť
  • balenie
  • dlhá výdrž pekných vlasov
  • vôňa
  • neviem


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Suché šampony již delší dobu patří mezi mé oblíbence v koupelně. Zatím jsem používala hlavně hnědý na mé hnědé vlasy. Tenhle byl můj první suchý šampon od Batiste bez nějakého zbarvení. Nakonec mě mile překvapil. Když postupujete podle návodu, nezanechá ve vlasech bílý povlak. Miluji jeho vůni, ale ještě bych ráda zkusila i jiné druhy. Mám hodně dlouhé vlasy, takže každodenní klasické mytí vlasů nepřipadá v úvahu, s tímhle pomocníkem se prodlouží interval mytí vlasů až na 4 dny.

  • Prodlužuje interval mytí vlasů
  • Dlouhá výdrž balení
  • Vůně
  • Nic