Bioderma Hydrabio H2O micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bioderma Hydrabio H2O micelární voda
Čištění pleti Bioderma Hydrabio H2O micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti Bioderma Hydrabio H2O micelární voda - obrázek 2
5 4.9 12
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 379 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Hydrabio H2O micelární voda

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:38:35

Hydrabio H2O kupuji pravidelně. Micelární voda velmi dobře odličuje veškeré nečistoty a make -up. Jemně odlíčí i voděodolnou řasenku. Na pleti zanechává osvěžující efekt a pocit hydratované a pěstěné pokožky. Bohužel balení má 200 ml a cena je trochu vyšší.

  • skvěle odličuje
  • hydratace
  • poměr cena x velikost balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.3.2012 08:53:31

Za mě určitě spokojenost s tímto výrobkem. Micelární voda Bioderma Hydrabio je příjemná, důkladně, ale jemně pleť odlíčí a nedráždí, i když o mám pleť přecitlivělou. Řekla bych, že pleť i mírně hydratuje, mám po použití dobrý pocit, žádné pnutí.

  • šetrně čístí
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 19:04:15

Vřele doporučuji micelární vodu od Biodermy. Dokonale odlíčí pleť, kterou zároveň dobře hydratuje, na vatový tamponek stačí jen malé množství a i tak zachytí veškerý make-up.Tím Vám výrobek vydrží delší dobu. Akné se mi při používání výrobku žádné neobjevilo.

  • Dokonalé odlíčí
  • Hydratuje
  • Cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.6.2012 00:10:51

Jediný důvod, proč bych si znovu tento výrobek nezakoupila je přechod na přírodní kosmetiku. V minulosti patřila k mým kosmetickým oblíbencům. Mám citlivou pleť se sklonem k dehydrataci a tato voda nedráždí, nevysušuje a dobře odličuje. Po použití je pleť příjemně vláčná a hydratovaná.

  • Vhodná i pro citlivou pleť
  • Nevysušuje
  • Dobře odličuje
  • Jemná parfemace
  • Poměr množství a ceny
  • Preferuji přírodní kosmetiku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.6.2012 14:58:01

Tahle micelárka mi vyhovuje víc, než klasická červená Bioderma, možná je to také tím, že není tolik "okoukaná" a lépe voní. Používám jí na oči i obličej, nelepí, vyčistí a odlíčí cokoliv a je to ideál pro dehydratovanou pokožku. Je zatím trochu dražší (200ml za cenu jako 500ml červené, takže snad časem zlevní), ale když Biodermu, tak tuto. Červenou moc nemusím.

  • hydratace
  • dobře odlíčí i oči
  • vůně
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.7.2012 13:32:44

S Biodermou jsem maximálně spokojená, ať už se Sensibio nebo s Hydrabio. Po obou zůstává pleť hladká, hydratovaná, obě příjemně voní a zvládají lehce odlíčit. A vyšší cenu bych až tak neřešila, člověk si za kvalitu rád připlatí, hlavně pokud ví, že mu výrobek opravdu bude vyhovovat.

  • hydratuje
  • pleť zůstává hladká
  • lehce odličuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2012 00:22:38

Dříve jsem používala micelární vodu bioderma sensibio, ale příliš vysušovala. Hydrabio jsem koupila před týdnem a jsem z ní nadšená, okamžité (cca 2 dny) zlepšení pleti o 100% - žádné pnutí, komedony ani červenání - naprostá spokojenost. Jediné v čem byla sensibio lepší je vůně.

  • funguje na 100%
  • vůně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2013 20:08:54

Hydrabio jsem si koupila již potřetí, protože dobře odličuje a hlavně nezanechává pleť vysušenou, jako se mi už u některých přípravků stalo. Vodu používám teď už jen na odlíčení očí, protože cena je poněkud vyšší, ačkoliv vodu nakupuji jen v akci. Oči odlíčí perfektně. Opravdu se nedivím, že ji i různé celebrity vychvalují v rozhovorech atd.

  • dokonalé odlíčení
  • nezanechá pleť vysušenou
  • díky malému otvoru dobré dávkování
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2013 22:22:45

Donedávna jsem používala červenou micelárku, ani nevím, jak jsem přišla na to, že vyzkouším tuto. A díky bohu, že jsem to udělala. Micelárka Sensibio mě přesušovala, tato dělá pravý opak. Odlíči menším množstvím a lépe voní. Ta vůně je opravdu parádní:) Kupovala jsem ji v akci, ale i kdyby, až mi dojde, žádná sleva nebyla, kupuji jí znovu, jsem maximálně spokojená.

  • Vůně
  • Odlíčí i s malým množstvím
  • Hydratační
  • Žádný pocit vysušení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 10:40:41

Musím říct, že to je ta nejlepší micelárka/pleťová voda, kterou jsem kdy měla. Ikdyž mám pocit, že už je pleť čistá, tak tato micelárka vytáhne další nečistoty. Pleť je pak tedy krásně vyčištěná, neucpává póry, dokonce jsem se během používání této vody zbavila černých teček. Pleť není podrážděná, načervenalá ani vysušená, nelepí se. Takže můžu všem jedině doporučit.

  • nevysušuje
  • vhodná pro citlivou pleť
  • nelepí
  • dokonale čistí
  • cena


věk
25-34


dehydratace
střední

Micelární vodu Bioderma Hydrabio H2O mám moc ráda. Kupuji ji pravidelně a je asi nejlepší, co jsem kdy měla a měnit nebudu. Na odlíčení očí i makeupu, osvěžení pleti, nevysušuje, nedráždí, nemám po ní lepivý pocit. Příjemně jemně voní. Škoda, že se nedělá větší balení. Sice vydrží dlouho, ale má radši větší než menší balení.

  • nevysušuje pokožku
  • skvěle odličuje
  • na citlivou pokožku
  • dražší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.8.2016 08:24:58

Vodu jsem zakoupila na základě kladných recenzí. Velice dobře odličuje a dočišťuje pleť (nepoužívám voděodolný makeup), na tamponku jsou viditelné nečistoty, i když nejsem nalíčená. Voda je jemně parfemovaná, vůně je čistá a příjemná, nijak nedráždí. Po odlíčení je pleť krásně hydratovaná, nikde nepne, kůže není podrážděná. Po použití mi pleť trošíčku lepí, ale poté se vstřebá. Jediná nevýhoda je možná vyšší cena, ale pokud ji vychytáte v akci, cena je přijatelná. Jinou micelární vpdu již nekoupím, ráda si připlatím za kvalitu.

  • dobře odličuje a dočišťuje pleť
  • hydratuje
  • nedráždí
  • příjemná jemná parfemace
  • cena


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené