Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel recenze a zkušenosti

Hydratace Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel
Hydratace Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel - obrázek 1
Hydratace Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel - obrázek 2
Hydratace Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel - obrázek 3
Clinique (71)
4.5 z 5 5 4.5 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
58%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
17%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
79 %

Recenze produktu
Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2015 15:51:20

Příjemný na pleti, žádná zbytečná nepříjemná vůně, výborně se roztírá, nechá pokožku hydratovanou, ani trochu mastnou, nelepí, nedrolí, stačí ho poměrně malé množství, přesto docela rychle ubývá. Doporučuji. Velice citlivý, i pro nesnášenlivou a zarudlou pleť (mamka) a na aknózní (já,) výborný, lehký, hydratující.

  • lehký
  • hydratuje
  • nemastí
  • nelepí
  • vhodný na každou část obličeje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.6.2015 20:53:09

Naprostý souhlas se všemi recenzemi. Je to vynikající krém na mastnější pleť, okamžitě se vsákne, neštípe, neucpává póry, nedělá se po něm akné, pokožka nelepí ani nepne, prostě absolutní komfort pokožky se vším všudy. Já mám menší balení 30 ml v tubě, které je perfektní, nemám tím pádem problém se dnem lahvičky, jako slečny nade mnou a celkově mu nemám nic co vytknout. Maximálně cena by mohla levnější, ale za kvalitu se musí platit, takže to překousnu a pořídím si ho znovu. :)

  • Absolutní jednička na mastnou pleť
  • Rychle se vstřebá
  • Hydratuje po celý den
  • Nedělá šupinky ani pupínky
  • Je několik druhů velikosti balení
  • Žádný nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.10.2014 16:47:45

Jednoznačně nejlepší hydratační gel pro smíšenou či mastnou pleť, který se dá na trhu sehnat. Gel má pumpičku, což je perfektní, vůně je neutrální, neštípe u očí, pleť nereaguje začervenáním. Vsákne se beze zbytku, nelepí. Je pefektním podkladem pro make-up. Dokonale hydratuje pleť, jak v zimě tak v létě. Určitě si jej zase pořídím.

  • Nejlepší hydratační gel pro smíšenou pleť
  • nelepí
  • kompletně se vsákne
  • pleť se po něm nepřemašťuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Značku Clinique mám jako jednu z nejoblíbenějších a ani tento výrobek není výjimkou. Mám doma už čtvrté balení. Gel používám ráno i večer. Většinou pak nanesu ještě krém, ale občas ho vynechám a zůstanu jen u tohoto gelu, podle toho jak moc mám vysušenou pleť. Gel je lehký, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce nepříjemný lepivý pocit. Přitom velmi dobře hydratuje, pleť je po něm jemná. Oceňuji i to, že je bez parfemace, nemám ráda chemické vůně na obličeji.

  • rychle se vstřebává
  • dobrá hydratace
  • vyhlazení pleti
  • bez parfemace
  • snadno se nanáší
  • dá se použít jako podklad pod krém i samostatně
  • pro někoho možná vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 15:48:03

Jedná se o odlehčenou verzi hydratačního mléka určenou pro mastnější typy pleti. I když pro můj typ pleti úplně není, přesto jej ráda používám, hlavně v létě, protože nemastí, je lehký, okamžitě se vstřebá, nezatěžuje pleť a neucpává póry, navíc pleť jakoby rozzáří. Ideální je třeba pod makeup, když cítíte, že krém by už byl moc. Vyhovuje mi, že Clinique nabízí řadu velikostí.

  • lehký gel
  • okamžitě se vstřebá
  • hydratuje
  • osvěží pleť
  • k sehnání v různých velikostech


Další recenze od 8.4.2013 21:57:58

Výborný hydratační podkrém s neutrální vůní, který opravdu hydratuje. Pleť je po něm na dotek hebká, viditelně rozzářená. Vyhlazuje jemné linky způsobené dehydratací pleti. Vzhledem k tomu, že má DDMG velmi lehkou konzistenci a takřka okamžitě se vsakuje do pleti bez toho, aniž by na pleti vytvořil nějaký film nebo lepkavý pocit, je výborný pro velmi mastnou pleť. Při použití s Clarifying Lotion Clarifiante 2 jsou výsledky opravdu znát. Zázraky však nečekejte, ty neumí žádná kosmetika. Nicméně viditelné zjemnění, projasnění a hydrataci pleti ano. Balení o objemu 125 ml vydrží při použití 2x denně poměrně dlouho, a pokud se vám DDMG podaří koupit v akci, je poměr cena/objem/výsledek na pleti velmi, velmi slušný. Jedinou nevýhodou je balení ve verzi s pumpičkou. Pumpička nedosáhne až na dno a v momentě, kdy krém již dochází, je velmi těžké ho z lahvičky "vydolovat". Na druhou stranu je balení s pumpičkou hygienické a já ho upřednostňuji před ostatními typy DDMG balení.

  • slušná hydratace
  • neutrální vůně
  • balení s pumpičkou
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2012 13:33:03

Neparfémovaný lehký gel, vhodný pro smíšenou pleť hlavně na léto, na zimu je potřeba vyměnit za DDML. Dá se pořídit i balení tuba místo lahvičky s pumpičkou. Je velmi příjemný, nepálí, pleť nedráždí a na hydrataci smíšené pleti je plně dostačující. Je vhodný i pod make - up.

  • Neparfémovaný
  • Lehký
  • Balení
  • Nedostatečná hydratace v zimním období


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.8.2012 08:00:23

Gel krásně hydratuje a rychle se vstřebává. Balení mě ale příjde dost nepraktické - pumpička je hrozně malinká a gel se mi špatně odebírá, navíc, když je v balení gelu málo, špatně se to z něj dostává. Svůj účel určitě plní, znám ale daleko lepší hydratační krémy než je tento a taky za daleko menší cenu

  • hydratace
  • rychlé vstřebávání
  • cena/kvalita
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2012 13:14:52

Mám pocit že "neurazí-nenadchne", prostě průměrný hydratační gel, po kterém sáhnu až když nic jiného nemám po ruce. Po nanesení se mi zdál lepivý, jediné plus bylo, že jsem se po něm chvíli neleskla.(mám smíšenou pleť) čekala jsem něco lepšího, znovu kupovat nebudu. Přešla jsem na přírodní arganový olej a jsem mnohem spokojenější. (Darovala jsem zbytek příteli a ten ho nesnáší, má citlivou pleť a prý ho pálí).

  • hezké balení
  • nezanechává mastný film
  • "lepivý" finiš
  • žádná "dramatická" změna v hydrataci :)


Další recenze od 3.4.2012 12:57:40

Zatím nejlepší hydratační přípravek, co jsem používala. Skvělý na smíšenou pleť - sjednotí ji, přestanou se tvoři suchá místa a naopak přemaštěné oblasti. Má příjemnou, lehkou konzistenci, rychle se vstřebává, člověk rozhodně nemá pocit umaštěnosti, nebo "těžké" pokožky.

  • příjemná konzistence
  • ideální na smíšenou pleť
  • o žádném nevím


Další recenze od 14.3.2012 19:07:22

Gel mě příliš neohromil, dávkování pomocí pumpičky je dobré pouze, když je krém plný a na pokožce, žádné výrazné změny nepozoruji, dokonce tvoří do zaschnutí nepříjemný film.

  • celkem hezky hydratuje
  • dávkování pomocí pumpičky
  • porovnání ceny a kvality j



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 22:10:58

Tento hydratační gel je opravdu výborný pro mastnou nebo smíšenou pleť. Výborně hydratuje a nechává pokožku sametově hebkou. Používá se pod krém, ale já ho používám i samostatně bez krému a to zejména v létě. Po pravidelném používání mi zmizely suché šupinky na tvářích a zároveň se mi pleť mnohem méně mastí v T-zóně. Jedinou nevýhodu spatřuji v balení. Špatně se z něj gel dostává, pokud už je v něm na dně.

  • intenzivní hydratace
  • rychle se vsakuje
  • omezení lesku pokožky
  • nepraktické balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené