Black Tekuté krystaly Blue recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Black Tekuté krystaly Blue
Bezoplachová péče Black Tekuté krystaly Blue - obrázek 1
Bezoplachová péče Black Tekuté krystaly Blue - obrázek 2
Bezoplachová péče Black Tekuté krystaly Blue - obrázek 3
5 4.6 18
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 142 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Black

Recenze produktu
Black Tekuté krystaly Blue

věk
25-34

Tyhle krystaly jsem si zamilovala, používám je po každém mytí do vlhkých vlasů, ale lze i do suchých. Skvělé na konečky, ale i do délek. Vlasy jsou po jejich aplikaci krásně hebké, hladké a lesklé. Ideální i jako ochrana před fénováním a žehlením. Používala jsem je i v létě u moře, protože by měly odolávat vlivům slané a chlorované vody a slunečním paprskům. Stačí ho málo, takže balení vydrží opravdu dlouho. Obal je praktický s pumpičkou, akorát mi trošku skleněná lahvička, protože když cestuju, tak se vždycky strachuju, že se mi rozbije. Hezky voní.

  • do vlhkých i suchých vlasů
  • vyhladí a dodá lesk
  • chrání před teplem
  • chrání přee vlivem slané a chlorované vody a slunečním paprskům
  • obal s pumpičkou
  • balení vydrží dlouho
  • stačí malé množství
  • hezká vůně
  • skleněný obal


věk
15-24

Další recenze od 7.4.2012 09:51:08

Hodně jsem o tekutých krystalech slyšela (především kladné ohlasy), tak jsem se při koupi nové žehličky rozhodla vyzkoušet i novou ochranu vlasů. A musím říct, že je to vážně parádní věc. Používám je jen chvilku, ale vlasy mám po aplikaci lesklejší a vypadají vážně celkově lépe. Do jemnějších vlasů nevím jak by to sedlo, měla bych obavy, že by se trochu víc mastily, ale do mých suchých, žehličkou poškozených vlasů je to ideální věcička.

  • dodá lesk
  • chrání při žehlení
  • praktické balení s pumpičkou
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2012 00:01:13

Mám problémy se suchými roztřepenými konečky. Zkoušela jsem už několik sér, ale nic nepomáhalo. Pak jsem si přečetla o tekutých krystelech a vyzkoušela je. Jsou opravdu super. Vlasy byly lepší hned po první aplikaci, takové hladké a příjemné na omak. Moje mamka ho také chválí, má suché kudrnaté vlasy a krystaly jí moc pomáhají. Výhodou je i velké balení, takže cena je přiměřená velikosti.

  • hydratace
  • regeneruje roztřepené konečky
  • nemastí vlasy
  • žádné


věk
25-34

Tekuté krystaly miluju Nanáším do spodní poloviny vlasů a hlavně na konečky, cca 6-7 dávek (dlouhé vlasy) a konečky se mi uplně přestaly třepit, vlasy jsou nadýchané, lehké, přípravek je nezatíží. Určitě doporučuju i na jemnější, stačí prostě dám méně.

  • zaceluje
  • vyživuje
  • super na konečky
  • nemastí a nezatěžuje
  • vadí mi nanášení rukama


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 10:13:08

Používám ho na mokré vlasy jako sérum nebo i na suché vlasy pro lesk a vyživení suchých a slabých konečků. Patří mezi mé oblíbence v péči o vlasy. Určitě bych ho všem doporučila. Nezatěžuje vlasy a konečky jsou po něm krásně hebké a zacelené, zregenerované. Mám ho už přes rok a používám ho pravidelně několikrát týdně a ubyla mi zatím cca půlka (z 100ml) takže vydrží dlouho.

  • pomáhá zacelit konečky
  • regeneruje
  • dodává lesk
  • cena
  • praktická pumpička
  • žádné


věk
25-34

Je to jedna z nejlepších věcí, jaké mé vlasy kdy poznaly. Nanáším po každém umytí vlasů především do konečků, ale i do délek. Vlasy jsem dříve měla hodně drsné u konečků a teď jsou jemnější a lesklejší. Používám ho i jako ochranu před teplem z fénu. Určitě na ochranu vlasů a regeneraci doporučuji.

  • jemnější a lesklejší vlasy
  • chrání před teplem
  • nejlepší věc pro moje vlasy
  • vadí mi obal- hodně se mastí


věk
35-44

Po těchto krystalech mám úžasně hebounké a hedvábné vlasy. I když je mám jemné, vůbec mi je nijak nezatíží a nezmastí. Jediné mínus je, že balení se celkem rychle na delší vlasy spotřebuje, ale cena naštěstí není nijak zlá. Nanáším je také před použitím kulmy, nemám pak ty vlasy takové chemlonovité, přesušené a zničené, ale zůstanou stále dobře upravitelné a hebké.

  • udržují vlasy zdravé a hydratované
  • dobře chrání před horkem
  • malé balení se rychle spotřebuje


Pro moje dlouhé vlasy absolutní nutnost . Vlasy se po tomto přípravku o poznání méně cuchají, lépe se rozčesávají, mají lesk, jsou hebké. Pokud to s výrobkem nepřeženete vlasy nejsou mastné . Jsem na nich absolutně závislá. Absolutně nechápu jak jsem kdy bez nich mohla existovat :D . Můžu jenom doporučit :)

  • ochrana vlasů
  • lesk
  • snadné rozčesávání
  • hebké vlasy
  • nesmí se to s nimi přehnat


Další recenze od 23.2.2013 08:49:10

Tyto tekuté krystaly mám teprve od včera a už jsem si je úplně zamilovala. Mám suché kudrnaté vlasy a díky krystalům se krásně lesknou. I kamarádka mi hned řekla, že mám hezcí a lesklejší vlasy. Jsem naprosto spokojená. Jedině čeho můžu litovat je to, že jsem si je nekoupila dřív, když jsem je měla vyhlídnuté asi rok.

  • lesk vlasů
  • ochrana proti teplu
  • jemnější vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2013 10:27:01

Podlehla jsem místní "mafii" a musela zakoupit také. :-D Olejíček je dobrý na uhlazení vlasů a pro jejich velký lesk, avšak nepociťuji výrazné vyživení, jako je např. u Mythic Oil od L´orealu. Dávám si ho během dne. Vlasy nezatěžuje. Vůně bych řekla taková neutrální, mám raději, když mi vlasy přes den krásně voní. Ale pro efekt lesku zakoupím určitě znovu, ale řeba jinou barvičku.

  • uhlazení
  • lesk
  • nevyživuje


věk
25-34

Zakoupila jsem si je asi před rokem, od té doby jsem je používala po každém mytí až do vypotřebování lahvičky. Musím tedy říci, že jsem žádné extra zlepšení vlasů nezpozorovala, akorát se vlasy - tedy konečky krásně rozčesávaly a tolik necuchaly. Mám vlasy téměř po celých zádech, krystaly jim tedy neuškodily, ale ani jim nějak výrazně nepomohly. Koupila jsem si druhou lahvičku k příteli, jen pro dobrý pocit, že i tam pro vlasy něco dělám. Vyzkoušejte, uvidíte :-) vydrží dloooouho...

  • cena/množství
  • zkrotí cuchající se konečky
  • nijak výrazně vlasy nevyživí
  • i při dlouhodobém používání nepociťuji zlepšení


věk
25-34

Krystaly jsem zakoupila před dvěma lety a ještě mi zbývá půlka lahvičky, výdrž je tedy maximálně dlouhodobá. Olejíček používám převážně do suchých vlasů, vlasy krásně zjemní, uhladí, jsou výrazně lesklé a na dotek hebké. Z dlouhodobého hlediska ale bohužel nijak nepomáhají. Čekala jsem, že vlasy budou po nějaké době vyživené, ale když krystaly jednou nepoužiju, je to hned znát. Příjemně voní, jen mi vadí skleněný obal, který je nepraktický a celkem se od olejíčku mastí.

  • vlasy uhladí a zjemní
  • vlasy nezatíží
  • dodá vlasům lesk
  • vlasy nevyživí
  • skleněný obal


věk
15-24

Tekuté krystaly jsou to nejlepší co moje vlásky potkalo:) Mám docela suché zničené vlasy od žehličky a odbarvování, mám je dlouhé asi k zapínaní podprdy:) Ale nechávám si je narůst..takže na konečky jsou uplně luxusní:) Vlasy se méně třepí konečky se tolik nezacuchávají, dobře chrání před teplem:) Používám každy večer do vlhkých vlasů:) do konečků cca 2cm a na patku.. Stačí ho troška-musím si dávat pozor abych ho nepoužila moc aby vlasy ''nepramínkovatěly'' ;) I kamarádky si vimly změny k lepšímu:) A z maminky vylezlo že mám po krystalech tak nádherné vlasy až mi je závidí:) Balení je dost velké takže vydrží dlouho a za tu cenu jsou opravdu skvělé:) Takže za mě 100% ano :*

  • Množství . . . Výživa . . . Regenerace . . . Pumpička . . . Vyditelně méně roztřepené konečky . . . Tepelná ochrana
  • Skleněný obal (bojím se o ně při cestování)


věk
25-34

Další recenze od 27.8.2013 20:24:44

Krystaly jsou fakt skvělý :). Troufám si říct, že mi zachránily vlasy u moře. Dávala jsem je každý den do vlhkých vlasů a fakt super. Vlasy nebyly vůbec suchý, ale hezky vláčný a prostě fajn. Koupila jsem je za 209,- což mi přijde dobrá cena k jejich poměru-mám je už skoro rok a půl a nejsem ani v půlce, takže jsou fakt na dlouho. Teď už je tolik nepoužívám, ale určitě jsou fajn i pod žehličku a fén, Mám už zdravější vlasy takže mi trošku zatěžují. Každopádně na zničený vlasy, do veder i do velké zimy jsou super. Doporučuju

  • opravdu pomáhá
  • hydratuje
  • předchází třepení
  • množství-snad nekonečné :)
  • použití i pod žehličku
  • na zdravějších vlasech trošku zatěžují


věk
25-34

Tyto krystaly mě zaujaly svým hodocením na internetu,potřebovala jsem něco na čerstvě prodloužené vlasy,protože byly suché...nadšená z nich ale nejsem...nejsou úplně špatné,vlasy trochu uhladí,vůně je taková neznatelná,nenápadná.Dávám si jednu dávku do suchých vlasů,vlasy mi nezmastí,ale ani nijak moc neozdraví,nehydratuje...Prostě zázrak to není

  • vlasy trochu uhladí
  • nemá extra velký účinek


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2014 18:11:03

Tekuté krystaly jsem vyzkoušela na uhlazení malých dorůstajících vlásků, které mi trčí z účesu a na dlouhých rovných vlasech nevypadají moc dobře. Protože mám vlasy zdravé a ne příliš suché, stačí max. dvě stisknutí pumpičky, takže lahvička vydrží věčnost. Tekuté krystaly používám před žehlením nebo po umytí do vlhkých vlasů. Vlasy jsou pak krásně lesklé a na omak jsou skoro tak kluzké jako satén... Líbí se mi jemná vůně a skleněná lahvička.

  • uhlazuje vlasy
  • vlasy jsou lesklejší a hebčí
  • vydrží velmi dlouho
  • žádné


Další recenze od 15.8.2014 09:35:26

Super věc! Mám sušší vlasy s menší tendencí ke krabatění a krystaly jim skutečně pomohou vypadat upraveně, uhlazeně, hezky. Konečně! Nanáším do téměř suchých vlasů po umytí, roztáhnu po délkách a do konečků, fénuji. Nesmí se to s množství přehnat. Člověk se možná trochu pozastaví nad skleněným balením, ale aspoň je bytelné, líbí se mi pumpička. Jsem maximálně spokojená.

  • Prima pomocník pro suché vlasy
  • Vůně
  • Líbí se mi balení s pumpičkou
  • Žádné