Saloos Bio regenerační obličejový olej Ylang Ylang recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Ylang Ylang
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Ylang Ylang - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Ylang Ylang - obrázek 2
5 3.5 20
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 178 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio regenerační obličejový olej Ylang Ylang

věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2012 14:24:35

Používám i pod make-up, ten i přesto drží. I přes mou mastnou pleť nezanáší póry a pleť po něm mastná není.

  • pleť po něm není mastná
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Olejíček jsem si pořídila, protože měl tady na omlázku dobré ohlasy. Mám mastnou pleť, nanášela jsem ho na vlhkou i mokrou pleť, tak jak se má, ale vadilo mi, že pleť zůstávala pořád mastná, vůbec se nevsáknul. Používala jsem ho jen na noc, přes den by to ani nešlo. Ráno byla pleť aspoň jemná.

  • po použití jemná pleť
  • nevsakuje se
  • zanechává mastný povlak


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.3.2012 17:46:28

Tento olejíček mi vůbec nesedl. Moje pleť (smíšená/mastná) měla problém se vsáknutím (samozřejmě jsem aplikovala na vlhkou pleť). Zanášel mi póry, začalo se mi tak tvořit víc pupínků než obvykle. Nakonec jsem se po něm po čase osypala, takže šel o dům dál. Škoda...

  • balení
  • špatně se vstřebává
  • horší dostupnost


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2012 14:25:09

Výborný olejíček, zmenšily se mi po něm póry, pleť je po něm sjednocená, hladká. Krásně se vstřebává, používám jej na noc.

  • zmenšuje póry
  • sjednocuje pleť
  • přírodní produkt
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 08:07:42

Na mou mastnou pleť olejíček sedl naprosto skvěle. Hezky se vsákl a sjednotil pleť. Ani se mi po něm tolik nemastila, jako vždy. Neucpává póry.

  • balení s kapátkem
  • pleť není mastná
  • hezká vůně
  • sjednocená pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 12:18:31

Regenerační obličejový olej jsem při "sallos mánii" musela také vyzkoušet. Mám smíšenou pleť s rozšířenými póry a suššími tvářemi, takže ylang-ylang byla jasná volba. Zpočátku jsem byla opravdu nadšená. Olej se pěkně vsakoval a sjednotil mi odstín pleti. Dávala jsem ho na noc a pokožka byla ráno krásně vyhlazená. Nevím z jakého důvodu mě po čase začal vysušovat a zároveň mastit pleť. Přitom jsem ho používala správně a stále stejně. Moc mi neseděla jeho vůně, ale dá se to přežít.

  • rychle se vstřebává a vyživuje pleť
  • sjednocení tónu pleti
  • cena
  • dostupnost
  • po čase vysušuje
  • zmenšení pórů jsem nijak výrazně nepozorovala


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 09:07:44

Při koupíte si znovu, jsem dost váhala. Mám už třetí balení, ale musím se asi smířit, že poslední. Hrozně ráda bych přičichla k přírodní kosmetice, ale bohužel mi to nejde. Což o to, používm tento olejíček na navlhčenou tvář ne vodou, ale Jarischem... A stejně. Ráno krásně jemná pleť, docela i zatáhnuté póry.. Ale mně opravdu malinko vysušuje. Ne do šupinek, ale do napnuté pleti, která ale nebolí a je vidět pouze na zvětšeném zrcátku. Používám ho jenom na noc a musím mít vlasy v culíku,když zapomenu, mám mastné vlasy okolo obličeje.

  • přírodní kosmetika
  • pleť zezačátku jemnější
  • zatahuje póry
  • zanechává mastný film
  • horní vrstvu pleti vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.4.2012 20:57:33

Ylang ylang jsem si koupila kvůli pozitivním ohlasům na diskuzích. Mám smíšenou pleť, tak jsem mu věřila. Ale dost mě udivilo, že OLEJ mi může vysušovat pleť! Po prvním použití jsem měla pleť hezky jemnou..ale po druhém použítí jsem měla na obličeji šupinky. :-( Ale to je možná tou mou smíšenou pletí..nos mi totiž čistí krásně, mizí mi černé tečky..takže ho budu používat asi jenom na nos :-D

  • bio
  • cena
  • snadná dostupnost
  • kapátko
  • vysušuje
  • vhodnější spíš na mastnou pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.6.2012 16:32:10

Po mnoha nadšených ohlasech na zdejších diskuzích jsem si ho také zakoupila. Bohužel se nadšení nekonalo, spíše naopak, přišlo velké zklamání. Olej mi vůbec nesedl, dost jsem se po něm osypala a pak mi dlouho trvalo než se mi pleť zase srovnala. Také mi nebyla příjemná vůně.

  • Žádné
  • Nepříjemná vůně
  • Osypala jsem se po něm


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 23:47:05

Na základě kladných recenzí zde jsem zakoupila právě Ylang-ylang (prý na smíšenou pleť), ale hned poprvé jsem se zalekla. Vůně byla odporná, tolik mi nevadilo spát s mastným obličejem, ráno jsem zbytky stáhla micelární vodou, ale více hydratují i některé nepatlavé krémy. Ješte zkusím jiný typ, ale zřejmě oleje nebudou to pravé pro mě.

  • balení s kapátkem
  • mastný pocit
  • smrad


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

tak u tohodle olejíčku, jsem ze začátku dost pochybovala. pleť po něm byla mastná. zkusila sem to opět po pár měsících a do pleti se NÁDHERNĚ vsákne a pleť NENÍ mastná. používám na večer a ráno mám pleť krásně sjednocenou. určitě koupím znovu, akorát to budu střídat s jejich levandulovým olejem

  • hezká vůně
  • kapátko
  • stačí dvě kapky na celý obličej
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.12.2012 18:50:57

Mám normální pleť, někdy suchou, ale i tak sem tam pupínek. Mám už třetí balení Ylang Ylang a určitě bud kupovat dál. Používám večer spolu s "druhým krokem" od Clinique Claryf.lotion bez alkoholu, kterou dám na vatový tamponek a na to pět kapek oleje. Pleť mám od té doby hezkou, sjednocenou, jemnou a bez nedostatků. Když mám pocit sušší pleti, používám ještě pleťové masky, ale jinak už zůstávám pouze u tohoto oleje. Vůně mi nevadí, pro mě je OK.

  • Balení s kapátkem
  • Snadná aplikace
  • Rychlé vsáknutí
  • Může se zkazit, když se špatně uchovává


Další recenze od 28.12.2013 18:11:01

Tento olejíček si už kupuji delší dobu a jsem s ním nad míru spokojená. Nanáším na vlhkou pleť. Ideální je zkombinovat s květinovou vodou. Pomáhá odstranit začervenání po mačkání pupínků a rychleji se ranky hojí. Na moje občasné pupínky je prostě ideál. Používám hlavně na noc a pleť mám ráno jakoby rozjasněnou a odpočatou. Nemůžu si pomoct, ale ať použiju cokoliv jiného, tak moje pleť ráno tak pěkně nevypadá. Používám občas i na den a dělám to tak, že ho nanesu na vlhkou pleť, nechám chvíli působit a zbytky si pak utřu kapesníčkem, abych nebyla mastná. Pro mě opravdu to nej. Co ho používám, tak nevypadám ve svých skoro třiceti jako puberťačka. Od Saloosu jsem vyzkoušela více olejů a tento je pro mě opravdu to nejlepší. Zatím, jsem ho dávala na vyzkoušení 5 kamarádkám a 4 si ho koupily. Jinak doporučuji kapátko neotírat o prsty, jen si ze vzduchu kapnout na prsty a olej pak natřít na obličej. Jednou jsem si asi zanesla takto nečistoty a olej se pak zkazil (smrděl a byl zakalený).

  • balení s kapátkem
  • poměr cena kvalita
  • perfektní na pleť se sklony k akné
  • vůně je zvláštní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2014 12:45:12

Olejíček jsem ani nespotřebovala, do pleti se vůbec nevstřebával, zůstávala pořád mastná. I když jsem ho použila na suchou i mokrou pleť výsledek pořád stejný. Nevyhovovala mi ani jeho vůně pro mě spíše "smrad" . Očekávala jsem od něj víc, za mě zbytečná koupě. Jinak skleněné balení s kapátkem se mi moc líbilo.

  • balení
  • nevstřebával se
  • vůně


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2014 14:30:55

Tento obličejový olej mi celkem vyhovoval, používala jsem ho pouze na noc. Pleť jsem po něm ráno měla hezky vláčnou a vyživenou. Příjemně voní. Vyhovuje mi i balení s kapátkem. Na prvním místě je ve složení jojobový olej, který je pro pleť skvělý. Byla jsem s výrobkem spokojená, ale znovu si ho už nekoupím, upřednostňuji teď čisté jednodruhové oleje bez parfemace.

  • pleť je po něm hezká
  • příjemná vůně
  • skleněné balení s kapátkem
  • cena


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.8.2014 17:46:43

Olejíček jsem si koupila na svou extrasuchou pleť. Mám ji tak suchou, že se mi dělají šupinky a potřebovala jsem ji něčím pořádně promastit. Olejíček ovšem nesplnil má očekávání. Pleť jsem měla pouze hodně mastnou a nic víc. Olejíček se vůbec nevstřebal a byl na pleti hodně nepříjemný. Příště už určitě nekoupím.

  • aplikace kapátkem
  • nevstřebá se do pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Olejíček používám jen na noc, ráno mám pleť hladkou a hydratovanou, stačí pár kapek, akorát teda když mám suchá místa na obličeji tak jim nepomůže, hydratuje, ale jsou tam pořád, nijak mě nedráždí, nepoužívám ho moc blízko očí raději, hezky voní, vůně je těžší, ale nevadí mi to, balení vystačí na hodně dlouho a pomalu ubývá

  • hydratuje
  • nepomůže na sušší místa


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2015 16:35:28

Po prečítaní recenzií na tento produkt som sa dosť obávala, že bude smrdieť. Musím povedať, že ja naopak, tú vôňu zbožňujem ! Krásna sladká vôňa, až nechápem ako môže dakomu smrdieť :D Čo sa týka samotného oleja, mne osobne sa vstrebáva rýchlo, za pár minút po ňom neni ani stopy, takže je vhodný aj pod make up ( narozdiel od levandulového, ten sa vsakuje pomerne pomalšie) ... Narozdiel od levandulového je menej výživný mám pocit, preto striedam tieto dva podľa potreby. Olejčeky som objavila nedávno a nechápem ako som mohla bez nich existovať. Najlepší produkt na pleť aký som kedy mala.

  • nezanecháva mastný film
  • rýchlo sa vstrebáva
  • vhodný aj na deň - narozdiel od ostatých olejov tejto značky
  • úžasná vôňa
  • vyrovnáva farbu pleti
  • pôsobí protizápalovo - zmierňuje viditeľnosť vyrážok
  • niekomu môže vysušovať pleť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Vanishing Cream

3.5 63% 4 recenze

Hůře hodnocené