Bioderma Sébium H2O micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bioderma Sébium H2O micelární voda
Čištění pleti Bioderma Sébium H2O micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti Bioderma Sébium H2O micelární voda - obrázek 3
5 4.4 44
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 550 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 44 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Sébium H2O micelární voda

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 22:35:56

Pleťová voda Bioderma sebium je vhodná pro problematickou pleť se sklonem k akné. Je výborná na večerní dočistění pleti po odlíčení. Používám ji každý večer pravidelně a pleť se mi zhruba po měsíci o něco zlepšila. Pleť je jemnější, má zdravější barvu a dělá se mi méně pupínků. Lehce čistí a stahuje póry.

  • napomáhá lepšímu vzhledu pleti
  • pěkně čistí
  • omezuje tvorbu akné
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 22:22:46

Koupila jsem si už druhou lahvičku (250 ml) po přečtení diskuzí tady na omlázku a jsem spokojená. Voda je určená pro smíšenou a mastnou pleť. Hodí se i pro citlivou pleť. Nevysušuje (neobsahuje alkohol) a skvěle čistí.

  • nevysušuje
  • příjemná parfemace
  • dobře čistí
  • u mě nereguluje mazotok


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 23:34:07

moje osvědčená stálice, používám bez přestávky už asi 5 let:) že by měla léčivé účinky na akné, nebo regulovala maštění pleti se mi nezdá (alespoň na mě takto bohužel nefunguje). používám ji jako druhý krok po odlíčení, ráno jen samotnou. zvládne stáhnout kompletní make up, ale kolem očí štípe a stahuje. nedráždí, nevysušuje, nelepí, neobsahuje alkohol. rozhodně doporučuji.

  • skvělé čistící schopnosti
  • nevysušuje a nedráždí
  • nedá se použít na oční okolí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 22:05:18

Pleťová voda Bioderma sebium je vhodná pro problematickou pleť se sklonem k akné. Nevysušuje krásné čistí stahuje póry. Můžete ji koupit jak v menším tak větší balení. Používám ji ráno a večer a pozoruji že pleť je jemnější a netvoří se nové akné. A krásně svěže voní.

  • velikost
  • čistění
  • kvalita
  • vůně
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 23:50:34

Tuto micerálku jsem si pořidila na doporučení zde na omlázku. Uznávám, že jsem s tímto výrobkem spokojená. zdá se mi ale, že vysušuje víc než jsem předpokládala, takže raději používám variantu pro citlivou pleť. Ale určitě i tato ej moje stálice :-) Rozhodně doporučuji.

  • Dobře odličuje a tonizuje.
  • Vyšší cena.


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.6.2012 08:55:03

Jsem naprosto spokojená:) hezky jse mi to ní zlepší pleť a pupínky:) možná jedíná věc co by mi vadila je že se mi hodně mastí obličej a tto pletovka tomu moc nepomáhá.A rozhodne lepší jak Vichy a La roche :) tahle pleťovka mě i sjednotí barvu na obličeji po ostatních mam na sobe cervene fleky

  • zlepšení pupínků a akné
  • nezabraňuje maštění pleti,cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.6.2012 15:00:44

Používala jsem ji, když jsme trpěla akné a byla naprosto skvělá, nedráždila, nevysušovala, zklidňovala rozrýpanou plet. V kombinaci s krémem byla plet matná a v rámci možností čistá. Za 500ml zaplatíte cca jako za červenou Biodermu, také často bývá zdarma ke krému Sebium.

  • pomoc při akné
  • nedráždí
  • cena
  • není na oči


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 15:15:05

Tato voda je naprosto nejlepší na mastnou pleť, jakou jsem kdy měla. Používám už několik let, a jinou už nehledám. Jak nemusím mít od Biodermy červenou a modrou micelárku, tak tohle se opravu povedlo. Krásně stáhne póry, vyčistí, nevysušuje, nemám co vytknout. No, mohla by být levnější:-)

  • čistí
  • stáhne póry
  • nevysušuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2012 15:00:23

Moje pleť je hodně náročná a tohle je jediná pleťová voda, se kterou jsem naprosto spokojená. Používám ji i na mírné odlíčení. Cena není nijak nízká, ale v porovnání s kvalitou je více než přijatelná. Není jí potřeba příliš a nevysušuje.

  • Matuje
  • Nelepí
  • Jemná vůně
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2012 19:27:10

Doufala jsem, že mě tahle vychvalovaná pleťová voda aspoň z části zbaví černých teček, které mě trápí u dlouho, ale ani ona na ně nezabrala. A to tak, že vůbec. Často mi kvalitní pleťová tonika póry alespoň dočasně stáhnou, ale tady prostě nic ani při pravidelném používání v kombinaci s gelem ze stejné řady. Pro mě zklamání. Odlíčí docela dobře.

  • hezké balení
  • nebyla drahá
  • nepomohla :/


Další recenze od 3.12.2012 16:05:15

Příjemná vůně, pleť krásně vyčistí, nevysušuje, mojí mastnější pleť zbaví mastnoty. Oceňuji to, že se dá voda koupit v několika velikostech balení, to nejmenší 100ml balení je skvělé, když někam cestujete. Nejčastěji kupuji velké balení, které se dá někdy koupit i v akci 1+1.

  • vůně
  • velké balení
  • pro někoho možná cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2012 13:07:13

Mám ji ráda stejně jako červenou řadu. Perfektní i na odlíčení make-upu, ale s vyjímkou očního okolí, protože jak už někdo psal, tak tam hodně štípe a tu jemnou kůži hrozně táhne a připadá mi pak moc vysušená. Ráno používám na očištění pleti a večer také jako druhý krok na záveřečné dočištění pleti. Balení mi vyhovuje, akorát ta cena je docela vysoká. Akné nijak neléčí a ani mi nepředchází.

  • dobře odličuje
  • nevysušuje
  • cena
  • na akné vliv nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.12.2012 17:13:24

Tato voda perfektně pleť vyčistí a odlíčí. Mou mastnou pleť ale docela dost vysušila a ta se bránila ještě více maštěním, takže jsem se za hodinu hrozně leskla. Příště zkusím asi spíše růžovou vodu. Jinak ale na akné nijak nezapůsobila. Hezky voní ale má vyšší cenu.

  • Vyčistí
  • Vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 00:11:03

po přečtení všech diskuzí a recenzi, jsem byla taktéž donucena zakoupit a vyzkoušet. Pokud ji použijí poté co se odlíčím pomocí odličovacího gelu, tak má pokožka je trochu vysušenější ale nejspíš na to má vliv právě ten gel (není od biodermy), když jej použiji samotný tak je vše v pořádku, dokonce mi připadne že je má pleť i hydratovaná a celkově čistší...

  • koupě při akci 1+1, se opravdu vyplatí
  • stažené póry
  • příjemná vůně
  • nevysušuje
  • vyčistí
  • o ničem nevim ;)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 18:39:42

Mám problematickou plet se sklonem k akné a tato voda mi plet přesušovala. Bylo nutné po ni použít krém. Navíc od své růžové kolegyně bych řekla, že neni vhodné jej používat do oblasti kolem očí. Jinak samozřejmě je to Bioderma...vyčistí vše. Znovu si ji nekoupím.

  • pumpičkový aplikátor
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2013 08:19:13

Moje první micelární voda od Biodermy. Původně jsem šla do lékárny se záměrem koupit Sensibio, ale tuhle měli zrovna v akci 1+1, takže jsem nakonec odešla s variantou pro smíšenou pleť. Nejsem zklamaná, ale ani nadšená. Vodu používám pouze na dočištění pleti, na celkové stažení makeupu je potřeba hrozně moc tamponků, tak jsem od toho upustila. Oči neodlíčí, je potřeba dát dolů očním odličovačem. Stav pleti (smíšená, občasné akné, póry v oblasti nosu) mi voda nijak nezlepšila ani nezhoršila. Parfemace je jemná, ale mému nosu nesedí. Příště už nekoupím a půjdu si konečně pro růžovou verzi.

  • dobře vyčistí
  • nevysušuje
  • cena
  • parfemace
  • žádný účinek na smíšenou pleť
  • neodlíčí oči


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tuto pleťovou vodu používám již strašně dlouho na doporučení své dermatoložky a mám s ní jen tu nejlepší zkušenost, je jemná pleť nedráždí a dokonale ji hydratuje. V kombinaci s mycím gelem je to pro moji pleť hotový zázrak. Doporučuji především na smíšenou a mastnější pleť s pleťovými vodami, které zakoupíte v drogerii se tahle nedá srovnat . Doporučila jsem ji i kamarádkám a všechny s ní byly moc spokojené. Tak doufám , že vy také.

  • Skvělé odstranění kožního mazu
  • Hydratace
  • Jemná k pokožce
  • Přijatelná cena
  • Velikost
  • u mě žádné :)


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 22:34:01

Táto voda je moja srdcovka, mám ju naozaj veľmi rada. Veľmi sa mi páči okrem iného aj jej vôňa. Voda je jemná, dobre odličuje, dokonca ani oči nedráždi. Po nanesení je pleť matná a hydratovaná. Akné nezlepšuje, ale ani ho nezhoršuje. Čakala som, že by si mohla poradiť aj s čiernymi bodkami na nose, ale to sa nestalo. Napriek tomu ju hodnotím vysoko pozitívne a v budúcnosti si ju určite kúpim znovu. Jej vysoká cena je asi jediné negatívum

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • dobre odličuje
  • hydratuje pleť
  • cena


Další recenze od 6.8.2013 12:31:22

Nad Biodermou jsem dlouho váhala, ale nechala jsem se zlákat všeobecnou popularitou. Slyšela jsem hlavně na to, že se s ní dá odlíčit celý obličej včetně očí. Bohužel mě v očích velmi štípe. Na zbytek obličeje je skvělá. Pleť po použití není mastná, ale ani vysušená. Voda já jemnou parfemaci, která pleti nijak nevadí. Na podrážděných místech (pupínky atd.) nepálí. Vhodná je pro použití ráno i večer a kdykoli během dne, kdy je třeba problematickou pleť zbavit mastnoty. Žádné závratné zlepšení se u mě nekonalo, ale pleť je hezky čistá, póry neucpané a svěží.

  • Šetrnost
  • Jemná parfemace
  • Časté akce (1+1 zdarma)
  • Pleť je vyčištěná
  • Nevysušuje
  • Štípe v očích


Další recenze od 17.8.2013 20:12:19

Nejhorší pleťová voda, co jsem v životě měla!!! Co slibuje, absolutně nedodrží. Na akné ani v nejmenším nezabírá, o černých tečkách ani nemluvě. Vadí mi také, že nedezinfikuje, podle mě by voda na problematickou pleť měla v první řadě dezinfikovat. Za tu cenu jsem čekala nějaké výsledky, byla jsem velice zklamaná. Znovu si ji nekoupím.

  • žádné
  • nezabraňuje maštění pleti
  • žádná účinnost na akné
  • nedezinfikuje
  • cena - předražená
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2013 01:43:21

I přesto, že nemám problematickou pleť, používám tuhle čistící vodu a jsem s ní nadmíru spokojená. Tak krásnou pleť jsem snad po ničem neměla. Aplikace je velice příjemná, vodička nádherně voní a stačí ji malé množství. Pleť je taková hebká na dotek, hydratovaná, vyčištěná a póry jsou stažené. Absolutně nevysušuje nebo nemastí a ani po použití nemám pocit ulepenosti. Po dlouhodobém užívání je moje pleť taková lepší a rozzářenější se staženými póry.

  • viditelné zlepšení pleti
  • nemastí a nevysušuje
  • stahuje póry
  • vůně
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Už mám druhou tuhle micerální vodu a budu jich mít určitě ještě hodně. Velmi dobře chladí, když se s ní večer odličuji a je to strašně příjemné, nejde jen samozřejmě jen o to, ale je to velké plus aspoň pro mě a mojí pleť :) Hlavně tato čistící voda opravdu vše odlíčí velmi důkladně. Cena mi taky vyhovuje, chápu, že možná pro někoho bude drahá, ale za kvalitu se platí :)

  • Cena aspoň pro mě
  • Nádherně chladí
  • Odličuje důkladně
  • ŽÁDNÝ


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.12.2013 22:47:24

Z počátku jsem byla z tohoto výrobku nadšená, ostatně jako z celé zelené řady. Hned po prvním dni používání jsem cítila zlepšení, cca po týdnu se velmi zredukovaly černé tečky, tento efekt byl ale jen krátkodobý a po čase má pleť každodenní používání přestala snášet. Dnes jsem po aplikaci ihned červená, pleť je vysušená a napjatá, proto již výrobek nepoužívám a mrzí mě to, z počátku to vypadalo velmi nadějně.

  • vůně
  • po čase používání nulový efekt
  • vysušuje


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 18.12.2013 15:40:26

Toto je taková hodně dobrá klasika. Skvěle čistí, pleť nezhoršuje (od pleťové vody neočekávám, že bude vyloženě léčit) a zanechává ji fakt tak příjemně svěží. Tím, že je to micelárka, tak je bez alkoholu, co je taky super. Kupuju ji už strašně dlouho a určitě v tom budu pokračovat. Jediné, co mi nevyhovuje je obal, který se mi sice líbí na pohled, ale nedá se s ním nějak rozumně cestovat.

  • dobře čistí
  • osvěžuje
  • bez alkoholu
  • nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Je dokonalá, nejlepší čistící voda, kterou jsem kdy měla. Mám mastnou pleť se sklonem k rozšířeným pórům a za mě je tato voda zázrak, nádherně čistí a stahuje póry. Dokonale odličuje i oční partie, nepotřebuji nic jiného. Navíc příjemně voní. Vadou na kráse je trochu to její dávkování, ale už jsem viděla i verzi s pumpičkou, která bude nejspíš praktičtější.

  • splňuje 100% účel
  • dokonale odličuje
  • čistí pleť
  • zabraňuje vzniku akné
  • stahuje póry
  • vysoká cena
  • dávkovač


Další recenze od 28.1.2014 17:25:12

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší pleťová voda, se kterou jsem měla možnost se setkat. Používala jsem jí hlavně v době, když jsem měla mastnou a problematikou pleť ještě v kombinaci s krémy z této řady. Příjemně voní a nedráždí pleť ani oči, takže jsem se s ní s klidem i odličovala, i když mi to paní v lékárně nedoporučovala. Nevýhodou je dost vysoká cena, ale za kvalitu je holt někdy třeba si připlatit... Je dobré vychytat, když mají na tyto výrobky v lékárně akci, já kdysi koupila dvě 500 ml za cenu jedná a to se rozhodně vyplatí ;)

  • příjemná vůně
  • nedráždí
  • zklidňuje pleť
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2014 21:42:15

Píšu recenzi na základě skorodopotřebování 250ml balení. Čistím si pleť gelem taky z řad ysébium, který je naprosto výbornej. Od micelárky jsem očekávala, že dočistí zbytek make- upu a nečistot, co nevzal gel, vyčistí póry a nebude se mi tvořit akné a ty moje bílé pupínky, nebude pleť vysušovat, nebudu po něm červená a bude na pleti jako balzám. Možná jsem měla jiná očekávání, než výrobek skutečně může dělat. Takže k tomu, co voda dělá - plet čistí dobře, tedy alespon po druhé aplikaci už většinou nezbývá nic. Od micelárek jsem čekala, že to s pletí bude dělat zázraky. beďáry se mi ale tvoří pořád, ať používám tuhle nebo jinou. Trochu mi vysušuje pleť, ale nic, co by nespravil krém. Oči si s ním sice odlíčím, ale vysušuje mi okolí a když se mi víc vody dostane do oka, tak mi pálí. Tak raději používám odličovač očí od Mixy, který pořád hodnotím na sto procent, ale kdybych měla jen tuhle micelárku, tak si s ní oči dokážu odlíčit v klidu. Furt mi to ale nic extra s pletí neudělalo. Možná to je jen tím, že ho používám na dočištění. Možná bych mohla ještě zkusit se s ním nejddřív odlíčit a pak čistit gelem. Možná si ho ale někdy ještě koupím, ale ještě vyzkouším jiné micelárky, zdali mi jen nevyhovují micelárky jako takové ...

  • dobře pleť vyčistí
  • odlíčí oční okolí
  • trochu pleť vysušuje
  • jsem po něm flekatá
  • neomezuje tvorbu akné
  • může v oku pálit


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2014 16:24:58

Je pre mastnu až zmiešanu pleť.Nevysušuje, čistí a odličuje pleť,používam ho už dlho a som s ním spokojná :) Nedráždi ani neštípe tvar a oči :) Zabraňuje upchávaniu porov, neobsahuje parabeny a ani nevytvára komedony. Cena je trochu vyššia čo je mínus ale myslím že sa vyplatí :) Má 250 ml a vydrži mi dlho a vyhovuje mi že je to vodička a nie krem.

  • Nevysušuje
  • Neupcháva pory
  • Nedráždi pokožku
  • Spolahlivo odlíči
  • cena


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2014 20:29:09

Tento produkt jsem si koupila na doporučení kamarádky a musím říct, že jsem spokojená! :).. Produkt je určený na mastnou pleť se sklonem k akné a musím říct, že mně osobně pomáhá redukovat tvorbu kožního mazu a má příznivé účinky..:).. Já tento produkt kupovala zrovna v akci 1+1 zdarma, takže jsem v druhém balení měla praktický dávkovač na přikládání vatičky.

  • Příznivé účinky na pleť
  • Zmatní pleť
  • Balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tuto micelární vodu jsem měla prozatím jednou. Koupila jsem si malou láhvičku na vyzkoušení a po cca měsíci používání jsem z ní nadšená. Mám docela mastnou pleť a vyhovuje mi. Černých teček sice moc neumí zbavit, ale v případě, že se mi udělá pupínek, tak na vyčistění a zklidnění toho místa je super, proto jsem nyní využila akce a kupuji výhodné balení 1+1 (celkem 500ml). I když jsem chtěla vyzkoušet i jiné micelární vody, tak s touhle jsem maximálně spokojená a nechci prozatím měnit.

  • různé velikosti balení
  • vůně
  • nezanechává pleť ulepenou
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.8.2014 17:44:25

Tuhle čistící vodu používám každé ráno a večer. Je výborná pro dočištění pleti. Je spíše pro problematickou a mastnější pleť.(přesně já) Dá se říct , že i trošku stahuje póry. Používám jí už rok a moje pleť se viditelně zlepšila (samozřejmě to není jen díky tomuhle přípravku , používám víc věcí) Začali se mi i méně dělat pupínky. Když porovnám mojí pleť před rokem a půl a teď , tak je to velká změna. Mám velké balení už skoro rok a stále jsem přes čtvrtku. Myslím , že se do téhle čistící vody vyplatí investovat.

  • Nevysušuje
  • Výdrž
  • Výborné na dočištění pleti
  • Stahuje trošku póry
  • Vůně
  • Nedráždí
  • Nelepí
  • Žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2014 10:32:57

Nejdříve jsem začala s malým balením a zamilovala se do této zelené řady. Určitě je vhodná na problematickou pleť. Mě se rozhodně zlepšila. Akné asi úplně nelikviduje, ale stahuje pory, pleť je jemnější. Navíc velice příjemně voní. Takže za mě je určitě lepší než červená. Používám bez problému i na oční okolí.

  • Pomáhá s problematickou pletí
  • Jemnější pleť
  • Stahuje póry
  • Parfemace
  • Nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Vždy jsem používala její růžovou kolegyni, ale jelikož ji momentálně neměli, tak jsem koupila tuto a na doporučení lékárníka, jelikož mám zánět na bradě, říkal mi, že pomáhá i na akné. A musím říct, že brada se mi lepší, voda je svěží, hezky voní, nepálí, dobře odlíčí make-up, používám ho i jako odličovadlo na oči. Za mě určitě ano a koupím znovu.

  • pomáhá na akné
  • odlíčí make-up
  • nepálí
  • cena


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2015 14:49:22

Koupila jsem si jí na doporučení jedné slečny. Mám mastnější pleť a trpěla jsem malinko na akné a na černé tečky. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet tuto vodu, nyní ji používám možná více jak 2 měsíce ráno i večer a pleť se mi o hodně zlepšila. Pupínky zmizeli a pleť mám zase krásnou. Voda je svěží, celkem i voní, hlavně nepálí a nedráždí. S Biodermou jsem moc spokojená, za kvalitu si ráda připlatím. Jsem s ní moc spokojená a rozhodně si jí koupím znovu a znovu!

  • Balení
  • Skvěle čistí pleť
  • Jemná k pokožce
  • Přijatelná cena
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.7.2016 18:52:53

Micelární voda je určena pro problematickou a mastnou pleť. Používám jí ale i na mého přítele, který má pleť velmi citlivou a musim říct, že je to asi jediný produkt, který nám naprosto oboum vyhovuje. Krásně vyčistí a nezanechává takový ten nepříjemný povlak. Oba pak používáme krém stejné řady. Akorát s ní nerada odličuji oční okolí, přijde mi, že musím jako přitlačit a to není pro oči uplně vhodné. Ano, je dražší, ale já si vždy počkám na akci 1+1 - vyjde pak jedna asi na 250 korun a to neni o moc víc než micelárky z drogerky. Navíc musím vypíchnout pumpičku se kterou jsem teď micelárku koupila - je to skvělý dávkovač!

  • pumpička - dávkovač
  • velikost
  • vůně
  • mastná i citlivá pleť
  • cena (když neni v akci)
  • nevhodná na odličování očí


Další recenze od 13.7.2016 12:31:50

Tahle pleťovka mě v podstatě minulý rok dost pomohla. Docela se mi zhoršila pleť, řekla bych i vlivem dlouhodobého stresu a asi pak i hormonální nerovnováhy a bylo to čím dál horší. (mastnější, pory i na místech kde dřív nebyly, zanícené pupínky, i na zádech a za krkem, lehčí forma akné) A to jsem na kosmetice nikterak nešetřila - vyzkoušela jsem eucerin, clinique, biotherm a v podstatě to bylo čím dál horší. Už jsem byla fakt zoufalá a na tu Biodermu byly vesměs dobrý recenze a zrovna ji měli v tom malém 100ml balení. Tak jsem si řekla že to zkusím. A fajn asi po týdnu nebo 10 dnech už jsem viděla zlepšení. Pleť po ní nemám ulepenou, nevysušuje, je pro mě taková akorát. Zkouešla jsem i vzorečky krémů bioderma ze stejné řady ale ty my nevyhovovaly, měla jsem hned pupínky horší. Ale vodu mohu doporučit. Používám ji stále.

  • dobře čistí
  • odmastí ale nevysuší
  • pleť není ulepená
  • mírně vyšší cena ale holt všechno něco stojí


Další recenze od 12.8.2016 11:10:08

Dříve jsem ji používala jen občas u přítele, všimla jsem si ale pozitivních výsledků po jejím použití a tak jsem postupně přešla na pravidelně ráno a večer. Pomáhá k odstranění zbytků make upu , pleť nechá čistou a tím pomáhá proti tvorbě dalších pupínků a reguluje tvorbu ucpaných pórů. Pleť mám asi smíšenou takže se sice přes den mastí, ale zároveň bývá v určitých místech suchá, dávám tedy ještě na závěr hydratační krém.

  • čistí
  • nevysušuje (neobsahuje alkohol)
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Micelární vody od značky Bioderma používám již více jak 10 let. Tato voda je vhodná pro mastnější a problematickou pleť se sklonem k akné. V době, když jsem s akné bojovala mi hodně vyhovovola, ale po čase jsem si všimla, že mě začíná vysušovat, takže jsem musela pozměnit celou svojí péči a používat více hydratační přípravky. Nakonec jsem jí vyměnila za jinou micelárku, ale čas od času se k ní ráda vracím, ale musím jí střídat a ne ji používat dlouhodobě. Dobře si poradí s voděodolným makeupem a odlíčí dobře i různé typy řasenek. Dostupná je na internetu, v lékárnách a i jsem jí viděla v supermarketech. Cena vzhledem ke kvalitě odpovídá.

  • dobře čistí
  • dostupnost
  • různé velikosti balení
  • pro někoho cena
  • po dlouhodobém používání vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2017 22:09:59

Tato micelárka je určena na smíšenou/mastnou pleť a na tento typ pleti je opravdu vynikající. Pokud máte pleť smíšenou až normální, doporučila bych spíše růžovou verzi Biodermy, tahle zelená by přece jen mohla při dlouhodobějším používání zlehka vysušovat. Proto bych ji ani nedoporučovala na odličování očí. Ale na mastnější pleť super, opravdu důkladně pleť vyčistí a zanechá ji hladkou a hebkou, ani trošku na pleti nelepí. Při problematické pleti její stav časem zlepšuje. Příjemně lehce svěže voní.

  • dokonalé odlíčení a vyčištění pleti
  • zlepšení stavu problematické pleti
  • nevysušuje
  • zanechá pleť hebkou - nelepí
  • svěží vůně
  • při použití na určený typ pleti žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Pleťovou micelární vodu Biodermu sébium jsem si koupila na svoji problematickou pleť v akci 1+1. Pleťové vody stačí opravdu málo a obličej krásně vyčistí. Po použití je pleť trošku vysušená takže se potřebujete nakrémovat. Jinak mi trošku zmizeli pupínky a černé tečky takže svůj účel splnila. Určitě si ji koupím znovu

  • pomáhá v boji proti černým tečkám a akné
  • trošku vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velmi dobrá čistící voda. Používala jsem na mou smíšenou pleť i růžovou Biodermu a sedí mi oba druhy. Dočetla jsem se však, že tyto micelární vody nejsou extra přírodní a "bůhvíjak" suprové, s mojí pokožkou však dělá zázraky. Pleť je čistá, projasněná a hlavně používám ráno před nanesením makeupu a ten pak vydrží na pleti mnohem déle, než bez jejího použití. Pleť se také během dne skoro vůbec nemastí.

  • velmi dobře vyčistí pleť
  • během dne se pleť neleskne a nemastí
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Asi nejhorší micelární voda, jakou jsem kdy měla, koupila jsem dvojbalení , což byla evidentně chyba. Vypotřebovala jsem asi jen 100ml z jedné velké lahve. Odličovala celkem obstojně, ale pleť jsem po ní měla extrémně vysušenou a to bylo v době mastné pleti, začaly se mi dělat flíčky, pálila na obličeji. Za mě velké zklamání od Biodermy.

  • velké balení
  • štípala a svědila mi po ní pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.3.2017 10:41:07

Za mě naprosto skvělá micelárka! Úžasně odličuje, ráno pleť krásně vyčistí a odmastí. Pleť je hebká, čistá, nepne, krásně připravená pro podkladovou bázi a následně makeup :) Já nevím jak vám, ale mě určitě dost pomohla s mojí mastnou pletí, především v T-zóně. Už se tolik nelesknu a pleť se mi mastí určitě méně. Určitě koupím znovu a samozřejmě doporučuji!

  • odličuje
  • hezky čistí
  • nepálí
  • nepne
  • hebká pleť
  • vše jak má být
  • možná balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.11.2017 16:07:26

Táto zelená micelárna voda bola mojou prvou micelárnou vodou vôbec a prvý výrobok od Biodermy. Kúpila som si ju preto, lebo je určená pre mastnejší typ pleti, čo aj tá moja je. Používala som ju pre čistenie pleti, ale aj odlíčenie, avšak pri odličovaní štípala v očiach a až neskôr som spozorovala, že mi nie je zrovna najpríjemnejšia na pleti. Nebola zlá, ale prešla som na Biodermu červenú, ktorá je top a používam ju už roky.

  • - vhodná na čistenie aj odlíčenie pleti
  • - dostupná v každej lekárni
  • - často býva vo výhodných akciách
  • - štípe v očiach