Bioderma Sébium Pore Refiner recenze a zkušenosti

Hydratace Bioderma Sébium Pore Refiner
Hydratace Bioderma Sébium Pore Refiner - obrázek 1
Hydratace Bioderma Sébium Pore Refiner - obrázek 2
Hydratace Bioderma Sébium Pore Refiner - obrázek 3
5 3.7 16
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 420 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Sébium Pore Refiner

Další recenze od 23.3.2012 16:41:14

Už delší dobu mě trápily rozšířené póry.Po mnoha recenzích a hledání něčeho zázračného mi moje kamarádka doporučila tento výrobek.Neváhala jsem a běžela ho koupit,A udělala jsem dobře.Zázraky se sice hned nekonaly,ale po pravidelném měsíčním používání mám póry opravdu menší a pleť se méně mastí.Používám pouze na T-zónu.

  • lehká konzistence
  • nevysušuje
  • dobře hydratuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 18:28:37

Po nanesení je pleť krásně hydratovaná matná na pleti vytváří sametový povrch. Póry jsou stažené. Líbí se mi i balení že nemusím šahat do kelímku. Stačí malé množství takže produkt rychle neubývá. příjemná vůně. Krásná konzistence produktu. Určitě pleť vypadá lépe sjednoceně a neleskne se.

  • pleť je krásně sjednocená a matná
  • příjemná vůně
  • stahuje póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2012 19:29:37

z tohoto krému/séra mám smíšené pocity. nejdřív jsem ho koupila, po třech použitích prodala, protože mě vysušoval, i když jsem po něm použila i hydratační krém. pak jsem ho dostala (dva 15 ml vzorky, takže v podstatě jedno plné balení) a bylo mi líto ho vyhodit, takže jsem zkoušela, co to udělá:) moje pleť je vyléčená ze silného akné. citlivá, mastnější, póry se mi ucpávají neuvěřitelně snadno. dobrá zpráva je, že mi Pore Refiner póry neucpával. zmatňuje asi nejvíc ze všech krémů, které jsem kdy zkusila a funguje jako skvělá báze pod make-up. pokud ho přemáznete moisturizerem, vyhlazený a matný efekt trochu zeslabíte, ale i tak bude pleť opravdu hezká. na pohled. pečující účinky, prevence pupínků, hydratace - nula. pokud ho použiju více dní po sobě, objeví se mi na obličeji mini šupinky, a to je špatně. doporučila bych asi jen mladší, mastné/smíšené pleti, která netrpí vážnějšími nedokonalostmi. tzn. maximálně tak na mírně rozšířené póry, sem tam nehloubkový pupínek. víc toho PR dle mě nezvládne. složení mluví za vše - spousta silikonů, dlouho nic, výtažek z mushroom (to mě zaujalo:), kys. salicylová, extrakt z ginko biloby, další dávka silikonu a chemikálií.

  • zmatňuje
  • mírně vysušuje
  • neléčí


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 16:00:24

Tento gel používám občas jako bázi pod makeup, pleť je po něm opravdu hezká na pohled, vyhladí, sjednotí. Póry ovšem jsou málo viditelné jen nějaký čas, rozhodně to nevydrží celý den. Matující účinek nulový, lesknu se stejně jako bez něj. Pokud ho používám delší dobu, vysušuje mi pleť. Účinek na akné a ucpané póry žádný. Složení špatné, spousta silikonů, žádné pečující látky. Za tu cenu žádná hitparáda. Dobré placaté balení, které se vejde kamkoliv.

  • krátkodobě zmenší póry a vyhladí pleť
  • balení
  • složení
  • cena
  • žádný matující účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 17:49:09

Má zvláštní konzistenci, která podle mě rozhodně nestahuje póry, ale pouze je díky svému jemnému krytí překryje. I po delším použití výsledek žádný. Aspoň teda pro mě ne. Jinak je, ale výrobek šetrný. Nijak nedráždí pleť a co považuji za plus je matující účinek, ale jen na chvilku.

  • matuje
  • neřeší to co slibuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 22:37:33

I já mám rozporuplné pocity, mám mastnější T-zónu a nepřipadá mi, že by problém řešil. Zbytek obličeje mám suchý a vytváří na něm šupinky místech, kde torchu přetáhnu. Na druhou stranu vyhladí póry a makeup na něm lépe drží. Znovu si ho asi nekoupím, ale pokud se ho naučíte používat, je to fajn matující báze.

  • matuje
  • vyhlazuje pory
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2012 13:59:18

Koupila jsem tohle sérum na doporučení a taky po vyzkoušení 3 malých vzorečků a připadalo mi, že mi sedí, takže jsem ho koupila a pak jsem litovala. Nemám suchou pleť, ale po týdnu každodenního používání se mi na obličeji dělaly suché šupinky a loupala se mi kůže a make-up pak vypadal hrozně. Takže jsem vyhodila a už bych se k tomu nevrátila.

  • nic
  • vysušil mi pleť
  • cena


Další recenze od 6.6.2013 09:41:53

Výborná věc, vyhladí póry, matuje jako nic, co jsem dosud zkusila, hezky voní, cena odpovídající kvalitě. Používám jen na den, nejdřív nanesu na celý obličej hydratační krém a přes něj pak pore refiner do míst, kde se lesknu a mám rozšířené póry, tj. čelo, nos, tváře. Nanášet nejdřív pore refiner a až pak krém je blbost, krém se nevstřebá a účinek pore refineru je ta tam. Nedoporučuju používat samotný ani dávat na celý obličej, dost vysušuje.

  • Voní
  • Stahuje póry
  • Matuje
  • Vysušuje
  • Nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.6.2013 11:08:37

Za mě vážně super. Musím zaklepat, že mi obličej nevysušuje jako často čtu u tohoto produktu. Nepoužívám ho ale denně, to bude možná ono. Používám ho výjimečně, kdy potřebuju co nejdelší výdrž make-upu. Někdy je to několikrát do týdne, jindy ani jednou :-) Jak kdy. Namažu se hydratačním krémem a po jeho vstřebání máznu maličko Pore Refineru na T-zonu, kde mám rozšířené póry a sklon k maštění. Zase nechám vstřebat a na to make-up. Anebo druhá možnost - smíchám krém, Pore Refiner a make-up na hřebtu ruky a nanesu jako celek. Taky fajn výsledek. Pleť pozoruji skutečně matnější, resp. déle matnou a co se týče pórů, tak tam vidím výsledky spíše minimální. Nicméně já si našla využití tohoto produktu jako takové báze pod make-up, a to mně moc vyhovuje. Ještě také nemám problém nanést na hydratační krém a dále už MU neaplikovat. Pleť vydrží také déle matná. Jenom s krémem bych se leskla hned. Když je na krému ještě Pore Refiner, pleť vydrží hezky matná delší dobu. Za mě palec nahoru!

  • zmatní pleť na delší dobu
  • funguje s make-upem i bez
  • trochu stahuje póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2013 13:57:48

Naozaj som čakala od tohto výrobku viac. Mám veľmi rozšírené póry a čakala som, že naozaj po natretí dôjde k optickému zmenšeniu pórov. Nič také sa však nekonalo. Pleť síce zmatní, ale podľa môjho názoru ho nieje vhodné používať na celú pleť, naozaj iba na mastné časti, inak môže vysušovať. Bola som nepríjemne prekvapená, keď mi make-up, aj po nanesení tohto séra v dostatočnom množstve, zachádzal do pórov na nose... Na toto sérum som si prečítala množstvo kladných recenzií, avšak mňa pomerne dosť sklamal...

  • zmatní pleť
  • make-up mi zaliezal do pórov, svoju funkciu bázy teda 100%-ne neplní
  • nezmenšuje rozšírené póry


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.4.2014 17:52:00

Od této značky bych čekala víc. Rozšířené póry zůstali rozšířené i po dlouhodobém používání, žádný zázrak se nekonal. Krém je sice velice dobrá zmatňující báze, jak už tu bylo psáno, ale při používání na celý obličej ( nejen na mastnou T- zónu ) docela hodně vysušuje, připadala jsem si s trochou nadsázky jako scvrklé jabko a to nijak suchou pleť nemám . Takže víckrát určitě ne.

  • zmatňuje
  • praktické balení
  • vysušuje
  • nic moc účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.10.2014 14:47:01

I přes svůj věk mám stále velmi problematickou pleť, v době užívání léků a hormonálních změň jsem začla Biodermu Sébium Pore Refiner používat ještě přes krém, abych se necítila tak mastná, bohužel jsem si na něj tak zvykla, že si to bez něj už neumím představit :-) Nyní používám přírodní kosmetiku a začínám jej potřebovat stále menší množství, tak doufám, že jednou nebude třeba vůbec, je na mě dost drahý a bohužel mě trochu zklamalo i složení, protože od takové firmy bych čekala víc. Ale bez něj se opravdu cítím nesvá.

  • Zmatňuje velmi mastnou pleť.
  • Cena a i to složení :-(


Další recenze od 10.1.2015 11:03:01

Zasadní výhodou je, že opravdu zmatňuje! Dokonce lépe, než produkty k tomu přímo určené, ať už byly od Vichy nebo Biodermy, měly matující účinky na mastnější pleti téměř nulové nebo jen velice krátkodobé. Pleť je navíc krásně hebká a ano, obsahuje sice silikony, ale ty jsou taky téměř ve všech produktech určených jako podkladová báze pod make-up, protože skvěle pleť vyhladí. Hydratační účinky nejsou deklarované ani samotným výrobce, takže si stěžovat na vysušení a šupinkování pleti není na místě, je na každém, jak si upraví dávkování. Výrobce taky uvádí, že je vhodné na něj aplikovat denní krém... Určitě není vhodný pokud proděláváte léčbu těžkého akné aknenorminem/curacné/roacuttanem ale na lesknoucí se pleť sem zatím nenašla nic lepšího v podobě krému.

  • matuje
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Silikony nesilikony, ... prostě FUNGUJE! Silikony jsou dneska v 95% kosmetiky, a tam kde nejsou, tam jsem účinnost nezaznamenala. Takže na tohle nehledím, mě zajímá, jak bude daná věc fungovat. A tohle funguje. Skvěle matuje T-zonu, pory opravdu opticky zmenší, ale nejen jen opticky, pleť vyhladí, dávám jen na opravdu mastnou T-zonu, rozhodně bych nedávala na celý obličej, k tomu myslím není ani tento produkt určený. Za mě rozhodně palec nahoru.

  • zmenšuje pory
  • dokonale zmatňuje
  • udrží T-zonu suchou několik hodin což je super výsledek
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.11.2017 23:03:00

Pleťové sérum pro smíšenou,mastnou a problematickou pleť.Je hypoalergenní a nekomedogenní.Skvěle funguje,stahuje póry,vyhlazuje pleť a opravdu zmatňuje.Dobře se nanáší,má lehkou texturu,která se rychle vstřebává.Používám hlavně na T-zónu pod make-up.Pleť se opravdu nemastí.Mohu jen vřele doporučit.

  • zmatňuje
  • vyhlazuje
  • rychle se vstřebává
  • ........................


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2017 15:43:47

Na moji smíšenou pleť jsem si rovnou koupila celou řadu Sébium od Biodermy. Sice jsem po dlouhodobějším používání měla pocit, že se mi pleť méně mastí, ale nemůžu tvrdit, že by mi krém nějak pomohl zmenšit rozšířené pory. Zvláště ty na nose. Na druhou stranu dokáže perfektně zmatnit pleť a je vhodný jako podkladový krém pod make-up.

  • Vhodný jako podkladový krém
  • Zmatňuje pleť
  • Neucpává pory
  • Cena
  • Neporadí si s rozšířenými pory