Biosilk Silk Therapy recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Biosilk Silk Therapy
Bezoplachová péče Biosilk Silk Therapy - obrázek 1
Bezoplachová péče Biosilk Silk Therapy - obrázek 2
Bezoplachová péče Biosilk Silk Therapy - obrázek 3
5 4.5 15
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 649 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Biosilk

Recenze produktu
Biosilk Silk Therapy

věk
25-34

Další recenze od 19.8.2012 09:51:32

Hedvábí od Biosilku jsem chtěla dlouhou dobu vyzkoušet, ale byla jsem nedůvěřivá, tak jsem stále vyčkávala. Když mi došlo mé sérum Satin Anti-Frizz od Londy, řekla jsem si, že ten Biosilk zkusím. Po vyzkoušení malého balení jsem zakoupila největší balení, které má 350 ml. Tuto velkou lahev jsem koupila za 649,- Kč. Teď k samotnému produktu. Co vás jako první ohromí je nádherná vůně, která ve vlasech dlouho vydrží. Hedvábí mé vlasy skutečně nezmastí, ani když to trochu přeženu s množstvím. V tom vidím docela výhodu. Nicméně mé suché vlasy se hedvábím nacucnou, vypadají pěkně, ale ten efekt je jen krátkodobý, vydrží pouze několik minut. Přijde mi, že bych mohla hedvábí aplilkovat co dvě hodiny, to mě trochu mrzí. Jinak jsem ale s produktem celkem spokojená. Používám ho jak do vlhkých vlasů, tak do suchých mezi mytím.

  • možnost koupit různá množství
  • uhladí vlas
  • nezmastí
  • nádherná vůně, která vydrží
  • u suchých vlasů nevydrží efekt dlouho


Další recenze od 19.8.2012 17:35:48

Kupovala jsem ho v nějaké výhodné nabídce (50 ml). Zkoušela jsem ho pouze v kombinaci se stejným šamponem a kodicionérem. Musím říct, že s výsledkem jsem byla opravdu velmi spokojená. Vlasy jsem měla po vysušení krásně lesklé a heboučké. Můžu doporučit!

  • Vůně
  • Vlasy jsou krásně lesklé a hebké
  • Příliš mi nevyhovuje obal


věk
25-34

Hedvábí mě představila moje kadeřnice. Myslela jsem, že je to něco podobného jako moje oblíbené krystaly,ale je to snad ještě lepší :-) Aplikuju do mokrých vlasům, důkladně vetřu (ono by se to ale vcuclo samo) a vlasy mám neskutečně hebké, krásně jemné, nezatížené, lehoučké a neztrácí objem. Opravdu doporučuju!

  • vlasy jsou po aplikaci vážně krásné
  • nezatěžuje
  • uhlazuje a vyživuje
  • lepší dávat do mokrých
  • cena by mohla být lidovější


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 10:01:56

Já koupila malé balení v Douglasu za 59,- 15ml na zkoušku a tak víceméně jsem spokojená. Olejíček mi vlasy nemastil, protože už mám vychytané dávkování a aplikaci, skutečně byly vlasy na pohled zdravější a struktura vlasu byla uhlazenější. Není to žádný zázrak a hlavně plné balení mi připadá hodně předražené.

  • vlasy lesklejší a pevnější
  • při správné aplikaci nemastí vlasy
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 13:19:49

Skvělá věc na roztřepené konečky. Na vyzkoušení jsem si koupila jen malé 15ml balení za 49, příště koupím klidně velké. Po 4 měsících užívání ubyla sotva 5, takže opravdu vydrží. Stačí nanést pár kapek do umytých konečků. Nezatěžuje vlasy, opravdu hydratuje roztřepené konečky, ale samozřejmě je nespraví. Jako prevence je ale super, doporučuji :)

  • Dlouho vydrží
  • Hydratuje
  • Nelepí
  • Nemastí vlasy
  • Prevence proti třepení
  • Vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 1.3.2013 17:42:56

O hedvábí na vlasy o Biosilku se dočteme snad všude. Ani mě různé recenze výrobku neminuly, ale nějakou dobu mě tento produkt nechal chladnou ( = neběžela jsem hned do obchodu). Tento týden jsem ale byla v Douglasu a paní prodavačka mi Biosilk nabídla. Malé balení 15 ml - 59 Kč. Už jsem jej použila, vlasy vypadají na pohled o něco zdravěji, na dotek jsou příjemné a hebké. Plánuji pořídit větší balení :-)

  • příjemná vůně
  • dobré účinky - vyživení vlasů


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 15:08:26

Jedna z nejlepších věcí, co mé vlasy vyzkoušely. Tekuté hedvábí Biosilk jsem dlouho chtěla vyzkoušet, nikde v okolí ale nemám Douglas, kde se dá koupit malé balení na zkoušku a z internetu se nevyplatí. Odhodlala jsem se tedy ke koupi 50ml balení (aby se to aspoň trochu vyplatio) a příště určitě vezmu ještě větší balení. Oproti průměrnému CHI oleji mi Biosilk skvěle sedl. Je tekutější, což jenom vítám, lépe se mi tak vtírá do mých hustých vlasů. Vůně je taky daleko příjemnější. Nejlepší jsou ale účinky. Většinou vtírám jen do konečků, občas do délek a vlasy mám neuvěřitelně hebké a lesklé. Mohu jen doporučit.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • nezatěžuje
  • vyšší cena
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 16:20:29

Hedvábí jsem zkoušela jen z malé 15ml lahvičky jako vzoreček. Ale byla jsem spokojená. Vlasy mám u konečků hodně krepaté a suché. Po použití se opravdu zjemnili a krásně voněli. Jen nevím, jak je to s dlouhodobým efektem. Jinak vlasy vůbec nemastí, takže to je super. Myslím, že půjdu i do koupě většího balení, i když cena je trošku vyšší.

  • vůně
  • účinky
  • nemastí
  • dlouhodobý efekt - nevím?


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2013 07:32:34

Teď si říkám, jak jsem bez tohoto produktu dříve mohla existovat :) Je to jedním slovem naprostá bomba! Pro mé vlasy naprostá spása a to nejlepší, co mě potkalo. Zatím jsem si na zkoušku pořídila jen malinké balení, ale po spotřebování si určitě pořídím větší. Mám husté, neposedné a mírně vlnité vlasy, které jsou velmi suché. Proto se poslední čas vyhýbám žehlení vlasů, pouze fénuji. Po umytí nanesu do vlasů maličké množství. Produkt krásně voní, nezatěžuje vlasy a nemastí je. Po vyfoukání je mám kupodivu rovné, ale hlavně hebké, lesklé a zdravě vypadající. Vřele doporučuji.

  • Viditelné výsledky
  • Nezatěžuje
  • Nemastí
  • Stačí jen malé množství
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Není to teda žádná katastrofa, ale zase na druhou stranu ani žádnej zázrak, ktrej bych si měla znovu koupit. Vlasy hezky uhladí, ale to je tak všechno, Mně osobně voní dost pánsky a já to na sobě nemám ráda. Přijde mi, že vůbec neregeneruje a je ho třeba veliké množství, aby vlasům propůjčil lesk. Radši si koupím levnější a lepší výrobek.

  • uhladí
  • musí se ho dát veliké množství
  • voní pánsky
  • neregeneruje


Další recenze od 9.10.2013 21:44:51

Mé suché vlasy si nějaké sérum vyžadují a toto splňuje všechny podmínky! Vyzkoušela jsem toho hodně (vážně skoro všechno) a tento produkt považuji za svůj HG ve vlasové kosmetice. Dokonalá konzistence - není příliš gelový, ani příliš olejový. Krásně voní! Elegantní balení, díky aplikátoru můžete regulovat množství. Přijde mi ještě o chlup lepší jak CHI silk infusion. Cena je o něco vyšší, ale i menší balení vydrží opravdu dlouho. Vlasy zanechává lesklé, jemné a hebké, ale bez zatížení. Jediná nevýhoda je, že efekt moc dlouho nevydrží, zdá se mi že bych mohla aplikovat každých pár hodin.

  • konzistence
  • balení
  • vůně
  • účinkuje
  • nic


Další recenze od 7.11.2013 13:49:42

Hedvábí je naprosto senzační. Zakoupila jsem si ho na doporučení kamarádky v parfumerii Douglas za 69 kč (malé 15ml balení). Používám ho pouze do konečků vlhkých vlasů po umytí, vlasy nefénuji, nechávám volně uschnout. Na délky používám Biosilk silk filler. Vlasy se nemastí, konečky se mi netřepí, vypadají zdravě, jsou lesklé, voňavé, i když mám vlasy jemné, nejsou zatížené, jsou nadýchané a vláčné. Používám vše měsíc a okolí si začalo samo všímat, aniž bych něco říkala! Rozhodně doporučuji, jen cena by mohla být nižší - v douglasu se dá sehnat jen malé 15 ml balení za 69 kč (používám ho již 3 týdny pokaždé - vlasy myju ob tři dny a pořád ho mám přes půlku.., pak na internetu 1 L za 800.. a někde ještě 350 ml za cca 500 Kč.

  • konečky se nemastí a netřepí
  • vlasy nejsou slepené
  • vlasy jsou leské a hebké
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 16.11.2013 23:23:12

Měla jsem sice jen vzorek z LB, ale vydržel poměrně dlouho. Každopádně moc nadšená jsem z něj nebyla, olejíček mi přišel dost slabý v porovnání např. s tekutými krystaly nebo sérem od Elséve, které momentálně používám. Vlasy ho doslova vcucly, takže jsem ho musela používat poněkud více, než jsem zvyklá a navíc druhý den byly zase suché. Nesedla mi ani vůně.

  • nemastí a nezatěžuje vlasy
  • cena
  • druhý den opět suché vlasy
  • nutnost použít větší množství
  • vůně


Další recenze od 22.11.2015 01:04:32

Super do suchych i mokrych vlasu. Vlasy jsou ihned mnohem lesklejsi a vypadaji zdrave. Nezanechava mastne vlasy jako jine olejicky. Krasna jemna vune, ocenuji ze nevoni po kokosu nebo cokolade jako jine podobne pripravky. Jsem maximalne spokojena a tekutemu hedvabi se vracim uz vice 2 roky a na vlasech je to opravdu znat.

  • Cena
  • Prijemna jemna vune
  • Funguje
  • Dostupnost jen na netu nebo v Douglas