Bioderma ABCDerm H2O micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bioderma ABCDerm H2O micelární voda
Čištění pleti Bioderma ABCDerm H2O micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti Bioderma ABCDerm H2O micelární voda - obrázek 2
Čištění pleti Bioderma ABCDerm H2O micelární voda - obrázek 3
5 4.6 12
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 269 - 619 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma ABCDerm H2O micelární voda

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 13:00:17

Po zkušenostech s "červenou" Biodermou jsem si na zkoušku koupila i tuto dětskou. Jsem mile překvapena, že odlíčí a vyčistí pleť stejně dobře jako "červená" a vyjde nepoměrně finančně lépe. Je určena i na citlivou pokožku. Pumpička usnadňuje dávkování. Má příjemnou vůni.

  • odlíčení
  • vůně
  • cena
  • obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle je jeden z nejlepších výrobků, které se v ČR prodávají. Byť je určen pro mimina, používám jej, stejně jako řada žen, na obličej. Krásně vyčistí pleť, zároveň ji i hydratuje a zklidňuje. Voda není parfemovaná, takže vhodná i na oči a na citlivou pleť

  • čistí
  • zklidňuje
  • osvěžuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 16:29:15

Tuto micelární vodu jsem si koupila v domění, že ušetřím. Ano, je to velké balení a v porovnání s ostatními micelárkami od Biodermy skutečně vyjde levněji. Kladně hodnotím to, že nemá parfemaci, protože je primárně určena pro děti. Dobře odlíčí, ale na pleti zanechává ulepený pocit.

  • dobrře odlíčí
  • poměr cena x velikost balení
  • po použití mám pocit ulepenosti


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.3.2012 16:35:40

Používám tuto micelárku již roky a jsem s ní naprosto spokojená. Odličuji s ní oči a obličej dočišťuji po umytí mycím gelem stejné řady. Ve srovnání s červenou řadou nevidím rozdíl a je finančně výhodnější.

  • cena
  • odličuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2012 15:36:52

Červenou řadu od Biodermy jsem nikdy neměla, rovnou jsem najela na tuto dětskou kvúli poměru množství/cena. Ačkoli nemohu srovnat s jinými, jsem opravdu mile překvapena. Sice si oči odličuji klasickým odličovacfím mlékem, ale zbytek obličeje dočisťuji micelárkou a pleť mám krásně jemnou a hebkou. Dokonce jsem i trochu trpěla na akné, to se mi teď nedělá vůbec. Pocit ulepenosti nemám, protože se vždy po odlíčení natřu krémem. I když jsem těhotná a hormony pracují, pleť jsem nikdy neměla hezčí. Těším se, až se malé narodí a já budu moct používat tuto micelárku i na něj.

  • prokazatelně hezčí pleť
  • pumpička - způsob dávkování
  • cena
  • velké "necestovní" balení


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

I tahle micelárka opravdu dobře, šetrně a rychle odličuje. Je určená i pro děti, takže moc nechápu tu parfemaci, sice je příjemná, ale docela výrazná. Koupila jsem rovnou litrovku s pumpičkou, která byla prostě cenově bezkonkurenční, ale nevím no, doporučuji přelívat spíš do menších lahviček bez pumpičky. Jelikož to není gel apod., ale jen voda, tak to má snahu tak trochu stříkat a tím pádem se tím plýtvá.

  • odličuje výborně
  • litrové balení je cenově velmi výhodné
  • poměrně silná parfemace
  • pumpička mi přijde na vodu nepraktická


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 15:04:35

Není to špatná micelární voda, ale taky není nic, čím by předčila ostatní micelárky. Přijde mi že odlíčí úplně stejně jako červená Bioderma a taky jako hodně levné micelárky ostatních značek. Poté, co ji zdražili (stávala ještě míň, pak přišli na to, že se to hodně prodává na odlíčení) už nemám důvod si kupovat jen tuto. Nevýhodou je to obrovské balení, s tím se strašně špatně manipuluje a přelévat to nebudu. Rovnou už koupím nějakou levnou malou.

  • žádný
  • zvýšená cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.11.2012 14:58:16

za mě nejlepší odličovací přípravek v poměru cena - kvalita.. Primárně sice určeno pro děti, ale není to na překážku, naopak. Odličuje velmi dobře, nezanechává mastný nebo lepkavý film, nevysušuje. Kupuji si v litrovém balení, takže cenově vychází velmi dobře a dlouho vydrží. Jedinou výtku mám snad k dávkovači, na jedno stisknutí "vytlačí" mnoho tekutiny, ale pro lepší manipulaci si micelárku přelívám do menší lahvičky.

  • dobře odličuje
  • snad jen ta pumpička


Další recenze od 28.12.2013 17:57:07

Tuto vodu si kupuji už několik let a jsem s ní maximálně spokojená. Občas zkouším i jiné značky, ale nakonec se stejně vracím k této. Líčím se minimálně, takže neposoudím, jak moc dobře odličuje. Ale za to moc pěkně čistí pleť a pomáhá mi řešit i moje problémy se sklony k akné. Zkoušela jsem od Biodermy i Sensibio, ale pleť byla jakoby mastnější. Na druhou stranu u vody z řady Sébium se mi zdálo, že je pleť vysušená. Tato je pro mě opravdu to nej. A perfektní je i ta cena. Na pumpičku někteří nadávají, ale já jsem s ní velmi spokojená.

  • cena
  • výborně čistí
  • pomáhá při řešení lehké dermatitidy
  • nic


Další recenze od 26.9.2014 15:27:40

Neznám lepší odličovací vodu. Nekupuji žádnou jinou. Mám velice citlivou pleť a po Bioderma jako jediné, nemám pleť podrážděnou. Pleť krásně vyčistí. Po každé jiné odličovací vodě nebo mléku jsem si musela opláchnout obličej ještě vodou, po téhle nemusím, je opravdu šetrná. Doporučuji všem. V lékárnách jsou na ni často slevy a akce stačí si jen pohlídat jednou za čas internet.

  • Šetrnost
  • cena


Další recenze od 6.10.2014 21:11:34

Toto je moje veľké zlatíčko !!! Hrozne dlho som hľadala micelárnu vodu, ktorá by mi vyhovovala. Mala som sensibio, hydrabio a sebium ... zelená ma vysušovala, modrá mierne lepila, mierne vysušovala, a červená bola asi najhoršia na moju pleť... hrozne vysušovala, na pleti nechávala hrozne lepkavý pocit a akýsi mastný film, bola som fľakatá a po hodine celá mastná .. preto som váhala či sa pustiť opäť do biodermy a hlavne keď holky ešte stotožňovali červenú micelárku k tejto detskej.... Obal je nádherný taký mohutný krásne tvarovaný s pumpičkou, ktorú mám hrozne rada, vôňa je jemnučká, krásne očistí pleť bez vysušovania bez lepkavosti proste pleť ostane jemnučká, čistá, matná je to výborný produkt aj na citlivú pleť !!

  • všetko
  • nič


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Naprosto skvělý produkt. Odličuje a čistí pleť úplně stejně jako růžová Bioderma, na rozdíl od růžové nelepí a na rozdíl od modré nepálí :) Nevysušuje, zklidňuje, odlíčí fakt vše. Jediné, co mi trochu vadí, je vůně, je možná až moc silná (ale pleť vůbec nedráždí, jen mi osobně vadí :D ) Fakt skvělé. Není to úplně levný produkt, ale mnohem levnější než ostatní micelárky z lekárny :)

  • odličuje
  • čistí
  • nevysušuje
  • cena
  • zklidňuje
  • vůně