Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis recenze a zkušenosti

Hydratace Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis
Hydratace Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis - obrázek 1
Hydratace Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis - obrázek 2
Hydratace Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis - obrázek 3
5 4.7 15
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 51 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Hojivý a regenerační pleťový krém Cannabis

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 19:07:25

Tenhle krém je lehký a za chviličku se vstřebá. Má dost intenzivní "vůni", která někomu vadí a někomu ne, jak píší na obalu lehkou "zelenou". Neobsahuje silikony, parabeny, etoxyláty ani ropné produkty. Je vyrobený v BIO formulaci jak to píší na krabičce. Já ho mám ráda protože se po něm nelesknu a za tu cenu je to skvělý krém na zimu i na léto.

  • neobsahuje parabeny a silikony
  • "zelená" vůně může vadit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2013 19:45:52

Tento krém patří překvapivě k mým nejoblíbenějším. Jeho konzistence je lehká, avšak dodává hydrataci a nemastí pleť zbytečně moc. Dobře se nanáší, roztírá a ihned se vsákne. Jako podklad pro make up je vhodný také. Má univerzální použití-na den i na noc. Vůně je taková zvláštní, ale mně osobně nevadí, dokonce mi voní. Vzledem k nízké ceně a tomu, že se spotřebovává dost dlouho, jelikož ho stačí malé množství, myslím, že rozhodně stojí aspoň za vyzkoušení. Mezi nevýhody může patřit to, že není k sehnání všude a pro sušší pleť nemusí poskytovat dostatečnou hydrataci.

  • cena
  • dobrá konzistence a vůně
  • horší dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.6.2013 12:20:21

Jedná se o lehký krém s mírně zelenou barvou. Konzistence je něco mezi lehkým krémem až gelkrémem, který se po chvíli vstřebá a nezanechává mastný ani ulepený pocit na pleťi. Krém mi vyhovuje z toho vůvodu,že je bez silikonů a parabenů takže mi neucpává pory a pokud tak podstatně méně než ostatní krémy. Krém je opravdu lehký, teď na léto se hodí. Má citrusovou vůni, která pro někoho může být hodně silná, já už jsem si na ni zvykla. Akné nezhoršuje.

  • lehký
  • nelepivý
  • nezanechává pocit mastnoty
  • neucpává pory
  • bez silikonů a parabenů
  • silná parfemace pro někoho může být rušivá
  • relativně špatná dostupnost jen v drogeriích PEMI nebo na eshopu výrobce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2013 11:12:58

Po výborné zkušenosti se značkou Bione Cosmetics jsem se rozhodla koupit tento krém. Vůně není nic moc, ale dá se, snesla bych méně intenzivní. Avšak kvalita výrobku je výborná, Krém je lehoučký, ale dobře hydratuje, pleť mám po celý den svěží, nemastí se. Tato značka ještě vyrábí extra výživnou verzi pro sušší pleť, tu mám také v plánu koupit. Krém neobsahuje problematické látky a jsem s ním opravdu spokojená. Za tu cenu výborný produkt.

  • hned se vstřebá
  • není mastný
  • super složení
  • hydratace
  • cena
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.10.2013 11:07:40

Za tu cenu velice fajn krémík na obličej. Má dobrou konzistenci, krásně se roztírá a rychle se vstřebává. Je vhodný i jako podklad pod make-up. Vůně mi nikterak nevadí. Je trošku hůře dostupný, já ho koupila v Bille. Neobsahuje parabeny apod. Jen se po něm rychle lesknu (ale já se lesknu vážně po všem). Pokud rády zkoušíte novou kosmetiku jako já, za pokus jistě stojí ;-)

  • rychle se vstřebává
  • dobře se roztírá
  • neobsahuje parabeny
  • rychle se po něm lesknu
  • hůře dostupný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.1.2014 16:08:56

Tak tento krém je naprostá špička! musim říct, že jsem z něj opravdu nadšená. Krém krásně hydratuje, rychle se vstřebává a opravdu perfektně regeneruje a hojí. Pleť se mi po něm neskutečně zlepšila. Mám viditelně méně akné a pleť se zdá jemná, sjednocená a vláčná. Za tu cenu je to opravdu zázrak. Stoprocentně doporučuji

  • hydratuje
  • regeneruje a hojí
  • rychle se vstřebává
  • cena
  • pleť po nanesení lehce lepí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2014 12:28:03

Tento krém je bomba. Nyní se jmenuje Zvláčňující a regenerační pleťový krém. Každoročně na podzim/zimu trpím na periorální dermatitidu a i na to by měl být krém mimo jiné určen. Musím říct, že na pleť v tomto směru působí blahodárně a hojivě, resp. soudím tak z toho, že po jeho použití se mi pleť přestala zhoršovat. Měla jsem strach z parfemace, že to bude smrdět apod., ale vůně mě opravdu víc než příjemně překvapila. Sice je silnější (jsem zvyklá na krémy z lékárny bez parfemace), ale nemám s tím problém a evidentně ani moje pleť. Krém je lehký, spíše gelovější textury (takové krémy moc nemusím, jelikož mi nic nedávají), ovšem po rozetření je pleť vyživená, krásně hladká, sametová a vůbec se po něm nemastím. Ten pocit mám na pleti ještě ráno po večerním natření. Vyzkoušela jsem už opravdu MRAKY kosmetiky, drogérkovou, lékárenskou (většinu značek), drahou z parfumerie (lancome, clinique, estee lauder, shiseido, ...) a musím říct, že tento krém (spolu s medovým Sanoflore, který už se k nám ale nedováží) mi byl nejpříjemnější. Mám smíšenou pleť, v zimě spíš sušší, nicméně mám problém s lesknoucím se čelem. Tento krém mi ale opravdu vyhovuje a určitě stojí za vyzkoušení.

  • krásně se vstřebává
  • sametový pocit na pleti
  • pleť se neleskne a nemastí
  • cena!
  • ošklivý design kelímku :D


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.6.2014 22:47:04

Tento gel-krém jsem si koupila jako denní lehký krém. Je opravdu lehký, na mou normální pleť vhodný pouze na den, jako noční by byl málo výživný. Snadno se nabírá a dobře roztírá. Všimla jsem si, že od zakoupení a otevření se cca po dvou měsících lehce změnila konzistence krému. Je o něco hutnější a lepivější. Přičítám to přírodnímu složení, které se může měnit. Nevadí mi to, u přírodní kosmetiky jsem ochotná takové věci tolerovat. Krém zeleně voní, je to taková typická vůně Bione. Některá ze složek krému je zřejmě v každém jejich pleťovém a tělovém přípravku (zřejmě nějaký konzervant), protože je mi povědová z vícero jejich přípravků. Nevadí mi. Krém je opravdu lehký, mám normální pleť a na léto je mi krém moc příjemný. Pokud mám poránu pleť dehydrovanou, někdy mažu i dvě vrstvičky. Pleť není ani přesto ulepená a nezanechá nepříjemný film. Obal je lehký plastový, pod šroubovacím víčkem je ještě plastová krytka, aby krém nevytékal do šroubení. Jsem spokojená. Nakupuji buď v malých kapadlých drogerkáh, na internetu nebo v Globusu

  • složení
  • pocit po natření
  • pleti dělá dobře
  • dá se vrstvit pro vyšší pocit hydratace
  • cena
  • po cca 2 měsícíh po otevření lehce zhutněl a začal lehce lepit což je znatelné jen při nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2014 09:49:32

Po zklamání s vlasovou kosmetikou téhle značky jsem se rozhodla dát šanci ještě pleťové, a ta u mě dopadla mnohem líp. Tenhle krém je velmi lehký, na mou mastnou pleťideální. V létě mi bahatě stačil i na noc, v zimě budu používat jenom pod make-up. Na suchou pleť bych určitě nedoporučovala, tam by byl nedostačující. Jestli je opradu hojivý a regenerační nemohu posoudit, tvář mám v podstatě bez chybičky, akné a podobné věci neznám, takže žádné rozdíly jsem při jeho používání nezaznamenala. Vůně taková ,,zelená´´, obal vypadá levně, ale to je detail. Je fajn, ale znám i lepší.

  • složení
  • cena
  • lehký
  • rychle se vstřebává
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2015 11:36:03

Za tu cenu mě velmi mile překvapil. Bála jsem se, že na něj nebudu moci nanést make-up, protože většina krémů se začne "drolit". Tento se po chvilce krásně vstřebá a nedělá žádnou neplechu. Pro mou mastnou pleť je v pohodě, neucpává póry, pleť se mi po něm nezhoršila. Jestli hojí a regeneruje nevím, možné to je, ale používám více hojivých přípravků. Plastový kelímek je opravdu trošku nevzhledný, ale díky němu si myslím, že je cena tak příznivá :)

  • cena v poměru s kvalitou
  • žádné


Tento krém je super. Je to prírodná kozmetika, neobsahuje nijaké chemické blbosti, je hrozne ľahučký, hneť sa vstrebáva, pleť nieje vôbec ulepená, mastná ani lesklá. Je super pod make up. Pekne jemne citrusovo vonia. Je veľmi podobný krému Himalaya tomu klasickému výživnému no z neho sa mi tvorili šupinky ale tento je úplne dokonalý. Okrem toho ešte pokožku naozaj hojí

  • Prírodná kozmetika
  • super zloženie
  • hojí pokožku
  • dobrý pod make up
  • nemastný
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.1.2016 22:54:37

nechala jsem se opět nalákat recenzemi výše a udělala jsem moc dobře :) Trochu jsem se bála vůně, ale je jemná citrusová, vadit může jen někomu kdo je zvyklý na lékárenské neparfemované krémy. Naprosto úžasná konzistence, hned se vsakuje do pleti, příjemně ji zvláční je taková na dotek sametovější až bych řekla že zastane i bázi pod makeup ovšem bez silikonů. Doporučuji vyzkoušet.

  • nemastí
  • sametová pleť
  • cena
  • svěží vůně
  • ideální pod makeup
  • příšerný obal!
  • špatně se shání


Další recenze od 29.4.2016 18:20:44

Nejlepší krém! Za ta léta jsem na problematickou pleť zkoušela mazat vše od Vichy, přes La Roche Posay a Biodermu a toto je opravdu zázrak, kam se hrabou všechny lékárenské krémy. Pleť se zahojila, je hezky vláčná a v rámci mezí čistá. Používám v kombinaci s čístící konopnou pleťovou vodou také od Bione. Mažu se pouze večer a pleť je pak ráno hezky hydratovaná a vyhlazená.

  • lehká konzistence
  • rychle se vstřebá
  • neucpává póry
  • zklidňuje a hojí pleť
  • bez parabenů, silikonů a jiných chemikálií
  • ošklivý a na cesty nepraktický obal


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2017 20:37:46

Krém kupovaný len na základe skvelých recenzií a výsledok? Úplná paráda. Krém sa veľmi rýchlo vstrebáva, je ľahučký, pleť je krásne jemná, hydratovaná, neleskne sa a pod makeup fantastický. Používaním sa mi pleť zlepšila - bola hydratovaná, vyrážky sa zahojili, v okolí očí nedráždi. Ja som nadmieru spokojná.

  • ľahký
  • kvalitný
  • lacný
  • mohol by byť vo väčšom balení


Další recenze od 27.5.2017 23:01:48

Jedním slovem překvapení. V obyčejné plastové krabičce se ukrývá doslova poklad. Velmi lehký, rychle se vsakující krém s přírodním UV filtrem. Pleť nijak nedráždí, neucpává póry, vyživuje . Ideální letní denní krém pro smíšenou, normální, nebo mastnou pleť. Pro suchou pokožku nebude asi dostatečně promašťující, na noc je málo výživný a na zimu asi také nic moc. Mojí smíšené pokožce s občasným akné skvěle vyhovuje na léto. Je příjemné, jak se rychle vsákne a nezanechává mastný pocit, kupodivu nedělá ani onen upocený efekt, jako mnoho jiných přírodních krémů. Vcelku směšná je i cena (díky za to), bohužel horší dostupnost. Nevadí mi ani obal, plastové krabičky mám radši než ty skleněné, jsou lepší a nerozbijí se tak snadno.

  • cena
  • přírodní a bio
  • přírodní UV filtr
  • lehký
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává mastný pocit
  • není ulepený
  • vhodný i pro mastnou a smíšenou pokožku
  • neucpává póry
  • dostupnost
  • není pro hodně suchou pokožku