Nivea Baby Čisticí ubrousky Soft & Cream recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Nivea Baby Čisticí ubrousky Soft & Cream
Kosmetika pro děti Nivea Baby Čisticí ubrousky Soft & Cream - obrázek 1
5 3.9 13
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Nivea Baby

Recenze produktu
Nivea Baby Čisticí ubrousky Soft & Cream

věk
15-24

Další recenze od 25.7.2012 14:39:07

Tyhle ubrousky se Nivee moc povedly. Nejsou sice primárně určené na odličování, ale mě moc vyhovují. V balení je jich 63, dá se znovu uzavřít a nikde nevniká vzduch, takže dlouho vydrží a nehrozí, že vyschnou. Na odlíčení celého obličeje mi obvykle stačí 1-2. Mohly by být ,,vlhké" ještě víc na můj vkus, ale to jim odpustím, stejně je používám s pleť. mlékem. Pleť nenechávají ji mastnou ani ulepenou, ale naopak hezky hydratovanou a čistou. Příjemně čistě voní. Jediné mínus - při odličování očí mně trochu pálí oční okolí (trošku dřou), takže pro citlivější povahy nedoporučuji na odličování očí.

  • cena v poměru k množství
  • příjemně voní
  • dobře odličují
  • znovuuzavíratelné balení
  • dřou oční okolí


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2012 18:00:08

Nivea čistící ubrousky příjemně voní, hlavně je dobré, že je to malé balení, které se vejde do kabelky. Dětský zadeček ho snáší dobře :), jinak je samozřejmě vhodný i na otření obličeje po jídle, kdy je dítko umazané, samozřejmě vhodný i na ruce. Má široké využití. :)

  • malé balení
  • cena by mohla být nižší


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2012 18:37:36

Jsou docela fajn, že maji velké i malé balení, ale používám je spíše jako cestovní. Jsou moc tenké, skoro průsvitné. Když přijde plná plenka tak timhle to určitě neutřu:-) Vůně je velmi příjemná a nedráždí. Na obličejík jsem je nezkoušela. Ale hodnotím pozitivně.

  • Vůně
  • Tenké


Další recenze od 29.10.2012 17:40:46

Tyto ubrousky používám buď na ruce, když nemám možnost si je umýt, vždy jich mám pár v kabelce. Také je používám při líčení, na odstranění řasenky, když se mi rozmaže. Je pravda, že by mohly být vlhčí, ale ve znovuuzavíratelném obalu nevysychají. Takže budu kupovat i nadále

  • cena
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 08:20:43

Ubrousky jsou napuštěny hezky vonícím krémem, který jemně odličuje nebo prostě jen očistí či osvěží pleť. Vyhovuje mi materiál, který je jemný a nedráždí kůži jako papírové verze. Stejně tak je kvalitní obal, který i při častém používání drží, takže se vám nestane, že by ubrousky vyschly.

  • jemně čistí/odlličují
  • příjemně voní
  • příjemný materiál
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2013 15:36:53

Podle mě nejlepší vlhčené ubrousky, mají různé využití. Neodličuji se s nimi, tak nemůžu říct, jak působí na pleť. Ale využívám během dne při pocitu pocení atd. Jsem s nimi maximálně spokojená, navíc krásně voní. Už jsem vyzkoušela hodně druhů vlhčených ubrousků a tyhle jsou zatím nejlepší.

  • krásně voní
  • vysoká cena


Další recenze od 30.3.2013 00:15:51

Tyto dětské ubrousky jsem si také moc oblíbila. Používám je na odlíčení v nouzi, například když přijdu domů pozdě nebo před cvičením ve fitku, na ruce, v letních dnech také určitě nebudou k zahození. Jsou opravdu skvělé, nevysušují, pleť po nich nepne. Opětovné uzavírání je bez problému. Oceňuji dvě velikosti balení, to malé může mít člověk stále v kabelce.

  • všechno
  • nic


Další recenze od 15.7.2013 16:26:07

Ubrousky kupuji hlavně pro děti. Jejich výhodou oproti jiným ozkoušeným je jejich "plastičnost" - výstupky na ubrousku mnohem lépe stírají než běžné "rovné" ubrousky. Při utírání zadečku při velkém nadělení používám nejdříve právě Niveu pro setření největších nečistot a poté dotřu vlhčím běžným ubrouskem. Nikdy se mi u nich nestalo, že by se nečistota profiltrovala až na ruku, takže dle mého názoru jsou dost silné. Pravdou je, že by mohly být trochu vlhčí, zejména ty v horní třetině, naopak posledních 10 ks v obale jsou až moc mokré.

  • krásné voní
  • výstupky na ubrousku dobře stírají
  • velmi dobře se s nimi pracuje
  • praktické obnovitelné zavírání
  • mohly by být vlhčí


věk
25-34

Obrúsky taktiež používam na odličovanie. Na odlíčenie sú celkom dobré, to sa až tak sťažovať nemôžem ale čo sa týka parfemácie, tak tá mi vôbec nesedí. Vzhľadom k cene by ich tam mohlo byť aj viac. Moju pleť nijak nedráždili a takisto treba ešte použiť nejakú odličovaciu vodu, pretože pleť úplne nedočistia. Ja si ich znovu nekúpim.

  • nedráždia pleť
  • praktické využitie
  • vôňa


věk
25-34

Tyto čistící ubrousky jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Vůbec Nivea je umí. Používám především v létě, kdy je mám v kabelce a vozím je s sebou i na dovolenou. Je to perfektní pomocník. Já se s nimi tedy neodličuji, používám je pouze na otření, ať už rukou, obličeje, či intimních míst. Určitě si je koupím znovu jen si počkám na nějakou tu slevu :-)

  • docela fajn voní
  • nelepí
  • hezké balení
  • ubrousky jsou jemné
  • cena by mohla být příznivější


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2014 20:05:41

Ubrousky jsem koupila v akci, pro užití jako takové té nezbytnosti do kabelky, pro otření rukou, na intimní partie, k odlíčení atd. Na můj vkus by mohli být více mokré. Odličovali dobře ani nedráždili intimní partie, ale zanechávali hrozně ulepený pocit a proto bych si je už nekoupila. Pokud nejsou v akci cena je vyšší. Znám lepší v této kategorii

  • nedráždí
  • ulepený pocit
  • cena
  • mohli by být vlhčí


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 15:15:29

tyto ubrousky jsem koupila v rámci zkoušení co nám bude nejvíc vyhovovat na zadeček, moc spokojená nejsem, protože jsou docela malé, nejsou ani moc napuštěně mlékem, spíš jsou sušší a to hned na začátku a ke konci úplně, mláďátko se mi po tom neoprudilo, což je plus, ale když toho bylo v plence hodně, tak bylo potřeba ubrousků minimálně šest, což u jiných třeba jen tři, balení nic moc, uvítala bych takové to cvakací zavírání, líbil se mi potisk na ubrouscích, ale funkčnost nic moc

  • potisk na ubrouscích
  • sušší
  • zavírání není na zacvaknutí
  • ubrousky jsou malých rozměrů


věk
25-34

Jo, tyhle vlhčený ubrousky jsou super. Osobně kupuji jinou značku, ale tentokrát s nimi dorazil přítel s tím, že byly ve slevě. Jsou opravdu kvalitní, takže za kvalitu se v tomto případě určitě vyplatí si připlatit. Když jeden vytáhnete, vyjede automaticky druhý. U vlhčených ubrousků je to požadavek, ale ne vždy tomu tak ve finále je. Vůbec se netrhají, jsou vyrobeny z příjemnýho materiálu a opravdu nádherně voní! Když jsem je používala, furt jsem čuchala k mejdlům a šamponům, co že to tak krásně voní a ony to byly nakonec tyhle vlhčený ubrousky. Určitě doporučuju!

  • vůně
  • materiál
  • netrhají se
  • po vytažení jednoho ubrousku vyjíždí druhý
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Bepanthen Mast

4 75% 10 recenzí

Hůře hodnocené

Johnson's Baby oil

3.5 63% 8 recenzí