Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup
Tekutý makeup Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup - obrázek 1
Tekutý makeup Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup - obrázek 2
Tekutý makeup Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup - obrázek 3
Benefit (52)
4.3 z 5 5 4.3 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
63%
4 hvězdy
13%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
75 %

Recenze produktu
Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2018 22:18:01

Mám již druhé balení tohoto makepu. Mám odstíny champan a honey, jsou mírně dožluta, což mému podtónu pleti vyhovuje. Moje pleť je spíše sušší a vyžaduji střední krytí, což tento makeup splňuje, cca po 6 hodinách začne postupně mizet. Na pleti nesedí, je velmi příjemný, necítím ho.Je spíše hydratační a pro někoho možná těžší. Balení je s pumpičkou a jedno pumpnutí mi bohatě stačí na aplikaci beautyblendrem

  • konzistence
  • odstín
  • střední až nižší krytí
  • přirozený efekt
  • cena
  • menší výdrž


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2016 10:54:47

Make up má příjemnou konzistenci a dobře se roztírá. S odstíny jsem spokojená a vybrala jsem si poměrně snadno. Obal je takový průměrný, ale celkem zajímavý. Make up však nevydrží na pleti celý den a postupně vymizí. Krytí je nižší až střední. Vůně je taková lehounká až neznatelná. Nedráždí pleť a nesráží se. Pleť působí přirozeně

  • přirozený vzhled na pleti
  • vyšší cena
  • malá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2014 22:17:30

Benefit Flawless Oxygen Wow Oil- Free. Non Gras Lehoučký make- up. Není moc krycí, ale bezvadně se hodí na jaro/ léto, kdy si nechceme na oličej matlat těžké a hustné produkty. Pleť pod ním dýchá. Pleť sjednotí, ale pokud maté nějaké ty nedokonalosti, je potřeba určitě použít korektor. Navíc má SPF 25 :) Co musím vyzdvihnout, tak je obal- i s krabičkou. Nádhra. Vlastně jako všechno od Benefitu.

  • Lehký
  • SPF
  • Sjednotí
  • Balení
  • Nezakryje nedokonalosti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2013 17:34:12

Po Revlonu jsem se vydala šmejdit do Sephory za účelem koupě nového makeupu. Se svým žlutým podtonem trošku do olivova v drogerkach moc nepochodím, zvlast s jejich ochotou poradit ci odstrikout vzorek což je v Sephoře samozřejmost. Makeup má krásne balení, uvnitř v krabičce najdete vzoreček jejich báze což určitě poteší. Makeup je lehký, pomerně krycí, dá se vrstvit a nevypadá jako maska. Velmi prirozený. Jediné co bych vytkla je, že i s bází (mmntálně mám HD od make up forever) a fixacnim pudrem teže značky se MU (make up) dost otírá nejen na prsty, ale i pri použití telefonu, což je nepříjemné. Záverem za me Benefit není krokem vedle.

  • prirozený
  • balení
  • kryci
  • žádný efekt masky
  • snadno se otře
  • vyšší cena


Další recenze od 25.5.2013 16:32:31

Make-up je kvalitní a jistě i dobrý. Vypoužívala jsem asi polovinu balení bohužel na mé plati se mastí. Pudr používám pořád stejný a kvalitní, ale make-up je po pár hodinách velmi mastný a nevydrží mi na pleti tak dlouho jako ostatní make-upy. Krásně voní a příjemně a bez problémů se nanáší textura je středně krycí.

  • Kvalita
  • Dobré krytí
  • vyšší cena,
  • pouze v Sephoře


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2013 17:52:51

Po dlouhém čekání konečně přišla řada i na tento make-up. Dlouho jsem se k jeho koupi chystala a rozhodně jsem jeho nákupem udělala dobře. Mám smíšenou, spíše sušší pleť, která je náchylná ke vzniku šupinek. Tento make-up mi perfektně sedl. Výdrž je více než dobrá. Pro dokonalý efekt pod něj ještě používám Porefessional a nemám sebemenší výhrady. Balení se povedlo, je vtipné a nápadité. Cena mi přijde průměrná, určitě seženete srovnatelný make-up i dražší.

  • přirozený vzhled
  • hezké balení
  • konzistence
  • výdrž
  • žádné výrazné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 08:33:40

Nemohla jsem tuto novinku od Benefitu vynechat, už ze vzorečku byl moc příjemný, takže když jsem ho objevila v zahraničí za cca polovinu české ceny, ihned jsem si ho pořídila, v odstínu "Cheers to me". Pokud pominu svou specialitu - vše se silikony ze mě udělá puberťáka a tak bych mohla máloco doporučit, nemám co vytknout, je lehounký, kryje středně (na kruhy pod očima a pupínky nestačí) a krásně voní. Výdrž celý den (cca 12h), dobře se s ním pracuje a dá se i vrstvit, v případě potřeby většího krytí. Není mastný, má SPF 25 a krásné balení.

  • SPF 25
  • výdrž
  • krytí + lze vrstvit
  • balení
  • obsahuje silikony - komedogenní



Další recenze od 8.5.2012 15:50:41

Makeup by měl lehce hydratovat a to zajisté splnuje.Vydrží dlouho a vypadá přirozeně. Je velmi příjemný a lehký, snadno se roztírá. Nějak rychle se mi vyplácává- balení má 30 ml. Cena je trošku vyšší ,ale rozhodně se vyplatí. Mají ho třeba v sephoře.

  • příjemný
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené