Beyoncé Heat Rush EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Beyoncé Heat Rush EdT
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat Rush EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat Rush EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat Rush EdT - obrázek 3
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 299 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Beyoncé

Recenze produktu
Beyoncé Heat Rush EdT

věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 20:54:34

Krásná květinová vůně, která mi opravdu sedla. Parfém Heat mě dost zklamal, za to tato toaletka mě potěšila. Kdo má rád květinové a ovocné vůně, nemůže šlápnout vedle. Vůně se skládá z ibišku, mangových květů a orchideje. Na toaletku má skvělou výdrž, cítím ji na sobě celý den.

  • květinovo-ovocná vůně
  • intenzivní vůně po celý den
  • dostupnost
  • o žádných nevím


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:20:14

Tak tahle vůně je mhohem lepší než klasická Heat (ta mi nevoní). Heat Rush je krásná nasládlá vůně, je velice výrazná. Má obdivuhodnou výdrž. Jen cena je na toaletku a drogérkovku podle mě trochu vyšší. Každopádně doporučuji vyzkoušet těm, které mají rády hutné nasládlé vůně.

  • krásně voní
  • dlouho vydrží
  • dá se koupit ve většině drogérií
  • hezký flakonek
  • na toaletku vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 7.5.2012 11:53:06

Opravdu skvělá vůně! Nechápu jak jsem to bez ní mohla ty léta vydržet :D Je to spíše ovocná vůně, a tak lidem, jako jsem já, vyhovuje. Spousta parfémů mi způsobuje bolesti hlavy, nesnesu je.Zato tenhle je opravdu top , a to i za celkem slušnou cenu. Takže za mě - ano koupila bych ho znovu :)

  • ovocná vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2012 17:17:00

Tento parfém mě dostal hned. U jiných parfémů si zvykám na vůni a pořád přemýšlím jestli to je ono. U Heat Rush to bylo hned. Svěží, sladká, ovocná ženská vůně je to pravé. Z této vůně jsem opravdu nadšená a cena je dle mě v pořádku, opravdu za to stojí! Doporučuji!

  • -skvelá vůně
  • - krásně balení
  • -cena
  • - k dostání snad ve všech drogeriích
  • - žádne!


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 19:37:38

Tuhle vůni miluju, je hodně sladká, ale nosím ji klidně i na den v létě. Nemá tolik výdrž, respektive jí stříkám několikrát, abych jí cítila i já, ale na oblečení drží. Mám k ní i sprchový gel a oboje dohromady je docela magnet na muže :-) Flakonek se mi líbí, mám 30 i 50ml verzi.

  • vůně
  • nic


Další recenze od 25.9.2012 11:20:29

Po mé skvělé zkušenost s předchůdkyní Heat, jsem ihned věděla, že mi ve své sbírce nesmí chybět... Heat Rush je oproti Heat jemnější a není tolik silná. S tím souvysí i její slabší intenzivní výdrž. Drží také, ale slaběji. Je květinovější a ovocnější než Heat. Někomu se může zdát spíše na léto, já ji ráda nosím v každém období. Je úžasná jako všechny vůně od Beyoncé.

  • slaďoučká
  • letní
  • možná slabší výdrž než Heat


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2012 13:24:43

Prvně jsem zkoušela vzorek z časopisu a voněl mi nádherně svěže až ovocně a okouzlil mě, takže jsem s koupí neváhala, ale už druhý den jeho používání mi prostě přestal vonět, původně jsem z něj dokonce cítila pomeranče, ale po chvilce se mi vůně zprotivila a pak už nebyla vůbec cítit a ani mé okolí ji necítilo. Na každém parfémy a toaletky prostě voní jinak a mne tahle vůně vůbec nesedla.

  • ze začátku voní hezky
  • skoro hned mi přestal vonět
  • vůně dlouho nevydržela být cítit


věk
15-24

Tato vůbec nejlepší vůně od Beyonce je opravdu skvělá, svěží, sladká a opravdu svůdná!Chlapům se určitě inhed zamluví.Mohu doporučit pro ženy,dívky které miluji sladké a výrazné vůně, které dlouhodobě voní.Koupím určitě znovu, vyhovuje jak cenou tak opravdu krásnou vůní.

  • Nádherná vůně
  • Dlouhodobá vůně
  • žádný


Další recenze od 28.12.2012 22:24:11

Holky, výborná vůně na léto. Je ovocná, svěží, lehká, neurazí a příjemně naladí. Nevydrží teda jako ostatní držáky vonět na oblečení a ve skříni celé dny, ale na 24 hod super. Na sluníčku se ještě vůně rozvine a jste hvězdy jako Beyonce :-). V létě koupím zase.

  • ovoce
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 20.1.2013 13:56:39

Tato vůně mě příjemně překvapila, rozhodovala jsem se v drogerii mezi touto oranžovou a červenou Beyonce, a vyhrála nakonec tato. Příjemná květinově ovocná vůně, a na to, že je to toaletka, má docela slušnou výdrž. Je poměrně sladká, ale ještě únosně. Akorát je podle mě na drogerkovou vůni docela drahá, i to množství vychází draho. Nicméně jsem uplatnila v obchodě dva slevové kupony a je moje. Mám 30ml balení, bez těch slev bylo téměř za 500,-Kč, a to je podle mě dost. Oceňuji flakonek, moc hezký.

  • hezký flakon
  • výdrž
  • vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 7.3.2013 13:58:50

tahle vůně od Beyonce mi docela i voní,je jak bonbony,sladká,lehká nevtíravá vůně,velice jemná,řekla bych že je vhodná i na léto,nepatří sice mezi ty moje nej,ale určitě si jí ráda pořídím ještě aspon jednou,jen mi přijde že moc dlouho nevydrží vonět

  • krásný flakonek
  • nic


věk
25-34

Vůně se mi líbí, protože je jakoby nevtíravá, lehčí. Obecně mi vůně od Beyoncé vyhovují. Jsou i za velmi dobrou cenu, jsem zvyklá na dražší, ale tahle se jim vyrovná. Střídám je, ale s touto jsem spokojená. Mám ráda lehce nasládlé vůně jako je tato. Doporučuji ji.

  • vše
  • moc nemusím její obal, ani nevím proč


věk
15-24

Další recenze od 27.6.2013 22:03:23

Tuto vůni jsem dostala, nevypotřebovala a určitě si ji nekoupím. Mnohem více mi voněla původní Heat, tato je vyloženě přehnaně sladká a vtíravá. Dokážu si ji představit snad jen na velmi mladých slečnách. Flakon se špatně drží a cena za tuto vůni je dle mě vysoká. Ale dle recenzí výše se může zdát ta moje trochu mimo, takže nedoporučuji, pokud máte rády silnější vůně.

  • Nic mě nenapadá
  • Velmi sladká
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2014 14:12:17

Nemůžu sice porovnávat s jinou vůni od Beyoncé, ale Heat Rush je sladká jako bonbón. Naštěští není přeslazená, ani vtíravá a hlava vás z ní nerozbolí. Mně voní moc krásně, bohužel výdrž je bídná. V první chvíli je cítit až moc intenzivně, a nakonec dost rychle vyprchá. A pořádně mi nechce držet víčko a pořád mi upadává.

  • vůně
  • vyprchává rychle


Další recenze od 11.1.2015 17:04:54

Zvláštní vůně. Na první přivonění v drogerce mi přišla až moc přeslazená a ovocná, takže jsem si vzala jinou... jenže pak jsem šla do práce a pořád jsem musela vonět k zápěstí, jak se ten vzorek rozvinul. Přeslazenost trošku časem povolí a zůstane příjemná svěží ovocná vůně. No, vrátila jsem se pro ni :) Fajn vůně, spíš letní.

  • cena a velikost balení
  • po rozvinutí příjemná lehká svěží ovocná vůně
  • hodně se liší první přivonění a po rozvinutí
  • nic moc flakon, přijde mi přeplácaný a tvar není příliš praktický


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Prada Candy EdP

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené