Bepanthen Mast recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Bepanthen Mast
Kosmetika pro děti Bepanthen Mast - obrázek 1
Kosmetika pro děti Bepanthen Mast - obrázek 2
Kosmetika pro děti Bepanthen Mast - obrázek 3
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Bepanthen

Recenze produktu
Bepanthen Mast

věk
35-44

Další recenze od 5.11.2012 08:15:06

Bepanthen zná určitě každá maminka, já dostala malé balení myslím už v těhotenství a byla jsem s ním moc spokojená, tak jsem potom koupila hned velké 100g balení (k dostání je též menší 30g tuba). Myslím, že tato mast je to nejlepší, co můžete použít k ošetření zadečku novorozence, je jemná a šetrná, ale zároveň velmi účinná. Za dobu, kdy bylo moje miminko úplně malé a přebalovala jsem ho x krát denně, jsem spotřebovala určitě alespoň dvě ty velké tuby. Mast je hutnější a hodně mastná, roztírá se ale dobře. Je skvělou prevencí proti opruzeninám a již vzniklá podráždění zklidní a hojí. Výrobce uvádí, že zklidňující účinky jsou výsledkem působení očištěného lanolinu, který díky své mastné konzistenci vytváří na pokožce dlouhodobě působící ochrannou vrstvu. Mast jsem používala nejen na zadeček, ale dle potřeby na suchou kůži kdekoli na těle a vždy pomohla. Doporučuje se i na popraskané bradavky (vyzkoušené nemám, tento problém jsem neměla). Bepanthen obsahuje 5% dexpanthenolu (provitamínu B5). Neobsahuje konzervační látky, barviva, je neparfemovaný. Složení je sympatické, neobsahuje žádné zbytečnosti. Mínusem je hliníková tuba. Časem jsem začala kupovat Rybilku, u které jsem potom zůstala, když už jsem nepovažovala za nutné kupovat drahý Bepanthen, ale pro novorozence bych ho určitě pořídila zase.

  • účinná prevence proti opruzeninám
  • vzniklá podráždění rychle zklidní a hojí
  • promastí suchou pokožku
  • neparfemovaný
  • jednoduché složení
  • všestranné použití
  • hliníková tuba


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 08:39:05

Tuto mast jsem používala celou pubertu, kdy jsem trpěla různými ekzémy a vyrážkami. I dnes se k ní vracím, když mě trápí podobné problémy. Já jsem s dětskou kosmetikou moc spokojená a tato mast není výjimka. Je hypoalergenní, hojivá a dostupná v každé lékarně. Doporučuju každému, kdo má citlivou pleť a pokožku!

  • hojí
  • hypoalergenní
  • dostupnost
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 28.7.2014 20:47:44

Tuto mast jsem používala na mimčo, dostala jsem ji v porodnici zdarma, jinak bych ji nejspíš nekoupila. Ale byla fajn, dopoužívali jsme ji a byli spokojeni. Lehce se roztírá a dobře vstřebává, pokožku chladí a zklidňuje. Hodí se na opruzený zadeček miminka, ale i mamince na bradavky. Pro tento případ je fajn, že se před kojením nemusí smývat.

  • funguje
  • uzávěr


Další recenze od 9.9.2014 13:59:01

Jeho kouzlo jsem objevila až po porodu. Pro sebe jsem ho používala na mazání bradavek po kojení a pro syna ho už 2 roky používám jako prevenci opruzenin. Díky tomu, že ho mám stále v přebalovací tašce, objevila jsem další možnosti použití - na různé kožní obtíže (svědění rukou, lehké vyrážky, opruzeniny, popraskané rty nebo rty podrážděné od sluníčka/mrazu, popraskané ruce z mrazu atd.) neznám nic lepšího. Na drobná kožní poranění (řezné ranky, drobné spálení kůže) je pak skvělý Bepanthen Plus.

  • snadno se roztírá
  • není parfémovaný
  • nedráždí citlivou pokožku
  • před kojením není nutné ho smývat z bradavek
  • kůže je po něm dlouho vláčná
  • hliníková tuba může při častém používání prasknout
  • trochu vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 14.9.2014 00:54:01

Používáme na začervenalou dětskou pokožku v oblasti plenek a opravdu se nám ještě žádné opruzení nerozjelo, předtím jsme vyzkoušeli různou kosmetiku a Bepanthen se ukázal jako nejlepší. Promazáváme celé tělíčko na střídačku s jinou kosmetikou. Pomohl mi na trhlinky na prsou z kojení, používám i na vysušené rty. Vyživuje do hloubky, ne že by zanechával pouze ochranný film a pokožce, v tom se liší od ostatní dětské kosmetiky.

  • Na opruzeniny a vysušenou pokožku zabírá okamžitě.
  • Obal - kovová tuba...


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 15:08:23

myslela jsem, že bepanthen je skvělý na zadeček jako prevence opruzenin, přijde mi, že je zbytečně mastný a pokožka pak nemůže dýchat, navíc smrdí, používala jsem ho v porodnici jak na zadeček miminka tak na bradavky, prý se nemusí smývat, ale já musela, nedávala jsem ho moc, jen malinko, nejen, že mi nepomohl, navíc ještě malému smrděl a nechtěl se přisát, tak jsem měla bradavky zničené navíc i tím, že jsem to musela stírat, takže mě nepomohl a se zadečkem syna taky velké zázraky neudělal, navíc balení je kovové, takže jsem měla strach, že před koncem se mi tuba zlomí a vyteče mi to jako se to stalo kamarádce, dopotřebovali jsme a už kupovat nebudu, jsou lepší, třeba sudokrém nebo rybilka

  • snad nic
  • smrdí
  • mastí i když se použije troška
  • kovové balení
  • šroubovací víčko


Další recenze od 3.5.2016 14:02:19

S Bepanthenem jsem spokojená. Dostala jsem ho od kamarádky do porodnice, používala jsem ho malé na zadeček a sobě na bradavky. V průběhu času jsem zkoušela různé značky, ale k Bepanthenu jsem se vždy tak nějak vrátila. Obě holky ho snáší velmi dobře, opruzení téměř neznáme. Navíc oceňuji,že přešli na plastovou tubu - ta kovová byla dost nepraktická.

  • Skvělá prevence opruzenin
  • Dobře se roztírá
  • Vyšší cena (ale raději si za kvalitu připlatím)


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2016 15:25:26

Bepanthen som ja osobne používala len chvíľku,mala som problém s mydlami na intímnu hygienu,kedy ľúbili vysušovať a nehorázne som sa škrabala.Kým som nenašla emulziu,ktorú používam do teraz,tak som sa s tým potrápila :-) Bepanthen je masť,takže je dosť hutný a mastný.Celkom rýchlo sa ale vstrebáva.K pokožke je jemný a nedráždi,veď je aj pre detičky :) Zabraňuje,aby sa pokožka presušovala.Momentálne ho používam na skinny (bez srsté) morčiatko,ktorému sem tam treba potrieť pokožku a je jemný ako detská prdelka :) Zbaví ho prípadného podráždenia,lepšie sa mu hoja menšie ranky(napr pri škrabaní) a pri tom krásne hydratuje.Ale plus je samozrejme,že vymenili obal za plastový.Cena je možno troška vyššia.Ja som nadmieru spokojná.

  • zabraňuje presušovaniu pokožky
  • nedráždi a upokojí
  • trocha vyššia cena


věk
35-44

Tahle mast je poměrně dost drahá a že by byla nějak účinná na opruzené zadečky říct nemůžu. Nepomáhala na tohle ani jednomu z mých dětí, na to byla rozhodně bezkonkurenční Rybilka. Ale používala jsem ji zpočátku kojení na mazání bradavek, aby nebolely, nebo´t prý obsahuje nějakou složku, která mírně znecitlivuje, takže na tohle byl nepostradatelný.

  • výborný na péči bradavek při kojení
  • na zadečky moc nefungoval


Další recenze od 15.8.2017 15:28:49

Taky nepatřím mezi spokojené maminky, které tuto mastičku vyzkoušely. Cenově mi přijde, že je docela dost nasazená, dnes se dá totiž sehnat něco mnohem cenově dostupnějšího a stejně účiného. Já mám velice dobré zkušenosti s rybilkou a poté jsem vyměnila za propanthen 365 baby, která je určená i na bolavé bradavky.

  • balení
  • účinek


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Johnson's Baby oil

3.5 63% 8 recenzí