Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Foundation
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Foundation - obrázek 2
5 4.3 13
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 176 - 439 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Čo sa týka make-upov mám značku Bourjois veľmi rada. Tento vynovený je výborný ako aj jeho predchodcovia. Krásne vonia (kto nemá rád výraznú vôňu nech nekupuje), odtiene sú super, také neutrálne s kvapkou do žlta. Balenie sa mi veľmi páči. Make up sa dobre rozotiera a pleť mi vôbec nevysušuje (nezvýrazňuje suché miesta). Musím ho behom dňa aj dva krát prepudrovať (v lete) ale ja som vedela do čoho idem s mojou zmiešanou pleťou. Výdrž ma dobrú 8 hodín zvládne, krytie nie je vysoké ale mne stačí a na prípadné akné použijem korektor. Nerobí masku, nezvýrazňuje mi póry a ani z neho nemám ulepený pocit čo veľmi oceňujem. Cena je trochu vyššia ako ste zvyknutý na drogérkové make upy ale oplatí sa, ja som kupovala vo Fann.

  • vôňa
  • balenie
  • neupcháva póry
  • nerobí masku
  • žiadne


Další recenze od 23.7.2014 11:34:55

Rozhodla jsem se pro tento make-up, jelikož už dva roky pozoruji jeho popularitu a chvály na něj na internetu. Také mě zaujalo ovoce na obalu. Sice jsem původně chtěla make-up v tubě, jelikož tyto skleněná balení jsou těžká do kabelky a snadno se při cestování rozbíjí, přesto jsem si jej pořídila. Má příjemnou ovocnou vůni, možná trochu citrusovou? Krytí je střední, spíše projasňuje. Dostupnost spíše v parfumeriích. V drogerii jsem ho neviděla. Rozhodovala jsem se mezi Healthy mix a 123 perfect tuším, ten druhý měl být čistě rozjasňující. Myslím si, že nikdo neudělá chybu jeho koupí. K výběru je široká škála odstínů, tuším, že nejméně 6. Bohužel v ČR nemáme tak krásné balení, jaké mají v zahraničí a nemáme na výběr mezi plastovou a skleněnou verzí obalu.

  • rozjasní
  • střední krytí
  • ovocná vůně
  • dostupnost
  • cena
  • skleněný obal-těžký


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Make upy od této značky mám ráda. Nejsou nikdy jak maska, zároveň poskytují dostatečné krytí (spíš ve více vrstvách) a vytváří pěkný vzhled pleti:). Tenhle make up je na mě mírně mastnější (mám smíšenou pleť-nejvíc mastný nos), ale i tak vypadá pleť přirozeně, rozjasněně!! a svěže:), Moc dobře se roztírá s jemným menším štětcem (Např. od RT), výdrž je bezva. Mě jako bleduli se přizpůsobil dokonce i odstín Beige! (abych nevypadala na léto tak mrtvolně). jen-než zaschne apod. tak se do make upu na pleti snadno udělají rýžky nebo jemné tahy (např. od štětce, nehtu,,...) + na pleti drží rovnoměrně celý den, suchá místa nevysušuje:)

  • nezhoršuje pleť
  • dojem hladké pleti
  • nemá červený podtón
  • přizpůsobí se barevně
  • sjednotí pleť
  • barva
  • během dne se začne pleť víc lesknout
  • slabší krytí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.11.2014 17:39:50

Tento výrobek jsem vyzkoušela asi před půl rokem ze vzorečku. Už tehdy mě velmi překvapil... že make-up v této cenové relaci může být tak dobrý... Takže: odstíny jsou laděny mírně do žluta, což jedině kvituji, v odstínech béžovo-šedých si nelibuju a v růžových už vůbec ne. Textura je jemná, optimálně tekutá. Pumpička je velkou výhodou, netřeba do make-upu sahat. Pumpička pracuje dobře, nezasekává se. Make-up se dobře roztírá, neflekuje, velmi dobře přilne k pleti, vytvoří sametovou texturu s naproto ideálním krytím. Nevytvoří masku, kryje opravdu tak akorát, ani moc, ani málo. Jemně rozzáří, což se mi též líbí. Prostě tenhle make-up je dle mého dobrá koupě. Pleť mám smíšenou a i tak mi na obličeji vydržel bez problémů 8 hodin. Přepudrovala jsem 1x. Takže velmi dobrý poměr ceny a kvality.

  • optimální krytí
  • rozjasnění
  • textura
  • velmi dobře se roztírá
  • lze sehnat jen na netu či v parfumeriích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 18:54:37

Tento makeup mně moc potěšil, protože má velký výběr světlých odstínů se žlutým podtónem. Nejlépe mi sedl odstín číslo 51 Light Vanilla. Konzistence makeupu mi přijde docela tekutá, což mi dost vyhovuje. Krytí je tak střední, výdrž je dobrá. Nezvýrazňuje póry ani vrásky. Jediný problém mám se zvýrazňováním šupinek, ale tomu jde předejít smícháním s troškou hydratačního krému. Parfemace je moc hezká, balení s pumpičkou je praktické. Navíc se dá na internetu sehnat za ceny drogerkového makeupu.

  • velký výběr odstínů
  • žlutý podtón
  • dobře kryje
  • praktické balení
  • pěkně voní
  • cena
  • může zvýrazňovat šupinky
  • dostupnost


Další recenze od 20.2.2015 14:59:55

Tento makeup jsem se rozhodla zakoupit bez toho aniž bych věděla do čeho jdu. Zkrátka jsem v parfumerii zkoušela a odstín 52 Vanilla mi sedl a já ho vzala. Rozhodně nelituji. Barva se skvěle přizpůsobila mému odstínu. Aplikace je bezproblémová, krásně se s ním za pomoci štětce pracovalo. I když to není rozhodující, je třeba i zmínit vůni, která je příjemná. Nejsem si jistá jestli vydrží slibovaných 16 hodin, ale dobu ve škole, procházku mrazem, vydržel bez problému. Za mě jedině palec nahoru.

  • Široký výběr odstínu
  • Pumpička
  • Bezproblémová aplikace
  • pro mě žádný


Další recenze od 3.3.2015 14:52:15

Make-up je velmi jemný a lehký. Na mě bohužel s moc žlutým podtónem. Krytí je slabé. Nezakryje "sluníčkové" pihy ani malé pupínky a začervenání, kruhy pod očima. Je vhodný spíš na léto, kdy chceme pleti jen dodat opálený šmrnc/lehce sjednotit. Dobře se roztírá, netvoří mapy ani neucpává póry. Mně zvýrazňuje suchá místa. za tu cenu mi přijde až moc obyčejný.

  • hezká vůně
  • lehký
  • šupinky
  • žluté tmavé podtóny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.3.2015 17:43:41

Nakoľko mám zmiešanú pleť, a počas dňa sa dosť lesknem na T-zóne, dlho som váhala nad kúpou tohto make-upu. Používam ho už dlhšie a môžem povedať, že som spokojná. Pleť je po ňom krásna, nerobí taký nezdravý púdrový efekt ale pleť je rozžiarená a pekná. Používam ho spolu s púdrom healthy mix ktorý make-up pekne zmatní, počas dňa mi treba viac-krát prepudrovať, ale pri mojej mastiacej pleti s tým rátam vždy :) Čo sa týka krytia, tak ja osobne nevyhľadávam vysoké krytie, ale v pohode sa dá navrstviť ak má niekto problémy,prípadne doladiť korektorom.Vzhľadom k tomu, že mám po ňom naozaj peknú pleť ho budem kupovať naďalej. jediné čo ma mrzí je, že nejak necítim tú ovocnú vôňu o ktorej som všade čítala :)

  • príjemne sa rozotiera
  • dobrý výber odtieňov
  • splynie s pleťou
  • rozžiari a oživí pleť
  • necítim žiadnu vôňu
  • potrebné prepudrovať počas dňa


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2015 15:59:37

Velice lehký, jemný a voňavý make-up, který moc hezky sjednotí pleť. Kupovala jsem ho na internetu. Má hodně tekutou konzistenci, vždy nanáším štětcem a na výběr je dost odstínů, takže paráda. Jelikož jsem hodně bledá, tak jsem si pořídila ten úplně nejsvětlejší - 51 Vanille Clair a sedí mi krásně. Výdrž je dost dlouhá, čímž mě mile překvapil! Krytí je střední, možná trochu podprůměr, na nějaká kritičtější místa musím použít korektor. Pumpička je taky praktická a skleněný obal vůbec nevadí, naopak, je moc pěkný a takový elegantní.. :) Ale pozor - pro suchou pleť je naprosto nevhodný! Celkem vysušuje, kůže po něm může i pnout a hodně zvýrazňuje suchá místa, dělá šupinky a může vytvářet i mapy. Já vždycky musím pleť předtím dost hydratovat, produkt někdy i míchám s nějakým krémem a pak je to lepší. Ale i tak, teď přes zimu se takový make-up spíše nehodí (pokud máte problém se suchou pletí). A je škoda, že tak rychle ubývá, na tu cenu.. ale jinak je fajn, pro mastnou, méně problematickou pleť bude úplně ideální! ;) ..

  • sjednotí
  • škála odstínů je velká
  • hezky voní
  • nezatěžuje pokožku
  • lehký a jemný
  • může vysušovat a šupinkovat či dělat mapy
  • pro suchou pleť dost nevhodný!
  • rychle ubývá
  • příliš nekryje
  • zvýrazňuje suchá místa


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.12.2015 18:44:15

Jediný drogérkový makeup ktorý ide do žlta a pri oxdidácii nemení farbu:) Krásne voní. Aj bleduľky si prídu na svoje (°51). Pleť nevysušuje, keďže je rozjasňujúci, avšak vytvára suché miesta v okolí nosa. Stačí pred makeupom dobre zhydratovať a bude to OK. Nevytvára na pleti pocit masky. Výdrž, pre mastnú pleť neni pravé orechové, ale ak sa použije dobrý podklad + púder. A tých 8hodín v poriadku vydrží. Ja ho ešte poobede prepudrujem matujúcim od Pupy :)

  • vôňa
  • výber odtieňov (aj pre bleduľky odt. 51)
  • veľmi neoxiduje
  • žltý podtón :)
  • cena
  • na extra mastnú pleť to nieje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.1.2016 20:55:23

Pokud máte smíšenou pleť, která je zároveň vysušená, tak si tenhle make-up zamilujete! Měla jsem ho celé léto a nemohla jsem si ho vynachválit. Kreje, takže si poradí skoro se všemi nedokonalostmi, je lehounký, takže mi nevadilo ho nosit i když bylo horko. Dělá opravdu přirozenou pleť. Když jsem ho měla poprvé kamarádka se mi ptala, co to mám s pletí, ať jí to hned vyklopím, že to chce taky. Výdrž je nádherná, v pohodě mi dá školu, ale také nějakou tu párty a ples, když použiji primer. Rozhodně se mi po tom pleť více nemastila. U většiny make-upů jsem vždy měla problém ten, že se mi pak více mastila pleť, tenhle to nedělá. Já však nemám mastku pleť, tudíš u mastné pleti by mohl začít dělat neplechu, jelikož sám je mastný a ani by nemusel tolik vydržet. Lze koupit v parfumériích Douglas a také na různých internetových stránkách.

  • Lehká textura
  • Krytí
  • Výběr odstínů (mají i světlounké odstíny)
  • U mastné pleti by mohl dělat neplechu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 19:57:18

Tento make up jsem si zakoupila na základě doporučení .Obal make upu není nijak zvlášt vyjímečný a extravagantní. Mě se líbí. Odstín se mi vybíral poměrně snadno. Make up dělá moji pleť krásnou a při použití stejného pudru mi každý můj make up chválí. Make up dobře kryje, vydrží poměrně celý den. Mám smíšenou pleť a sedí mi opravdu super. Určitě si ho zakoupím znovu.

  • příznivá cena
  • dobré odstíny
  • příjemná vůně
  • dobré krytí a výdrž
  • žádné


Další recenze od 9.2.2016 14:01:28

Nejlepší make-up na smíšenou pleť. Dobré krytí, na pleti vypadá přirozeně, dlouhá výdrž. Není na pleti cítit, nedělá efekt masky. Dá se v pohodě vrstvit, nezalézá do vrásek. Pro mě absolutní jednička, mám už asi sedmé balení. Vyzkoušela jsem i dražší make-upy, ale zatím jsem nenašla žádný, který by tento překonal. Používám jak v zimě, tak v létě. Neotírá se. Široké spektrum odstínů.

  • vypadá přirozeně
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené