Dermacol Matt Control Make-up Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze Dermacol Matt Control Make-up Base
Podkladová báze Dermacol Matt Control Make-up Base - obrázek 1
Podkladová báze Dermacol Matt Control Make-up Base - obrázek 3
5 3.8 18
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Matt Control Make-up Base

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 12:32:49

Z báze jsem měla zprvu smíšené pocity, po delším používání jsem si ji ale velmi oblíbila. Jedná se o bílou krémovou bázi, která se na obličeji velmi dobře roztírá. Zmatnění, které slibuje, nepozoruji. Ale používám make-upy, které vydrží po zafixování pudrem matné samy o sobě. Spíš chválím to, jak báze hezky vyhladí pleť a vyplní póry. Bohužel pozoruji, že se mi více zanáší póry, což je škoda, protože jinak bázi chválím. Poslouží dobře také jako báze pod oční stíny.

  • dobrá i jako báze pod oční stíny
  • vyhlazení pleti
  • dostupnost v každé drogerii
  • cena
  • nematuje
  • ucpává póry


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 12:58:42

Také jsem si koupila tuto bázi, bohužel musim napsat, že opravdu báze vůbec nematuje. Roztírá se docela slušně, ale řekla byh že není vhodná vůbec na pleť s rozšířenými pory, protože je ucpává. Už si ji nekoupim.

  • Dobře se roztírá
  • ucpává pory
  • nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 14:24:36

Zatím nejlepší co jsem objevila, lepší než loreal, ale musí se správně používat, krásně vyplnít póry a srovná pleť, ale musí se chvíli počkat před nanesením make-upu, nejlépe do pleti "vťukat" a pečlivě, neucpává póry a je vhodný pro pleť po akné s rozšířenými póry, vydrži opravdu dlouho.

  • příjemná textura
  • opravdu funguje a vyhladí
  • výborný pro pleť s rozšířenými póry
  • skvělý pod make-up
  • chce to praxi se s tím naučit
  • cena ale ve srovnatelné kvalitě jsou i dražší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 23:10:06

Pro mě je tato báze lepší než klasická satin make up. tato má lepší,,příjemnější krémovější konzistenci a přijde mi, že zmatňuje, bohužel mám pocit, že mi tyto všechny báze spíše uspávají póry a zvětšují. proto raději volím na make up pudr, který zafixjuji fixačním pudrem od dermacolu

  • zmatňuje pleť
  • krémová konzistence
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.8.2012 13:12:24

Dermacol Matt Control Make-up Base je kvalitní podkladová báze za velmi příznivou cenu. Jen asi nezmatňuje tak ja je od ní očekáváno, sama nevidím velký rozdíl mezi verzí Satin a Matt Control. V každém případě je velice příjemná na pleť - je po ní krásně heboučká a vyhladí ji. Nedám na ni dopustit a používám jí každý den pod make-up.

  • lehká aplikace
  • jemná pleť
  • příznivá cena
  • nezmatňuje tak jak je očekáváno


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.10.2012 11:25:30

Tuto bázi jsem si velmi oblíbila. Několik let jsem používala od Dermacolu Satin base a pak jsem ze zvědavosti zkusila tuto. A můžu říct, že ji mám mnohem radši. Konzistence je trochu hutnější, což je příjemná změna, než na sebe pořád patlat ty silikonový... Tak je to spíš jako takový hutnější krém. Proto mám taky pocit, že mám po rozetření této báze daleko jemnější pleť. Krásně vyhladí póry a jemné vrásky, takže pleť vypadá fakt krásně. Před nanesením make-upu pak ještě asi 3 minutky čekám, nakonec zafixuju make-upem a výsledek je naprosto dokonalý! Jen to zmatnění není takové, jaké bysme asi očekávaly... Ale zase můžu říct, že mi s ní make-up vydrží o trochu déle než u klasické satin base (asi tak o hodinku :) Ale i to za to stojí. Takže určitě můžu doporučit. A cena je také přijatelná, na to, že má 20 ml. Jen mi trochu vadí obal. Spíš bych brala nějakou pumpičku :)

  • krásně vyhladí pleť
  • krémová konzistence
  • prodlouží trvanlivost make-upu
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2013 08:35:46

Jedna z těch vůbec nejlepších bází co může být. Je naprosto skvělá a to po všech stránkách. Jediné co mi nevyhovuje je rychlá spotřeba. Samotná báze má parádní konzistenci a hezky se roztírá. Po nanesení je pleť jemná, póry a jemné vrásky vyplněné a vyhlazené. Pleť je hebká a matná. Ideální základ pod make-up. Všem vřele doporučuji.

  • Hebká a matná pleť
  • Konzistence
  • Vyplnění vrásek a pórů
  • Rychlá spotřeba


Další recenze od 18.5.2013 18:31:11

Velmi mi vadí silikonové báze a tak jsem ze zvědavosti zkusila tuto a musím říct že jsem nad míru spokojená. Krásně matuje (mám smíšenu pleť, nevím jak je to s mastnou pletí) makeup déle vydrží a díky této bázi se tak rychle nelesknu, tzn nemusím se po 2 hodinách jít přepudrovat no a pokud jí nepřestanou vyrábět nebo nezmění složení k horšímu nemám důvod měnit :)

  • Není silikonová
  • Matuje
  • Makeuo déle vydrží
  • Při použití této báze mi makeup neudělá šupinky
  • Velmi rychlá spotřeba :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2013 14:11:44

Roztírá se velmi dobře. Jako podklad pod make-up je výborný, protože vyhladí plet a vyplní rozšířené pory. Matující učinek má taky dobrý. Obal je celkem šikovný a báze vydrží celkem dlouho, protože stačí malé množství. Je možná lepší než jiné báze od Dermacolu jako je třeba Satin nebo gold. Pory mi neucpává. Je výborný.

  • sjednotí plet vyhladá vypní rozšířené pory
  • žádné


Další recenze od 11.2.2014 12:39:57

V zásobě mám tuhle bázi skoro pořát, hezky prodlouží "trvanlivost" makeupu na obličeji, krásně zmatní pleť, ikdyž já nemám mastnou pleť, spíš sušší, normální. Zjemňuje, makeup se po její aplikaci perfektně nanáší. Pro mě zatím nejlepší báze z těch drogérkových. Určitě si jí koupím znovu, až mi dojde, bez ní ani ránu :)

  • Výdrž makeupu
  • Zjemní pleť
  • Ani nevím :)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 17:45:23

Od téhle báze jsem toho očekávala hodně. Bohužel mě zklamala. Za cenu 249 Kč se dá rozhodně pořídit i lepší. Slibuje 18h matování, pleť se mi teda leskne už po půl hodině. Jediné co můžu pochválit je konzistence, velmi dobře se roztírá. Když už tak bych za tu cenu očekávala alespoň větší výdrž/větší množství. Po téhle bázi už rozhodně v drogerce znovu nesáhnu.

  • Dobře se roztírá
  • Nematuje
  • Ucpává póry
  • Cena
  • Rozhodně nevydrží 18h


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.12.2014 23:27:38

Bázu som si kúpila v akcii a je to moje prvá báza pod make-up ,akú som si kúpila. Báza má zaistiť matnú pleť 18 hodín a má vyhladiť pokožku. Báza pekne vyplní póry, len treba dať pozor a naniesť jej málo. Nevšimla som si ,že by póry upchávala. Zmatnenie som si vôbec nevšimla. Možno len prvých 30 minút ,ale 18 hodín to ani z ďaleka nieje.

  • vyplní póry
  • nezmatňuje


Další recenze od 11.7.2015 10:54:21

Koupila jsem si bázi v Rossmannu v akci -30%. Dříve jsem používala Satin Base a vyhovovala mi, ale protože mám mastnější T-zónu, rozhodla jsem se, že vyzkouším Matt Control. Trochu jsem se bála, že bude ucpávat póry, jak jsem se dočetla v recenzích, ale za mě ok. Póry neucpává (nebo tedy ne mně) a matuje. Akorát tedy to matování rozhodně nevydrží 18 hodin, ale to je podle mě spíš nemožné. Namaluji se ráno v půl 6 a do odpoledne matování vydrží i bez přepudrování. Pak už musím pudr použít. Dál jsem se taky bála vůně. V drogerce měli nějaký vyschlý vzorek a ten hrozně smrděl. Navíc třeba báze od Rimmelu taky zrovna dvakrát nevoní. Naštěstí Dermacol má velmi příjemnou neutrální vůni. Já za sebe bázi doporučuji a půjdu si ji ve slevě asi ještě koupit.

  • - matuje (sice ne 18 hodin, ale takových 8 určitě)
  • lece se roztírá
  • příjemná vůně
  • neštípe
  • balení - rozhodně by byla lepší pumpička jako u Satin Base
  • chce se to naučit správně dávkovat


Koupila jsem si bázi na doporučení, báze je perfektní, příjemně jemná konzistence. Mám smíšenou citlivou pleť, mastná místa zmatňuje a sušší místa nevysušuje. S touto bází make-up vydrží déle a pleť se tak nemastí. Mohla by mít vyšší obsah balení a taky cena je vyšší. Báze je vhodná pro normální, smíšenou a mastnou pleť.

  • zmatňuje
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2016 10:42:12

Tuto bázi mám velice ráda, mám mastnější pleť. Cena je sice obvykle vyšší (já kupovala ve 40 % slevě), ale i tak bych si ji koupila určitě znovu. Krásně vyhladí pleť, mám ji poté příjemně jemnou ještě dlouhou dobu. Navíc opravdu prodlouží výdrž makeupu, který mi neslézá, nezalézá do menších vrásek, nic prostě. Navíc zmatňuje a nevysušuje. Konzistence je tak akorát a vůní není nijak výrazná. Ocenila bych ale také větší balení.

  • Zmatňuje
  • Nevysušuje
  • Příjemně se roztírá
  • Konzistence
  • Vyhladí pleť
  • Cena
  • Malé balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Chtela jsem vyzkouset bazi ktera zvysi odolnost make upu a zakryje pory, coz celkem splnuje. Ale cekala jsem trosku vice od toho to produktu. Ale jako prvni dojem na me udelal celkem dobry. Jen po naneseni je lepsi pouzit make up od Dermacolu jinak u jinych znacek je problem se vstrebanim a po naneseni nevypada nejlepe.

  • Odolnost
  • zakryti poru
  • hezky vonni
  • pri nedostatecnem rozetreni dela supiny i po naneseni make upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2016 00:15:36

Pro mě je tato podkladová báze naprostou zbytečností v mé kosmetické sbírce. V mém konkrétním případě vůbec nevyhlazuje, nezaznamenala jsem ani delší výdrž make-upu, ani zmatnění. Co jsem zaznamenala byl pouze nepříjemný pocit na pleti a horší nanášení make-upu. Líbí se mi konzistence a sametový pocit po nanesení na ruku, ale bohužel na mé pleti vůbec nepůsobí. Póry zahladí na pár vteřin, poté se jakoby "vsákne". Výslední efekt nula.

  • žádné
  • nevyhlazuje
  • horší nanášení make-upu
  • neprodlouží výdrž make-upu
  • nezmatní


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Benefit POREfessional

3.8 70% 19 recenzí

Hůře hodnocené

MUA Matte Foundation

3.7 67% 3 recenze