Benefit POREfessional recenze a zkušenosti

Podkladová báze Benefit POREfessional
Podkladová báze Benefit POREfessional  - obrázek 1
Podkladová báze Benefit POREfessional  - obrázek 2
Podkladová báze Benefit POREfessional  - obrázek 3
5 3.7 19
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Benefit

Recenze produktu
Benefit POREfessional

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2016 15:56:02

K většímu nákupu kosmetiky Benefit jsem dostala menší tubu výrobku POREfessional jako dárek. Již byl na mém wishlistu, tak jsem za tento dárek byla ráda a dala jsem se do zkoušení. S pory na nose mi ani nehnul. Po delším čase používání se mi začaly objevovat pupínky, až jsem zjistila, že je to z tohoto produktu, protože obsahuje silikony.

  • Hezký obal
  • Dostupnost
  • Cena
  • Ucpává pory


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Nevíte co se sedmi stovkama? Kupte si porefessional. Naprosto zbytečnej výrobek 7x předraženej. Podkladová báze, klasická silikonovka, skvěle ucpe póry, nemůžou dýchat, smíšená pleť se po ní tím pádem mastí 3x tolik. Upřímně: na této bázi jsem nezaznamenala žádné plus. Ale naprosto žádné. Pokud použijete krém, který vám 100% sedí, nepotřebujete žádnou bázi. A tak by to mělo být. Je to prakticky zbytečná další vrstva na obličeji. Pokud chcete něco na zahlazení pórů a funkční, co ty póry bude zahlazovat zevnitř, jemně zmaní (výborný pro mastnější T-zónu a smíšenou pleť na lokální užití), 100x větší službu vám udělá o polovinu levnější Bioderma sébium pore refiner.

  • sorry ale žádné jsem nenašla
  • předražená silikonová báze
  • ucpe póry
  • přemrštěná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2016 12:31:47

Tato báze nenadchne a neurazí. Dle mého názoru je naprosto srovnatelná s bázemi od Dermacolu, které jsou navíc nepoměrně levnější. Jako asi to na póry trochu pomáhá, ale podle mě jen nepatrně, rozhodně se ale za ty peníze nevyplatí. Mně složení se silikonem navíc hodně ucpává póry a způsobuje akné, takže to používám jen ve výjimečných případech. Koupila jsem jen to malinké balení a další jistě neplánuji.

  • trošku funguje
  • cena
  • efekt moc dlouho nevydrží
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Podprůměrná přibarvená silikonová báze s klasickým voskovým efektem, která byla mezi prvními na trhu. Musela jsem ji tenkrát mít, bohužel mě báze nijak neoslnila a leží na dně šuplíku. Silikon pleť vyhladí, ale za cenu toho, že pleť nemůže dýchat a začnou se ucpávat póry. Póry mi i po nanesení báze přijdou stejné a to je mám málo viditelné. Pro sušší pleť není primer vhodný, se suchými šupinkami si neporadí a makeup na pleti vytvoří mapy. Cena je vzhledem k mini balení přemrštěná, dnes jsou na trhu mnohem kvalitnější primery.

  • nevím
  • póry opticky nezmenší
  • zanáší póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2015 22:19:56

Na Porefessional jsem byla velice zvědavá. Z prvopočátku mně odrazovala vyšší cena, nicméně když jsem v Sephoře narazila na malé balení za 340Kč, neodolala jsem a produkt vyzkoušela. Hned po prvním aplikaci mne uchvátil. Pleť je po něm jako miminkovská, póry opravdu minimalizuje a pleť jakoby stáhne. Já osobně mám velice problém s černými tečky na nose, bradě a v T-zóně, když nanesu Porefessional na zmíněná místa, nedokonalosti zmizí jako lusknutím prstů. Doporučuji všem.

  • minimalizuje póry
  • vyhlazuje pleť
  • pleťový odstín
  • vyšší cena


Další recenze od 12.2.2015 09:36:47

Dobrý den, dámy, Benefit POREfessional rozhodně doporučuju. Cena se Vám sice může zdát vysoká, ale stačí opravdu malé množství a tím pádem Vám to vydrží dlouho. Tahle věcička umí zázraky. Po mém mastném téčku a bradě po celém dni ani památky. Dá se použít jednak pod make-up, ale také jen pod sypký pudr - což je moje varianta (po make-upech jsem vždy lesklá a mastná) a nemůžu si jí vynachválit. dokonce i přítel si toho všiml a to už je co říct!! :-))) Nedám ho z ruky a určitě si ho koupím znovu.

  • ideální malé balení na cesty nebo do kabelky
  • opravdu funguje na lesklou a mastnou pleť
  • nevysušuje
  • dostupnost jen Sephora nebo net


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2014 15:18:46

Vyzkoušela jsem hodně primerů na bázi silikonů, ale vždycky se mi stal stejný průšvih - byla jsem mastná a póry se mi zanesly tak, že se mi tvořily bolestivé komedony. Tato báze je zázrak. Mám klasickou T-zónu a po nanesení make-upu a pudru jsem se po nalíčení prakticky do hodiny leskla. A nepomáhalo ani časté pudrování - naopak se mi všechno dostalo do pórů a nelíbila jsem se sobě. Tato báze udělá jemný film na tváři, perfektně mi sedí s make-upem od Make Up For Ever - konkrétně Matt Velvet. Vydrží mi celý den na obličeji, ani se nehne. Nemusím ani pudrovat. Jediné co mi vadí je vysoká cena na tak malé balení, ale za krásu se musí platit :) Určitě doporučuji používat s opravdu kvalitním make-upem a pak je výsledek na jedničku.

  • póry nejdou vidět
  • příjemný na dotyk
  • vůně
  • cena
  • malé balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2014 21:38:39

Tato podkladová báze patří dle mého názoru k těm z lepších. Nádherně zjemní pleť a dokonale ji zmatní. I když je to bráno mnoha lidmi jako čistě podkladová báze, dá se použít i přes hotový make-up ke zmatnění lesknoucích se míst, což na tomhle výrobku hodně oceňuji. U jiných bází (např. od Dermacolu) tento postup použít nelze.

  • jemná
  • perfektně matuje
  • lze použít i přes makeup
  • cena


Další recenze od 4.5.2014 20:08:58

Mám mastnou pleť, takže jsem dlouho hledala nějakou vhodnou podkladovou bázi, která by měla matující účinky, stáhla póry a zajistila delší výdrž makeupu. POREfessional je nejlepší báze, kterou jsem kdy měla. Je pravda, že opravdu hodně vysušuje, takže pokud mám "suché období", tak tento produkt nepoužívám. Jinak pravidelně aplikuji na T-zónu a když mě čeká nějaká akce, kde chci být krásná celý večer, POREfessional je mi dobrým pomocníkem.

  • matuje
  • stahuje póry
  • delší výdrž makeupu
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2013 21:41:46

Podkladová báze, která stáhne a zmenší pory. Musím říct, že jsem tomu moc nevěřila, ale po odzkoušení jsem si hned koupila velké balení. Opravdu- pory jsou méně viditelné! Jediné, co mě mrzí, že na něm tolik "nedrží" make-up. Nebo alepson podle mé zkušenosti. Proto nanáčím jen na partie, kde jsou pory nejvíce viditelné (nos a jeho okolí), kam naopak makre up dávat nepotřebuju :D Balené je velké a vydrží opravdu dlouho.

  • Minimalizuje pory
  • Možnost zakoupení i jemně tonované báze
  • Nedrží tolik make-up


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.8.2013 21:34:28

Asi jsem tady jediná divná, ale Porefessional mě nijak nenadchl, ačkoliv jsem jinak velkou fanynkou Benefitu. Na některých místech na pleti vytvořil jemný film, který zjemňoval póry, ovšem na tvářích cuckovatěl a make up se mi potom nanášel hůř než bez něj. Co mi šlo líp, bylo jeho nanášení přes hotový makeup, hezky zmatnil obličej, ale na lesklém nose vůbec nevypadal přirozeně a navíc nevydržel. Asi ale nejsem cílová skupina, se svými póry nemám zvláštní problém, asi to prostě není pro mě.

  • zmatní
  • zjemní póry
  • cuckovatí na pleti
  • cena
  • dostupnost pouze v Sephoře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tuhle legendární bázi jsem samozřejmě musela taky vyzkoušet. Mám rozšířené póry a čekala jsem zázrak.. Ten nepřišel. Báze mi absolutně nijak nezlepšila pleť. Póry mám pořád stejně viditelné, trochu pokožku na dotek zjemnil, ale tohle mi udělá i xkrát levnější Dermacol báze. Makeup nevydrží extra dýl, roztírá se mi úplně stejně s bází jako bez. Přípravek bezmála za litr a totálně nefunkční. Pro mě zbytečný produkt, který jsem věnovala kamarádce. Ta si ho chválí.

  • žádné
  • na mé pleti neúčinkuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Konečně výrobek, který dokáže zmenšit a prakticky i vymizíkovat póry. Má krásnou konzistenci, která okamžitě pohltí póry a vydrží celý den. Nejprve jsem tomu nechtěla věřit, že by něco dokázalo póry zmenšit, ale po vyzkoušení Porefessionalu, jsem názor změnila. Určitě doporučuji vyzkoušet! Vážně umí zázraky.

  • Balení
  • Konzistence
  • Zmenšuje póry
  • Cena
  • Dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.3.2013 10:25:48

O téhle bázi jsem si dlouho dělala obrázek. Stačila jsem vypotřebovat jedno maličké balení a jedno standardní. No, už při prvních aplikacích jsem cítila dost velké zklamání. To že je ten zázrak od Benefitu? Ten, který má vyzmizíkovat póry a vyhladit pleť? Nic z toho se u mě totiž nedělo. Možná úplně nepatrně. Jenže ani další věc nesplňuje - make-up mi na této bázi déle rozhodně nevydrží. A do třetice, báze mě neskutečně vysušuje. Její textura je mi dost nepříjemná a prostě vysušuje. A to mám pleť mastnější. Achjo. No, trvalo mi dlouho, než jsem na tohle všechno přišla. Další balení raději už používat nebudu. Pro mě uplně zbytečný produkt, který pleti spíše škodí, bohužel.

  • dobře se roztírá
  • cena
  • vysušuje (i mastnou pleť!)
  • nevyhladí pleť a póry
  • neprodlouží výdrž make-upu


Další recenze od 29.12.2012 10:55:22

Hodnotím číslem pět, protože je to nejlepší báze co jsem kdy poznala. Nicméně jsem čekala více. Myslím, že není pro všechny typy pleti. Pro celkem bezchybnou pleť je skvělý ale tam kde jsou nějaké ty problémy zas tak extra nepomůže, i když s je rozdíl poznat. Používám ho na bradu, tam si jej nemůžu vynachválit. Pleť je hladká, jako miminkovská. Jsem tmavý typ a pleť mám takovou hrubší. Na nose mě dost vysušuje ale to je asi stavem mé pleti. Na čele nevidím rozdíl žádný ale na tváři a na zmíněné bradě je skvělý. Vydrží dlouho a vyhlazení vidět je. Doporučuji a koupím si určitě znovu.

  • vyhlazuje
  • vhodný přednostně na bradu a kolem nosu
  • jemná konzistence
  • cena
  • nedostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.10.2012 18:02:00

Dlouho jsem své póry neřešila a nevnímala jako nedostatek, ale když jsem viděla rozdíl po jednom profi líčení s tímto výrobkem, hned jsem si ho pořídila také a začala používat denně pod každý makeup. Vyrovná a vyhladí plet (u mě jsou viditelné póry na tvářích okolo nosu a bradě) a plet vypadá jako miminkovská. Bohužel mi jeho složení vyvolává akné a ucpává póry, takže jsem od něj musela dát ruce pryč. Je to velmi individuální, jako dobrý primer bych ho i tak doporučila alespoň zkusit.

  • zmatní T-zonu
  • dlouhotrvající efekt
  • vyhladí plet
  • cena
  • ucpává póry


Se svými póry na nose bojuju celý život. Benefit mi můj boj dost usnadnil.Na zkoušku jsem si koupila jen malé balení 5ml a bez větších problémů mi vydržel měsíc. Používám ho však jen na nos a bradu. Přípravek vytvoří jemný film, který "výškově" sjednotí pleť a vytvoří drobný závoj, do kterého se póry schovají. za mě spokojenost.

  • funkčnst
  • cena
  • vůně
  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2012 20:53:06

Dlouho jsem váhala jestli si mám POREfessional pořídit. Balení je poměrně malé a cena není zrovna nízká. Rozhodně to byla dobrá investice. Po jeho použití a po použití kvalitního make-upu je pleť nádherná, dokonale hladná a čistá. Povznese make-up úplně do jiné dimenze. Jediné co bych vytkla je skutečně velikost balení a pro někoho možná horší dostupnost.

  • dokonalá účinnost
  • velikost balení
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené